- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matutitu
csendes tag
válasz
Goose-T #3747 üzenetére
Befrissítettem, de nem vagyok tőle boldog. Eddig ha meg akartam jeleníteni minden futó alkalmazásom (képernyő alján felfele simítom a képernyőt), akkor az elsőre ment, most random felét nem jeleníti meg csak sokadszorri újranyitogatásra. Kilövök minden programot, megnézem újra és jéé, még talált... apró dolog, de mindennapos kellemetlenség számomra.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Goose-T #3458 üzenetére
feltűnt a pannon kissé oldschool mivoltja,
ezt a telenoros leírást én is megtaláltam, csak más webhelyen. Most így van beállítva minden, de nem megy a cucc. Kaptam olyan véleményt ami szerint elbaltázott APN esetén rá sem áll a 3-4G hálózatra. Itt meg ugye van hálózat, csak net nincs
-
RGida85
tag
válasz
Goose-T #3457 üzenetére
amit linkeltél
Itt én se találok
semmit... Gyors lekapták ha volt is fent. -
rasky
senior tag
válasz
Goose-T #3460 üzenetére
Nekem volt fent lollipop, mikor még visszalehetett térni kitkatre, hát igen ég és föld...de sajnos a kitkat javára. A kamera fókusz is sokkal rosszabb lett, értesítések se jöttek meg mindig, hiába pipáltam be a securityben, és ugye a kijelző érzéketlenség a széleken, ami jelzem az M2 esetén is megvan, szóval ez biztos valami feature...bár lehet azóta javítottak egy két dolgot, de egyelőre nem merek váltani lollira újra.
-
Goose-T
veterán
-
interstart
tag
válasz
Goose-T #3082 üzenetére
Egy költői kérdésem lenne, ha már feltetted a romot. A linken található 08.18-as romnál a beállításokban gyárilag színesek az ikonok, vagy csak megtévesztően témázta az illető a rendszert? Egyébként 30.-ra ígérték, hogy kijön a stabil rom, bár sokszor mondtak már sokmindent, azért mégis jó látni, hogy van fejlődés.
Jah a másik kérdésem meg, hogy van benne magyar nyelv?, mert ahogy eddig olvasgattam nem nagyon került még ilyesmi bele más nyelvekkel egyetemben.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #2779 üzenetére
Na, senki nem próbálta még a bétás Lollipop legújabb verzióját? Nekem még nem volt időm vele foglalkozni, talán jövő héten, de valaki kipróbálhatná. Én egyelőre a 4.5.3A-t használom, eddig meg vagyok vele elégedve, semmi bosszantó hibát nem találtam benne. Maximum a home gomb problémája, ami már a 4.2.0.5A-ban is megvolt.
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #2115 üzenetére
na igen az már piros pont, de a kinaiaknak nem lehet 100% an hinni....sokszor elmondtam már
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #2112 üzenetére
oké
, várom a beszámolót !!
l miki: az összes kezd elqurvulni, mindegy egy a lényeg paypal !!!!
-
beni26k
csendes tag
válasz
Goose-T #1860 üzenetére
Mediatek hivatalos oldala lepkefing
Nem lesz sokkal lassabb. Az hogy, milyen formátumokat gyorsít, annak nincs sok köze a játék alatti teljesítményekhez. Full HD-n közel ugyan azt fogja nyújtani a két gyorsító, 2K/4K videót senki nem fog nézni ilyen készülékeken.
T720 a fele akkora fillratet a dupla annyi maggal kompenzálja. Lehet egyes játékoknál gyorsabb, más játékoknál pedig, ahol ez számít, ott lassabb lesz mint egy T760MP2.
Mellesleg ez a T760MP2 se egy csoda, kanyarban sincs a leglassabb Adreno 330-hoz képest..
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1853 üzenetére
Köszönöm, de már nem kell, ugyanis megjött a teló, és ezek megint újraküldtek mindent, sima fólia, üvegfólia, eus adapter érintőceruza , ablakos tok stb....pedig irtam hogy nem kell mert azokat nem küldtem vissza...nah mindegy...szóval megvan a teló, érintetlen vacsi új ( ez is) nincs pixelhiba stb
honorék mehetnek az ajánlott bótok közé -
beni26k
csendes tag
válasz
Goose-T #1842 üzenetére
Nem igaz.
MT6753 Mali-T720 MP4 700Mhz 47.6 GFlops
MT6752 Mali-T760 MP2 700MHz 47.6 GFlopsKábé pariban lesznek egymással, -200mhz nem oszt, nem szoroz nagyon, persze az epénisznek nem tesz jót.
Mondjuk a fejlettebb GPU miatt én is inkább 6752 favorizálom, persze a 6795 lenne a tuti.
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1842 üzenetére
Az oldal szerint csak a proci más...ugyanúgy nem tudja a B20 at LTE sávban...nem értem ezt minek kellett meglépnie a meizunak ráadásul azzal a förtelem középső gombbal...
CPU MTK MT6753 ARM® cortex®-A53™ 1.5GHz
GPU Mali T760 MP2/700MHz
És előrendelésben 270$ ?? A 2/16 os??
Ehh valami nem koser itt -
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1421 üzenetére
mert nem válaszolnak
hová küldjem ? eddig meg kapásból irták hogy ők bizony nem látnak semmit, meg hogy ezt rakjak fel meg azt rakjak fel meg adnak 15 dollárt meg stb....idióta banda....nem fogok fél évig levelezgetni velük, vagy épp arra várni hogy mikor tartja kedvük váloszolni őkegyelmüknek...
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1364 üzenetére
igen de valami értelmeset akarok nekik válaszolni , amit fentebb is leirtam, lássák már hogy nem csak pár pixel villan fel néha néha hanem valami komolyabb probléma van
ja meg most visszaküldöm, és ha utána xarnak a fejemre? nem kéne paypalon valamit azért inditani?
ja meg azért kéne nekik elmagyarázni , hogy képernyő frissitéskor villan fel a pixel, mert csak azt szajkozzák hogy állitsak be fekete hátteret és sreenshot...nade ugy nem csinálja meg olyan gyorsan nem tudok csinálni
-
janaman01
addikt
-
eladogeppc
veterán
válasz
Goose-T #1099 üzenetére
Jól látod. Miért kell várni még, amikor az 5.0 már nem mai darab ????
Miért kullog az M1 Note a roadmap szerint is a végén ?
Tudom, így is kapjuk a frissítéseket elég szépen, na de ez nem egy Samsung nagyságú cég, ahol több száz telefonra kell portolni. Drivereket kell a kernelben cserélni a többiekhez képest, aztán puszi.. -
janaman01
addikt
-
Goose-T
veterán
A billentyűzet hibáját nem javították, ezért felraktam a Google billentyűzetet, az teljesen jó.Ha esetleg valaki abba a problémába ütközne, hogy nem frissülnek az óra-widgetek, arra az a megoldás, hogy a Biztonság alkalmazásban a Jogosultságok menüpontban engedélyezni kell az Automatikus indítás jogosultságot a widgetnek.
Amúgy elég kevesen vannak még ebben a topikban, bár ha elkezdik itthon forgalmazni, biztos megszaporodnak majd a tulajok. Szerintem nagyon jó az ár-érték aránya ennek a készüléknek, biztos vagyok benne, hogy népszerű lesz. Kínai telefonok közül is csak a Jiayu S3 lehet a vetélytársa, a "hagyományos" márkák szerintem teljesen esélytelenek mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest