- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, rég jártam már erre... Az összefoglalón kéne valamit változtatni? Mert ha igen írjátok és akkor átfogalmazom
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #3749 üzenetére
Ha jól emlékszem iphone 4 -nél használt csavarhúzókészlet tökéletesen megfelel hozzá, vaterán meg jófogáson is tudsz szerezni pár száz forintért, de lehet, hogy érdemes lenni elugrani egy sufni telefonszervizbe, hogy azt a 2 csavart alul szedjék neked ki
-
AllTheBest
őstag
válasz
madarasz92 #3392 üzenetére
Valószínűleg a frissítés nem tartalmazta a magyar nyelvet. Vagy megszokod angollal, vagy visszaraksz egy korábbi rendszert
-
AllTheBest
őstag
Mostanában nem igazán lesz időm olvasni a fórumot, így arra kérlek titeket, hogyha az összefoglalót módosítani szeretnétek, akkor írjatok nekem privátban és módosítva lesz, úgy ahogy azt ti szeretnétek
-
AllTheBest
őstag
Én már lassan egy hete megváltam az m1 note-tól
Az utolsó frissítést már nem próbáltam ki.
Személy szerint sok értelmét nem látom annak, hogy a béta rendszer hibáit/pozitív tulajdonságait folyton írjuk, ezzel csak a moderátoroknak adnánk több munkát, mivel nekik kell ilyenkor mindig átírni.Sokan még a fáradtságot sem veszik arra, hogy elolvassák az összefoglalót...
-
AllTheBest
őstag
Bármikor vissza tudsz térni a régebbi rendszerre, ugyan úgy, mint a frissítéseket, a régebbi rendszereket is update.zip-ként felrakod a belső tárhelyre és fájlkezelőből megnyitod.
Ehhez a telefonhoz szerintem nem szükséges mélyvíz rész, mivel SZINTE semmit se lehet vele csinálni, egy frissítés felrakása meg még nem igényel akkora erőfeszítést és előkészülést, hogy annak külön mélyvíz jusson
-
AllTheBest
őstag
Nos, mai napon megváltam az M1 Note-tól.
Ettől függetlenül figyelni fogom a fórumot és segítek mindenkinek amiben csak tudok és természetesen továbbra is szerkeszteni fogom az összefoglalót! -
AllTheBest
őstag
válasz
Falatkable #3037 üzenetére
Érdemes lenne először lamparddal felvenni a kapcsolatot, elvileg 1 éven belül ő intézi a dolgot
-
AllTheBest
őstag
válasz
Falatkable #3031 üzenetére
Gyönyörű, ez bizony nem ilyen kellene, hogy legyen...
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #3012 üzenetére
Hát ezt szerettem volna javasolni én is, mert tudom, hogy milyen az amikor semmi se jön össze.
G2-nél cseréltem kijelzőt és egy olyan kijelzőt küldtek ami ,,új,, csak azt nem mondták, hogy bontott darab és újraragasztották... Foltos volt és bevilágított a fény mindenhol. És nem feküdt rá rendesen a proxy szenzorra, szóval még feloldani se nagyon tudtam a telefont...
Szerencsére visszakaptam a pénzem, de inkább eladtam a g2-t, amit kicsit bánok és vissza is fogok térni rá rövidesen -
AllTheBest
őstag
válasz
Atomcsirke #2985 üzenetére
Root nagyon egystrű, összefoglalóban le van írva, nem kell hozzá semmi, csak a telefon. Engem csakmaz zavar, hogx nem tudok rá tenni cm-et, azon kívül nagyon jó telefon
-
AllTheBest
őstag
Google szerint épp egy Meizu Note 3 Neo Duos eszközről jelentkeztem be, miután igénybe vettem a google szolgáltatásokat
-
AllTheBest
őstag
Köszönöm!
Sajnos nekem túl zárt a rendszer, szeretem a telefont, de sajnos eddig az összes telefonom a romolgatásról szólt. Valószínűleg visszaváltok LG G2-re, az az egyetlen tetsző telefon aminek hasonló akku ideje van mitn az Meizumnak. De az is meglehet, hogy Nexus 5 lesz.
Ettől függetlenül jelen leszek itt majd ugyan úgy és igyekszem majd segíteni azoknak akiknek szükségük van rá -
AllTheBest
őstag
Valaki esetleg tudna linkleni egy 4.4-es U romot?
Úgy látszik, hogy nemsokára meg fogok válni a kis M1 Note-tól -
AllTheBest
őstag
válasz
Mátésum #2940 üzenetére
Szerintem csinálj egy tiszta telepítést abból a romból ami éppen a telefonodon van. A gyári launchert meg kell szokni, én mindig is a stock android launchert használtam az összes telefonomon, valahogy mégis hozzászoktam ehhez és már tetszik is
Egyébként meg nyugodtan cseréld le a gyári launchert egy olyanra ami tetszik neked, a play áruházban rengeteg alternatíva van
-
AllTheBest
őstag
Nos, felraktam az új 5.1-et és nálam is csak angol nyelvű, ezen kívül más változást nem vettem észre
-
AllTheBest
őstag
Most nézem, MX5 xiaomiforsale-n 100ezer ft, ami egy flagship-ért szerintem nagyon korrekt kezdőár... Ha kicsit lejjebb megy akkor lehet, hogy ez lesz a következő...
Fejvadi: Írj privátot és akkor tudok mesélni a Flyme OS-ről...
-
AllTheBest
őstag
válasz
M4tth3w.1992 #2866 üzenetére
Mivel az M2 még elég új ezért lehet hogy egy frissítés megoldja majd a problémád
Én M1 Note-on használom a béta 5.1-et és vicces, hogy nem gondoltam eddig erre, hogy belenézzek a messenger beállításaiba... Köszönöm!
Ja és ha valakinek nagyon melegszik a telefonja( akár M2 akár M1), akkor érdemes visszavenni a proci órajelét. Root után playből ingyen letölthető a No Frills Cpu control segítségével egyszerűen vissza lehet venni. Én visszavettem 1ghz-re, így a telefon nem melegeszik és ugyan olyan folyamatosan fut minden, játszani nem szoktam a telefonon, de pl a musiverse így is tökéletesen fut, akadások sincsenek
-
AllTheBest
őstag
válasz
M4tth3w.1992 #2861 üzenetére
Nálam ilyen még nem volt. Mondjuk én most 5.1-et használok, azon meg még elég bugos a messenger, de csak annyi, hogy nem látszik az a kis buborék, valószínűleg javítva lesz
-
AllTheBest
őstag
Nos sikerült, root után, nofrills cpu control-lal belőttem a max órajelet 1,17ghz-re. Nem melegszik annyira és a sebességben sem érződik változás. Antutuban így 33ezer pontot kapott. Ja és persze teljesítmény módban. Most energiatakarékosban is nyomok egy antutut
-
AllTheBest
őstag
Nos, pár óra nyomkodás után azt kell, mondjam, hogy egész stabil a rendszer, kamera már hibátlanul működik, apróbb laggolások megszűntek és talán a ram kezelése is javult, antutuban viszont 40ezer körül kap.
Ez az 4.5.4A már egy használható rendszer szerintem, ha szeretnétek, hogy nézzek meg valamit rajta, akkor írjátok ide és meglesem -
AllTheBest
őstag
Na felment a 4.5.4A, eddig jónak tűnik, de csak holnap tudok bővebb tapasztalatokat leírni
-
AllTheBest
őstag
Nos, kb fél óra és lent van az új 5.1, utána megy is fel a telefonra, majd meglátjuk, hogy milyen lesz
-
AllTheBest
őstag
Lehet, hogy csak az optimalizálást rontották el, vagy csak egész egyszerűen nem bírja az fhd-t a gpu.
Esetleg a gyárin kívül más appal próbáltál zenét hallgatni?
Ha szerencséd van, akkor talán veszteség nélkül tovább tudod adni a telefont
A műanyag hátlap tényleg nagyon rossz, mondjuk é tokban használom a telefont, szóval így engem szerencsére ez már nem érint -
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2689 üzenetére
Kamera az olyan amilyen volt, ez nem szoftveres dolog, a kamera erre képes. Pár hozzászólással feljebb minden le lett írva, linkekkel együtt
. A rendszer még béta, szóval vannak hibái, szerintem várd ki a hivatalost
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2687 üzenetére
Egy ideje már 5.1-et használok, csak nem ezt a verziót. Teljesen őszinte leszek: hova gyorsuljon a telefon? 4.4-es rendszerrel is szinte mindenhol stabil 60fps-t produkál és 5.1-en sem változik a dolog...
-
AllTheBest
őstag
Újrahúztam az 5.1-et és most már lehet közelre is fókuszálni a kamerával, plusz visszajött a rezgés is
-
AllTheBest
őstag
Használ itt valaki nova launchert? alul a vissza gombos sávot el lehet valahogy tüntetni?
-
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #2675 üzenetére
Sajnos ha csak a digitizer-t cseréled, akkor nagy az esélye, hogy elrontod. Szakember meg tudja csinálni rendesen, de az meg lehet többe kerül mint egy komplett lcd-s... Én a helyedben kompletten venném, cserélni egyszerűbb meg kisebb az esélye annak, hogy a ragasztás miatt foltos marad a kijelző
-
AllTheBest
őstag
válasz
mathaus=) #2663 üzenetére
Összefoglalót olvasd át
Én LG G2-ről váltottam m1-re és teljesen meg vagyok elégedve vele
. 2 giga ram elég, nem akadozik, akksiidő nagyon jó és az összeszereléssel sincs baj, a telefon nem recseg még komolyabb csavarásra sem. A Flyme OS meg teljesen jó, antutuban a telefon 5.1-el 45ezer pont körül kap
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #2644 üzenetére
Mondjuk nálam is főleg akkor ha mxplayerben videót nézek szoftveres dekódolás mellett. Nyilván a a kamera körül van ott az mt6572 és azért melegszik ott
-
AllTheBest
őstag
,,Végre,, én is megtapasztaltam a melegedést a telefonnál... A nyári hőség és a kicsit furcsa 5.1 meghozta a hatását
Lehet, hogy Estefelé én is visszatérek a 4.4-re...
-
AllTheBest
őstag
válasz
MittuDomain_ #2601 üzenetére
Xiaomiforsale-t merem ajánlani
Onnan rendeltem, utánvéttel, rendelés leadása után 3 nappal már nálam is volt a telefon.
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
4.5.3A (vagyis a legfrissebb) van a telefonomon. Az nem új, mivel már jó pár napja kijött hozzá ez a frissítés, és a hibák azok megmaradtak: rossz kamera fókusz, nincs rezgés, messengert nem nagyon szereti
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #2565 üzenetére
Akartam én is mondani, hogy megtaláltam az ázsiai SJ-t
Nagyon rossz ez a stream... Megszakad folyamatsoan, nem is szenvedek vele tovább
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #2562 üzenetére
Akkor nem hiszem, hogy kibírom
Megvárom amíg valaki végignézi és feldobja a youtube-ra röviden, angol kommentárral
Vaaagy megvárom amíg kikerül mobilarena-ra, de szigorúan a kommentek átnézése nélkül, mert ott ugye alap, hogy iphos és samsung copy...Sőőőt... nekem még az event oldala se akar betöltődni
Vagyis már betöltődött, de még nem kezdődött el semmi se..
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #2560 üzenetére
Köszi!
Ha szólnak benne pár szót angolul, akkor megnézem
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #2547 üzenetére
Azt tudni kell, hogy a mediatek név hallatán elég sok ember a régi(elég gagyi) procikra gondol, ami most már nem igaz. Ezért az ára jóval alacsonyabb, mint a nagyobb márkák által használt megoldások. Ezért ilyen olcsó, konrkétan ezt az mt6752-es cuccot rendesen eltalálták, és ezt úgy mondom, hogy ez az első medtiatek-es telefonom, ráadásul s800-ról(lg g2) váltottam erre.
Tartunk már ott, hogy ennél erősebb telefon nem igazán kell az embernek, egy átlag felhasználó soha az életben nem fogja kihasználni azt, amit ez is tud. Főleg, mivel a Meizu elég jól összepakolta a Flyme OS-t és így a telefon csak nagyon ritka estben akad meg, az is inkább az alkalmazásoknak a hibája.
Az s800 is csak akkor volt nálam teljes terhelésen, amikor tv-re kinyomva, közben scr-el vettem fel fhd-ban videót a dead trigger 2-ről. ÉS akkor sem akadt meg, csak kegyetlenül melegedett...Háttérkép: Én mindig zedge-ről töltök le háttérképet, és sosem volt ilyen jellegű problémám
-
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #2542 üzenetére
Nem tudsz ünneprontó lenni, mivel ezeket a köröket már lefutottuk többször is az új felhasználókkal...
Recsegés egyedi probléma, az enyém sose nyekkent vagy adott ki furcsa hangot, a hangszóró is nálam tökéletes.
5.1-et használok, ebben benn van már a szám kijelzés is és az emelkedő hangerőt is ki lehet szedni.
Én mindig 1 sim-et használa ma telefonban, így azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni...
A hardverről megannyit, hogy nem szégyenít ez emg semmit se... csak a számok hangzanak durvának: úristen!!4négy! 8 mag!!! Biztos kegyetlen durva44!!!négy!. Ha használtál már androidos telefont, akkor tudhatnád, hogy egy 2 magos szutyokból is ki lehet hozni laggmentes működést.Optimalizáció kérdése(amit a meizu jól megodlott, ugyanis nálam sosincs akadás, pedig erre érzékeny vagyok...). A 8 mag szépen doglozik, szinte sosincs teljes terhelésen, a ramot jól kezeli, de mivel medietak proci van benne, ezért olcsó, ha kapott volna egy s800-at vagy s801-et, akkor valószínűleg egy 15-tel több lenne az ára...
Mégis mit vársz attól, hogyha egy kis felbontású képet egy fhd-s panelra akarsz kirakni háttérnek? próbálj ki egy fhd-s monitorra 360p-s képet kirakni háttérnek...
UI: Nem akartam ünneprontó lenni, de ez van... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest