-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
batai15 #2796 üzenetére
Annyira nem rossz a helyzet, eléggé csalódott voltam, amikor írtam. Ha a hangminőség jobb lenne, megtartanám. A SoC kb a Snapdragon 615 szintjén van, gyorsabb fHD-ban, mint a Snapdragon 400 HD-ban, szóval nem olyan vészes a helyzet. A hátlap olyan, amilyen, de azon lehet javítani egy Nilkin tokkal. A rendszerappok eltávolítását meg azóta sikerült megoldani.
-
törölt tag
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #2209 üzenetére
Nem teljesen rossz, sőt... Ha a régi sony z-m képei mellé tennénk, akkor egyből lejönne, hogy sokkal jobb. Mivel nem vagyok jártas a fényképezés világában, ezért nem tudom megmondani, hogy mi van eltúlozva vagy mi nincs, de talán a vonalélességgel vannak gondjai. Nos mivel neked g2-d van, azt tudom, mondani, hogy rosszabb a g2-nél, de nem vészes.
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1887 üzenetére
ööö mire gondolsz? a paypal ugye véd 180 napig és ha addig valami gebasz van akkor segitenek és nyilván ha igazad van akkor visszaszivják bárkitől a zsét aki velök áll kapcsolatban de ha te kifizeted alin mondjuk chigonéknál bankkártyával a telót és ugye rányomsz a gombra hogy megjött a teló minden faxa és szép és jó, majd eltelik mondjuk egy hónap, nincs az a szervezet aki visszaszedi tőlük a te befizetett pénzedet..
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1885 üzenetére
nem nem.......még nem tudjuk milyen a garanciájuk, makd kiderül , de itt szerintem igazából egy kutya mind...kinai...kinai....itt a lényeg hogyha meg van kötve a kezük akkor kénytelenek normáslisan viselkedni...
chigonékról is ódák zengenek a dual simben, én meg szopóágon vagyok velük...elég rendesen, ugye alin vettem bankkártyával... -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1883 üzenetére
nyilván én ezt megértem, de egy a lényeg és tanulj (atok) az én hibámból, ha lehet paypal fizetés !!!! mi van ha kifogsz egy hibásat ( ami benne van ) mert már egyik kollega is kapott a xiaomiforsale ról hibásat, és gariztatni kell? és xarnak rád? akkor mit csinálsz? na akkor lehet számolni csak igazán mennyit is buktál , és lehet egy hónap alatt...
60255 ft = xiaomiforsale..........( ja és nekem benne eu adapter érintőceruza, mágneses ablakos tok, fólia stb...)
tudom mind felesleges dolgok, de ha külön rendelnéd meg..ugyan ott lennél) -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1875 üzenetére
honoréknál 239 (paypal), chigonnál 219(bankkártya) dhl szállitás mindkettő, de honor tuti itt van 2 nap, chigonék meg kb 7 nap..ha feladják és ha van nekik és nem kamuznak..sajnos egyik ismerősőmnek ajánlottam chigont , rendelt is tőlük kb 2 hete egy jiayu s3 (in stock) a mai napig nem adták még fel neki..
más : na nyomkodom egy ideje nem rossz kis teló ez
másképp viselkedik mint a másik
sajnos kifogtam egy hibás darabot de hál istennek rendeződött..
-
interstart
tag
válasz
batai15 #1787 üzenetére
1800MHz a Hipernetes 4G frekvenciája és ahogy a kolléga írta a 800MHz a vidéki telenor-telekom keresztszerződéses 4G sávja. A telefon ebből csak az 1800-as sávot tudja a vidékit nem.
(Kiegészítés: Az International {i} változat tudja a 800at is, de azt kínában nem forgalmazzák és ami nektek van is ugye A vagy U-s változat)
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #1682 üzenetére
Párszor már írtam választ a kommentjeidre. Jó pár nagyobb gyártó telefonjának voltam már tulaja. Aktívan használom is a telefonom. Ezen az áron nincs nagyon ellenfele. A rendszer atomstabil, nálam még nem igen akadt meg egyszer sem, az akksija is kitűnő, tegnap 3 ór film és sorozatnézés mellett, közepes fényerőn lement 06%-ig a telefon. Wi-fi elé erős (pont jó még a Wc-n
) Szép is maga a UI, jó érzés a telefon kézben tartani, a kijelzője ugyan olyan szép színekkel operál mint a G" (csak ez nem sárgul) Nálam a telefon nem is melegszik, az alkalmazásokat ne zárogatja be és a Flyme OS néhány extrája is nagyon jól jön(pl ha hosszan nyomod a home gombot, akkor lezárja a kijelzőt és itt is megvan a dupla koppintásos feloldás) Kék az én Note-om és szerintem jól néz ki, a 16 gigán is szépen el lehet férni
Nem bántam meg, hogy ez lett a G2 helyett
Megértem, hogy bizonytalan vagy a telefonnal kapcsolatban, de inkább ha valami kérdésed van a hibákkal/tapasztalatokkal kapcsolatban, inkább írj nekem privátot, gyorsabban segítek
Elé régóta követem a topic-ot, szóval tisztában vagyok a telefon általános hibáival
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #1678 üzenetére
Te úsristeeeeeeeeeeeeen
egy felhasználónak a millióból bezárja a zenelejátszóját
Ha átolvastad az összefoglalót, akkor ott le vannak írva az előforduló hibák, szerintem itt még senkinek sem sz@rozott a flyme(janaman esete más...
) G2-ről váltottam, folyton romolgattam, de ennél a telefonnál nem érzem úgy, hogy szükségem lenne rá...
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1609 üzenetére
vakuja erősebb mint a kinai átlag de pl gyengébb mint a jiayué, illetve nem is ez a legjobb megfogalmazás, inkbb a fénye melegebb ...de nem mondható rossznak.
térerő,wifi teljesen jó,
témát meg nem tudok mutatni mert már nincs nálam a teló, viszont dunát lehet vele rekeszteni annyi van..(ingyenes is) -
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1600 üzenetére
mondom az enyémmel pedig tényleg volt gond de az érintéssel semmi baj nem volt sőt , teljesen pontosan és gyorsan reagált
interstart: az az 1% meg amibe én beletartozom, xart kapott és visszaküldte
persze ez a nemmondom ki milyen magyar posta az igért 3 napos elsőbbségi kézbesitést már meghaladta és még mindig az a státusz hogy célországba elköldve...jó ha 2 hét alatt kézbesitik...röhej a mai világban olaszországba olyan marha nehéz elvinni egy csomagot...
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1588 üzenetére
szabályos sárga csik vagy mosott ? illetve felül alul középen? mert amit visszaküldtem meizut az is sárgásodott felül...tehát ha kiraktam egy fehér háttérképet akkor nem egységes volt a fehér, hanem felül sárgásabb volt és lefelé ment át a szinátmenet fehérbe
csak ha lefotóztam az nem adta úgy vissza...azért kérdeztem ha te lefototózod az visszaadja e?
szerk : oké köszi értem
-
interstart
tag
válasz
batai15 #1585 üzenetére
Hát akkor a Samsungos Amoledes kijelzőket is felejtsd el, ugyanis az oled kijelzők egyik nagy baja, hogy a 3 szín élettartama nagyon különbözik. Nyilván még ez is sok idő ahhoz, hogy x év után zavaró legyen, de idővel "fakulnak" ott is a színek. LG G2-nél meg szerintem hőelvezetés miatt megy tönkre a kijelző, legalábbis amilyen képeket láttam róla, az kb olyan. Sony is egy kisebb szériánál eljátszotta ezt, hogy a MicroUSB csati környékén beégett a kijelző, de itt a Meizunál is akad egy két képernyőhibás változat.
@LewSmith
Én is írtam nekik kollektíven a "magyarok" nevében, de nyilván ha nem érkezik meg a cucc hozzájuk, akkor ők se tudnak mit tenni. Nyilván a pénz az nekik is pénz, szóval nem hiszem, hogy a párnájuk alatt dugdosnák a Meizukat
-
interstart
tag
válasz
batai15 #1542 üzenetére
Igen, tudja az OTG funkciót, többek között ezért is mondták sokan, hogy elég a 16GB.
@LewSmith
Ha in-stock volt a cucc, akkor elvileg 3 nap kb amíg küldik a cuccot, na most hogy elküldték-e azt a xiaomiforsale oldalán, ha bejelentkezel, akkor nyomon tudod követni. Van egy Status rész, ahol vagy Shipped, vagy vmi hasonló...vagy mint nekem Preparation in Progress van. Ha utóbbit látod az azt jelenti, hogy még nem küldték el, feldolgozás alatt van a cucc. Namost az áruháznak van pár hibája, ami közé simán be tudnám sorolni, hogy kiírja hogy van készlet, de több a rendelés mint a cucc, így hiába "van készleten" a valóságban még sincs annyi. Nagyon felkapott lett ez a telefon főleg ennyiért, én kb 2 hete már legalább várok a fehér változatra 16GB, de ahogy olvasgatom, ezzel nem vagyok egyedül. A fekete-fehér variáns szerintem amúgy is igen népszerű, bár tudom te nem ilyet rendeltél. -
LewSmith
csendes tag
válasz
batai15 #1532 üzenetére
Eddig még nem jött meg. Szerdán este rendeltem, kártyával fizettem. Nekem amikor csináltam zölddel írták, hogy "in stock".
Remélem holnap holnap után megjön, ha nem akkor írok nekik mi a p---- van.
Amúgy van valakinek tapasztalata, hogy megy ez?
Kell kapni a sziaomiforszellen e-mailt ha raktárban van vagy a futárnál?
Látszik az rendelés infóban? -
AllTheBest
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest