- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bg2001
csendes tag
válasz
thenameless #3261 üzenetére
Hogy tudom meg ragasztani? Videót nem találtam. Ennyiért nem akarom garanciáztatni. Plusz ha kicsit rá ütök a hátuljára mintha a helyére ugrana. Nem lehet hogy csak a csavarokat kell meghúznom? Kell még csavarhúzót is szereznem. Gondolom van ilyen készlet a neten.
-
hunaqua
addikt
válasz
thenameless #594 üzenetére
Megtaláltam.
-
Goose-T
veterán
válasz
thenameless #395 üzenetére
Automatikus indítás jogosultság kell neki, fentebb írtam róla a widgetek kapcsán.
-
ropogós
tag
válasz
thenameless #286 üzenetére
De néztem tesztképeket, pont azért vettem meg nyugodt szívvel.
Ki azért nem borultam.
Túlélhető a dolog, pár hónapot kibírok vele, de okulós, én ejtem a márkát. -
ropogós
tag
válasz
thenameless #275 üzenetére
Igen, már késő, annyi mindent beállítottam!
(És időközben meg is oldódott)
Azt viszont nem tudom beállítani, hogy a kettes simről ha hívok, ne rejtett szám legyek...
-
gretzky77
veterán
válasz
thenameless #242 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek én is több érdekességet találtam benne,gondoltam megkérdezem! Amúgy szerintetek várható lolli alapú frissítés vmikor?
-
karmatt
csendes tag
válasz
thenameless #175 üzenetére
Sajnos a kurzor bug az MX4-nél is jelen van. Nem csak swiftkey-nél, hanem jópár bill. - nél :-(
Írni kéne a supportnak... -
vlevi
nagyúr
válasz
thenameless #220 üzenetére
-
thenameless
tag
válasz
thenameless #219 üzenetére
akinek ilyen jellegű hasfájása van annak ajánlom a SpeedDial alkalmazást, ez a legegyszerűbb és korrektebb amit találtam. Progit megnyitod és amiről kell azonnali hívás ikon azt kijelölöd, és kész.
-
csongi
veterán
válasz
thenameless #215 üzenetére
Minialkalmazas vagy widget formajaban nem tudsz kitenni nevjegyet?
-
gretzky77
veterán
válasz
thenameless #213 üzenetére
Szia igaz én nova launchert használok, de abban kirakható!
-
gretzky77
veterán
válasz
thenameless #178 üzenetére
Tényleg ezt már én is észrevettem,illetve a beállitàsok valamint úgy egyébként nem nagyon akar elfordulni a kijelző pedig nincs tiltva!? Bár most úgy nézem ez direkt nem fordul mert minden más progi forog!
-
thenameless
tag
válasz
thenameless #175 üzenetére
Vá kimaradt egy!
Nem látom, mennyi a kijelző idő akku állapotnál mert ki van pontozva ami nem fér ki!
-
Majom19
tag
válasz
thenameless #157 üzenetére
Így van!
Én is google billentyűzetet használok, ha nem enged a szavakra lépni, hogy kijavítsam, akkkor simán bezárom a billentyüzetet (nyomok egy visszát) utána már engedi, de nekem ez csak messengerben tűnt fel.
Mennyire melegszik nektek?
Probáltátok már valami komolyabb játékkal? -
gretzky77
veterán
válasz
thenameless #167 üzenetére
Mik vannak a listán ezenkívül?
-
gerii
addikt
válasz
thenameless #162 üzenetére
Végül is lehet, csak kell hozzá jó sok album, hogy ne unja az ember. Én azért is szeretem a Playt, mert ha egy szám tetszik akkor rádiót szoktam indítani, és olyan számokat játszik le amiket addig nem is ismertem (így offline ezt nem használhatom). Mondjuk még így is 100x jobb, mint a classfm-es szokásos 50 számot hallgatni egész évben.
-
gretzky77
veterán
válasz
thenameless #157 üzenetére
Szia én a google billentyűzetet tettem fel és ugyanez a probléma jelen van nálam is! Én úgy vettem észre,hogy utána azért nem engedi,mert úgy gondolja azt a szót akarod szerkeszteni és amíg nem csinàlsz vele valamit,tehát amíg alá van húzva addig nem engedi mégegyszer,hogy átrakd! Remélem érthető amire gondoltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest