- iPhone topik
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
-
Goose-T
veterán
Ég és föld a Kitkat és a Lollipop között a különbség gyorsaságban, ráadásul egy csomó idegesítő hibát is javítottak. Nekem most még a hivatalos 4.5.6A van fent, de a képernyő széli érzéketlenség szerintem egyáltalán nem zavaró, már ha van olyan egyáltalán. Nekem sosem tűnik fel, még úgy sem, hogy mások azt mondják, hogy márpedig ott van.
Ha a képernyő szélét nyomkodom, akkor valóban nem nyomódik meg a p és a q betű, viszont ha a p és a q betűt nyomom, akkor megnyomódik, ennyi. Csak akkor érzéketlen, amikor az ujjam már egyébként is beleér a keretbe, úgy meg nem szoktam nyomkodni. Szerintem szándékosan van ez így, hogy a telefont fogó ujjak ne zavarjanak bele az érzékelésbe. Lehet, hogy valakik szerint túltolták az érzeketlen rész szélességét, szerintem viszont nem.
-
interstart
tag
Értesítéseket be kell állítani, korábban már volt róla szó, hogy hogy kell. Akku nálam nem merül észrevehetően jobban, mint a kitkat-nál, de nyilván lehet változás. Egyébként az értesítések azért nem mennek, mert amit nem állítasz be, hogy futhat a háttérben, azt a rendszer kilövi, ha nincs szükség rá, így nem ragad be program és merül le "véletlenül" a telefon.
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Nos igen, a kamera hiba az nálam is előjön, kb 17cm-ről már jó, annál közelebb nem talál fókuszt, szerintem javítani fogják, de nekem eddig tetszik
Most megy az antutu-féle akkuteszt, 4.4-es rendszerrel 7777 pontot kapott, kb 10 perc és meglátjuk mennyit kap az 5.1-es rendszer
-
AllTheBest
őstag
Azt gondoltam, de mivel írták, hogy u-s romról nem szükséges, azért kihagytam
Nem tervezek visszatérni 4.4-re, mert eddig ez nagyon bejön
Azért az alapokkal tisztában vagyok, eddig az összes telefonom mókolgattam és a saját hibáimból megtanultam, hogy mit szabad és mit nem -
-
-
purpledonkey
tag
harmadik problémára: [link]
telepítés után a kisegítő lehetőségekben bekapcsolod és utána ha nyomsz egy hangerő gombot, akkor ott már külön tudod állítani a hangerő, értesítések és az ébresztő hangerejét. ha nem adná be a hármat egymás alá, akkor a jobb oldali lefelé mutató nyíllal kinyitod a bővebb menüt.
Egy próbát megér. -
interstart
tag
-
cinemazealot
addikt
Igen, ezek szerint a micro SD kártya miatt kellett nano SIM-re zsugorodniuk.
(#1986) janaman01
Nem ördögtől való gondolat a felemás üvegezés: az ultravékony karcokat a kijelzőn nem fogod látni, vagy ha mégis, teszel rá fóliát (az m1 note-ra is tettél +1 üveg réteget). Ha viszont a kamera előtti üveg karcolódik, az sokkal inkább látszódna, az elé viszont biztosan nem teszel fóliát, mert az még inkább rontja a képminőséget. Ezért inkább oda tesznek egy jóval kisebb, de jóval strapabíróbb GG-t.Nemrég voltam sógoroknál Schönbrunnban és kerülgetett az idegbaj, mert a bő 2 éves Sony telefonom, aminek eddig soha semmi baja nem volt, elkezdett ocsmány képeket lőni. Nézem a hátlapi kamerát, és látom, hogy a kamera előtti üveglap dzsuvás, de hiába törölgettem mikroszálas kendővel, nem lett jobb. Úgy nézett ki, mintha az üveg felületkezelése (antireflexiós réteg?) öregedett volna el, repedezett volna szét és kezdett volna leválni darabokban. Gondoltam, ennyi, esélytelen, hogy ez innentől jó képeket csináljon. Aztán úgy voltam vele, hogy vesztenivalóm nincs, menjünk neki brute force-szal, kis mosogatószer, izomerő stb. Kiderült, hogy az az általam "antireflexiós" rétegnek titulált réteg igazából dzsuva volt (vagy nem, de az már mindegy), és bizony lejön. Azóta ismét gyönyörű képeket lő a gép, de ha gagyi üveg lett volna a kamera előtt, lehet, hogy ennek a "nagymosásnak" megmaradtak volna a nyomai apró karcok formájában.
-
janaman01
addikt
Érdekes mert a speckónál a kijelző résznél tempered glas van, a rear kamera résznél meg gorilla glas 3 as...érdekes...
Nem hiszem higy a 4G ből tudja a B20 at (800) at....mindenesetre nem lesz nálam sem csere...hülye lennék..ez nokedli, azt hittem nagyobb durranás lesz....
Mi értelme volt lebutitani nem tudom kiváncsi leszek az árára is mert ha annyi lesz mint az m1 akkor nem hiszem hogy az emberek azt veszik, pláne hogy én 2 simmel használom tehát ilyen szempontból a bővithetőség xart se ér....a gomb meg nem tetszik az m1 is dupla funkciós vagy kilép vagy ha nyomom és főlfelé húzom akkor meg vissza... -
rasky
senior tag
A középső gomb érintős és fizikai is lett egyben. Érintve visszalép, megnyomva kilép. Elvileg bővíthető is lett, a másik sim helyére behelyezett kártyával. 2mm lett vékonyabb. Power gomb bal oldalra került.Kb ennyit tudtam kivenni a kínai dumából.
ja és mx4-hez hasonló szürke hátlappal is kapható lesz.
-
Goose-T
veterán
És továbbra se feledjük, hogy gyengébb SoC lesz benne! CPU -200MHz, GPU -50%!
-
Goose-T
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy csak tovább olcsósítják az m1 note-ot, legalábbis az MT6753 erre enged következtetni: 1,7GHz helyett csak 1,5GHz a core órajel, és ARM Mali-T760 helyett csak feleannyi shaderrel rendelkező Mali-T720 van benne. Szóval egyelőre nem kell dühöngeni, hogy most vettük, és már ki is adnak egy kicsivel jobbat ugyanannyiért.
-
janaman01
addikt
baxa meg én is olyat akartam, nem is nagyon néztem de nekem meg ez jön meg jövő héten ( már az országban van)
-
janaman01
addikt
dehogynem.....
( de má ilyeneket be se irok, mert azt hiszitek csak a hibát keresem ebben a telóban)...
sőt nálam a tárcsázó is bekavarodik...ha már többször használom, és nyomom a vissza gombot akkor vagy kilép vagy bead valami baromságot..ilyenkor üritem a ramot ..aztán jó megint egy darabig...akkor szoktam újrainditani mikor ugye hivás után egy jelzőhanggal jelzi hogy befejeztem a hivást, vagy a másik fél lerakta, és az a hang beszaggat
( mondjuk elég sok hivást intézek naponta...minimum 30 at..
-
janaman01
addikt
ugyan ezt irta a honorbuy is..
we have saw your picture,but we want to know more details,
does the pixel appear only appear when you watch video/movies?
whether it will appear when you use other functions?
please kindly back up your date,
then restore factory settings to try,the step is;setting- about phone -store -wipe date to try,
if still can not solve,please kindly send a video to feedback your problem to us,
we will provide your video to our technician to check and then provide solution for your,
you an upload the video to droxbpx,then send a link to us.
regards! -
janaman01
addikt
öö az még nem volt, most az recovery ből kell ennél ? illetve a dobozon U s rommal jelölik , de már az A s rom volt rajta....most beleléptem recoverybe és ott nyomtam egy resetet kiváncsi leszek akkor most melyik rom jelentkezik be
szerk : ugyanaz a frissitett A s rom jön elő csak minden beállitásomat törölt kb ennyi.., nah felrakom az U s romot..hátha, de mondom most nálam se csinálja...lehet befolyásolja az akku töltöttségi szintje? bár ezt kétlem.., de majd este kiderül
-
cinemazealot
addikt
-
AllTheBest
őstag
Leszedtem egy alkalmazást, de szerintem csal, 1 perc videófelvétel alatt sötét szobában, tok nélkül elvileg 47 fokig ment el, de semmi melegedést nem éreztem ebből. Most épp fut egy 3dmark, ami közben elvileg 60 fokos a proci, de is messze van az igazságtól, szinte alig langyosodott fel. Referenciaképp ipl egy nexus 4 vagy egy sony z az elviselhetetlenül forró tudott lenni
-
janaman01
addikt
na végre , egy másik ember is..már kezdtem azt hinni csak az enyém ilyen...látod ez a baj..az emberek nem akarják beismerni lévén szó a szerettet féltett kincsükről van szó...de ez csak egy telefon..ha xar akkor xar..igy jártam..de ha nem irkálom be , akkor más is igy fog járni..azért is irtam be a blogomba is már az elején...én sose titkolózok ha valami nekem nem okés akkor leirom, nekem nem szivügyem egy telóm se..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Túra és kirándulás topic
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest