- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
válasz
namilegyen #4045 üzenetére
áhh, 5 colnál meghúzom a határt.
-
rasky
senior tag
Na én búcsúzom a telótól, egyik legjobb telefonom volt
A mérete miatt kerül lecserélésre, minden másban hiányozni fog.
-
rasky
senior tag
Feltettem ma unalmamban a legutóbbi A-s beta rendszert (5.10), kb 1,5 hónapja nem frissítettem és...nagyszerű még mindig a rendszer, nem fagy, van benne egy két hasznos javítás is...nem csalódtam
-
rasky
senior tag
Nekem a legfrissebb van fent, teljesen jó, gördülékenyebb mint a 4-es. Értesítés nálam jön szépen, persze lockolni kell azokat az alkalmazásokat. Idegesítő bug nekem az, hogy mikor hívok valakit és felveszi a telefont, akkor rezeg egyet...és nem lehet még kikapcsolni, más bug nem nagyon van. Akku az elég jó, 4-5 óra körüli kijelző idő.
-
rasky
senior tag
Valaki tudja, hol lehet kikapcsolni híváskor a rezgést mikor felveszi a hívott fél? Nem találom sehol...
-
rasky
senior tag
válasz
Falatkable #3708 üzenetére
Szerintem is jó, bár én találtam hibát. Pl az akku statisztikát csak az elmúlt 12 órára mutatja, illetve a hangszóró mélyebb hangszínű lett, dobozosabb.
Gyorsaság, menü átláthatóság szempontjából ég és föld lett a flyme 4-hez képest.
-
rasky
senior tag
válasz
Goose-T #3460 üzenetére
Nekem volt fent lollipop, mikor még visszalehetett térni kitkatre, hát igen ég és föld...de sajnos a kitkat javára. A kamera fókusz is sokkal rosszabb lett, értesítések se jöttek meg mindig, hiába pipáltam be a securityben, és ugye a kijelző érzéketlenség a széleken, ami jelzem az M2 esetén is megvan, szóval ez biztos valami feature...bár lehet azóta javítottak egy két dolgot, de egyelőre nem merek váltani lollira újra.
-
rasky
senior tag
Csak ott több az M2-es
morelocale segítségével magyar nyelvűek lesznek az appok, egyedül a beállításokban lévő menüpontok nem.
Az előző kérdésedre válaszolva én az A verziót tenném fel, mert a C az szolgáltatói, az A pedig a meizu "független" romja.
Itt letöltheted: [link] (egy google translate nem árt)
-
rasky
senior tag
Garancia vagy új kameramodul és youtube alapján csere.
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #3194 üzenetére
nem csak nálad...
egyébként a magyar nyelvet az alkalmazásoknak meglehet oldani a morelangs nevű appal. Hívószámkijelzés meg a lolliban sincs, legalábbis a mostani stabilban.
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #3164 üzenetére
vajon magyar nyelv bele került?
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #3023 üzenetére
Én nem rég rendeltem xiaomiforsaleról egy MI4-et magamnak, viszont mikor megérkezett, sajnálattal tapasztaltam, hogy pixelhibás a kijelző. 441 pixelsűrűségi kijelzőnél nem szabadna látni pixelt, de ez nagyon zavaró volt...egy fekete nagy pötty. Felvettem velük a kapcsolatot, kitöltöttem a PDF-et, majd leírták a címet, ahova visszaküldhetem. Itt kezdődött a baj.
Miután megérkezett hozzájuk, semmi reakciót nem kaptam, így kénytelen voltam PayPal-en disputet, majd claim-et nyitnom. 10 napot kapott a bolt a válaszra, de semmi...így végül a PayPal visszautalta nekem az árat. Az árfolyam miatt buktam egy kicsit rajta, de legalább pozitívan zárult a történet, számomra feketelistás lett a bolt.
Ameddig vásárolsz nincs gond, de a garancia így a fenti tapasztalatom alapján nem sokat ér..
-
rasky
senior tag
Nálam van most egy MI4, de az M1 note veri gyorsaságban...pedig majdnem dupla annyi árban, viszont a MI4 jobban kézre áll és nem melegszik fel könnyen, de a hátlapja annak is elég gagyi fényes...viszont cserélhető. pro és kontra.
Redmi Note 4G is volt nálam, az meg recsegett ropogott, meg igen a méret...
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2594 üzenetére
Ezért nem mérvadó ez a kijelzőhasználat. Én 2-3 naponta töltöm és kb 4 óra a kijelző, amit eltudok érni.
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2587 üzenetére
Folyamatos használattal (egyhuzamban) mindenkinek ennyit dobna...ezt a kijelzőidőt mond el 1,5-2 nap használat után..
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #2565 üzenetére
szerintem majd ősszel...ha ez így megy...Aki felrakja a publikust, nézze már meg a kamerafókuszt illetve a rezgéseket javították e, mert az nálam fontos.
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2452 üzenetére
kamera hiba nálad is megvan? közeli tárgyaknál.
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2450 üzenetére
vissza már csak wippal fog menni, különben bootloop.
-
rasky
senior tag
Első 5 perces tapasztalatok:
- az effektek sokkal jobbak, szinte folyik
- duppla koppos ébresztésnél nem rezeg végre...engem ez korábban idegesített
- külön lehet állítani az emelkedő csengőhangot
- home gomb visszalép elsőre is, feloldás után
- és ami a legfontosabb....végre olvashatóak a menüben a szövegek, kiférnek teljesen...a képernyőidő is olvasható az akku statbanegyelőre ennyi.
-
rasky
senior tag
Aki este repülőbe teszi, annak reggelre mennyit merül? Sokallom az 5-6%-ot...
-
rasky
senior tag
Felkerült a "kis" testvér is, 65-ért elég húzós, tekintve, hogy gyengébb.
-
rasky
senior tag
válasz
South Velen #2327 üzenetére
Már maga a gondolat is az volt, egyes telefonokban max távolságérzékelőnek szokták használni az elülső kamerát (beszéd közben kikapcsolni a kijelzőt), nem fényérzékelésre...érdekes is lenne.
-
rasky
senior tag
válasz
South Velen #2321 üzenetére
én látom a szenzort a hangszóró mellett...előlapi kamerát letakarva is állítja rendesen..szóval biztos, hogy van benne, ne írjunk hülyeséget.
-
rasky
senior tag
válasz
purpledonkey #2079 üzenetére
szövegbevitel figyelése (jelszavak, adatok, stb...), így inkább le is töröltem, nem adtam neki jogot.
-
rasky
senior tag
válasz
purpledonkey #2077 üzenetére
Köszönet
gravityboxban próbáltam bekapcsolni, de nem sikerült sehogy sem, ezt amint hazaérek feltolom..
-
rasky
senior tag
Nálam sincs billentyű probléma, anysoftkeyboardot használok. Ami engem idegesít néha szoftver bugot tekintve, az a home gombbal való kilépés, kijelzőfeloldás után egy alkalmazásba belépve első nyomásra sosem lép ki, másodjára rendbe jön és utána rendesen működik elsőre is.
Másik dolog a menürendszer, elég sok minden nem fér ki a bal oldali sáv miatt.
A harmadik pedig a hangerő, jó lenne külön vezérelni csengőhangnál, értesítéseknél is...mert pl ami értesítésnél hangos, csengőhangnál alig hallom...
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #2027 üzenetére
kelendő a cucc...csak nem értem miért beszélnek összevissza, hogy csak 32Gb-os lesz és satöbbi, mondjuk engem nem érint.
-
rasky
senior tag
Akit érdekel xiaomiforsalen van fehér 16-os raktáron.
szerk: már csak volt, hamar elfogyott.
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #2006 üzenetére
szintúgy, nagyrészt ezért is esett a választás erre a telóra...vagy mindig olyat keresek ami könnyen szerelhető. Honor 6 is szóba jött, de a ragasztott hátlap...már húztam is ki a listáról.
-
rasky
senior tag
válasz
South Velen #2001 üzenetére
papíron...
(#2002) motoflug: kamera ugyanaz.
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #1990 üzenetére
rear=hátsó kamera, nem írják sehol, hogy külön az elülső kamera más üvegezésű, ellenben a hátsóval, ami GG3
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #1983 üzenetére
Mindkettő nano, közben felkerült a spec is. Előlap sem lett Gorilla 3-as, csak simán edzett üveg van odaírva.
-
rasky
senior tag
A középső gomb érintős és fizikai is lett egyben. Érintve visszalép, megnyomva kilép. Elvileg bővíthető is lett, a másik sim helyére behelyezett kártyával. 2mm lett vékonyabb. Power gomb bal oldalra került.Kb ennyit tudtam kivenni a kínai dumából.
ja és mx4-hez hasonló szürke hátlappal is kapható lesz.
-
rasky
senior tag
Aki élőben akarja követni a bejelentést az új samu S7-ről, akarom mondani m2 note-ról
, itt megteheti. Fél 9 körül kezdődik.
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #1967 üzenetére
Csak fehér.
-
rasky
senior tag
Új kép az utódról.
-
-
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #1705 üzenetére
Kaptál egy másik készüléket? Elvileg te visszaküldted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged