- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
besaints
tag
válasz
daniel909 #22649 üzenetére
Az "Adataim bizt. mentése" opció nálam nincs letiltva, mert deaktiválás előtt figyelmeztetett, hogy minden szerveren tárolt adatomat törölni fogja (könyvjelzőket is beleértve, ami azért nem vicces. Tényleg törli a könyvjelzőket?? ). Köze lehet ehhez az akadásnak?
Amikor feltettem a 4.4.2 frissítést, minden rendben volt vele még. Csak az utóbbi pár napban kezdte a lassulást...
-
-
pit stop
addikt
válasz
daniel909 #20928 üzenetére
Aki Kitkatre fogja Google szolgáltatások akkumulátor-problémát azt el kell keserítenem: nekem gyári 4.3 van fent és ugyanúgy előjött jelenség: 85% akkuhasználat, felét leszívta és kemény tojást csinálhattam volna rajta.
Szóval Google a ludas. Remélem reszelnek majd rajta mert ez így nem vicces... -
todorati
újonc
válasz
daniel909 #20921 üzenetére
Sziasztok!
Megpróbálom, amit írtatok, de mindemellett megjegyzem, a frissítés előtt minden ugyanígy volt beállítva és a lekapcsolni javasolt funkciók is mentek. Tehát a frissítés hozott magával valamit ami zúzza a gépet.
Remélem kijavítják, mert hibának érzem (hacsak nem én állítottam valamit el rajta, bár látom nem csak nálam gond ez). Én nem szeretném nélkülözni ezeket a szolgáltatásokat. Aki prémium kategóriás autót vesz, nem hiszem hogy szívesen lemondana az autó nyújtotta kényelmi és egyéb szolgáltatásokról.
Ettől függetlenül a megjelenése óta használom a telefont (2013 február) és hibátlanul működik.
Hajrá SONY.Köszi a segítséget egyébként!
-
njnl
aktív tag
válasz
daniel909 #20748 üzenetére
Ezt hívják sznobizmusnak. Hiába mondom én neked, hogy puma az a cipő, ha Te nem bírsz feszengeni vele a többiek előtt...
Illetve nem véletlenül van garanciális vonzata a gyári fóliának. Vastagabb, erősebb mint az utólagosan felszerelhetők.
Amúgy meg az új tulajok kicsit kereshetnének tényleg, mert ezt már több mint egy éve is tárgyaltuk...
Másból sem állunk már mint miui meg régi kérdések... (bocs, ez most így kikívánkozott...) -
törölt tag
válasz
daniel909 #20473 üzenetére
Nincs elrontva. Az erőforrások végesek. Aki megvette ezt a telefont, tudta, hogy a kijelző sokat fogyaszt, az akkumulátor meg nem túl nagy. Egy telefon nem arra való, hogy kismillió nem használt alkalmazást futtasson állandóan.
Egyszerű: mindig csak az és annyit fusson, amíg valóban szükséges.
27 óra akkumulátor használat után is 40%-on áll ...
-
Dimond G
senior tag
válasz
daniel909 #20353 üzenetére
Én is viszolyogtam tőle...nincs menü, meg ilyenek, de gondoltam, ha nem jön be akkor felrakom a 4.3-at...aztán a következő napon, szombat, felraktam a 4.5.23-at....annyira megtetszett. 1 nap eltelt és 50 %-on van az aksim.....pedig piszkálgattam....
Több a pozitivizmus számomra benne minta negatív....ez is meggyőzött! -
oliwire
őstag
-
burgatshow
veterán
válasz
daniel909 #15372 üzenetére
Gyárilag nincs és nem is értem, hogy miért nem. Ennyi igazán beleférhetett volna. Ha akarsz Qi töltést, akkor kell egy olyan hátlap/tok, ami a dokkoló csatlakozójára felül és azon keresztül mehet a töltés.
Én besz*ptam, mert csak akkor jöttem rá, amikor már megjött a Qi töltő. :-/
-
burgatshow
veterán
válasz
daniel909 #15299 üzenetére
Bizony! Meg amikor nem kapsz szívrohamot szilveszer délután amikor a barátnőd pizzarendelés közben beleejti a telefont véletlenül a pezsgőfürdőbe.
Viszont a többiek arca a medencében eléggé priceless volt amikor kivettem, leráztam/letöröltem róla a vizet és mintha misem történt volna, használtam tovább.
-
törölt tag
válasz
daniel909 #15304 üzenetére
Alapból sokan elfelejtik az animációs dolgokat kilőni a fejlesztői beállítások alatt! Ez alaphangon sokat dob a sebességen. Ezt követi az, hogy a multiban nem hagyunk minden vackot, mert akkor 8 GB DDR4 RAM is kevés lenne...
Azért alaphangon egy vagon alkalmazással (Facebook, Facebook Messenger, Viber, Skype, Chrome) a RAM olyan 60-84%-ig volt leterhelt nálam. Akadásról nem igazán volt tapasztalatom. Egyedül mobilnetnél tapasztaltam a melegedést, meg a kamerán a fekete - általam csak szürkehályognak csúfolt - pöttyös jelenséget, ezen kívül semmit. -
daniel909
addikt
válasz
daniel909 #15304 üzenetére
ja még annyi lemaradt hogy a tok hátránya h a por a kijelző szélére gyűlik ami fura látvány. a másik pedig hogy a tok széle picit magas. természetesen azért h kijelzővel lefele is tudd tenni.
nah, kiírtam magam ebbe a topicba úgy érzem.(#15305) WuuWuu: nyilván nem katasztrófa a különbség de azért van. persze ez van akit zavar van akit nem. szerintem annyival nem drágább a Z, hogy ne érje meg inkább azt venni. főleg ha hosszú távon gondolkozik az ember.
de úgyis mostanság fog kijönni az új sony flagship és menni fog le a Z ára (is). -
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
daniel909 #14205 üzenetére
"várom a következő modellt, főleg a dizájn miatt. remélem viszik tovább a mostani vonalat mert ez nagyon bejön. gyönyörű."
Üdv.
-Ezzel abszolút egyetértek..
-Én is nagyon szeretem a SONY stílusos megjelenését,amikor meg vettem az S-emet nekem is a design volt az első ami nagyon bejött, aztán jött a tudása és végül,de nem utolsó sorban az,hogy SONY..
.
-Soha nem ve(nnék)szek helyette más márkát..
-
njnl
aktív tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest