- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszaf
aktív tag
válasz
HD5570 #29020 üzenetére
Hát nem tudom de az én telefonom "nem kompatibilis" a CM verziókkal. Többel próbáltam de mindnek problémái vannak. Legutóbbi 12.1 nightly pl. 2 nap után elkezdte nem látni a simet. Ráadásul a wifi sem működött a lakás azon részén ahol a gyárival simán volt térerő.
Korábbi verziókkal is ez volt a helyzet (stable romokkal is).
Pedig tetszik de így csak kínlódás nekem.
Senkit nem akarok elriasztani lehet csak nekem nincs szerencsém.
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
DRM visszaállításra ezt találtam: [link]. Nem a kulcsokat állítja vissza csak az elveszett funkciók egy részét.
Nem tudom működik-e. Nekem is buktak a kulcsok de én nem is vettem ezt észre amíg nem olvastam a hátrányokról. Képek amiket tudok csinálni jók, de nyilván ez erősen egyénfüggő kinek mi a jó.
-
kaszaf
aktív tag
-
kaszaf
aktív tag
válasz
dilajoska1 #28526 üzenetére
Szia!
Előző link stornó. Csak CPU-ra próbáltam neked pedig GPU-hoz kell. Erre nem tudom jó-e.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
dilajoska1 #28526 üzenetére
Szia!
Nekem ezzel [link] jó. Be lehet klikkelni hogy indításkor alkalmazza a beállításokat. Root kell.
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
BEYERDYNAMIC DT 235 fülest néztem ki a telefonhoz. [link]
Meg is rendelném, ha biztos lennék benne, hogy a telefonom meg tudja hajtani.
Ha esetleg valaki próbálta, vagy ki tudná próbálni telefonnal és leírná tapasztalatait megköszönném. -
kaszaf
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #27530 üzenetére
Ha jó a telepítés mennie kell.
Bocsi marha vagyok. Csak nyitott bl-hez jó, ha nem az van akkor sorry.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #27528 üzenetére
Ez a Sony saját flash toolja. Gyári szoftot rak fel. Az aktuálisan legfrissebbet Felismeri a telefont és letölti a megfelelő firmet. Gyári visszaállító gyakorlatilag.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #27526 üzenetére
Próbáld meg ezt: [link]
Ha kipróbálod pontosan kövesd a telepítési leírást. -
kaszaf
aktív tag
Mint laikus kérdezném: mi az összefüggés a root és a használhatóság között? Játsszunk el a gondolattal, hogy van akit kielégít a stock rom mindenféle rootolás mókolás nélkül. Szerintem ez kb a telefon tulajok 95%-a.
Ha "almás" lennék simán mondhatnám, hogy értelmi szintednek teljesen megfelel az android. Sértőnek találnád ugye? -
kaszaf
aktív tag
válasz
Roland861010 #26908 üzenetére
C:\Flashtool\firmwares mappa legyen üres.
Más: Ha valaki a Xperifirm-el tölt le akkor a letöltött és kicsomagolt fileok közül törölje a fwinfo.xml-filet.
Ha nem teszi és így kreál ftf-t a flashtollal akkor hibás lesz és nem lehet flashelni.
-
kaszaf
aktív tag
Rajongóknak: eXistenZ Ultimate | 3.5.0 | Light & Dark | AROMA | 07/02/15: [link]
-
kaszaf
aktív tag
válasz
#97246720 #24928 üzenetére
Ez igaz de szerintem az, hogy nem támadják komolyabban csak az alacsony piaci részesedésének köszönhető. De ezt lehet csak én gondolom így. Ésszel használva az android is biztonságos.
Én is gondolkodtam már a platform váltáson, de win elvből kilőve máshol meg satnya a szoftver kínálat. -
kaszaf
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #24797 üzenetére
Simán megy az mx 4.4.4-en. Telepítsd újra sztem.
-
kaszaf
aktív tag
Elvileg Tmobilos Z-re van .292 firm. Próbálta már valaki?
-
kaszaf
aktív tag
A bátrabbak már próbálkozhatnak: [link]
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam flastool-al a magyar vodás 4.4.4-et de a google szolgáltatások megeszik az aksit. Visszatettem a franciát amit használtam korábban és megint jó az aksiidő.
Szerintem óvatosan a magyar szolgáltatói romokkal. -
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes a fényképező-videofelvevő szoftver cseréjével kísérletezni? Van esetleg ajánlott program, nincs jobb a gyárinál?
-
kaszaf
aktív tag
Kb. 2 éve Xperia Neo-val kezdtem androidozni. Független telót vettem még GB-el és mint a messíást vártuk az ICS-t. Nem akarok elriasztani senkit, de volt olyan SI kód amire kb a megjelenés után 2 hónappal jelent meg a hivatalos frissítés SUS-on.
Én 1 hetet vártam aztán flashtool...
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan webes boltot, ahol nagyobb választék van hátlapi fóliából? Esetleg valamilyen minőségibb szilikon, vagy műanyag tok is megfelelne. Amiket találok boltokat szinte ugyan az a választék.
Sima Z-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest