- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
-
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
#38464487 #27628 üzenetére
Most már semmire!
Az említett hangszóróhiba sajnos elő szokott fordulni. Csavartam párat jobbra, csavartam párat balra, és azóta nem jött elő. Az aksi az amit még drága lehet cserélni ugye, mivel beépített.
Használd egészséggel
Enyhén off: nekem az 5.0 egyszer produkált egy random restrartot, azóta teljesen meg vagyok elégedve
Én ajánlom a váltást -
Blue@X
senior tag
-
törölt tag
válasz
#38464487 #17278 üzenetére
Az M szerintem 4.2.2-vel fog meghalni. Szubjektív magánvéleményem az, hogy az M-re amúgy is felesleges lenne kiadni újítás, hiszen nem egy HW bajnok!
Az M2 amit "most" dobott ki a Sony, na az sem csapott olyan nagyon oda.
"Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 540 x 960 pixels, 4.8 inches (~229 ppi pixel density)
Multitouch Yes, up to 4 fingers""Internal 8 GB, 1 GB RAM"
Ez olyan erős no comment érzés! 2014-ben 1 GB ram...
Mellé az a felbontás = broáf!
-
válasz
#38464487 #11701 üzenetére
csak a legtöbb gyártó esetén nem oda kerül alpban a javításra szánt készülék, illetve van lehetőség máshová is vinni, kerülik is rendesen a cordon szervizelését, de a sony készülékek esetén csak hozzájuk vihető, és oda is jut alapban.
nem mindegy, hogy csak partneri az a státusz, vagy kötelező és kizárólagos gyártói szerződéses szerviz. -
SonyNex7
senior tag
válasz
#38464487 #11126 üzenetére
Hát pont ez az!
108.000 volt azóta meg folyamatosan megy fel az ára. Most hogy bent van a z1 nem tudom mennyi idő kell neki mire újra lemegy?!ma is megnéztem őket az Sp se rossz amúgy de a Z azért nagyon süt!!
Pécsett Sonynál 180.000 de azonnal rávágták hogy 160-ért vihető.(Z1 230-lesz)Persze kiállított db semmiből nem volt de tényleg semmiből,se telo,se táblagép...nem tudom máshol milyenek a Sony márkaboltok de a pécsi elég gagyi.Az meg hogy kártyafüggetlen nem sok a plusz 15k a mostani 145.000 T-s árhoz.
Irta vki a Nextelt 130-ba avval mi újság lett belőle vmi?.
Dekrer:háttér nagyon zavaró,mivel szerkeszteted?vagy ha feltöltöd akkor berakhatom én is azt vagy hogy van ez pontosan akkor az összes gyári háttér alja sötét lenne?Ill a főmenüben az ikonokat körbevevő "köd" változtatható vmi apexal mondjuk olyanra mint a Z1-é de csak azt kéne mert a múltkor kipróbáltam vmi novát de az nem változtat hanem az egész teljesen más lett!?
Vagy root nélkül felrakható a z1 launchere?
Ha írnál erről egy pár szót akkor köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest