- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Megjelent a legújabb stabil verzió, inkább ezt töltsd le.
-
RGida85
tag
Szia! Nekem fekete Baseus tokom van:
A minőséggel meg vagyok elégedve, és passzol a telefonhoz. A kis ablakos opció is működik, bár néha nekem befagy valamiért... kinyitom a tokot és a kis kocka marad.. párszor lezárom majd kinyitom és helyre áll..
Ha be van csukva a tok és felébreszted a telót (bekapcsoló gombbal, vagy kinyitod-becsukod), akkor Látod az időt stb, és ha jobbra húzod akkor meg zenelejátszó jön be. Igazából ennyi. kissé zavar hogy ilyenkor koppintással nem ébred, de megszoktam már. Ami pozitívum, hogy a "bőr" elég lágy az oldalán hogy meg tudjam nyomni a hangerő gombot ha kell csukott állapotban is (ezt nem tudom a többinél így van-e..).
A tokon belül lévő bézs anyag nekem kissé koszolódik a munkámból adódóan, de aki tiszta kezű és környezetű annak tisztán maradhat. Igazából jobban szerettem a telefont hagyományos módon használni (tok nélkül), de így nyugodtabb vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest