- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Kérdés. Elszineződött az USB melletti indikátor, de az ajtó tömítése is szakadt. Gari vagy mindenképp buktam?
-
burgatshow
veterán
Újabban nekem elkezdte azt, hogy simán elveszti a kapcsolatot a Googlelel és állandóan be kell jelentkeznem, Nem tudom mi a bré történik de rohadt idegesítő.
Holnap megy vissza a 4.3 véglegesen, a legjobban amit bánok a SmartBand. De legalább lesz egy használható telefonom.
Vagy B verzió: veszek egy Z2-őt.
-
burgatshow
veterán
válasz
BLUE TORNADO #21220 üzenetére
Kicsit olvass vissza. A megoldás egyébként itt van.
-
burgatshow
veterán
válasz
ADAM1337 #21198 üzenetére
Háhá, azt hittem, hogy a GPS-szel egyedül vagyok de akkor megnyugodtam, hogy mégse. Tudom, ez nem megoldás, de egy kicsit azért jól esik.
Maradt hittem, hogy csak nekem lett sokkal gyengébb a GPS.
Más: valaki el tudná árulni, hogy pontosan hol, an kell bekapcsolni az LTE-t mert nekem nem sikerül. Engedélyeztem már mindenhol, de ettől függetlenül nem tud a készülék fellépni a Telenor hálózatra. Settingsben, service menüben is bekapcsolva. Egyébként korábban ment.
-
burgatshow
veterán
válasz
#03372544 #21110 üzenetére
Ha beállítod azokat amiket a Sony javasolt a korábban linkelt cikkben, akkor nem kell tiltani a G+-t és a Hangoutsot se és még az akksi sem merül.
Idézet a cikkből:
"Until a new version of Google Play Services is provided by Google we urge users to either uninstall the latest update of Google Play Services (might limit use of Google Services like YouTube) or go to Settings > Google (accounts) > Ads > Tick the box for Opt out of interest-based ads and also disable back up of your data by going to Settings > Backup & reset (Personal) > uncheck the box for “Back up my data”."
Nyersfordítás ha valakinek nem menne az angol:
Amíg a Google nem biztosít egy javított verziót a Google Play Services alkalmazásból, azt javasoljuk a felhasználóinknak, hogy vagy távolítsák el a Google Play Services alkalmazás utolsó frissítését (mely korlátozhatja a Google szolgáltatásokat mint pl.: YouTube), vagy a Settings > Google (accounts) > Ads > Opt out of interest-based ads elől a pipát tegyék be, illetve kapcsolják ki a Backup of your data funkciót a Settings > Backup & reset (Personal szekció) beállításoknál.
/cc @adamsauvage
-
burgatshow
veterán
válasz
toxicdog21 #21066 üzenetére
Egyébként én csak azt nem értem, hogy ez hogy a jó életbe van kihatással a GPS-re? Mert mióta beállítottam ezeket amiket a cikk említett, egyrészt a Google Play Services is kb 3-5%-ot zabál, nem fűt a telefon, nem merül az akku és a GPS is tök jól funkcionál...
-
burgatshow
veterán
válasz
barnabasss #21030 üzenetére
Én simán visszaraktam a 4.3-at. Azóta megy mint az álom és a GPS se pöcsöl.
-
burgatshow
veterán
válasz
spanglee001 #21010 üzenetére
Kalibráld újra az iránytűt.
-
burgatshow
veterán
válasz
torreador22 #21002 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de ugye nem a proximity sensornál fogod a telefont miután elvetted a füledtől? Jobb felső sarokban van az érzékelő.
-
burgatshow
veterán
Nem akarom elkiabálni, de a 4.3 restore + teló belső update 4.4-re mintha most oké lenne.
-
burgatshow
veterán
Flashtoolhoz nincs valami normális download site? A gyáriaktól hülyét kapok, mire lecsorog...
Másik: 4.4-ről 4.3-ra simán flashtoollal vissza lehet menni?
-
burgatshow
veterán
válasz
#03372544 #20651 üzenetére
Már pedig Google lesz, kollégám N5-én is gondok vannak. Ő is letiltotta. Bár ebben meg az a szopó, hogy így meg semmi Google related cucc nem megy (Hangouts, Maps, YouTube, Snyc stb...) :-/
Én meg még mindig várok a megoldásra. Ami nálam van új jelenség az, hogy egy idő után a Google Play Services olyan szinten összezavarja a telefon AGPS regiszterét, hogy 1 nap alatt képtelen úgy helyrejönni, hogy magára találjon.
Tegnap este óta folyamatosan a Lidlben vagyok Gödöllőn. A bejegyzés meg a 11. kerületből jön.
Tényleg csak egy dolog tart vissza a 4.3-ra való visszaállástól: a Smartband. :-\ Így minden este eltolok egy miatyánkat, hátha.
-
burgatshow
veterán
válasz
SkyS1gn #20414 üzenetére
Nekem activity trackre kell. Teljesen jó amúgy. Eddig a tapasztalatok:
- 5-6 nap / töltés (szerintem simán jó).
- alvás figyelés, lépésszámláló, megadott adatok alapján illetve a mozgás intenzitása alapján kalória számláló.
- Futást is képes trackelni.
- Koordináták logolását a telefon végzi
- BT LE-n kapcsolódik
- Vízálló
- 2 pántot kapsz hozzá (egy kisebbet és egy nagyobbat).
- Kurva kényelmes és könnyű.
- Van média kontrol illetve más egyéb okos dolgok (kamera távoli elsütése 10 méteren belül, find my phone).PowerAMP-pal nem próbáltam, de a Spotify-t simán vezérli (kocsiban tök praktikus).
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz
barnabasss #20290 üzenetére
Igen.
-
burgatshow
veterán
válasz
#03372544 #20272 üzenetére
Én lehet, hogy összeraktam a képet, miért merül mint az állat.
Ugye azt már korábban én is írtam, hogy a GPS valahogy nem az igazi (rohadt lassan talál magára, már ha sikerül neki éppen). Viszont amíg a GPS nem talál magára, a Google Device Manager szolgáltatás a Google Play Servicesen keresztül hajta mint az állat a cuccot.
A merülés pedig innen már tökre érthető: a GPS amúgy is zabál mint az állat, de emellett amíg nem talál pozíciót, a Google Play Services modul is tekeri a procit. Így a kettő együtt rohadtul fűti a készüléket és nem mellesleg még le is zabálja.
Persze ez nem megoldás, de mindenképp Sony issuenak tűnik, mert a stock Nexusokon nincs ilyen gond...
Mod: Persze ezt gyorsan ki lehet deríteni: másnál is rohadt lassú a GPS pozíció megtalálása? Főleg azoktól kérdezem, akiknek ugyanúgy melegszik mint az állat.
-
burgatshow
veterán
Valaki el tudná árulni, hogy mi az, hogy LTE engedélyezése? Mondjuk az korábban feltűnt, hogy egy darabig helyenként volt LTE, majd simán eltűnt azokon a helyeken is, ahol korábban volt, de azt hittem a szolgáltató baja.
Most meg látom, hogy az összefoglaló is bővült ezzel a szekcióval. A Sony letiltotta valamelyik frissítésben?
@ambrust (#20255) A gyári Google stock ROM már a 4.0 óta tudja. Csodálom, hogy a Sony csak most vette át.
-
burgatshow
veterán
válasz
->Raizen<- #20241 üzenetére
Plusz, nálam a GPS is megállt működni. Van hogy negyed óráig nem talál magára pedig tiszta ég, tök jó rálátás a szatellitekre de semmi. :-/
Gyakorlatilag az összes helymeghatározáshoz kötött alkalmazás használhatatlan... :-/
Úgyhogy most dilemmába estem: ha jó telefont akarok akkor vissza kéne állnom 4.3-ra, de akkor meg bukom a Smartbandet... :-/
-
burgatshow
veterán
Huhh, rég jártam erre. Jelentem van 4.4 a független Z-re is. Legalább is amelyik az skandináv régióba szánt 4.3-al fut. Most csúszik fel az update.
-
burgatshow
veterán
válasz
Hawaii2249 #15575 üzenetére
Gyárit vettem Londonból eBayen keresztül. Egész nap az irodában benne csücsül a telefon, megy mint álom. És sokkal kényelmesebb mint folyamatosan harcolni az USB csatlakozóval meg a vízállóság miatt a csatlakozó ajtajával.
-
burgatshow
veterán
Elkezded gépelni a kontakt nevét és hozza fel őket. Nem a telefonszámát, csak azokat a számokat kell leütni, amelyiken a kontakt nevével egyező betű van.
Pl.:
Tamáshoz elég leütni a 826 és már hozza is fel. Innentől kezdve részemről például a gyorstárcsázás értelmét vesztette.
-
burgatshow
veterán
válasz
daniel909 #15372 üzenetére
Gyárilag nincs és nem is értem, hogy miért nem. Ennyi igazán beleférhetett volna. Ha akarsz Qi töltést, akkor kell egy olyan hátlap/tok, ami a dokkoló csatlakozójára felül és azon keresztül mehet a töltés.
Én besz*ptam, mert csak akkor jöttem rá, amikor már megjött a Qi töltő. :-/
-
burgatshow
veterán
Én is tegnap rendeltem UK-ből gyári dokkolót, majd megnézem mit tud.
Egyébként a töltés sebessége függ az áramforrástól is. Nyilván ha feldugod a gyári adapterre, ami 1500mAh-t tud, azzal stabilabb a leadott töltőáram végig, mint egy USB 2-es csatlakozón a PC-ről, ami normális esetben 500-900mAh (vannak notik amiken azért van 1000-3000mAh is leadni képes csatlakozó - pl. az enyém).
-
burgatshow
veterán
válasz
daniel909 #15299 üzenetére
Bizony! Meg amikor nem kapsz szívrohamot szilveszer délután amikor a barátnőd pizzarendelés közben beleejti a telefont véletlenül a pezsgőfürdőbe.
Viszont a többiek arca a medencében eléggé priceless volt amikor kivettem, leráztam/letöröltem róla a vizet és mintha misem történt volna, használtam tovább.
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz
barnabasss #15191 üzenetére
Google Voice Input. Csak előtte vedd fel a magyar beviteli nyelvet, ha esetleg nem lenne.
-
burgatshow
veterán
válasz
#13110016 #14972 üzenetére
Kollégának valószínűleg azért volt fekete pöttyös a kép és a videó is, mert a fényérzékelő chip (CCD vagy CMOS nem tudom melyik van a telefonban), rossz volt, vagy alapból gyári hibás.
Ergo ezért lettek a képek és videók fekete pöttyösek, mert a fényérzékelő chipnek azon a területén valami bibi volt. Gondolom azt cserélték ki.
-
burgatshow
veterán
válasz
barnabasss #14941 üzenetére
Egész nap push, különféle alkalmazások, wifi/3g/4g éppen mikor melyik, egy napot kibír.
Ezalatt azt értem, hogy mire hazaérek olyan 6-9 óra között este addigra beesik 20% alá, de ennyi. Reggel pedig 8-9 között megyek el és természetesen a töltőről akkor szedem le.
-
burgatshow
veterán
És utólag?
-
burgatshow
veterán
Nem. A Sima Nordicot raktam fel. Nem a CWM+4.3-as romot.
Vagy azt is lehet rootolni?
-
burgatshow
veterán
Bootol a telefon, elvileg fentvan a 4.3 Nordic. Kiváncsi vagyok.
-
burgatshow
veterán
Hülye kérdés. Gondolom ha a stock 4.3-as romot tolom fel az nem lesz rootolt. Ezért van különszedve a rootolt CWM integrált 4.3 a simától?
Egyébként most megy fel a clean 4.2 aztán root aztán nordic rom feltolása.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest