- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Akkor tudom ajánlani a Flyme.cn oldalt, ahol megtalálod a legfrissebb rendszert. Letöltöd, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, majd a fájlkezelőben rányomsz erre a fájlra. Itt újraindul, frissít, te pedig örülsz.
Innen töltsd: http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.htmlSzerk.: azt nem írtam, hogy előtte biztonsági mentést csinálj! Az egész belső tárhelyről akár, hogy el ne vesszen semmi...
-
Goose-T
veterán
Ha rootolva van, akkor azért. Akkor csak kézzel tudod telepíteni a frissítést, ami nem ördöngösség: letöltöd az update.zip-et a Flyme oldaláról, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, kikapcsolod, bekapcsolod recovery módban (bekapcs + hangerő fel gombok egyszerre nyomása hosszan), aztán rányomsz a Start update gombra. Ha Flyme 4.5-re vagy 5-re frisítenél, akkor a Clear data opciót is be kell pipálnod.
-
-
Goose-T
veterán
Flyme OS 4.2.0.5
Ezek a változások vannak a hivatalos bejelentésben:
* újraindulási problémák javítva
* WIFI csatlakozási problémák javítva
* távolra fókuszálási problémák javítva (nekem valóban nem fókuszált mindig jól)
* az Unicom verzióba belerakták az autós módot (driver assistance)Annyit írtak még a Meizufanson, hogy szebb lett a képernyő képe. Na meg ezek szerint a hangszóró is hangosabb lett.
-
5423r
tag
Huhh, ebben most sajnos én nem tudok segíteni.
Az angol részeket saját tudásból, a többit a Chrome weboldal fordításának segítségével intéztem. Kicsit ugyan furán fordít, de ki lehet találni mindent, és végig tudsz menni rajta.
Szerintem próbáld meg azzal. Teljesen angol nyelven én se találtam meg,magyarul pedig végképp nem. Kis türelem kell csak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest