- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
itt már leirtam, root jog kell a proginak (frissitést nem befolyásolja) nyugodtan lehet csinálni..
a képeket nézd a segédlet mappában, már van benne más is
-
janaman01
addikt
hát majd ezt ki kell próbálni, mert pl ugye az emelkedő csengőhangerő piszka se zavarja meg a frissitést...
de mindenekelőtt egy teljes mentés
nah ha küldenek esetleg másikat ( jelen pillanatban ebben egyeztünk meg) akkor megnézem a lehetőségeketgretzky77: és ha a rootot kiütöd ?
-
janaman01
addikt
igen viszont a coolpadon, az alap cool ui ban ugye a root ugye zero volt.....a flyme ban meg lehet kapcsolni a fiókból, azaz a rendszer tulajdonképpen tartalmazza, ahogy a jiayu ban is, viszont ha a cool ui t a
kangvippelKinguser rootoltam akkor is ment simán a tv go viszont ha supersu és társaival rootoltam akkor már nem ment ...magyarul még adok egy esélyt a flyme nak, viszont ha nagyon bele kell nyúlni akkor kilőve ( nagyon nem akarom piszkálgatni a frissitések miatt..)
- test-keys
- /system/app/Superuser.apk
- /system/xbin/su
A Telekom appja mindhárom módon ellenőriz, a bökkenő ott van, hogy olyan telókon is le fogja tiltani a lejátszást, amiken nincs root, viszont van test-keys a build.prop-ban! -
janaman01
addikt
sajnos a tv go ellenörzi a root jogosultságokat, és mondjuk hiába kapcsolod ki a superusert a beállitások/biztonságban, annak ellenére, látja hogy ugymond rootképes a teló azaz azokat a rendszer fájlokat átnézi illetve mappákat ahol fellelhető a root hoz szükséges cucc, és onnantól kezdve nem inditja a tv müsorokat, megoldás lehet egy cusrom rom ami nem rootolt, csak ahhoz ugye végig kellene probálni az összes customot, első körben emui rommal probálkoznék ha egyáltalán van rá...én marha azthittem a jiayu topikban vagyok
a válasz egyszerű : nem támogatja a flyme os t
érdekes viszont mert a coolpadon a gyari coolui val simán indult a tv go -
janaman01
addikt
Nem rossz
pedig nyáron jön az f1 re is a gyari lalipop
, most opvastam a jiayu ra is kijön pár héten belül, nem értem a meizu m1 et miért "hanyagolják".....nyilván erre is iijön majd valamikor, kérdés hogy egyes telókon hogy fog szuperálni...pl a thl6 ok megszivták mert a lolin a play szolgaltatás bexarik náluk...flashalhetik a régi romot...meizunál ez érdekes mert ugye flashelni nem tudunk...mindenképp meg kell várni a tapasztalatokat..mert ha egyszer felment , lehet nincs visszaút...
-
janaman01
addikt
Szebb a képernyő , jobb a hangszóró, mind előlapi, mind hátlapi, jobb videókat csinál a coolpad főleg este, jobb a rendszeroptimalizálás, gyorsaságban nem fogsz észrevenni különbséget, talán a gps ben , több holdat lát a meizu, nyilván ugye ez már tudja a glonast, a nagyobb kijelző szokható olyannyira hogy már nem nagyon kellene 5 colos, ugye a meizu tudja a 4g t imitt amott az országban de a B20 freki (800) hiánya miatt elég kevés helyen...
Igazából akkor lehetne jól összehasonlitani ha már a meizura kijött volna lalipop, mert szerintem akkor fognak beindulni ezek a mostani vasak igazán, tehát hiába a 64 bites proci ha a rendszer nem használja ki....várok már én is lalipopot akár a meizura, akár a jiayura...kiváncsi vagyok már én is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest