- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proti20
csendes tag
válasz
besaints #20390 üzenetére
Szia, nekem ugyanilyen problemam van es ugyanilyen memoriakartyam... Szal nem egyedi az eset. De ez a 4.4 ota van, azelott semmi problema nem volt.
De ma ujabb hibat fedeztem fel: a videohoz nem menti el a hangot, hiaba van a beallitasokba bekapcsolva a mikrofon.
Egyre jobban tetszik ez a KK ....; -
Proti20
csendes tag
Sziasztok , Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem borzalmas lett ez a KK....
Tegnap este frissítettem a telefont ahogy a nagy könyvben meg van írja ( bocs ha nem használok szakmai kifejezéseket, nem vagyok nagy PC és telefonguru) csináltam biztonsági mentést mindenről az SD kártyára, elindítottam a Sony PC companiont, lefrissítettem a szoftvert ( majdnem 1 Gb) , elindítottam a telefont és tetülassú, nem tudok csengőhangot beállítani az SD kártyán lévő hangokból pedig felismeri az SD kártyát, látok minden képet az albumban ,meg tudok hallgatni minden zenét, nem tudok visszaállírtani semmit a biztonsági mentésből azt írja hogy ezzel a szoftververzióval nem kompatibilis..... a másik dolog hogy egyszerűen nem menti el a készített fényképeket az SD kártyára, azt írja ki hogy nem lehet menteni a képet... holott a kártyának semmi baja nincsen az égvilágon, a telefon csakis a belső memóriába hajlandó menteni.... mondom ráadásul k*rvalassú lett, nagyon merül és k*rvalassan tölti a telefont a töltő.
Csináltam factory resetet, 2x újraraktam a KK-et a Pc companionnal és semmi változás....
Valakinek van hasonló tapasztalata -
Proti20
csendes tag
Sziasztok, Nekem ma reggel érkezett meg a Z, HTC Sensation-ról váltottam, az első benyomás nagyon pozitív, a gép villámgyors, a kijelzőjével sincs semmi problémám, nekem tökéletesen megfelel, sőt. Elég nagy tepsi de meg lehet szokni, igen gyűjti rendesen az ujjlenyomatokat, de le*zarom. Akku időről nem tudok nyilatkozni, egész nap nyúztam, közben USB-n töltöttem. A gyári walkman zenelejátszó egész jól szól, bár én a gyári fülessel nem vagyok megelégedve, helyette Sennheiser CX-500-at használok, az bika. Szerencsére az első 50-ben benne voltam, így kaptam hozzá kis gömbhangládát is, az meglepően hangosan és szépen szól. Aki kíváncsi még valamire az ne habozzék, szivesen válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest