Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityi77
tag
válasz
vatafakk #25001 üzenetére
Tedd vissza azt a renszert amivel a legjobban futott,utánna az uj gazdája azt csinál vele amit akar.Amelyik hirdetésben az áll,hogy nem volt mókolva,az indikátorok fehérek,azt tuti,hogy piszkálták.Mi tudjuk,hogy nem teszed tönkre más rommal,de akinek még nem volt Z az nem biztos,hogy elhiszi.
-
harry3
őstag
válasz
vatafakk #25001 üzenetére
Még annyival kiegészíteném, hogy /system/app mappából eltávolított alkalmazások nem fognak visszaállni a factory resettel. Erről mindenképp tájékoztasd a vevőt az apró betűs részben.
(#25000) norbert1998: Volt már nem egy olyan telefonom, amiben az eladónak a telefonszámai, SMS-ei, zenéi még rajta voltak. Én is mindig csak gyári állapotút adtam el.
-
Deck
titán
válasz
vatafakk #16084 üzenetére
Noncs ficsör csak javítások. Blueetooth, akksi, folyamatosság.
"According to the changelog, the update brings an enhanced user experience, an improved battery life and software performance improvements. This includes better Bluetooth connectivity and YouTube app improvements."
-
S3R6PH
tag
-
Smiro
senior tag
-
-
vatafakk
aktív tag
válasz
vatafakk #14553 üzenetére
Windows gomb + I / Gépház / Frissítés és helyreállítás / Helyreállítás / Speciális rendszerindítás alatt van az a mód, ahogy újra kell indítani a 8.1-et, hogy előjöjjön az a menü, ami a kiemelt hozzászólásban már a tutorial link alatt le van írva, hogy hogyan kell bebootolni a windowst, hogy engedje a Z drivert feltenni!
-
-
Deck
titán
válasz
vatafakk #14364 üzenetére
Fekete statusbar és navigation barhoz amit csináltam azt kell felmásolnod. Azt apktoolal szerkesztettem.
A Gravityboxba meg annyi beállítási, témázgatási lehetőség van stb.. Hogy rengeteg lenne mindet felsorolni. De az biztos, hogy alap program lett nálam! Ha kipróbálod majd meglátod miről beszélek.
-
njnl
aktív tag
válasz
vatafakk #14204 üzenetére
Én is így vagyok vele, nekem is néha zavaróan hangos. Bár az is igaz, hogy sokszor a másik féltől is függ, pl. anyummal akkor is hangos lenne, ha némításra raknám.
Más
Nekem valamiért eltűnt a Böngésző minialkalmazás, de most Playről telepítettem és szépen fut.Mintha jobban fogná a WiFi jelét. Bár nem tudom, hogy ez lehetséges e szoftveres frissítéssel (mindenesetre az ikon szerint igen)
-
válasz
vatafakk #13573 üzenetére
Első csak akkor lehetséges, ha rootolva van készülék, és App to SD vagy hasonló program segítségével átmozgatod az SD-re a kívánt appot. A másodikra nincs mód, használj a gyári helyett valami normális billentyűzetet pl Swiftkey, vagy Swype, ezekben mindent testreszabhatsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest