Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
purpledonkey #4146 üzenetére
Nem, én használtam, lezártam és néhány perc múlva már nem tudtam úgy feloldani, hogy képet is adjon. Érzékel, meg minden, de nem látok semmit. Én is hardver-hibára gyanakszom, mert a recovery-ben sincs kép, sőt, fastboot-mód alatt sem. De a telót látja. Ha betölt a rendszer, akkor ott tudok operálni, csak nem tudom, mit...
Azt nem tudom, hogy a képernyő murdelt-e meg, vagy a SoC-ban a Mali? -
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
purpledonkey #2671 üzenetére
köszi a segítséget, ez a 13 dolláros csak touch panel-es (?) megoldás nagyon szimpinek tűnik, ehhez adnak csavarhúzót is... nagyon el voltam keseredve amikor megláttam a pókhálós picurka repedéseket, de most már nem találom annyira reménytelennek a helyzetet! A vicc az hogy nem is esett nagyot, de pofával lefelé (nyilván... mint egy jó zsíros kenyér), párhuzamosan a padlóval. Kb 40 centit ha zuhant szabadon. Tok volt rajta, aminek a kerete vagy másfél mm-rel kiemelkedik... nem is értem hogy törhetett be, lehet hogy pont maga alá temetett egy pici kavicsot, vagy a padló nem volt síkban...
-
Lacika2013
tag
válasz
Az a szopás a kijelző cserével,hogy van egy frame keret rajta,és azt marha nehéz leszedni a régi kijelzőről.
Keményen melegíteni kell, hogy megadja magát.
Sajnos az uj lcd-ket mindet frame nélkül árulják,és ezt a frame keretet külön meg nem lehet beszerezni.
A xiaomi 28.000-ért javítaná le csehországban,plussz posta oda vissza. -
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Nagyon köszönöm a tippeket, most még dolgozom, ha haza értem meg is nézem a linkeket is!
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2660 üzenetére
Meg szebb képeket lő, meg jobb videókat is
, viszont a jiayu tudja a 4g t 800 on , azt többet használom mint a kamerát , és az a baj hogy vannak helyek ahol 4g van, viszont 3g meg szinte semmi...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2657 üzenetére
Ááá...van itt már elég kinai
úgy tűnik marad a jiayu, még tesztelem a beszédhangszórót...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2638 üzenetére
nem kell nyomni, igazából én egy párszor megcsináltam ezt a müveletet oda vissza, de egyszer sem csináltam cleart, sőt A s rommal kaptam az egyik meizumat
más...közben megjavult a jiayu s3 is, valamelyiktől meg kell válnom...nehéz döntés, met a meizuhoz már jobban húz a szivem, viszont a jiayu tudja a 4g t vidéken is...még agyalok..
-
namilegyen
tag
válasz
purpledonkey #2626 üzenetére
Nálam csak rossz tapasztalat van. Amit onnan frissítettem az force close. Térkép YouTube stb... De persze nem rögtön hanem némi használat után. Érdekes.
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #2611 üzenetére
Felveszed a küldő telefonszámát a telefonkönyvedbe, és akkor már a Personal részen fogja mutatni.
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2516 üzenetére
Igen méretben eltér, de tök jól mennek, sajnos egy két appot nem frissit , nem indul el a letöltés, pl mx player, megnézném azokat is szivesen
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2397 üzenetére
Igen nekem van ablakos (egy felül) de bugosan kezeli...ahogy behajtom szépen átvált stb de amint lezár a képernyő és jön egy hivás, már nem tudom.elhúzni hogy felvegyem...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2323 üzenetére
Nálam müködik rendesen állitgatja a fényerőt, van pár másodperces csúszás de nem zavar..., van nálam egy 16 gigás magyarhonból rendelt is (samartshopos) érdekes módón nem az I-s rom van tajta, tehát a beszerzése is tuti kinai...u-s rommal küldték..
Ja és úgy vettem észre le kell venni teljesen a fényerőt és úgy bekapcsolni automatára... -
Indy1
tag
válasz
purpledonkey #2173 üzenetére
gyors tipusvaltas okarol:
A ZTE beperelte a Meizut, Kinaban, mondvan hogy elloptak a kozepso gomb designjat a Nubia sorozatrol
ezert Meizu gyorsan kidobta a M2t minimalis valtozasokkal , de persze mas kozepso gombbal -
thenameless
tag
válasz
purpledonkey #2079 üzenetére
ez rohadt jó, meg is vettem, öröm bódogság... DE:
ha aktiválom, nem megy a home gomb vissza funkciója, meg az alkalmazás váltó sem... fakk -
rasky
senior tag
válasz
szövegbevitel figyelése (jelszavak, adatok, stb...), így inkább le is töröltem, nem adtam neki jogot.
-
judas13
addikt
válasz
Franko a dizájn
-
rasky
senior tag
válasz
purpledonkey #2077 üzenetére
Köszönet
gravityboxban próbáltam bekapcsolni, de nem sikerült sehogy sem, ezt amint hazaérek feltolom..
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2069 üzenetére
No akkor megnézem a chrom al (cm browsert használok), és smart keyboard pro t évek óta
judas13: ha jól értelmezem , maradsz te is az m1 nél
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2063 üzenetére
És melyik alkalmazásban csinálja ezt ?
Egyébként teljesen érthető -
törölt tag
válasz
purpledonkey #2016 üzenetére
Az M1 gyermekbetegségei miatt. Félsiker a nagy beharangozáshoz képest, a konkurencia már többet tud, olcsóbban.
SD-kártyahely, univerzálisabb rádiófrekvenciás sávkészletű és valószínűleg energiatakarékosabb hardver, plusz apróságok... Sajnos úgy látom, rádiót ebbe se tettek. Talán a gyártása is olcsóbb, így az ára is olcsóbb lehet, amire vannak jelek - nagy a konkurencia most, nem maradhat el a Meizu, ha ebben az 5,5"-es kategóriában versenyben akar maradni. Márpedig ez mostanra fontos kategória lett. -
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2016 üzenetére
Valami céljuk van, az tuti, nem hülyék...remélem nem az hogy "elássák" az m1 et....
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1950 üzenetére
Szívesen folytatnám ezt a beszélgetést, csak hiába off, ha nagyon nem ebbe a témába illik
Jó nagy bálnák azok a varadero-kBiztos kényelmes is, túrázásra gondolom nincs sok jobb gép. Nekem sajnos nehéz lenne, 70%-át a motoron töltött időmnek kb csak terepen töltöm, a jelenlegi motorom nincs 100 kiló... Az rs-t meg azért veszem, mert egy naked-et akarok belőle építeni, tökéletes alap és stuntra sem utolsó
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1947 üzenetére
Hát kb 10 éve motorozom(9 éves korom óta). Most jön a nagymotor, kedden megyek érte. Találtam egy építési alapnak egy Arpilia Rs 125-öt. Esztétikailag rendbe kell rakni, de egy 160-as polini hengerszett van rajta, ami megfelelő kipuval 45 lovat letud adni, a motor meg 11kw-os papírokkal rendelkezik
. Most egy ,,kismotort,, használok ami fel van nyomva 16 lóig, a gyári 4-ről.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
purpledonkey #1921 üzenetére
Nem tudom, még várom a telót a sziaomitól. De ha megérkezik ilyet gondoltam rá és nagyon tetszik ahogy kinéz.
@Unsign Sokat nyüstölted vagy egyszerűen egy idő után elfáradt?
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1918 üzenetére
Az első linkes, detto, beadja a kisablakban az órát, illetve tudsz benne lapozni, a zenelejátszót adja be, illetve hivás fogadást is ablakosra váltja és ott is ugyanúgy jobbra balra elhúzva vagy felveszed vagy elutasitod a hivást.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
purpledonkey #1918 üzenetére
Nekem ez jön be [link]
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1911 üzenetére
nyilván csak indok volt, hogy végre abban használjam
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1909 üzenetére
pont ezt akartam irni hogy nem igazán, mintha nem mindig érzékelné, de lehet hogy az üvegfólia miatt de mindjárt megnézem tüzetesebben, mer a rózsaszinű mintha másabb lenne kidolgozottabb
nahmindjárt kibontom megnézem azzal isaddig teljesen jól kezeli , még ugye behajtod, és átvált a kijelző is kisablakos módra, majd ha elalszik a kijelző, és felébreszted a powerrel, utána nem reagál még ki nem nyitod, tehát nem az üvegfólia miatt, azthiszem ez még szoftveres bugi..
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1907 üzenetére
óóó hogy majdnem kimondtam
egyébként ha egyszer jó lesz a jiayu, akkor lehet a páromé lesz és annak meg pont ideálisAllTheBest+1 ( nekem kellett a teló és igy van pár ezer és bevállaltam, de ha kiszámolom hogy tok meg fólia meg stb akkor szinte ugyanott vagyok..)
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1858 üzenetére
rózsaszin backi
ez bejött , de a teló kék
ja hogy mennyi? 200 dodo plusz 39 szállitási költség 2 nap itt van eu ból, de most nem érdemes rendelni mert marhára fent van a dollár
-
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1825 üzenetére
Megnéztem, és? Az én kártyámon nem lehet szolgáltatásokat ki/be kapcsolni. Tudom nehéz elfogadnod, de elég vicc kategória, hogy "elfelejtették beletenni" ezt a funkciót. Már egy 20 évvel ezelőtti készülék is tudta ezt az opciót...
A legszebb az egészben, hogy egyesek tűzzel-vassal védik ezt az OS-t és amikor pár hsz-al visszább írtam, hogy nem szeretnék béta teszter lenni mint fél éve a Xiaominál, akkor ilyenekre gondoltam... -
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1819 üzenetére
"A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz". Ha le van tiltva a hívószám küldés, akkor 2 módon lehet láttatni:
v1: hívószám elé beütjük a megfelelő karaktereket (*31# azt hiszem)
v2: készülék menüjében bekapcsoljuk a hívószám küldése opciótUtóbbi nyilván nem játszik, az előbbi meg kivitelezhetetlen több száz szám esetén...
Ezt még a második mobilom is tudta, ami egy Nokia 1610-es volt....1996-ban gyártották.Egyébként kösz a rövid bemutatót...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1723 üzenetére
az is lehet, és a fórumtársnak egyszerűen nincs szerencséje
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #1621 üzenetére
Az biztos, szerintem a Tankcsapda utolsó jó albuma.
Sajnos utána nagyon meredeken leesett a színvonal, és azóta sem értek vissza a régi szintre. Persze ez csak magánvélemény.
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1392 üzenetére
Jó... volt tényleges hibája, de ha nem kamuzok hozzá egy kicsit, akkor nem csináltak volna vele semmit sem... Amúgy meg random kikapcsolt és villogott a kijelző háttérvilágítása....
-
erik88
aktív tag
válasz
purpledonkey #1346 üzenetére
Neharagudj xd mindig elfelejtem mert mobilon nem jeleniti meg
Ja csak az a baj, hogy a szamom hiaba adom meg.. nem fogadja el -
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1324 üzenetére
A ping digital-nál is van már, de az is jóval drágábban adja mint a xiaomiforsale. Én kb 2 hete rendeltem meg onnan a sajátom, szerencsére pont volt raktáron
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1322 üzenetére
Bent van összefoglalóban már elég régóta...
Elég sokan keresnek telefont, de nem ennyiért...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1282 üzenetére
no igen és köszi , feltöltöttem dropbox ra is elküldtem a linket nekik és irtam hogy töltsék le mert elég poor a dropbox videólejátszója
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1297 üzenetére
Legalább előre megválaszoltad a kérdést, mert 100%, hogy ez lett volna
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1278 üzenetére
hát nem is tudom....de a dropb meg olyan fosh minős hogy azon tényleg nem látni semmit..
rasky: igen ma én is visszaraktam az A s romot, délelött beállt a mobilnet, restart megoldotta, A s romnál ilyen nem volt
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1106 üzenetére
Én nem fordítottam semmit sem, csak kikövetkeztettem abból amit itt olvastam, valakinek tökéletes a kamera, valakinek sz@r. Ha valaki akinek kaki a kamerája lepattintaná a hátlapot és lefényképezne a kamerát, akkor én is szétszedném a sajátom és összehasonlíthatnánk vele, mivel az enyém jó képeket lő
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1042 üzenetére
A kingzone n3 plus topikban meg az egyik hivatalos frissitében emelte meg a gyár, annak ellenére, hogy elötte pár héttel azt tette közzé, hogy a mérnökiben ne emelgessék a felhasználók
...illetve azt is meg kell jegyezni, hogy pl a coolpad f1 nél semmiféle problémát nem okozott hogy emelgettem...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1040 üzenetére
Csak jóindulatúlag irtam....
-
RGida85
tag
válasz
purpledonkey #1036 üzenetére
Huuuuu. Király. Végre.
-
RGida85
tag
válasz
purpledonkey #1032 üzenetére
Mérnöki menü? Az meg hol van?
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #989 üzenetére
Ez a cél
Én igyekszem mindenkinek segíteni akinek tudok, bár hülyeséget nem szeretek mondani, ezért olyankor nem szólok egy szót se
janaman01: Nyilván több kici kínai cég is igyekszik fóliákat gyártani rá, sőőőőt még magyar cég is van amelyik egyedi góliát készít telefonokra(ez a teljesen noname telefonokat használóknak a legjobb)
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #986 üzenetére
Igen , olvastam már valahol hogy pár lg tipusnál megvan ez a probléma, igazából nem nagyon zavar, csak egy észrevétel, még a jiayu se intéződik gariba...vekerálnak a kinaiak...sajnos...
Lacika: hát akkor egy kalappal a gariztatáshoz.
-
Lacika2013
tag
válasz
purpledonkey #982 üzenetére
Sajna semmi változás
Hétfőn megy gariba,remélem cserélik.
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #962 üzenetére
mondhat bárki bármit és ne tessék megsértődni, hiába a meizu név ..ezt az m1 et nem igazán találták el..olvasgatom a meizu forumot itt is ott is most épp ezt ( az oroszokat , spanyolokaz) és sajnos sok a különböző probléma velük...vaku nem megy, bekapcsológomb nem müködik stb stb stb....szofveresen meg marha sok problémás hozzászólás van...
lehet kővel dobálni
-
rasky
senior tag
válasz
purpledonkey #962 üzenetére
Ne hazudj légyszíves.
Van aki érzékeny rá, van aki nem és észre sem veszi, de jelzem nem láttam még olyan telefont (iphone is idetartozik), ami ne döccent volna meg valahol.
-
robi1979
aktív tag
válasz
purpledonkey #956 üzenetére
De ha az utánvétet választom akkor mielőtt rányomnék a rendelés véglegesítésére, gondolom csak kiírja hogy ennyi lesz a végösszeg amit fizetnem kell a postásnak? Azért kérdezem mert elvileg 5euro a posta (gondolom ez gopayel) és nem tudom hogy az utánvétnek van e külön díja és jó lenne tudni hogy mennyi lesz a végösszeg amit majd ki kell fizetnem átvételkor.
-
törölt tag
válasz
purpledonkey #932 üzenetére
a swype annyival cifrább hogy nem mindig csinálja, most épp a gyári mail kliensnél játszotta el egyszer ill utána egyből a play-ben is, pont a google féle magasságra csúszik a teteje, de az alja legalább kb negyed centire tőle van, restart után meg dobott egy nem támogatott felbontást és kicsire rántotta magát össze... ilyet se láttam még máshol, lehet van valami köze a furcsa kijelző felbontásos dologhoz amit tárgyaltak itt is
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #932 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor leirta..
ha fekvőbe használja majd állóba visszaforgatja a telót akkor a billentyűzet felcsúszik a k3pernyő tetejéig szinte..
-
South Velen
addikt
válasz
purpledonkey #856 üzenetére
Mondjuk engem lehet, hogy utálnak akkor, mert FB-n se méltattak válaszra múltkor, tegnap meg berendeltem egy Mi4-est amit már tegnap emailben lemondtam, ennek ellenére ma szépen kiküldték..
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #856 üzenetére
szolnok megyében ha van egy meizus kollega, jelezzen már köszi ..akár privátban is..
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #839 üzenetére
Hmm ez furi....nálam most előjött a melegedés, ment a 4g gps, és hót meleg az eleje hátulja....furi ez is....
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #837 üzenetére
Tudok, milyen hibát, vagy nem is látod a telót? Win 8.1 van nálam, de ha drivereket akarod telepiteni alá, akkor az macerásabb , aláriatlan driverek telepitését engedélyezni kell. Majd leirom hogyan...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #835 üzenetére
Jahogy nem láttad a telót a borosüvegtől rendesen?
Mindenképp megér egy próbát ugyanis most nyomkodom stb egyszercsak bedobja hogy a zseblámpa alkalmazás leállt..ehehe...jó van ájjá le ha jólesik -
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #829 üzenetére
Köszi neked is, kiváncsi lennék egy A ra is , közben a mérnökiben csak megtaláltam a media level 6 235 ön
tuti nem én állitottam, ráadásul 2 helyen is...nah mindegy beállitottam vettem egy kötztes értéket level 5 és level 7 között..most jó
ehh
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #819 üzenetére
Tudom, szerintem most, hogy egyre több helyen kezdik el forgalmazni a telefont elég sok új ember fog majd érdeklődni a hibák és pozitívumok iránt
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #816 üzenetére
Dehogy, de ha komolyan mondtad volna, akkor is lenne benne realitás
Egy nagy bánatom van, nem tudom mókolgatni, bár ez a flyme nekem is tetszik, a jiayura is felraktam, csak bugos volt még akkor a custom rom..
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #759 üzenetére
nálam megy rendesen....pont a nagyfaluba mentem mikor megjelent oda vissza navigált ( próbaképp ment
)
meg azóta is használtam , pl ma is azaz megy...a szulinapp os van rajtaAllTheBest: oké akkor ha baja lesz tudom kihez kell küldeni
na úgy döntöttem , még nem piszkálom a rendszert várok még egy két stabilabb frissitést ( néha bugzik imitt amott) aztán ha lesz jó majd azt megfabrikálom
-
zityi
csendes tag
válasz
purpledonkey #759 üzenetére
Én eddig csak feltelepítettem, meg elindítottam, nem navigáltam még vele
Viszont így nem volt semmi hibája
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #694 üzenetére
Nekem hétfőn lett shipped, szóval lehet, hogy neked csak jövő héten jön meg(csak ne legyen igazam...). Ma kb másfél órát nyomogattam full fényerőn, ez idő alatt 17%-ot esett az akksi töltöttségi szintje. Az összeszerelési minőség is jó. Bár nekem fehér helyett kéket küldtek(de sebaj, jól néz ki
)
Külön pacsi a xiaomiforsale-nek, hogy adta átalakítót a töltőhöz
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #651 üzenetére
Meg a régi jó hárommásodpercezés a Westelnél!
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #515 üzenetére
Nyugi, én is csak jövő héten tudom megrendelni
-
robi1979
aktív tag
válasz
purpledonkey #494 üzenetére
Mi a jóIS10 (jóisten) az a webkártya? Én eddig szinte mindenhol paypallal fizettem (biztonságosan, a refund miatt ha valami gond lenne). A webkártya is biztonságos? Azaz van refund? Mert ugye sima bakkártyás fizetésnél nincs?! Bankártyás/webkártyás fizetésnél mennyi plussz járulékos költséggel/jutalékkal kell számolni kb.?
Boccs a sok kérdésért és offért és előre is köszönöm a válaszokat!
-
Lacika2013
tag
válasz
purpledonkey #490 üzenetére
-
hunaqua
addikt
válasz
purpledonkey #485 üzenetére
Az MX3-nál is attól féltem,hogy "repül".
...tehát Nillkin vagy Imak,vagy stb az kötelező hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest