- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4211 üzenetére
A legfrissebb arra kiadott. 6.3.1.0G (5.1)
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4209 üzenetére
Mivel zárt a bootloader, ezért szinte esélytelen vállalkozás, sajna. Pedig egy LineageOS-t el tudnék én is képzelni rajta! Lehet, hogy akkor még most is az a telóm lenne..
De ugyan így járt az ezt követő telóm is, ami egy Meizu m3s volt. Azt is felújítottam, szürke helyett rosegold hátlap, új kijelző, ujjlenyomatolvasó. Minden pöpec! -
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4207 üzenetére
Én olvasom... 😁 Nem tudom, hogy milyen az eredeti hátlap, mert nekem eltört a töltő körül, ezért rendeltem egy utángyártottat (azt írták, hogy eredeti, de nem hittem nekik). Azóta már az is trapa lett, szóval nem használom már a telót. De azon csodálkozom, hogy valaki még igen.. 😂 Működik még rendesen?
-
Adamis
őstag
Legutóbbi rendelésem innen van. Eddig jó, de ugyanaz van, mint az összes többi cserélt panellel: van egy két erősebb fehér folt a kijelzőn működés közben. Nem vészes, de van...
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4186 üzenetére
Szégyeld el magad!
-
Adamis
őstag
válasz
purpledonkey #4146 üzenetére
Nem, én használtam, lezártam és néhány perc múlva már nem tudtam úgy feloldani, hogy képet is adjon. Érzékel, meg minden, de nem látok semmit. Én is hardver-hibára gyanakszom, mert a recovery-ben sincs kép, sőt, fastboot-mód alatt sem. De a telót látja. Ha betölt a rendszer, akkor ott tudok operálni, csak nem tudom, mit...
Azt nem tudom, hogy a képernyő murdelt-e meg, vagy a SoC-ban a Mali? -
Adamis
őstag
Mindenkinek: van valakinek egy kukázásra ítélt kijelzője? az sem baj, ha nem érzékel, csak képet adjon. kivancsi vagyok, hogy a panel nem jó, vagy a teló romlott el. ha nem baj, csak a postát fizetném. köszi
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4141 üzenetére
uhh, az tényleg gáz... én meizu m3s-t néztem ki, mert az enyém is befarcolt...
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4139 üzenetére
és mi lett vele?
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4130 üzenetére
De szenya vagy!
De amúgy jogos... Meg is teszem!
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4128 üzenetére
Hát, ezt mondom én is...
És most használom az asszony régi Alcatel 991-ét. Ezt a szenvedést... (256 MB Ram, 2.3-as droid!)
-
Adamis
őstag
Na, úgy néz ki, hogy megadta magát a teló. Reggel elkezdett villogni a kijelző, azt hittem, hogy az érintkezés nem stimmel. Mondom: szétszedem, megigazítom. Meg is volt, összeraktam, ment is a kijelző, de aztán semmi. A kijelző háttérvilágítása megy, de képet nem ad. Biztos, hogy nem a panellal van a gond, mert megnéztem a régi töröttel is, az is ugyanezt csinálja. Halványan világít a fekete háttér, de nincs kép. A digitizer rész megy, mert fel és le tudom húzni a nem látható értesítési sávot, de ennyi, kifújt.
Érintkező-hiba lehet? De nem is csináltam semmit, hanem egyszercsak vége. Zárt készülékház mellett purcant meg. Ilyet...
Szerk.: Ja, onnan tudom, hogy megy, hogy mikor rádugom gépre, bejön a tárhely, tudok róla és rá másolni. Recovery-nél és fastboot-nál sincs kép, nem rendszerhiba.
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4125 üzenetére
Naná, hogy levettem! Először kellemetlenebb a meló, de aztán simán jön, több helyen mondják, hogy hajszárítóval érdemes melegíteni, mert a kijelzőnek ugye már mindegy, de a folyamat könnyebb. A Palma pedig már jóval egyszerűbb meló, sajnos már kétszer kellett cserélni (mert van egy 14 hónapos lányom, aki már kütyümániás, csak még nem finomkodó...
). Finom smirglivel érdemes átmenni felragasztás előtt a frame-n, hogy jobban tapadjon, persze előtte szépen megtisztítva asszony körömlakk-lemosójával!
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4123 üzenetére
Frame nélkülit rendeltem direkt, mert nem gáz a csere, csak kell hozzá célszerszám. Nekem ilyen kék gitárpengető-szerű műanyagom van, amivel gyönyörűen feljött és Palmatex kiválóan megragasztotta!
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4121 üzenetére
Frame-mel? Mert nélküle 4,5k és egyszerű a csere...
-
Adamis
őstag
Valaki próbált már eszkábálni saját témát Flyme 5-re? Van egy pár, ami tetszik, csak bele kellene nyúlni...
-
-
Adamis
őstag
Lejárt a szerkesztési idő...
Onnan ismerhető fel, hogy sikeres volt a fájl átírása, hogy újraindul a telefon kapásból!
Flyme 5.1.6.0G - töltsd le ezt, hátha jó lesz... Ugyanaz, csak másik forrásból.
-
Adamis
őstag
Tudsz telepíteni A-s romot? Tölts le egyet, és ha felmegy, akkor nem írt át semmit... Kezdheted elölről!
Melyik volt az eredeti rendszer?Szerk.: ja, most nézem, hogy mi is volt. Akkor ezt tölts le és próbáld feltenni... Ez az A-s rom.
És még valami: ha felment az A-rom, akkor töröd az update.zip-et a telóról, majd másold fel a G-s update.zip-et, amíg bent vagy a rendszerben!
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4067 üzenetére
Egy teljesen más rendszerre számíts!
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #4053 üzenetére
Foltosodás előfordult már másnak is, sajnos..
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #4050 üzenetére
Mi lett vele, hogy alkatrésznek adod?
-
Adamis
őstag
válasz
RGida85 #4041 üzenetére
Rootolod a telefont, mégpedig a beépített root-engedélyen keresztül (Ehhez a Biztonság menüponton belül kell keresgélni (Security) - de előtte be kell jelentkezni a Flyme fiókoddal! Ha nincs, regisztrálni kell!
Letöltöd ezt a fájlt, majd a telefonra másolod, mégpedig a gyökérkönyvtárba. Tehát nem teszed mappába, hanem oda, ami a legfelsőbb szintű megnyitható gyökérkönyvtár.
Letöltöd a Play Áruházból a Android Shell Terminal Emulator nevű programot - bár esélyes, hogy mindegyik Terminál programmal működik, hiszen ugyan az az elv... Ha megvan beírod, hogy:
su
A $ átvált #-ra, ezzel root-jogod van a terminál felett!
Beírod azt, hogy:
sh /sdcard/chid.sh
Ha így nem csinál semmit, akkor ezt írd:
sh /storage/emulated/0/chid.sh
Ez most átírja a telefonod lokalizációs kódját és újraindul a telefon és lehet telepíteni a G-s romokat!
Sok szerencsét! Óvatosan, mert volt olyan, akinek befarcolt a telója...
-
Adamis
őstag
válasz
RGida85 #4032 üzenetére
Magyar a Beállítások menü? Ha igen, akkor nagy az esély arra (100%), hogy I-s romod van. Amúgy Beállítások -> A telefonról -> Build szám: nekem ez 5.1.6G Tehát nemzetközi (ez a régi I-nek felel meg).
A másik kérdésedre: engedni fogja, hogy I-ről G-re frissítsd! 4-es Flyme-ra nem lehet már, mert más az alapsáv, visszafelé már nem kompatibilis...
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #4014 üzenetére
Igen!
@kedves_vámpír
: Az lehet, mert tiszta telepítést csináltam és pittyeg, meg visít, meg villyog, meg minden, mikor jön valami...
-
Adamis
őstag
Gyerekek! Ebben a verzióban nincs olyan, hogy a kerek gombot megnyomva kikapcsol a kijelző? Vagy csak én nem találom?
-
Adamis
őstag
válasz
monti0222w #3995 üzenetére
Ha visszaolvasol, erről volt szó az előbb. Ha jön frissítés, akkor ez a verzió jelezni fogja és telepíti is...
Szerk.: Ez az 5.6.4.12G beta rendszer hol is található meg?
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #3983 üzenetére
Semmi nem megy mobilnettel, vagy csak böngésző? Mert van a Biztonság progin belül egy olyan opció, hogy be lehet állítani, mit engedjen mobilnetre és mit wifire. Nézd meg azt is!
-
Adamis
őstag
válasz
paulkaresz #3957 üzenetére
Add el alkatrésznek. Szerintem ez lesz a vége...
-
Adamis
őstag
válasz
kajmika0510 #3928 üzenetére
Meizu m1 metal? Az miféle jószág?
-
Adamis
őstag
válasz
monti0222w #3922 üzenetére
Múltkor azt olvastam a Xiaomi-val kapcsolatban, hogy a magyar MIUI-közösséggel talán sikerült megállapodni a lokalizáció ügyében...
Hogy a Meizu-val mi lesz, az jó kérdés, de remélem, hamar visszaállnak az I-romok előállításához! Bár most is A-rom van a telón és root után megy a MoreLocale2, ami mindent magyarrá tesz, kivéve a menüt, de az engem nem zavar. Úgyis egyszer kell beállítani mindent, aztán nem nagyon megyek bele már oda...
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3900 üzenetére
Az meg hogy? Lehet, hogy a routert újra kellene konfigurálni...
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3895 üzenetére
Nekem a stabil van fent. Lehet, hogy bug...
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3881 üzenetére
Tedd újra a rendszert! Melyiket pakoltad fel?
-
Adamis
őstag
Akkor tudom ajánlani a Flyme.cn oldalt, ahol megtalálod a legfrissebb rendszert. Letöltöd, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, majd a fájlkezelőben rányomsz erre a fájlra. Itt újraindul, frissít, te pedig örülsz.
Innen töltsd: http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.htmlSzerk.: azt nem írtam, hogy előtte biztonsági mentést csinálj! Az egész belső tárhelyről akár, hogy el ne vesszen semmi...
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3813 üzenetére
Védett alkalmazás? Nem lehet, hogy kilövi a rendszer?
-
Adamis
őstag
A mostani hozzászólásom nem szoftveres, hanem hardveres:
Anno elpattant a kijelzőm, és azt ajánlották nekem itt is, hogy frame-mel rendeljem az új kijelzőt, mert a másikat a régiről szenvedés leszedni. Meg is rendeltem így, be is pattintottam a helyére, de azóta éreztem, hogy valami nem stimmel. A kijelző kiállt ugyanis a telefon házának síkjából és érezhetően akadályt jelentett a kényelmes használatnak.
Valamelyik nap már annyira kiállt, de nem csak oldalt, hanem már felül is, hogy gondoltam, szétszedem, és meglesem, hogy mi a baj. Ekkor jött a meglepi. A frame úgy, ahogy van, elengedte a kijelzőpanelt! Ekkor láttam, hogy olyat, hogy kétoldalú ragasztó, nem látott ez a változat, hanem csak egy-két pötty "ragasztó fogta egymáshoz a két részt. Bevillant, hogy még megvan a régi frame, amit csak leoperáltam a régi kijelzőről, és itt kezdtem el áldani az eszemet, hogy nem dobtam ki annak idején. Mert az újról, ha már úgyis lötyögött, gondoltam leszedem és újraragasztom. De mikor a két frame egymás mellé került, kiderült, hogy csak kb egyeznek meg. Nagyjából ott van minden, ahol kellene, de differencia van a kettő között, mégpedig akár mm-ek! Ez egy ilyen kütyü esetében nagy baj!
Mert ezért nem fogta rendesen le a házhoz a kijelzőt, ezért lehetett, hogy szépen lassan elvált a kettő egymástól. Fogtam ezért a régi frame-t, átcsiszoltam óvatosan, körömlakklemosóval letisztítottam, pálmatexel bekentem mind a két részt, majd pár perc várakozás után összefogtam őket. Száradás után visszapattintottam a helyére, becsavaroztam, ahol kell és lás csodát, ismét passzentosan ül a helyén!
Konklúzió: ha vesztek új kijelzőt, nézzétek meg, hogy rendben ül-e a helyén! Ha nem, nézzétek meg a differenciát a két frame között és ha eltérés van, nyugodtam álljatok neki kicserélni, mert az originál utángyártott panelhez csak néhány apró ponton szorul oda, már ha...
-
Adamis
őstag
Mondjuk úgy, hogy hosszan nyomsz az oldalon, ekkor felugrik egy szerkesztő ablak, ahol meg tudod ragadni az oldalt és vinni is tudod. Ha valamit törölnél, akkor akkor szintén rányomsz hosszan, majd felhúzod az oldal tetején megjelenő kuka ikonra.
Ha valami szerkeszthetőség terén nem jön be, még mindig használhatsz alternatív launchert! A Play tele van velük!
-
Adamis
őstag
válasz
interstart #3796 üzenetére
Gondolom bétára ugyanúgy jönnek majd a heti frissítések, stabilra csak a kiforrott verziók. Gondolom...
49935 lett antutuban az eredmény a stabil verzióban...
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3785 üzenetére
A Dirac-ot valami jogi bizé miatt vették ki, vagy valami ilyesmit olvastam. Tanusítom amúgy, autóba is kötöttem, kipróbáltam több beállítást, hát az egyik Sennheiser az valami kegyetlenül hajtotta meg az autó-hifit. Eq-val azóta sem tudtam úgy beállítani...
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3782 üzenetére
Mit találtál?
-
Adamis
őstag
Jelzett, hogy van update. Délután szalad is fel.
Mit össze dolgoznak a kis kínaiak!Szerk.: ráadásul 91 mega!
-
Adamis
őstag
Az előttem szólót csak megerősíteni tudom, a legfrissebb van fent nekem és bár valamelyik december végi build jobban szerepelt Antutu-ban, de a difi nem számottevő. Gördülékeny még a sok feltelepített programommal is. És való igaz: amit nem akarsz, hogy kilőjön a rendszer, azt egyszerűen rögzíteni kell a Biztonság appon belül és kész. De így volt a 4-es Flyme esetében is...
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3736 üzenetére
Kikapcsoltam neked az enyémet és most nézem, hogy ha Upgrade menüben vagy bent és rádugod a telót a gépre, akkor bejön egy Recovery meghajtó, ami 1 giga. Ha esetleg arra felmásolsz egy U-romot, akkor vajon mit csinálhat?
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3734 üzenetére
Az nem jó. Próbáld meg mégegyszer telepíteni. Hang fel + Bekapcs egyszerre és ott először egy hard resettel érdemes próbálkozni, hátha, majd újratelepíteni.
-
Adamis
őstag
Jött egy új update pack (12.29)...
@Falatkable: leágazás, hasonló, azért szoktam egybe venni, mert többeknek ismerősebb a buddhizmus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest