Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
MittuDomain_ #2601 üzenetére
Jobb áron nemigen van máshol. Egyébként Honorbuy még EU raktáras, de ott húzósabb a szállítási ktg.
-
motoflug
őstag
válasz
South Velen #2410 üzenetére
Hmm, meggyőző, még a G3-at is írtad, nem tudom az megéri a felárat, ezek alapján az sem.
-
motoflug
őstag
Aki esetleg használta mindkettőt:
Megéri a felárat az MX4 az m1 note-hoz képest? -
motoflug
őstag
válasz
Atomcsirke #2382 üzenetére
Szém dilemábban vagyok, de akárhogy rágtam át magam a dolgon, nekem nem elég a 16gb.
-
motoflug
őstag
válasz
janaman01 #1836 üzenetére
Én is erre gondoltam, mármint az összefogva rendelni valakivel/valakikkel, hogy olcsóbb legyen a végösszeg.
A következők ezzel a problémák:
- Nem bízom meg idegenekben, nem utalnék más PH tagnak előre.
- Ha én rendelem, nem biztos, hogy átveszi. (Közbejön vmi, stb. stb.)
- Forint árfolyama siralmas.Mindenesetre nem vetném el a dolgot, nekem nem sürgős a váltás még úgysem, tudok várni.
-
motoflug
őstag
Hülye kérdés, tudom, hogy egyéni preferencia dolga, de ti hogy fértek el 16GB-on?
-
motoflug
őstag
Xiaomiforsale a fehér 32gb-osra: "...we expect just the blue and green version at the moment, but we will know more in the end of this week..."
-
motoflug
őstag
Visszaírtak Xiaomiról,úgy látszik ez egy template válasz: jövőhét folyamán lesz info.
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #1436 üzenetére
MHL képes a teló?
-
motoflug
őstag
válasz
interstart #1306 üzenetére
Köszi!
Szerencsére nem égető a dolog, ráérek a telefonváltással. Pusztán csak az 'zavar', hogy nem válaszoltak még nekem. De jogos, közben megnéztem én is a facebook oldalukon, szóval majd megpróbálok gyorsan lecsapni, ha lesz.
-
motoflug
őstag
Xiaomiforsale mizériára: 1 hete írtam mindkét kontakt címűkre: zéró válasz. A kérdésem az volt, hogy mikor várható 32gigás fehér m1 note.
Lehet átsiklottam felette, de hogy tudok előrendelni, ha nem aktív az 'Add to cart' gomb? -
motoflug
őstag
válasz
South Velen #1242 üzenetére
Ha nem nagy kérés írnál pár extra plusz összehasonlítást az MX4-hez képest? Zene, rendszersebesség, kijelző, stb.
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #1178 üzenetére
Persze, én most csak általánosságban írtam. Azért ha tényleg 2 hetente jönnek frissítések (valaki erősítsen meg), akkor szerintem adnak a felhasználói visszajelzésekre.
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #1176 üzenetére
Egyébként a szoftveres gondokról nem lenne érdemes írni a Meizu-nak? Hátha figyelembe veszik és javítják, bár lehet rózsaszín ködben élek.
-
motoflug
őstag
Írtam a xiaomiforsale-nek, nem igazán akaródzik válaszolni. 32-es kellene, azon 'férek' el kényelmesen. Nektek mennyi idő alatt válaszoltak? Más opció van esetleg eu-s forrásból?
-
motoflug
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy a ping digitalban megtekintheto-e a keszulek?
-
-
-
motoflug
őstag
Akik régebb óta nyüstölik: Döccenget a telefon? Játékokkal boldogul? Van esetleg, amivel elégedetlenek vagytok?
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #754 üzenetére
A regebbi mp3 lejatszoi is magas minoseget nyujtottak,szerencsere ezek szerint a telefonok is. Hetvegen egy MX3-at fogok nyustolni,megnezem az milyen.
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #682 üzenetére
32gb? Ha igen, mennyi a szabad hely?
-
motoflug
őstag
válasz
Lacika2013 #611 üzenetére
Nekem anno volt egy CC5700-em, valószínűleg felskálázott 13mpx, de egy kis játszadozással hihetetlen szép képeket lőtt, szóval ezt sem félteném.
Megtaláltam a linket:cc5700
-
motoflug
őstag
válasz
cinemazealot #606 üzenetére
Ha a sapkás kolléga fejére rázoomolsz, akkor ott egy fura fátyol. Azt leszámítva vállalható.
-
motoflug
őstag
Egyre jobban megnyer a telefon, viszont nekem kellene a 32 GB. Hétvégén szemügyre veszek egy MX3-at, hogy milyen Flyme, aztán eldöntöm,hogy érdemes-e lecserélni az S4-et.
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #543 üzenetére
Én a 32-es nagytesóra gondoltam.
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #523 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Le tudná valaki fotózni egy másik -ismertebb- telefon mellett a méretei miatt?
-
motoflug
őstag
Van aki esetleg S4-ről/G2-ről, vagy valami A-brandes korábbi csúcskészülékről jött? Összevetés miatt érdekelne.
-
motoflug
őstag
MHL-t probalta mar valaki?
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #415 üzenetére
A kollega altal leirtak miatt ajanlottam a 32-est. Nem rendeltem meg,de probald ki,tedd be a kosarba,aztan lehet kiirja,hogy mennyi a kulonbozo opciokkal. Lehet utanvettel is,az tuti.
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #413 üzenetére
Sztem a 32-eset eri meg venni, a fentebb linkelt oldalon jo aron beszerezheto. Komptomisszum lehet az IP vedelem hianya,de egyebkent szvsz. masban nincs.
-
motoflug
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy MHL képes-e a telefon?
-
motoflug
őstag
A keszulek MHL kepes?
-
motoflug
őstag
Vajon egy s4-et (i9505) megérné erre lecserélni? Van amiben a note rosszabb?
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #252 üzenetére
Ó,én meg már azt hittem ez bestbuy. (Nem vagyok képben az árával.)
-
motoflug
őstag
Valaki nem tudja,hogy lesz-e hazai forgalomban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest