- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
gretzky77 #2125 üzenetére
Csinálni csináltam, de az előző tulajé van fent. Nem tudom az előző tulaj jelszavát, így anélkül nem tudok belépni. A netre csatlakozik, minden gond nélkül, így más tippem nincs arra, hogy miért nem megy a Play gyári reset után.A készüléken ezt nem lehet meghackelni valahogy?
-
janaman01
addikt
válasz
gretzky77 #1637 üzenetére
hát igazából azt neked kellene tudnod hogy lett rootolva, van amelyikben lehet kapcsolgatni ( beállitások / biztonság / superuser ki, be), ilyen pl a jiayu is, az a zürösebb, amire csak egy superuser zip vagy hasonló lett téve azt a superuserből teljesen el tudod tüntetni( kiirtja magát)
csak tudnod kell mad visszarakni akár twrp ből (cwm) ből stb..
-
Goose-T
veterán
válasz
gretzky77 #646 üzenetére
Hívott szám elé #31# prefix a szám rejtéséhez, ha be van kapcsolva a küldés, *31# a szám küldéséhez, ha ki van kapcsolva. Nem bonyolultabb beírni a tárcsázóban vagy akár a telefonkönyvben a szám elé, mint a menükben mászkálni. 15 éve még mindenki vágta ezeket a kódokat, már viszont nagyon eltunyultak az emberek, pedig ezek azóta is ugyanúgy működnek.
-
robi1979
aktív tag
válasz
gretzky77 #641 üzenetére
Mármint abszolút nem lehet hívószámot kiiratni egyik SIM slotból sem? Hiába várom én a 32gb-s fehéret, egyszerűen nem akarjás stockolni. És már a 16gb-s fehér is elfogyott.... Szerintetek egy Xiaomi Mi3 16gb ér annyival többet (20.000ft) mint az m1 note vagy megéri várni az m1-re? Csak azért kérdezem mert az már egy 2 éves típus....
-
vampire17
addikt
válasz
gretzky77 #223 üzenetére
En is aktivaltam asszonynal a tarhelyet
nalatok mi a helyzet a teloval?Valami hiba? nalunk egyszer volt, h nem eledt fel ebreszteskor a kijelzo, illetve egyszer ujra kellett inditani.
Mas meg nem volt. Azert egy frissites nem lenne rossz
De ugy latom a Meizunal nem kapkodjak el...
Miui ebbol a szempontbol bejovosebb.
-
janaman01
addikt
válasz
gretzky77 #182 üzenetére
igen tudja, csak valszeg valami nagyobb városban vagy ahol megy az 1800 as...szerintem...vagy pedig nem helyesen van megadva egyes oldalakon
DD-LTE:1800/2100MHZ, és tudja a 800 at is...
telekom pl..
A maximális elméleti letöltési sávszélesség ezzel az 1800 MHz-es és 2600 MHz-es állomások körzetében150 Mbps-re nő, a 800 MHz-es állomások körzetében ennek a sávszélességnek a fele lesz elérhető
-
thenameless
tag
válasz
gretzky77 #169 üzenetére
-Gyári billentyűzet bug (ez mondjuk nem fáj, ritkán használok gyárit amúgy is, SwiftKey-re szokjatok rá
)
-Hátlap mizéria,csúszós, nem merem megfogni házon kívül szilikon tok nélkül (ultrathin szilikon)
-Gyári időjárás appban csak pálcikás helyek vannak
-Előbb említett kurzor bug
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged