Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bsanzika

tag

Sziasztok! Lassan másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa eme remek telefonnak, amely szinte teljesen tökéletes! Mind a teljesítménye, mind a kijelzője és minden egyéb tulajdonsága olyanná teszi ezt a telefont ami ilyen árkategóriába még a hülyének is megéri... Viszont nálam is jelentkeztek különböző problémák. Gondolok itt a néha érzéketlen kijelzőre, pl. mikor megnyitni akarok valamit és görgeti a lapot vagy a zárképernyő fagyásokra. Az előző telefonom egy HTC Wildfire volt de ott az érintőpanel minősége sokkal jobb volt mint ennek a telefonnak. Lesz rá vajon valami megoldás, kezd majd vele valamit a ZTE? Rootolni + custom romot feltenni nem nagyon szeretnék mert az előző telefonomat is így "játszottam" szét, mert a végén már azt se tudtam hogy mikor milyen rom van rajta ami stabil is, minden működik rajta stb stb... Custom rommal is jelentkeznek ezek a problémák? Sokat olvastam a fórumot de az X ezredik hozzászólásnál összefolyt az egész és nem tudtam követni az eseményeket... :DDD Amúgy tényleg egy nagyon szuper telefon főleg az előző HTC után de ezek a "gyerekbetegségek" nem kicsit teszik utálhatóvá/használhatatlanná néha.....

Új hozzászólás Aktív témák