Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, bocsi a zavarasert szeretném megkérdezni toleket hogy nekem van egy z telefonom csak 30-as, szeretném rootolni, es valamilyen romot feltenni rá.. jelenleg 4.4.4 van rajta... nem tudtnatok ajánlani Valamilyen roomot ami magyar es az én telomra is jó lenne, es ami nagyjából be is vált eddig, szóval nincsenek ilyen gondok hogy nem kapcsol be a gps, vagy nagyon nagyon gyorsan merül az akksi stb .. ? sajna meg kezdo vgyok ebben a temaban, de lattam hogy vam kulonbseg független es nem független telók között root olas szempontjából.. köszönöm előre is...
üdv -
Scooter86101
tag
Sziasztok bocsánat a zavarásért én elolvastam vagyis megnéztem ezen a oldalon lévő SW-eket ..
Itt ezen
Viszont nekem a telefonomon lehetséges hogy valami zárt dolog van ..
ilyet látok még : 10.5.1.A.0.292 , Android 4.4.4 T-mobile - os , és ehhez sehol nem találok semmit .. így lehet valamelyikkel flashtoollal lollipopra frissíteni ... ? mert nem tudom melyiket töltsem le hozzá köszönöm előre is ..
Sem az update center sem a Sony PC Companion sem akar frissíteni .. vagy mitevő legyek most .. ?de ha ezt letöltöm hozzá és falshtoollal felteszem okés lesz ?
C6603_10.6.A.0.454_Customized_HK.ftf(5.0.2)
illetve ha ezt felteszem ha utólag jön ki frissítés azt a telefon magától megtalálja majd .. ?Köszönöm előre is
Üdv..
[ Szerkesztve ]
-
Scooter86101
tag
válasz megyei93 #27007 üzenetére
Szia ezt már én is észrevettem a telefonon, ezelőtt is tök gagyi volt ez a hangerő de most meg pláne , olvasgattam már erről és azt írták hogy szoftveres a gond .. ne de ilyet, ha teljes hangerőre veszem a másik szobában nem hallod ha hívnak .. vizet nem ért , fólia pedig semmiképp nincs rajta ..
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , valaki aludt már el meloba ezen "telefon" miatt .. ? Mert en igen olyan szinten halk hogy ha egy szobaval mellettem nem hallom ha hívnak teljes hangeron, ébresztőre márpedig nem keltem fel .. így nem tudom visszavinni szervizbe sem mivel nem recseg ropog, csak szimplan elegge nagyon halk a hangszoroja, mármint ami a csengőhangot adja ki.. vizet ezt a telefon sosem ért , semilyen levono vagy matrica nincs a hangszoroja előtt .. szóval nem értem, akkor altam volna fejre mikor megfogtam legelőször a kezemben ... clearaudio meg hangtisztitas meg a sok vacak sem segített .. rootolassal sincs semmi megoldás erre, mert olvastam már hogy egy két embernek volt ilyen problémája ..
segítségetek köszönöm előre is ..
Üdv .. -
Scooter86101
tag
Sziasztok , szeretném megkérdezni tőletek hogy ugye van a vendég fiók az android 5 ben, ezt sehogy nem lehet kikapcsolni .. ? Valahogy hogy nem lehessen belépni a telefonomba .. ? Mert jelszoval levedem az enyém belépnek vendégkent és már az albumban matatnak .. de béna ..
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , szeretnék egy olyan kérdéssel fordulni hozzátok , hogy kb két hete frissítettem a z telefonom 5 lollipopra ... viszont , már 2 x szivtam be vele hogy nem fogadott hívásom volt és sehol nem mutatta ki, csak ha belementem a hívásnaploba ott láttam hogy volt egy hívásom, aztán visszahivtam az illetőt aki mondta hogy igen keresett .... ilyennel valaki találkozott már .. ? Szerintetek mit lehetne tenni , 10 ből kb 3 nem jelenik meg , így a lezárt kepernyon sem látom ezaz lollipop !! Csak így tovább és mehetsz ........
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , köszönöm az eddigi segítségetek még egy olyan kérdéssel fordulnek hozzátok , hogy tegnap rootoltam a telefonom ezzel a kingroottal viszont a supersu t sehogy nem tudtam lefrissíteni , valaki nem tudna segíteni hogy mivel lehetne csak rootolni a telefonom a kingrooton kívül .. ? Android lollipop 5.0.2 , build:10.6.A.0.454 típus c6603.
próbáltam meg a towelroottal de valami olyat írt hogy az én telefonomhoz nem okés .. valaki nem tud valami leírást hogy normálisan meg legyen rootolva előre is köszönöm szépen .. Sziasztok -
Scooter86101
tag
Sziasztok , valaki kérem segítsen nekem nincs telefonom , feltettem tegnap innen egy dualrecovery-t vagy mit...
és ahogy újraindult nem kapcsol be elmegy a logóig és újraindul nem tudom mit csinálni a telefonnal légyszi valaki facebookon vagy valahol kérlek titeket mit csináljak
csak rezeg össze vissza .. -
Scooter86101
tag
Fekete képernyő a sony logó után és még azt a flash mode-t sem tudom behozni ..
-
Scooter86101
tag
flashtoollal visszatudtam hozni hogy ........ de ez a recovery hogy fel tudjam tenni a xposedet sehogy nem akar összejönni nem is tudom hogy csinkjam xposedhez mi kell pontosan .. ? lollipopon ..
-
Scooter86101
tag
Sziasztok nekem fenn van a lolin a cwm az xposed supersu is.. minden ok azért picit jobban megy az akksi .... viszont ezt a nem fogadott hivasos téma engem is idegesit ... nekem sem jelennek meg az ilyen elmulasztott hivasok ... viber még sosem volt telepitve a telefonomra .. néztem neten de semmi megoldást nem találtam .. valaki ?
-
Scooter86101
tag
Sziasztok pedig nekem lollipop 5 van fenn és ezeket mind megtudtam csinálni igaz hogy egyszer el szállt nekem is minden a telómról összes programom ami előtte volt sms-ek , de pótoltam nagyjából ..
[ Szerkesztve ]
-
Scooter86101
tag
Szia, köszi a segítséged az amúgy fenn van , nem az a Fix Lollipop Memory Leak .. csak az nem látszik mert benne van az xposed modulok között ..
Azt szeretném még megkérdezni tőletek ha netalán lenne pl egy bootlopop , ugye olyankor csak a flashtoollal lehet újra ... viszont valahogyan nem lehet egy mentést csinálni , ahogy épp a rendszerem van , hogy olyankor azt én ftf fájlom flashelném vissza minden beállítással , mert olyankor a recovery sem jön be szóval csak a flashtoolból erre van lehetőség mint a pc-mről egy img, itt most a telómról egy ftf
-
Scooter86101
tag
Sziasztok én csak bajban vagyok ezzel a nem fogadott hívással, gondol egyet egyik nem fogadott hívásom megjelenik a 2 hívás után , pedig semmilyen értesítés .. sehol nem látom , a híváslistában pedig azt látom hogy elutasítva .. pedig nem csörgetnek 4-5 mp - től több ideig .. nem értem valakinek nem volt ilyen gondja .. ?
-
Scooter86101
tag
Szia , köszönöm a választ viberem a kezdetektol nincs ... most úgy néz ki hogy tegnap működött ... 5bol 5x de nem értem gondol egyet és ha hívnak leteszik miért azt írja ki hogy elutasitva .. és nem pedig hogy nem fogadott. Valószínűleg emiatt nem jeleniti meg az ertesitesi teruleten mondjuk a lockscreen be ..
-
Scooter86101
tag
válasz zotyi85 #27479 üzenetére
Szia huhhhhhh de ismerős ) nekem is ugyanez volt megvettem nem az hogy fordítva dugtam bele , mert igen úgy nemlehet beledugni de elég ha véletlenül fordítva hozzáerintettem és csako volt neki elsőnek mikor ezt csinálta akkor vadi új csere készülék , és a toltot (gyári) nem cseréltek , aztán jött ugyanaz a hiba másodjára alaplap csere volt , tolto cserével együtt garanciaval azóta jó minden , de előtte mindegy hogy milyen toltovel csináltam mindenegyikkel kikapcsolt , azóta nem csinálja .. és az hogy fordítva nem megy bele az okés , de ugyan ki nem próbálta már meg véletlenül is fordítva bedugni nem erőltetni érzi az ember hogy így nem megy bele akkor fordítva kell, akkor elég is volt annyi neki hogy csak hozzáért .... ugyanez volt nekem is kétszer is ..
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , szeretném megkérdezni hogy ez a dolog hogy a minialkalmazas menu eltüntetese engem is érdekelne root meg van .. a másik pedig nem tudom hogy hívják azt a panelt ami a menube lepve, bal oldalról elhuzva feljön és vannak ott olyanok hogy eltávolitas , rendezes stb stb .. azt a menut nem lehet valahogy saját programokkal szemelyre szabi .. ?
Köszönöm előre .. -
Scooter86101
tag
Sziasztok vagyis ezt a bal oldali sávot nem tudja valaki hogy hívják ? és hogyan lehetne testre szabni
Köszönöm előre -
Scooter86101
tag
válasz snake1977 #27637 üzenetére
Szia, ezt még hagyjad de hogy a hangszórón is halk ... már megpróbáltam soundforge-al növelni a hangerőt pl egy beeep beeep mp3 fájlnak , de reménytelen , ez a hangszóró amivel a z van ellátva nem recseg ropog vizet nem ért, sajna ennyire képes .. szégyelje el magát ! nem azt mondom hogy mint spongyabob olyan ébresztő kell nekem, de b.nőm pl telefonjára ami egy ace 3 tuti felébredek, kb 5 mp alatt. hangosabb jóval hangosabb, szundi funkció soha életemben nem volt, nem díjaztam sosem ezt az 5 perc ráadás alvást olyankor ... csak ám ő nem minden éjszaka van itt am az sms írás meg ilyenek ezeken tényleg lehet segíteni másik programmal én pl erre a textra-t használom ... az hogy headset-tel nem olyan hangos a zene ez meg úgymond "luxus" NEM mint az elkéséssel a munkahelyről ami ám következményekkel sajna jár.. egy ilyen kategóriás telefonnál pedig ha ilyet kell vennem akkor hát hová is tegyem ezen telefont (3310) .. az is mellékes hogy olvastam is róla hogy a gyári ébresztőprogram van mikor gondol egyet és "kihagy" .. pff háááát nem tudom én sajna de ki kell mondanom , kifejezetten sajnálom hogy EZT a telefont választottam és (részletezem) még mindig ! GARI nélkül .. habár "ki milyen virágot szakít, olyat szagul"
[ Szerkesztve ]
-
Scooter86101
tag
Pedig nem jön nekem sem az értesítés, akármilyen prioritas normál akárhogy állítom , már mindenhogy kipróbáltam ... másik telefonnal próbáltam csorgetgetni hol ott van hogy nem fogadott hivas a zarkepernyon hol nincs ... pedig semmit nem állítottam közben ... a hívásnaploban pedig a nemfogadottnal ugye amikor megjelenik az értesítés akkor rendesen kiirja hogy nemfogadott ... de amiről nem jön az értesítés arra meg azt írja ki hogy elutasítva .. szóval mintha valami elutasítana.. közben már az elejétől kezdve minden program előtt ilyen volt.. viber sosem volt a telefonomon... ez pedig nem user probléma hidd el ..
-
Scooter86101
tag
válasz nexion218 #27859 üzenetére
Szia, na vééégre már hogy jelentkezett ez másnak is ..én már jó párszor beszívtam emiatt ... és eléggé fontos ügy miatt kerestek, am nem 2-3 csörgés, ha fél percig csörög vagyis hívnak és a hívó fél leteszi ez a fos azt csinálja mintha ő kinyomná és emiatt nincs ott az értesítés. viber sosem volt a telefonon, mindegy milyen módba teszed , akkor is ezt csinálja .. te megtudtad oldani ? rootolva van a telefonod ?
-
Scooter86101
tag
válasz M_AND_Ms #27837 üzenetére
Szia, és végree hogy a másik problémám, más is jelezte ... már 2 elaludtam a melóhelyről hajnalba , az ébresztője miatt éppen szólt mert szólt, de szerintem a szomszéd lakásból hangosabban horkolnak ! 3.jára nem én fogok elaludni, az tuti! az 5.1 ről nincs valami infó ? illetve neked kijelzi a "nem fogadott hívásokat" ? ha csak csörrentenek is ? rootolt rendszer ?
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , köszönöm szépen szerintem is megy vissza a 4.4 de még valamennyit várok az 5.1 re hátha b..nak valamit vele .. most megint nincs kedvem minden root meg minden ilyen programot újra vissza rakni ... még picit várok aztán nézegetem a hivasnaplot addig ... meg veszem egy rendes ébresztőorat .. és majd ha ez a telefon "lejár" egy értelmes "s" betűs telefont de biztos hogy nem a "sony" ra gondoltam az s betűvel ...
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , szeretnék pár kérdést feltenni hozzátok 5.0.2 lolipoppal kapcsolatban.
1. A nem fogadott hívások, NEM megjelenítése miatt már nem egyszer volt emiatt "Nyalóka".
2. Az ébresztőóra vagyis a hangerő miatt már nem egyszer aludtam el itt is jött a "Nyalóka".
3. Nem tudom hogy csak nekem ilyen de figyeljétek már meg ha pl elengedtek egy hívást, fületekhez teszitek a telefont, minden okés rendesen elalszik a képernyő sensor ok. De próbáljátok már meg hogy mikor a fületeknél van a kijelző elalszik és ahogy elaludt húzd fentről lefelé a sötét képernyőt a füleden aztán nézd meg hogy mit látsz vagy csak nem jön lefelé az a "csúnya" értesítő sáv ? és azt hallom hívás közben hogy amikor hozzáérek ott kattog összevissza mintha menüben lépkednék, hol arra megy hogy hívás várakoztatása vagy némítás vagy bluetooth ki be , meg össze vissza .. hááááát mi a ... van itt ? miért kellett még így kidobni ezt a szoftvert !!??? kezd a hócipőm is kilenni így nyáron ezzel a telefonnal ezzel az egész LP-al .
4. Nem lezárt képernyőnél nem e lehetne megoldani hogy azt a kuto navigációs menüt ne kétszer kelljen lehúzni ha a wifit pl. ki akarom kapcsolni? ez a hülye kétujjas módszer nem érdekel, mert amikor a telefon a kezemben van valami biztos van a másik kezemben is , szóval a kétujjas lehúzás is egy baromság volt, a fejlesztőktől. úgy teljesen jó lenne ha úgy kellene lehúzni az értesítő sávot nyitott képernyőnél mint a lezártnál ...
5. Az okés hogy írkáljátok itt hogy várható meg várható az 5.1 az eddig is tudtunk kb 1-2 hónapja, de most már igazából akkor kellene "írkálni" amikor nagyjából már azt is tudjuk hogy mikor .. ki a ....... érdekli hogy egy rakat telefon fog erre a fosra frissülni !? még azt megvárom, aztán vissza a kitkat.
..... és még akkor a melegedésről nem is beszéltem
Nyalóka az van itt rendesen .
Valaki írta hogy a hangerő szoftveres akkor elvileg valamilyen boost programmal fel lehetne húzni neeeem ? És arra hogy nem találtak még ki semmi megoldást a Rootal rendelkező készülékekre vajon ?
Köszi
Sziasztok[ Szerkesztve ]
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , köszönöm , és ezt a hivas kozbeni lehuzas csak nekem csinálja ... ? Nem neztetek ?
-
Scooter86101
tag
Ja közben rájöttem mit írsz a hívás értesítés nekem is néha néha jó ... csak sehogy nem tudok rájönni mikor csinálja, milyen az az állapot amikor nem jelez .. mert ha mondjuk 5x egymás után csörgetnek csak az elsőre nem jelez , viber sosem volt a telefomon, ez egy hülyeség hogy az okozza ezt ...
-
Scooter86101
tag
Sziasztok nos szerintem én nem várom meg az 5.1 est megy vissza a jó öreg "bevált" C6603_10.5.1.A.0.292_Generic_NCB.ftf (4.4.4) rendszer .. mi baj volt amúgy ezzel ? a kinézet ? vagy mi ?
meg kell rootolni és azt csinálsz vele amit akarsz .. egy olyan kérdésem lenne ha most 5.0.1 van fenn vissza akarom flashelni, akkor a root és a feltelepített programok, mindnek oda kell vesznie ? ilyen amatőr hibákat gondolkozz már egy telefon nem jelez mikor volt egy nem fogadott hívásod .. pffff hívás közben össze vissza húzgálod ha véletlenül a füledhez ér .. jajajjjj , egyáltalán lesz 5.1 ez sem biztos írnak itt össze vissza minden. ki tudja majd decemberbe -
Scooter86101
tag
Naa végre el lehetett tüntetni azt a gagyi órát a lezárt képernyőnél
Még mindig semmi infó az 5.1 ről mikorra várható vajon ? -
Scooter86101
tag
válasz adamsauvage #28094 üzenetére
Szia , semmi gyári 5.0.1 lolli .. csak root és egy két program ...
-
Scooter86101
tag
válasz draco31 #28097 üzenetére
Szia, root nélkül jelenleg szerintem esélytelen a dolog ..
Roottal esetleg így megoldható de olvastam hogy nem lett hangosabb hanem vagyis igen de igazából a hangtorzítás rovására , én sem próbáltam még, mert anno mikor rootoltam a recovery menübe léptem és aztán ki egyből meghalt a telefonom, nem valami nagyon stabil ami rajta is van, vagyis akkor még nem volt az .. most pedig nincs kedvem totál újra pakolni a telefonom , úgy viszont engem sem érdekel hogy torzítva hangos, így tehát gondolom lolli 5 van neki fenn várja meg HA lesz 5.1 .. -
Scooter86101
tag
válasz harry3 #28101 üzenetére
Bocsánat elírtam az előbb 5.0.2. van nekem is, tele hibával buggal, és teljes mértékben igazat adok neked ! én a telefonom nem azért vettem illetve lettem androidos hogy a sz@arjukat teszteljem, oly módon hogy elaludjak fél négykor hajnalban a melóhelyről illetve hogy ne halljam vagy éppen vegyem észre ha valaki hívott... Teljes mértékben igazat adok neked, rendben hogy nem a legújabb telefon a z de akkor is, akkor már le vannak ejtve akik pl nem veszik meg a z3-ast meg stb. ahogy ez a telefonom "lejár" megy az android a levesbe! legalábbis a sony androidja elmegy a vérbe !
-
Scooter86101
tag
válasz Diokhan #28127 üzenetére
Szia ezt már én is észre vettem hogy néha gondolom egyet és a rendszer hangok halkabbak hol rendes hangeron van .. és tudod mi miatt van ? Próbáld meg hogy ha pl halk hivj egy ingyenes számot és vedd koppra a hangerot .. hívás közben vedd fel várj egy picit tedd a fuledhez és ismét add koppra a hangerot mármint hívás közben aztán tedd le és nézd meg vagyis jatsz vele ott picit de ne legyen rezgon vagy némán.. nekem ez is egy bug a lollin , mert egyszer tök hallkan hallom a kepernyo érintés meg a lezar hangot , és van mikor teljesen normális hangerőn ... írj majd hogy mi volt ? Udv
[ Szerkesztve ]
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , azt szeretném kérdezni hogy én anno még flashtoollal tettem fel a lollit hivatalos frissites előtt, szoval nem otas frissites, ha megjelenne az 5.1 azt nekem megjelenitene magatol a telefonom vagy azt is ugyanugy majd flashtoollal kell majd ? A telefon menujeben én sehol nem találom ezt a menut mármint ami régen update center volt ..
Köszönöm -
Scooter86101
tag
válasz harry3 #28196 üzenetére
Vaaaaauv ezt nekem is csinálta már , csak félóra kesessel .. nevetséges ez az egész ! én szerintem az valamilyen idozonas dologgal lehet valami , tényleg nagyon ratyi ez a lolli vicc, okés legyenek bugok de könyörgöm ne ilyenek hogy hangero , sensor , nem látható nem fogadott hivas , idő elallítódik , melegedes, kikapcsolas, pffff ezek szerintem mind elég fontos dolog lenne , nem olyan hogy pl valami menu gond .. ami azért nem annyira jelentős .. mint ezek... phhhiiij mocskos ratyi lolli !!
Mikorra várható már az 5.1 ? Kíváncsi vagyok miket oldanak meg ezekből a hibákbol ?[ Szerkesztve ]
-
Scooter86101
tag
Szia , ez semmi gyári 5.0.1 flat style bar , és lockscreen widgettel ... na kíváncsi vagyok hogy mit fog alkotni ez az 5.1 ? Rakta már fel valaki .. ? Hogy is kellett a flashtoollal hogy az adataim maradjanak meg , és minden program is ? Valami pipalgatasra emlékszem .. ? Köszönöm előre is .
-
Scooter86101
tag
válasz harry3 #28235 üzenetére
Azt meg tudod nézni hogy a nem fogadott hívás megjelenik e ... csak úgy lezárt kepernyon random csorgeted magad .. kb akkor jön a hiba elő ha pl félórára hozzá sem nyulok és akkor csorget meg valaki tuti hogy nem jelzi ki mint nem fogadott hívás ... nem értem viszont azt hogy hogy nem lehet neked gond a hangero gondal ...
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , akkor ez hogy indiai ez okozhat még gondokat .. lesznek ebből még más regiokbol is? Ilyen custom buheralt tuti nem kell... Ezt az indiait meg még nem annyira van kedvem felrakni még .. ota-n ez jelenik meg is amúgy ? Vagy ez még elég korai azért india .. hivatalos oldalon nem nagyon találtam még 5.1 est .. vagy majd ha a topic összefoglaloban is ki lesz téve az a tuti ?
[ Szerkesztve ]
-
Scooter86101
tag
válasz #03372544 #28245 üzenetére
Rendben értem, egy olyan kérdés hogy akkor a két "aláhúzott" verzió között van különbség mármint ha hungary-ban is az 5.1 lesz, mert még látom az nem egészen az ?
Mert amikor a hong kongi - t raktam fel anno , az időzóna gondok ám voltak ... De mi az hogy Customized pontosan ?Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest