- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
vampire17 #3795 üzenetére
Na akkor most valaki szakértő elmagyarázhatná nekem, hogy mi a különbség a 5.6.2.1A beta és az 5.1.3.0A stabil verzió között. Ugyanazon a napon jelent meg, kb 3 perc különbséggel és dekára ugyanakkora a mérete mindkét telepítőnek. Changelogba ugyanazok vannak írva mindkettőnél, úgyhogy az elnevezésen kívül kíváncsi lennék, hogy most akkor mi a különbség, vagy melyik a jobb változat.
-
-
törölt tag
válasz
vampire17 #3676 üzenetére
Nálam gyárilag i rom van... Ha csak nem kodi távirányító a cél javaslom messziről kerüld el. Gyakorlatilag másra nem tudom használni anélkül hogy masszívan a földhöz várnám...
Sokáig navi volt a kocsiban 100%-os célja, mert köröket vert stabilitásában a három éves Xperia z ultra rá... Waze összeomlott GPS jelet alig talált böngészés közben random bezárt mást, a billentyűzet szetcsuszik, nem csak a gyári mind ha álló fekvő álló módba forgatok, stb... Ezer kört futottam. Nem hw hiba...
-
törölt tag
válasz
vampire17 #3603 üzenetére
továbbra se látom hogy miért lenne értelme frissíteni. a frissebb romok egyike se hozott akkora sebességnövekedést, funkciót vagy készenléti idő növekedést ami miatt must have lenne. mondjuk egész kontrétan én meg nem tudnám mondani hogy melyik változat van az enyémen kapásból, mert annyira nem oszt.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
vampire17 #355 üzenetére
Most akkor hadd konkretizáljam a kérdésemet
Az én kérdésem az, hogy az I verzójú készülék ,szóval az international Meizu-M1-Note vajon tudja-e
a B20 fdd-LTE sávot (4G) ami 800MHz (másmegközelitésben a hazai,vidéki telekom-telenor kooperativ LTE-t)??900MHz a 3G mobilnetre van tartva kizárólag Vodánál, a vidéki területein
-
törölt tag
-
jeni
félisten
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest