-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #4171 üzenetére
itt találod a romot gyors letöltéssel. Először az "A" romot tedd fel utána a "G". Sokaknak gondot okozott hogy más verziószámra akarta tenni a G romot
Ez a verzió megjelenése óta fent van nálam, nem tapasztaltam hibát -
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #4163 üzenetére
ez alapján csináltam az 1.módszerrel. semmi gond nem volt. Igaz ez még pár verzióval ezelőtt volt de gondolom nem változott. Arra figyelj hogy ugyanaz a kiadás legyen az "A" és a "G" verzió is.
-
kidnou
őstag
Feltettem az 5.1.10.0G veziót . Teljesen magyar,kinai sz@rok kigyomlálva, root van. Gyors pörgős, az eddigi legjobb a "G" verziók között
-
kidnou
őstag
Az ilyen házi barkácsnál mindig megvan a rontás veszélye.Ezért kell felhívni a figyelmet hogy csak saját felelősségre álljon neki bárki
-
kidnou
őstag
válasz
paulkaresz #3957 üzenetére
Most kicsit bele olvastam a verzió váltáshoz linkelt oldal hozzászólásaiba, készült pár tégla....
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3954 üzenetére
Morelocale magyarit mindent a beálliások menün kívül., az meg nagyon gyér angol tudással is beállítható.
-
kidnou
őstag
válasz
kajmika0510 #3928 üzenetére
Y? Tudtommal csak A, U, I végű rom létezik. De lehet én vagyok lemaradva
-
kidnou
őstag
válasz
Falatkable #3918 üzenetére
Vibert nem használok, többi rendesen működik
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3919 üzenetére
Nincs magyar nyelv és nem is lesz már
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3897 üzenetére
Formázd az egész sd-t és úgy csinálj egy tiszta telepítést. Nekem is volt régebben a sok frissítéstől bugom , mióta megcsináltam minden rendesen megy
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3830 üzenetére
Semmi köze hozzá szerintem. A lakat mindössze annyi, hogy nem engedi kilőni a memóriából. Valami más tarthaja ébren. Powerampot használok, ott legalábbis nincs ilyen gond
-
kidnou
őstag
válasz
monti0222w #3828 üzenetére
Engedélyezted hogy memóriában maradjon?
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3813 üzenetére
Kilövi a rendszer. Kezdő képernyőn húzd fel az ujjad alulról akkor feljön a használt appok listája ott kb2 másodpercig bökj rá akkor lesz rajt egy lakat. Utána már nem lép ki
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3802 üzenetére
nálam rendesen megy
-
kidnou
őstag
válasz
Falatkable #3769 üzenetére
Rakj fel egy régebbi verziót.
-
kidnou
őstag
Felraktam az új verziót, nem kellett volna. A wifi egy katasztrófa
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3710 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond. Amit észrevettem hogy halkabban hallottam a másik felet, ezért a felesztői menűben (vagy mi a neve) feljebb állitottam a hangerőt
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3697 üzenetére
Passzolom nem szoktam nézni a verzió számokat
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3695 üzenetére
Be volt állítva minden. Egy régebbi verziót raktam fel az megy rendesen
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3669 üzenetére
Én most párhuzamosan használom a ket telót. Ha választanom kellene melyik legyen meg lennék lőve.
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3645 üzenetére
Nem ertek veled egyet. Asszonynak redmi van igy azt tudom mondani a flyme stabilabb főleg az új ötös verzió. Flyme alatt nem igazán találkoztam idegesítő buggal miuinal elég sok van. Nem véletlen a heti frissítés
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3610 üzenetére
Ilyen beállítást nem találtam. Engem kimondottan idegesitett ezért nem is bánom hogy nincs. Itt ugy van hogy gombnyomásra vissza felhúzásra pedig kilépés
+1. XDA n olvastam hogy valaki így téglázta a telót de lehet az csak user error volt mert tobbeknek sikerült
-
kidnou
őstag
Tegnap felment a Flyme 5. Egy nap használat után azt kell mondanom hogy nem bántam meg. Gyorsabb a rendszer, és az akku is minta többet bírna.. A számomra legidegesítőbb dolog megszűnt, a "visszalépés gomb" érintésre működik nem kell szórakozni vele hogy érintés után gyorsan húzzam fel az ujjam különben kilép a programból. Megszűnt az alsó menűsáv ami nekem pár programnál eltakarta pont azt ami kell. Egyenlőre marad
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3599 üzenetére
Ha lesz pontos info lehet kipróbálom
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3597 üzenetére
Bátrak előnyben
-
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
válasz
Lacika2013 #3482 üzenetére
Én a meizu alkalmazás központjából telepitettem rendesen működik
-
kidnou
őstag
Kipóbálta már valaki a 4.5.7A verziót?
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3388 üzenetére
Gyárit használom semmi gond vele
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3380 üzenetére
Ezért szoktam teljes tárhely törlést csinálni telepítés elött. Programmaradványok tudnak néha érdekes dolgot produkálni
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3365 üzenetére
Reggel felraktam a 4.5.4A helyett a 4.5.6A romot. Messenger chat-fej nem látszik csak az értesítési sávban jelzi hogy van, sőt ha az értesítési sávban rábökök az üzenetre akkor nem megnyitja hanem eltűnik.Az akksi is jobban merül. Egyenlőre más bug nem jött elő
-
kidnou
őstag
válasz
LPG Doktor #3052 üzenetére
Szerintem valamelyik app szivja az akksit. Tegyél fel egy akku monitorozó progit az majd kimutatja
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2953 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
kidnou
őstag
válasz
Mátésum #2940 üzenetére
Szerintem próbálj meg egy tiszta telepítést első lépésként, mert valami nagyon bezavar nálad. Hasonlóan jártam a minap mikor a frissítést felajánlotta a teló és úgy raktam fel az új romot. Tiszta telepítés megoldotta a problémát.
A menüt nagyon hamar megszokod utána már a '' hagyományos '' lesz furcsa -
kidnou
őstag
válasz
M4tth3w.1992 #2936 üzenetére
párszor próbáltam megy rendesen
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2933 üzenetére
Próbáltam ki be kapcsolni de semmi,még jelző hang sincs. Amit leirtam azon kívül minden működik mint eddig, igaz túl sok appot nem használok. Amit észrevettem hogy beállításokban kevesebb a magyarítás de ez engem nem zavar
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2928 üzenetére
Nálam felkúszott frissitésként. Messenger nem jelez, "buborék fej" megszűnt létezni. Gmail, ebay app rendesen jelez. Opera mini beta nem működik. Egyenlőre ennyit próbáltam. Holnap felrakom egy tiszta telepítéssel az sokat szokott segíteni a hibákon.Ha mégse akkor megy vissza a másik
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2841 üzenetére
A billentyűzet rendes működése megváltás a 4.4hez képest. Itt nem akad ki ha javitani akarok.
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2808 üzenetére
Az sms nálad működik? Hiába nyomok rá nem reagál viszont playről lekötött go sms rendesen megy. Marad igy különösen nem zavar csak kíváncsi vagyok hogy nálam jelenkezik csak a hiba vagy nálad is
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2808 üzenetére
Köszönöm igy már sikerült.
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2792 üzenetére
A google play-t hogy raktad fel? Az alkalmazás központból felraktam, de nem nyitja meg. Egy pillanatra fehér képernyő és be is zárja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged