- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Már megijedtem, hogy kicsit korán adtam el a telefont...
-
korpicschess
veterán
Szerintem nem kosz, legalábbis nem látok benne semmit, google-be beírod, akkor sok xda-s találat van, ez bizony nem portól. Másik Sonyn is láttam már ilyet, de ott sokkal több, és észrevehetőbb volt, szerencsére itt viszonylag nagy felbontású képünk van.
dekrer:
Igen, csak gari nélkül érdekes lenne. Nem beszélve arról, hogy színes az indikátor, ami kb. bármitől az lehet. Ismerősnek is az, aztán vizet sem látott. Nem drága egyébként maga a kamera modul, de tuti nem fogok vele cseszekedni. -
korpicschess
veterán
Én felfedeztem hibát a kamerám képét, sajnos van pár halott pixel, eddig is volt (1 hete van nálam), de csak most tűnt fel...
Kissé bánom, hogy eladtam a Nexust, de most menni fog utána a Z is..
-
-
korpicschess
veterán
válasz
busman #17546 üzenetére
Jó, látom még mindig nincs rá értelmes megoldás. Akkor nem fogok baszakodni azzal, hogy régi fw-t rakjak vissza. Ez lett volna a kérdés. Általában nem naprakész az 1. hsz.
Ebben a topikban még egy kérdésemre sem kaptam normális választ. Ennyi értelme van. Mondjuk várható volt, hogyha valamit én nem tudok megoldani, akkor azt itt sem mondják meg, hogy hogy van...
Inkább elmagyarázzák, hogy miért én vagyok a hülye, hogy nem a telefonon akarok zenét hallgatni, hanem a 250$-os eszközömön, mert az úgyis szarabb..Nem szól másról ez a topik, mint sem arról, hogy szarCordon, fosSony, hülyeség ezt megvenni, vegyünk Nexust, de ne vegyünk Nexust mert az szar, vagyünk Sony-t, mert az az király, aki mást mond, az hülye. stb.
Hozzáteszem én Nexusról váltottam, de úgy hiszem, hogy ezt a témát is kerülni fogom.
-
korpicschess
veterán
4.3 ala tud rootot mutatni valaki? Legujabb.
-
korpicschess
veterán
válasz
darvinya #17484 üzenetére
Alapból az összeg mobilos megoldás messze elmarad egy ilyen cucc minőségétől...
Arról már nem is beszélve, hogy a Z nem a mobilos mezőny krémje ebből a szempontból.
Ráadásnak nem Sony DAC van benne, hanem a SoC-en található, ami egyébként alapból nem olyan rossz, de elég sok mindentől függ a végeredmény, nyilvánvalóan nem fog ugyanúgy szólni az összeg Snapdragon S4 Pro-s eszköz.Felesleges erről vitázni azthiszem...
Pláne úgy, hogy egy <8k-s mp3 lejátszó lezenél ~bármilyen mobilt (Sandisk Clip+, Zip, Fuze...)
-
korpicschess
veterán
Van valaki aki használja USB DAC-cal a telefont? Működésre bírtam USB Audio Player-rel, de csak trial van belőle, 10$-t kicsit sokkallom a Pro-ért, olcsóbb alternatívát még nem találtam.
Azt olvastam még egy nyári dátumú xda-s topikban, hogy nekik simán megy az USB DAC csak úgy csatlakoztatva. Nyílván akkor még nem volt 4.3 a telefonra. Valaki meg tudna erősíteni régi szoftverben? Megéri ezért downgrade-elnem, hátha úgy menni fog?
Most is olyan, mintha felismerné a telefon, mert amúgy nincs hang a hanszórón, de a DAC-on keresztül sem jön. -
korpicschess
veterán
Ez olyan pixelhiba, mint állat.. Elég durva. Mondjuk gondolom nem igazán látszik, mert szörnyen kicsik a pixelek. Én egyszer egy iPhone 3G-t vettem be, ami pixelhibás volt, és napfényben nem láttam. Ott sem volt igazán észrevehető, itt még kevésbé.
Közben működésre bírtam a DAC-ot, kár, hogy alap Walkman app nem tud ilyet, tök jó volna, sajnálom 9,5$-t egy programra kiadni.
-
korpicschess
veterán
Mindjárt ránézek erre a hibára, de nem vettem észre ilyet, pedig vibernél nem kapcsol ki a kijelző pl.
Passz, én azóta azért már telefonáltam, meg vibereztem, és nem volt gond, de ha ütögetéstől megjavult az tényleg hardveres...
szerk:
Mondjuk nekem akkor kihangosítva sem ment, szóval nálam szerintem szoftver baj volt csak. Mondjuk ebből a szempontból jobb egy már viszonylag sok mindent megélt használt, el tudom hinni, hogy milyen elkedvetlenítő, hogy egy új telefonnal csak a szopás van.. Mondjuk nekem még semmivel sem volt gondom, csak SXS-en sárgulással, de azt úgy is vettem, és ki is cserélték.Közben míg írtam letöltöttem egy programot, hogy megnézzem különböző színeken a pixelhibát. Nálam minden rendben.
Szerintem TFT nem is tud beégni.Ezt a DAC kérdést kéne megoldani már csak...
-
korpicschess
veterán
Nem biztos, hogy hardveres. Nekem mondjuk reméltem, hogy a DAC miatt csinálta, igazából utána újrainditás után jó lett, de nem ütögettem vagy ilyesmi, és azóta sem volt gond... Milyen szoftver volt rajta?
Mondjuk ezt kipróbáláskor nehéz reprodukálni, nem is igazán lehet. Vicces, hogy pont olyan érzésem volt, hogy a telefon hangszórót ki kéne próbálni.
Nekem mondjuk garim nincs, de legalább le sem tiltják. -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Először is üdvözlök mindenkit, én is boldog tulajdonosa lettem egy fehér Xperia Z-nek.
Lenne pár kérdésem:
- az usb ajtóm nem zár rendesen, hiányzik belőle az a szilikon tömítés. Tudtok ilyet olcsón, esetleg fekete színűről át lehet-e rakni, mert a fekete 1800 Ft ebayen, a fehér 3600.
- hátlapot cserélt már valaki? Használkarcos az enyém, egyébként meg tök olcsó egy hátlap, nem akarnám kicserélni, max később.
- van valami ajánlott egyszerű kamera mod, ami jobb képeket is csinál? Láttam ezt a background defocust, annyira nem vonz, bár tényleg "művészi".
- a legnagyobb problémám, hogy van egy Audioquest Dragonfly (1.0) DAC-om, és ha csatlakoztatom a telefonhoz, akkor nem is szól a külső hangszóró, viszont azon keresztül sem jön hang. Próbáltam USB Audio Player-rel, de nem ment. Xperia S-en simán jó volt. XDA-n még nem kaptam választ, de láttam egy cikket, ahol meg simán működött.Telefonomon most a legfrisebb gyári 4.3 van, az is érdekelne, hogy érdemes-e nyitni a bootloadert, mit veszthetek vele. Garancia nincs.
Előre is köszönöm a válaszokat, és sorry a sok kérdésért, sajnos időm nincs túl sok keresgélni!
szerk:
w333, csak nem kacsingatsz elfelé a Nexusról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest