- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszaboy0
tag
Üdv mindenki!
Boldog új évet fórumozó társaim.
Elhagyom e csoportot megváltam a Z-től a SONY tól is.
Sziasztok -
szaszaboy0
tag
válasz
Steve198310 #28868 üzenetére
Szóval sikerült az xposed telepítése de a modulok nem működnek vagy csak részben. Tudtok olyat amivel lehet az ikonokat nagyítani és nem a gemxperia xposed modul?
-
szaszaboy0
tag
válasz
Steve198310 #28866 üzenetére
Igen a flat style colored bar modulhoz kell
-
szaszaboy0
tag
válasz
Steve198310 #28862 üzenetére
Viszont gondjaim akadtak az xposed felrakasaval az arm fájlt elutasítja
Mi lehet a gond? -
szaszaboy0
tag
válasz
Steve198310 #28862 üzenetére
Ezer köszönet
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok existenz van fent allandóan kéri hogy frissítsem a 228-ra. Nem fogja megölni a rendszert?
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, reggel levettem töltőről és 100-ról egyből 95-re esett az akksi töltöttsége. Akksi gond lehet?
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, tud valaki felvilágosítást adni a mostani frissítésről?
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, másnál is jelentkezett az, hogy hívás indításnál nagyon lassan reagál a teló? Kb 6-7 sec mire elkezdi hívni a kiválasztott névjegyet.
5.1.1 -
szaszaboy0
tag
Én ugyanolyan halknak érzékelem mint az 5.0-át. Lehet az existenz után nem meglepő. Az ikonok pedig nem nagyok hanem inkább normál méretűek.
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok az 5.1 rootolható a kingroot-al?
-
szaszaboy0
tag
Elnézést a múltkoriért az existenz rom elég hangos csak a v4a miatt torzított. Nem kell hozzá sem equalizer sem semmi egész jól szól. Viszont nem tudom mi történt a gyárival, csak root és recovery volt fent és egyszer csak nem tudtam hívni mert minden hívás indításkor újraindult.
-
szaszaboy0
tag
Zene lejátszásban mindig ilyen gyenge volt a Z vagy a fülem romlik vagy a lollipop csodája? Basszus nincs, halk, ha adok egy kis basszt akkor még halkabb. Volt egy SP-m szétszaggatta a fülem és még jól is szólt.
-
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, az existenz rom hangos de torz. Egyszerűen nem lehet zenét hallgatni vele mert fél hangerőig oké utána eszméletlenül torzít. A viper4android működik de nem dob hanem ront a hangzáson. Nekem fontos a zene így megy vissza a gyári fw.
-
szaszaboy0
tag
Szóval feltettem az existenz y romot még nem nyomogattam annyit de állítom nagyon hangos és stereo-ban szól. Próbáljátok ki
-
szaszaboy0
tag
Lollipopra fel tudom rakni az xdualrecovery-t?
-
szaszaboy0
tag
válasz
#40351744 #28039 üzenetére
Pl szerintem jobban bírja az akksi találtam rajta olyan alkalmazást amit addig nem láttam (már nem tudom mi volt azóta root meg tisztítás is volt) és amit mindenki felsorol hibákat személy szerint egyikkel sem találkoztam. Lehet még nem volt alkalmam jobban tesztelni a rendszert de a melegedésen kívül semmi.
-
szaszaboy0
tag
Kb jó 2 hete tettem fel a lollipopot s nem sikerült a root így a pcc-vel csináltam egy javítást s mintha más lenne a rom. Ez kb egy hete történt.
-
szaszaboy0
tag
Próbálta már valaki az existenz romot?
-
szaszaboy0
tag
http://napidroid.hu/egy-rakat-sony-mobil-fog-android-5-1-re-frissulni/
Ez nem csak a Z-sek számára jó hír. -
szaszaboy0
tag
Telepített már valaki lollira v4a-t?
-
szaszaboy0
tag
Mikor hozzám került a telefon 4.4 volt rajta de csak vagy 10 percig így nem tudom mihez viszonyítani. Az biztos, hogy ha videót nézek rajta akkor is forró tud lenni a hátulja és stamina móddal is nagyon merül szerintem. Amúgy elvagyok a lollival vagyis örülök, hogy már nem egy sp van a kezemben.
-
szaszaboy0
tag
A ce3 fw jobb mint a telekomos?
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, van lollipopra valamilyen könnyű root vagy flash 4.4 és így tovább?
nexion218 +1
Most tértem át SP-ről Z-re nem bántam meg sőt... -
szaszaboy0
tag
S1tool-al végignyomattam a javítást(loader) de ha utána romot flashelek ugyanúgy nem indul, csak az animációig jut el. Viszont amikor lefut a javítás fastboot módban van. Onnan tudok romot telepíteni?
-
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, miért van az hogy bármit flashelek a telefonra csak az animációig jut? C6602
Vagy nem várok elég ideig? -
szaszaboy0
tag
Sziasztok hogy tudnék drivert telepíteni a telefon nélkül. Sajna csak a boot animacioig jut el s még nem volt a gépre kötve
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest