Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #25642 üzenetére
Nekem jól müködik már,sőt valamelyest az akku időm is javult,hála a wakelock terminátornak és a disable service-nek
Elvileg jövő hónapban kapja meg a Z3 meg a Z2...utána jön a többi Z szériás teló,de érdekes mert a Z Ultra Google Play Edition már tavaj megkapta az 5-öt...de erre majd én is kíváncsi leszek hogy mennyire lesz majd jó az 5,de tény hogy az ART futtató környezet sokkal gyorsabb mint a Dalvik...elvileg a 4.4 is benne lenne ha a gyártók nem szedték volna ki,a CM-ben benne van,volt alkalmam kipróbálni egy S3-on és tényleg gyorsabbak lettek az appok is meg a rendszer is
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #25160 üzenetére
az se semmi
nekem a gyári 1500as töltővel ilyen nem volt még
pedig nyomtam vele az Iron Man3-at
töltőről
amúgy tanácsokra hallgatva vettem még egy töltőállomást is hozzá, eredeti sony
és nagyon baró
ma melóba youtube-ról úgy néztem a filmet hogy a teló benne volt töltésen
-
Daw93
senior tag
válasz
Pityi77 #24984 üzenetére
Hát én nem tudom, szerintem hibás lehet az a Z1. Unokatestvéremnek is Z1 van, sose volt vele baja, pedig nyúzta eddig rendesen, nemkapcsol ki, nem melegszik indokolatlanul, kb ugyanaz mint a z csak jobb hardverrel és nagyobb kávával
Erről jut eszembe egy kis érdekesség.
Volt szerencsém összehasonlítani egy Xperia Z-t (enyém) Xperia Z1-et (fent említett modell) és egy vadiúj Galaxy S5-öt. Akárki akármit mond, a kijelzője a Z-nek a legszebb, utána Z1, aztán s5. Hiába superamoled, szerintem egy parasztvakítás a most is a tvben reklámozott superamoled-reklám, az xperiáknak szebbek, élénkebbek voltak a színei. Persze a betekintési szöge, és a fekete színe magasan jobb az s5-nek, de a többi szín sokkal szebb-élénkebb a sonykon, főleg a fehér, mert a fehér az kék/zöld a superamoledeken, főleg ha kicsit oldalabbról nézzük. Nagyot csalódtam az s5-ben, meg a superamoledben (eddig élőben csak s2/s4en láttam, bár az s2ben bűnronda volt) A képeket alap képnézegetőben, sonyknál bekapcsolt bravia engine-nel néztük, természetesen ugyanazokat a képeket (gugliból való fullhd háttérképeket), videókat yt-ról legnagyobb felbontásban. -
törölt tag
válasz
Pityi77 #24984 üzenetére
ennyire elszúrták a Z1-et? a kijelzője meg legtöbb oldal szerint ugyan az mint a Z-ben 5" full hd 441ppi , akkor hogy lehet rosszabb?
pedig nagyon jó teszteket olvastam róla nagyon dicsérik, jobban mint a z-t. mondjuk a hangszóró hangereje is fontos számomra nem csak az hogy a vízálló legyen, mert ha amelóban a gépházban vagyok akkor az is fontos szempont hogy meghalljam ha csörög a teló
az hogy most cserélhető vagy nem az aksija az nem létfontosságú...havernak z-je van ő csak a gps-re panaszkodik mióta frissítette kitkat-re, már szó volt róla hogy butítom neki vissza 4.3-ra, mert azon nagyon jól működött neki, mióta kicserélték neki azóta vigyáz rá nagyon, az elsőt összetörte szegény, leejtette és 6métert zuhant az álványról, de volt rá biztosítása , lecsengette a 20%-át a vételárnak és kapott egy másikat ami persze már LTE-s, az első csak 3G-s volt
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #24976 üzenetére
nem tudom,mondjuk az lte+-os s4 eléggé erős a z hez képest, meg az amoled e z meg tft, de igazából nekem a z jobban tetszik, meg hát nedves párás helyen dolgozom, lehet jobb választás lenne a z mint az s4...lényegében majdnem ugyan azt tudja mind2, de attól hogy gyorsabb mondjuk nem biztos hogy jobb akku időben... meg az amolednek vagy nagy hátránya, napsütésben nem eléggé olvasható a kijelzője
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #24961 üzenetére
emberek, hova akartok eladni egy használt Z-t 70ért mikor az új 1 év garis már 74ezer ? és ez nem AS garanciás!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Pityi77 #24764 üzenetére
én is kernelcserével csináltam, megírtam az összefoglalót, a topik tagjaival leellenőriztettem, majd azt javasolták, hogy a kernelcserét szedjem ki, mert megy a towel 4.4.4-el, így is tettem, azóta még nem tudtam frissiteni az összefoglalót, de szerintem most nekiugrok, és akkor beleteszem azt is, just in case
flasheld vissza a 4.4.2 kernelt, towelrootolj (de figyeljm, mert nem lesz wifi a 4.4.2-es kernel alatt), supersu-t töltsd le playből, nyisd meg, frissítsd, 4.4.4-es kernel vissza, majd mehet minden tovább, rootolva vagy és happy
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Pityi77 #22283 üzenetére
(#22279) -be megvan a _"kinézett" darab !
/kis vélemény, info erről jól jönne, hogy megéri-e megvenni
/
Más:
Mentve van a "GooGle" -s mail címre a teljes rendszer (progik, beáll, meg mittomén mik)
Ha pl. telefon szervízbe van, vagy a telefont cserélik és új telóba lépek be és "szinkronizálom" a teljes beáll., programokat meg mindent alapból letölt ugye, (ez mind szép és jó, na meg gyors !) de a korábban látottak alapján azt töltötte le amit legelső alkalommal volt lementve (olyan programokat töltött le ami nem is kell...) ezt ki lehet küszöbölni valahogy ? Arra gondolok, hogy pl. mostani rendszerem, appok, stb, legyen lementve (pl. Update Frissítéssel) és ha pl. tolok egy gyári beáll. returnt akkor úgy töltse be ahogy jelenleg van ? /remélem azért érthetően sikerült leírnom ! /
L
-
Deck
titán
-
törölt tag
válasz
Pityi77 #17061 üzenetére
Nyugodtan felteheted a függetlent amit találtál, legalább megszabadulsz a T-s feleslegtől.
A rom nem befolyásolja a szolgáltatói zárat, tehát ha függetlent teszel fel attól nem nyílik a telód, fordítva pedig ha szolgáltatós rom-ot teszel fel független telóra az se fogja lezárni. -
szityu161
tag
válasz
Pityi77 #16592 üzenetére
Van másfajta megoldás is. 4.2.2-es romot rootlolod Kingo féle 1 gombnyomásos progival majd OTA-n keresztül végig frissited a jelenlegi szoftververzióig. A root minden egyes frissités után megmarad. Mielőtt még jönnének a megjegyzések hogy hát ez nem is tiszta telepités csak ráfrissitgetés...stb, megjegyezném nem véletlenül ezt a módszert választottam. Sajnos az egy klikkes Kingo root progi még nem rootol XPERIA Z-nél 4.3-at Csak 4.2.2-ig
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest