Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
vampire17
üzenetére
Na akkor most valaki szakértő elmagyarázhatná nekem, hogy mi a különbség a 5.6.2.1A beta és az 5.1.3.0A stabil verzió között. Ugyanazon a napon jelent meg, kb 3 perc különbséggel és dekára ugyanakkora a mérete mindkét telepítőnek. Changelogba ugyanazok vannak írva mindkettőnél, úgyhogy az elnevezésen kívül kíváncsi lennék, hogy most akkor mi a különbség, vagy melyik a jobb változat.
-
-
törölt tag
válasz
vampire17
üzenetére
Nálam gyárilag i rom van... Ha csak nem kodi távirányító a cél javaslom messziről kerüld el. Gyakorlatilag másra nem tudom használni anélkül hogy masszívan a földhöz várnám...
Sokáig navi volt a kocsiban 100%-os célja, mert köröket vert stabilitásában a három éves Xperia z ultra rá... Waze összeomlott GPS jelet alig talált böngészés közben random bezárt mást, a billentyűzet szetcsuszik, nem csak a gyári mind ha álló fekvő álló módba forgatok, stb... Ezer kört futottam. Nem hw hiba...
-
törölt tag
válasz
vampire17
üzenetére
továbbra se látom hogy miért lenne értelme frissíteni. a frissebb romok egyike se hozott akkora sebességnövekedést, funkciót vagy készenléti idő növekedést ami miatt must have lenne. mondjuk egész kontrétan én meg nem tudnám mondani hogy melyik változat van az enyémen kapásból, mert annyira nem oszt.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
vampire17
üzenetére
Most akkor hadd konkretizáljam a kérdésemet
Az én kérdésem az, hogy az I verzójú készülék ,szóval az international Meizu-M1-Note vajon tudja-e
a B20 fdd-LTE sávot (4G) ami 800MHz (másmegközelitésben a hazai,vidéki telekom-telenor kooperativ LTE-t)??
900MHz a 3G mobilnetre van tartva kizárólag Vodánál, a vidéki területein
-
törölt tag
-
jeni
félisten
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval szerintem várhatunk még egy jó darabig ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)