- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Lejárt a szerkesztési idő...
Onnan ismerhető fel, hogy sikeres volt a fájl átírása, hogy újraindul a telefon kapásból!
Flyme 5.1.6.0G - töltsd le ezt, hátha jó lesz... Ugyanaz, csak másik forrásból.
-
Adamis
őstag
Tudsz telepíteni A-s romot? Tölts le egyet, és ha felmegy, akkor nem írt át semmit... Kezdheted elölről!
Melyik volt az eredeti rendszer?Szerk.: ja, most nézem, hogy mi is volt. Akkor ezt tölts le és próbáld feltenni... Ez az A-s rom.
És még valami: ha felment az A-rom, akkor töröd az update.zip-et a telóról, majd másold fel a G-s update.zip-et, amíg bent vagy a rendszerben!
-
interstart
tag
Szia.Nekem egy no-name 9H keménységű lekerekített oldalú tempered Glass van rajta, amit ebayről rendeltem. Teszi a dolgát azóta hogy megvan a telefon, igazából nem érzem azt rajta hogy kevesebbet tudna mint egy márkásabb típus. De ha tutira akarsz menni akkor van Nillkin Tempered Glass egy ezresért kb és az minőségi. Ennyi pénzt megér mert nem karcolódik vagy csak nagyon nehezen így nem kell havonta cserélni mint egy fóliát. 1,5 hónapja van nekem rajta, sajnos megpuszilta már egyszer az aszfaltot de egy karcolás sincs rajta.
ablack: igen, sajnos ez a telefon nem rendelkezik a gyorstöltési módszerekkel mint társai, így akár 2,5 - 3 óra is kell amíg feltölt a telefon.
mathaus=): igen, valószínűleg más kódolást használ, nálam a samsung tv nem tudja lejátszani DLNA-n keresztül a videókat kodekhiba miatt. Még nem néztem meg milyen kódolást használ, de valószínűleg ott lesz a kutya elásva
-
Goose-T
veterán
A GPS nagyon pöpec benne, tudja a GLONASS-t is, gyorsan talál pozíciót net nélkül is és nagyon pontosan tartja. Runkeeperrel futottam egyet múlt héten, és nagyszerűen lekövette a futópálya vonalát a Népligetben, nem voltak kilengések.
A hívószám elküldését pedig sosem a telefon határozza meg, hanem a szolgáltató telefonközpontja. A legtöbb telefonban van arra opció, hogy USSD-kódokkal ki-be kapcsolgassa a központi szolgáltatásokat (hívószám elküldése, hívástovábbítás, hívásvárakoztatás stb.), a Flyme OS-ből pont kimaradt a hívószám elküldésének a kapcsolgathatósága. Ettől függetlenül ha felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, ott az IVR rendszerben tudod aktiválni a hívószám elküldését. Még egyszer leírom: a telefonnak semmi köze a hívószám elküldéséhez, kizárólag a központ határozza meg, hogy tovább küldje-e a te számodat a hívott félnek, vagy sem.
-
janaman01
addikt
Gps jónak mondható , tartja a jelet , a hivószámot nem lehet állitani hogy elküldje avagy sem, pl nekem az egyikben kártyás a másikban előfizus van, az előfizusat alapbólbelküldte, a kártyásat nem...hiába engedélyeztettem a szolgáltatónálba hivószám elküldését, megoldás az volt hogy letiltattam, majd újra engedélyeztettem azbelküldést a szolgáltatónálbés azóta jó....
Ui: gps t nagyobb városban magasabb épületek környékén pl B.P. még nem próbáltam..m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest