- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Akkor tudom ajánlani a Flyme.cn oldalt, ahol megtalálod a legfrissebb rendszert. Letöltöd, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, majd a fájlkezelőben rányomsz erre a fájlra. Itt újraindul, frissít, te pedig örülsz.
Innen töltsd: http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.htmlSzerk.: azt nem írtam, hogy előtte biztonsági mentést csinálj! Az egész belső tárhelyről akár, hogy el ne vesszen semmi...
-
Goose-T
veterán
Ha rootolva van, akkor azért. Akkor csak kézzel tudod telepíteni a frissítést, ami nem ördöngösség: letöltöd az update.zip-et a Flyme oldaláról, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, kikapcsolod, bekapcsolod recovery módban (bekapcs + hangerő fel gombok egyszerre nyomása hosszan), aztán rányomsz a Start update gombra. Ha Flyme 4.5-re vagy 5-re frisítenél, akkor a Clear data opciót is be kell pipálnod.
-
-
Goose-T
veterán
Flyme OS 4.2.0.5
Ezek a változások vannak a hivatalos bejelentésben:
* újraindulási problémák javítva
* WIFI csatlakozási problémák javítva
* távolra fókuszálási problémák javítva (nekem valóban nem fókuszált mindig jól)
* az Unicom verzióba belerakták az autós módot (driver assistance)Annyit írtak még a Meizufanson, hogy szebb lett a képernyő képe. Na meg ezek szerint a hangszóró is hangosabb lett.
-
5423r
tag
Huhh, ebben most sajnos én nem tudok segíteni.
Az angol részeket saját tudásból, a többit a Chrome weboldal fordításának segítségével intéztem. Kicsit ugyan furán fordít, de ki lehet találni mindent, és végig tudsz menni rajta.
Szerintem próbáld meg azzal. Teljesen angol nyelven én se találtam meg,magyarul pedig végképp nem. Kis türelem kell csak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest