-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
itt már leirtam, root jog kell a proginak (frissitést nem befolyásolja) nyugodtan lehet csinálni..
a képeket nézd a segédlet mappában, már van benne más is
-
janaman01
addikt
hát majd ezt ki kell próbálni, mert pl ugye az emelkedő csengőhangerő piszka se zavarja meg a frissitést...
de mindenekelőtt egy teljes mentés
nah ha küldenek esetleg másikat ( jelen pillanatban ebben egyeztünk meg) akkor megnézem a lehetőségeketgretzky77: és ha a rootot kiütöd ?
-
janaman01
addikt
igen viszont a coolpadon, az alap cool ui ban ugye a root ugye zero volt.....a flyme ban meg lehet kapcsolni a fiókból, azaz a rendszer tulajdonképpen tartalmazza, ahogy a jiayu ban is, viszont ha a cool ui t a
kangvippelKinguser rootoltam akkor is ment simán a tv go viszont ha supersu és társaival rootoltam akkor már nem ment ...magyarul még adok egy esélyt a flyme nak, viszont ha nagyon bele kell nyúlni akkor kilőve ( nagyon nem akarom piszkálgatni a frissitések miatt..)
- test-keys
- /system/app/Superuser.apk
- /system/xbin/su
A Telekom appja mindhárom módon ellenőriz, a bökkenő ott van, hogy olyan telókon is le fogja tiltani a lejátszást, amiken nincs root, viszont van test-keys a build.prop-ban! -
janaman01
addikt
sajnos a tv go ellenörzi a root jogosultságokat, és mondjuk hiába kapcsolod ki a superusert a beállitások/biztonságban, annak ellenére, látja hogy ugymond rootképes a teló azaz azokat a rendszer fájlokat átnézi illetve mappákat ahol fellelhető a root hoz szükséges cucc, és onnantól kezdve nem inditja a tv müsorokat, megoldás lehet egy cusrom rom ami nem rootolt, csak ahhoz ugye végig kellene probálni az összes customot, első körben emui rommal probálkoznék ha egyáltalán van rá...én marha azthittem a jiayu topikban vagyok
a válasz egyszerű : nem támogatja a flyme os t
érdekes viszont mert a coolpadon a gyari coolui val simán indult a tv go -
janaman01
addikt
Nem rossz
pedig nyáron jön az f1 re is a gyari lalipop
, most opvastam a jiayu ra is kijön pár héten belül, nem értem a meizu m1 et miért "hanyagolják".....nyilván erre is iijön majd valamikor, kérdés hogy egyes telókon hogy fog szuperálni...pl a thl6 ok megszivták mert a lolin a play szolgaltatás bexarik náluk...flashalhetik a régi romot...meizunál ez érdekes mert ugye flashelni nem tudunk...mindenképp meg kell várni a tapasztalatokat..mert ha egyszer felment , lehet nincs visszaút...
-
janaman01
addikt
Szebb a képernyő , jobb a hangszóró, mind előlapi, mind hátlapi, jobb videókat csinál a coolpad főleg este, jobb a rendszeroptimalizálás, gyorsaságban nem fogsz észrevenni különbséget, talán a gps ben , több holdat lát a meizu, nyilván ugye ez már tudja a glonast, a nagyobb kijelző szokható olyannyira hogy már nem nagyon kellene 5 colos, ugye a meizu tudja a 4g t imitt amott az országban de a B20 freki (800) hiánya miatt elég kevés helyen...
Igazából akkor lehetne jól összehasonlitani ha már a meizura kijött volna lalipop, mert szerintem akkor fognak beindulni ezek a mostani vasak igazán, tehát hiába a 64 bites proci ha a rendszer nem használja ki....várok már én is lalipopot akár a meizura, akár a jiayura...kiváncsi vagyok már én is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest