- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zero977
tag
Tegnap kijött megint egy új frissítés 5.6.3.8 beta, azóta nagyon halk, alig hallom amit beszélnek.
Fülhallgatón jó és kihangosítva is jó.
Találkozott vki ilyen hibával? -
zero977
tag
válasz
zero977 #3436 üzenetére
A chat-fej / Link Bubble problémát megoldotta a beállítás a Security-ban, de a HD Widgetnél hiába engedélyeztem mindent, nem akart frissülni. Kipróbáltam még párat (Beautiful widget, Fancy widget) hiába állítottam be az auto laucnh-ot csak nem akart frissülni a widget tartalma a képernyőn. Végül a Buzz widget működik rendesen.
Viszont a zenelejátszó olyat csinál hogy szám közben leáll, olyan mintha kilőné a telefon a háttérben. Kipróbáltam itt is párat, engedélyeztem amit lehet de nem segített.
Végül kipróbáltam a stock zenelátszót, az működik rendesen, nem áll le.
Nem igazán értem én ezt .... -
zero977
tag
Feltettem a Flyme 4.5.6A-t.
Két hiba:
1. Ne frissül a widgetej tartalma. Pl. kint van egy óra widget, lezárom a telefont, feloldom később nem mutatja pontos időt, olyan mintha időközben kilőtte volna a programot a telefon.
2. Nem működnek a chat fejek, sem a Facebook messengerben, sem a Link Bubble sem működik.Van ezekre megoldás? Igazából mind a kettő igen zavaró
Gondolom visszatérni korábbi verzióra nem lehet .... -
zero977
tag
Sziasztok
4.2.0.5U-ra melyiket tegyem fel, a 4.5.6A-t vagy a 4.5.6I-t?
-
zero977
tag
Ez egy príma telefon, megérte ezt választani. A Flyme sem olyan vészes, egyelőre a "vissza" gomb hiányzik, de a villogó home gomb kárpótol.
A telefonon már meglévő időjárás meg naptár progrikat le lehet szedni? -
zero977
tag
Nekem is megjött, 9-én este rendeltem, ma délután hozta a futár.
-
zero977
tag
Írtam a xiaomiforsale-nek, hogy valóban van készlet, vagy olyan "kamukészlet" mint eddig?
Azt írták hogy valóban van, fehérből 10 db, kékből 20 db.
Úgyhogy megrendeltem újra utánvéttel, ami május 9-én még 56 655 ft volt most 63 339 ft-ra jött ki.
És azt írták hogy "We think you can control your mail tonight / tomorrow morning already for the tracking code :-)"
Remélem tényleg feladják, és nem szívatnak meg újra .... -
zero977
tag
A smartshop.hu-n 69 990 ft, ami annyi mint a honorbuy-ról 239 dollárért ...
-
zero977
tag
válasz
interstart #2136 üzenetére
Mázlis vagy, nekem ma azt írták hogy nem nagyon lesz nekik készülék, úgyhogy töröltetem a rendelést, és elment 1 hónap a semmire ....
"we have a bad news about Meizu M1 Note, it is totally sold out even on chinese market we are trying to do our best to catch few pieces for EU market!
Would you like to replace it?" -
zero977
tag
Én is utánvéttel rendeltem szombaton, de azért írtam nekik emailt, hogy miért van kint az out of stock ha lehet rendelni, hétfő reggel egyből jött a válasz, hogy no para, a héten kapnak szállítmányt és akkor egyből küldik.
"right now it is out of the stock, but we expect the delivery during this week. You can order it already and when it will be available we will send it immediately (you will receive an automatically sent mail with tracking number)." -
zero977
tag
Kösz a segítséget, megrendeltem a xiaomiforsale-ről, 16GB-os fehér.
Utánvétes fizetéssel 56 655 HUF. -
zero977
tag
Sziasztok!
Van EU warehouse ahonnan lehet rendelni M1 Note-ot, vagy csak Kína?
Új hozzászólás Aktív témák
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest