- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityi77
tag
Sziasztok!Vissza tértem az Xperia z re, és rootolt 4.4 alatt nem tudom használni a tv go t. Telepítettem az xposed framevork 2.7,és a rootcloak 1.3 és 1.4 , de nem működik, valakinek van valami ötlete?
-
Pityi77
tag
válasz
AllTheBest #26510 üzenetére
A google keresőbe írd be, hogy Xperia z miui és az xda-ról próbálkozz, régen csináltam,nekem angol volt, nem egy nagy durranás. Nemsokáig volt fent.
-
Pityi77
tag
Én már meguntam a Z-vel való szenvedést,hogy mindig az akku idővel van gondom és vettem mellé egy prestigio 5503 duot.Az akku idő nagyon jó,és a teló is használható mindenre.Én kellemesen csalódtam benne.Nem adtam el a Z-t sem,megvárom az 5.0 milyen lesz.
-
Pityi77
tag
Ha valaki rendelt mostanában működő MHL kábelt,légy linkelje már.
-
Pityi77
tag
válasz
vatafakk #25001 üzenetére
Tedd vissza azt a renszert amivel a legjobban futott,utánna az uj gazdája azt csinál vele amit akar.Amelyik hirdetésben az áll,hogy nem volt mókolva,az indikátorok fehérek,azt tuti,hogy piszkálták.Mi tudjuk,hogy nem teszed tönkre más rommal,de akinek még nem volt Z az nem biztos,hogy elhiszi.
-
-
Pityi77
tag
válasz
#97246720 #24977 üzenetére
Nem mondom,hogy nem jó az S4,cselhető akku,jobb támogatás főzött romokból,super amoled szép szinekkel,kijelző alatti vezérlés.A kijelző a Z nek is szép,kétféle kijelzővel szerelték,nekem asszem a jcd változat van,semmi bajom vele,és ha jól tudom van még a sharp,aminek kissebb a betekintési szöge,és fakóbbak a színek.Amit én láttam Z1et,elbujhat a z kijelzője mögött,és nekem még nem kapcsolt ki melegedés miatt mint a haveromnak a Z1.A forma-1felét a hűtőtáskában töltötte neki,pedig csak videózni akart vele,+ halk a hangszórója.A kijelzőn a gombokat le lehet cserélni gesztus vezérlésre,és még kényelmesebb is használni.
-
Pityi77
tag
válasz
#97246720 #24975 üzenetére
Én a Z-t azért választottam mert a térerő nagyon stabil.Vidéken lakom,samu s advance volt előtte,és a Z stabilan tartotta a térerőt,a samu meg össze-vissza ugrált mellete,és ez az s4 nél is így volt.Azt a kolegám vette,és vissza is küldte a t-nek,ha városban laksz,ahol nem csak gsm van akkor lényegtelen,de ezt minden samunál tapasztaltam.Képet lehet hogy jobbat készít,de akksi időben,nemsokkal jobb,és nagyon sok idő alatt tölti fel fullra.Én azt mondom ha samsung akkor s5 vagy note,de ezt te tudod.Az biztos,hogy nekem ez az utolsó sonym,mert akkora változást nem érzek azoknál a telóknál amiket mostanában kiadnak,mint amennyivel drágábbak.Melegedéstől ne kapcsoljon már ki videózás közben,egy 190000ft-os telefon.Én alcatel s9-re akartam lecserélni,de az 1 giga ram,meg a tesco garancia miatt inkább nem,pedig üzemidőben jelenleg ő a király.
-
Pityi77
tag
válasz
#97246720 #24969 üzenetére
Ha találsz olyan telót 42000ft-ért a közelben, ami nem csak addig van hibátlan állapotban ameddig elmész megnézni,és nem 3 hónap gari van rá akkor vedd meg.Mert 1 év normális, gyári,vagy szolgáltatói garival nem találsz.40-42000ft-ért valamiért szabadulni akarnak tőle.
-
Pityi77
tag
válasz
toxicdog21 #24960 üzenetére
70000 irányárért felteszek, minimum 60000-ért eladó. Kevesebbért nem érdemes, ha az akksi idő miatt akarod, max 5000ft-ért veszel egy tokos töltő. 80000ft alatt nem kapsz jobbat, bár attól függ milyen garanciát van. Amikor rám jön, hogy lecserélem akkor teszek fel egy másik romot, és elmúlik.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #24954 üzenetére
Thumbnails,miniatűrök. Szerintem csak a galéria miatt hozza létre, hogy mielőtt ráböksz egy képre, ne a 2-3mb-os képeket keljen neki betölteni. Ha kitörlöd, szerintem akkor sincs semmi, a meglévőt képeidből létrehozza újra, amelyik kép már nincs az sd kártyádon, annak vesznek el a miniatűrjei, szerintem.
-
Pityi77
tag
Valaki tapasztalta már, hogy nem működik az FM rádió? Keres, de semmit nem talál. Először azt hittem hogy csak melóba nem jó, hogy rossz a vétel, de most próbáltam, sehol semmi.
-
Pityi77
tag
DualrRecovery az istennek nem megy fel a 4.4.4-re.Rootoltam kernel cserével,komolyan mondom megtaposom!
-
Pityi77
tag
válasz
norbert1998 #24768 üzenetére
Az Sp a feleségemnek is jobban bírja,de Z-nél a full hd kijelző meghajtása elég sokat levesz az akkuból,bár nem mondom, higy nekem nem lenne elég hozzá hd felbontás,akkor jobb lenne az üzem idő is.
-
Pityi77
tag
válasz
norbert1998 #24766 üzenetére
Oke!Köszönöm! Egyébként a gyári 4.4.4 nekem nagyon jól működik, aku időben eddig a legjobb, bug mentes,kijelző idő 4ó30p,13 óra használat mellett. Volt játék,YouTube, Facebook, film.
-
Pityi77
tag
Összefoglalóban a Towelroot van,nem működik.Kernel cserésről olvasgattam még sok helyen,de Google fordító nem mindig fordít értelmesen,és nem szeretném téglázni.
-
Pityi77
tag
Üdv!Valki nem tudná linkelni rootolt 4.4.4 romot?Towelroot,easy root tool nem müködik.
-
Pityi77
tag
fxpblog.co/press-release/sony-to-release-windows-phone-8-1-for-current-xperia-devices/
Erre mit szóltok?Érdekes lesz.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22292 üzenetére
Én a töltés időt még nem néztem,kb annyi mint ha töltőről töltenéd,de lehet,hogy egy kicsivel több mert ez 1000mh ír,a töltő pedig 1500mh.A tokos akkut pedid a gyári tővel töltöm,szerintem kb 4 óra alatt feltölti.A tokos akksin van 4db töltötség jelző led,meg egy bekapcsoló gomb,amikor tölteni szeretnéd akkor bekapscolod,és töltölti.Ha kialszik minden led akkor lemerült a tokos akksid,és akkor felteszed a töltőre
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22287 üzenetére
A tömege kb annyi mint a telefoné,kb a duplája lesz,csak egy konyhai mérlegen mértem meg,de valamiért valamit.Többé nem zavar az akku idö,de nehezebebb lett,de viszont mire lemerül a telefon,feltölt az akksit,nekem még nem volt olyan,hogy mind kettő lemerül.Én 8000ft-ért vettem,szerintem egy kicsit drága volt,de nem zavart,mert megkaptam gyorsan,és jól működik.Biztos ebből is vannak vannak hibás darabok,aki tudja próbálja megrendelni az olcsóbbat,mert hiába van rá gari,nekünk nem annyiba kerül vissza küldeni kínába,mint nekik hozzánk postázni.Szerintem a postaköltségen,lehet rendelni kettőt.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22284 üzenetére
Szerintem ez olyan mint az enyém.Ha a rendszert újra rakom,akkor álltalában nulláról 97%-ig tölti fel.Utánna már feltölti fullra,de ez a töltés közbeni használattól is függ.Ha tudom hogy használni fogom töltés közben,ezt játékra,filmnézésre értem,akkor én 20% nál bekapcsolom a töltést,és nem szoktam lekapcsolni amíg a töltő birja.Én meg vagyok vele elégedve,nem bántam meg,hogy dokkoló helyett ezt vettem mert nem vagyok vele konektorhoz kötve,csak bekapcsolom.Biztos meg vannak a dokkoló előnyei is,de nekem ez bejött.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22277 üzenetére
Xperia z battery case.Ha ezt beírod valamit majd dob a kereső.Ha rendelsz akkor szerintem érdemes a 4200mh-est rendelni,mert ez napközben,ha használod akkor is feltölti fullra.Létezik 2800mh is,de én abban nem bíznék,hogy használat közben is fel tölti.Ez a 4200mh is csak kínai,és névleges,szerintem 3000mh sem üti meg a teljesítménye.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22274 üzenetére
Sajna nem tudom,nekem egy ismerősöm hozta angliából,de szerintem csak az ebayről tudsz rendelni,én csak ott láttam.
-
Pityi77
tag
Sziasztok!Valaki tudna nekem linkelni rootolt 4.3-mat.Valahogy letöröltem a gépemről a kiemeltböl meg már kivették.Köszi!
-
Pityi77
tag
Próbálj meg egy gyári vissza állítást,és semmit ne kapcsolj ki ,had fusson rajta minden amit a rendszer futtatni akar.Meritsd le utánna kikapcsolásig,és töltsd fel fullra.A stamina módot se használd 3-4 töltésig,és mindig merítsd 5-10%.Én így szoktam,nekem eddig bevált.Todoratinak szántam,nemtom miért nyomtam az uj témára.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #19110 üzenetére
A chrome nem támogatja a flasht,nem fogja lejátszani.Próbáld a Next browsert,flasht támogatja,és fordítót is letölthetsz hozzá.Én a chromot a fordító miatt használtam.
-
Pityi77
tag
Tudja valaki,hogy a yuga,és a Cm romokban milyen a kamera app?Gyári sonyra gondolok,vagy valami másikra van cserélve?
-
Pityi77
tag
Kb 2 hete olvastam,hogy valaki a gyári böngészőt kereste mert a 4.3-ból hiányzik.Találtam egy hasonlót a Play marketben:AOSP Browser iInstaller a neve,root kell hozzá.Kerestem az összefoglalóban a 4.3 time shift z zippet,de ha jól látom már nincs benne.Miért lett eltávolítva,nem működött?
-
Pityi77
tag
Sziasztok!A szolgáltató z-re,Telekom-osra nem lehet feltenni a cwm recoveryt,mert nekem nem megy fel.Root sikerült,de ennyi.Így nem tudom frissíteni 4.3-ra
-
Pityi77
tag
Üdv!Tudnátok segíteni,berepedt a kijelzőm és gariztatni kellene.A telefon t-mobilos,de már rátettem a rootolt függetlent,és nem találom honnan lehetne letölteni a gyári t-mobilosat,esetleg linkelni tudna valaki?Előre is köszi.
-
Pityi77
tag
Sziasztok!Szeretném rootolni a telefont,de a rom csere előtt kellene nekem a gyári t-mobilos 4.3-más rom,hogy ha kell vissza tudjam tenni.Nem tudom honnan lehet letölteni,mi a régió kódja,vagy hogy ez az xperiáknál hogy van jelölve.Ami az összefoglalóban van,az szolgáltatós vagy független?Találtam érintetlen gyári romot,de az gondolom független.Megköszönném ha valaki linkelne egy t-mobilos romot.
-
Pityi77
tag
Samsungról váltottam.Ott ùgy működött a rootolás,hogy volt egy root zip file,amit az sd kártyára kellett másolni,és recoveryből futtatni,és amikor bekapcsoltad már rootolt volt a készülék.Erre gondoltam,remélem most vilàgosan,és magyarul fogalmaztam.Mert a Z-nél,azt olvastam,hogy csak a 4.2-őt lehet még rootolni,és gondolom utánna kell frissíteni 4.3-ra.És még azt nem értem,hogy a samsungnál,volt t-mobil,voda,telenoros,és független rom,és ezeknek volt egy régió száma.Az Z-nél viszont nem találtam ilyen jelölést.Most 4.3 van rajta,és nem szeretnék romozgatni mert jól működik,csak rootolni akarnám.
-
Pityi77
tag
Sziasztok.Rootolni még nem lehet zippel,a 4.3 csak rootolt roomal?
-
Pityi77
tag
Nekem ma jött az első értesítés frissítésről,azóta,hogyfelraktam a 4.3-mat.KB 40mb volt.Az első tapasztalat,hogy megjavult a stamina mód.Önzáró tasakban tartom melóban mert a vasportól minden telómon tönkre megy a hangszóró,de voszont a stamina módban,nem volt hajlandó felébredni a kijelző.Gondolom a közelség érzékelőre volt hatással,most javították.Akksi szempontjából,annyit tisztelek ebben a készülékben,ha nem használom nem merül.Fő akku zabáló amúgy is a kijelző,bármilyen frissítést kapunk,a kijelző akkor is leszívja.Legalább ha nem használom akkor nem merül.Nekem reggeltől estig kibirja 4-5 óra kijelző használattal.De ha valaki tudna jó hátlapos akkut akkor linkelhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest