- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
interstart #3796 üzenetére
Altalaban a beta tesztek alatt, amikor eler a beta arra a szinte, hogy mar stabilnak lehet nevezni, akkor kiadjak Stabil-kent. (hogy ugy mondtjam, a heti betat "Stabilnak" nyilvanitjak) De ettol fuggetlenul a rendszer fejlesztese nem all meg, ujabb betak jonnek, uj kiserleti funkciokkal. Jelenleg nyilvan a ket ROM kozott nincs kulonbseg, szimplan csak egy napra esett a beta es a stabil kiadasa. A kesobbiekben viszont (ahogy fontebb is irtak) a beta ag hetente frissulni fog, stabil viszont lehet csak 3-4 havonta jon...
igazabol Meizu telefonokkal nincs nagy tapasztalatom, de a Xiaomi-knal igy mukodik
-
Adamis
őstag
válasz
interstart #3796 üzenetére
Gondolom bétára ugyanúgy jönnek majd a heti frissítések, stabilra csak a kiforrott verziók. Gondolom...
49935 lett antutuban az eredmény a stabil verzióban...
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3783 üzenetére
Neked viszont amúgy köszönöm szépen!
-
vampire17
addikt
válasz
interstart #3763 üzenetére
Ez viszont nem feltétlen hogy az "I" t is erintette. ☺
Legalábbis baratnom nem tapasztalt ilyet.
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3745 üzenetére
Köszi, nekem működik, és sztem sok a kettő perc
-
Falatkable
csendes tag
válasz
interstart #3743 üzenetére
Koszi! Mondjuk en ezzel nem fogok baszkodni, menjenek a nyavalyaba az egesszel.
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3741 üzenetére
Engem érdekel a megoldás.
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3688 üzenetére
Én nekem is szívózás volt ezzel.. De rájöttünk haverommal, hogy tudjuk megoldani, hogy ne legyen rejtett szám... Menj be a beállításokba, ott a sim kezelés.. kiválasztod a simet-et ot kiírja hogy t-mobile meg a telefonszám.. Nagy valószínűséggel, 0630... lesz odaírva.. átírod +3630-ra és a probléma megoldva
Szerk: jah már látom, hogy írtad, az előhívó számos dolgot -
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3686 üzenetére
A rejtett számos dolgot is meglehet oldani am régebbi flyme-nál is!!!
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3669 üzenetére
Én most párhuzamosan használom a ket telót. Ha választanom kellene melyik legyen meg lennék lőve.
-
Goose-T
veterán
válasz
interstart #3642 üzenetére
A fentebbi, 49 ezres screenshot is a legújabbal készült, tehát hasonlítási alapnak tökéletes.
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3610 üzenetére
Ilyen beállítást nem találtam. Engem kimondottan idegesitett ezért nem is bánom hogy nincs. Itt ugy van hogy gombnyomásra vissza felhúzásra pedig kilépés
+1. XDA n olvastam hogy valaki így téglázta a telót de lehet az csak user error volt mert tobbeknek sikerült
-
vampire17
addikt
válasz
interstart #3602 üzenetére
Gondolom ez sem multilanguage... Jol kicsesztek a kinabol rendelt telefontulajokkal.... A 4.4 alapu "A" siman multilanguage volt, mindenki vette batran, aztan egyszerre elvettek ezt a lehetoseget... Megvettem baratnomnek, aki igy nem tudja frissiteni a telot... (csak magyarul kell neki, azt mondta, angol nem johet szamitasba)
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3599 üzenetére
Ha lesz pontos info lehet kipróbálom
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3597 üzenetére
Bátrak előnyben
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3589 üzenetére
I verziót is letöltöttem... de azt se tudtam telepíteni..
-
janosgal
tag
válasz
interstart #3565 üzenetére
Köszönöm az infót, akkor megpróbáljuk az ügyfélszolgálatot.
-
Adamis
őstag
válasz
interstart #3535 üzenetére
Nincs és nem is tudom, hogy lesz-e. Azért írtam, mert nem értem ezt a stratégiát. Ha egy kínai vállalat számára készített romban volt magyar, akkor azt nem értem, hogy az A-s romba már miért nem fért bele... Az a pár mega már elfért volna. Vagy azt miért nem lehet megoldani, hogy ha nem is teszik bele a nyelveket, akkor opcionálisan miért nem teszik letölthetővé/telepíthetővé?
-
vampire17
addikt
válasz
interstart #3500 üzenetére
Megjott baratnom telojara is az OTA frissites. Viszont eddig ugye o magyarul hasznalta, vajon ez a frissites is magyar? (Neki csak ez az opcio, nem beszel angolul)
Nem mer addig ranyomni, nehogy elvesszen a magyar nyelv.
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3449 üzenetére
Pl. Én arra gondoltam hogy a hangerő növelés/csökkenés mennyiségét lehet vele állítani... Kipróbálom
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3444 üzenetére
Ökkhmm... Mondjuk az a max vol ami te mondasz...
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3371 üzenetére
komolyan nincs magyar nyelv?
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3365 üzenetére
Reggel felraktam a 4.5.4A helyett a 4.5.6A romot. Messenger chat-fej nem látszik csak az értesítési sávban jelzi hogy van, sőt ha az értesítési sávban rábökök az üzenetre akkor nem megnyitja hanem eltűnik.Az akksi is jobban merül. Egyenlőre más bug nem jött elő
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3371 üzenetére
Nagyon köszi az infót!
Este este frissítem is! -
RGida85
tag
válasz
Na még egy kérdés. U-s rom van most fent. A linken A-s rom van. Mehet?
-
RGida85
tag
válasz
Még egy kérdés. Clearinstallt csináljak? Csak azért mert a naptári bejegyzéseim kellenének és nem tudom hogy úgy megmaradnak-e.
-
RGida85
tag
válasz
Nagyon szépen köszi a felhomályosítást! Úgy fest elvesztem a fórumban... Sok mindenről és persze több tipus is bekavarodott ide, lehet az zavart össze. Na mindegy. Akkor frissítek! :-)
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3359 üzenetére
Visszamenőleg mindenki azt irja hogy tele van hibával, főleg a kijelző széle érzéketlensége zavar, meg hogy ezek a romok még beta romok... Attol tudom hogy lehet rá frissiteni, de akkor sem még a kész teljes romok...
-
lesoma
csendes tag
válasz
interstart #3339 üzenetére
Koszi!
-
lesoma
csendes tag
válasz
interstart #3313 üzenetére
Koszonom!
-
törölt tag
válasz
interstart #3313 üzenetére
Ims romok még mindig a kanyarban se.
-
lesoma
csendes tag
válasz
interstart #3311 üzenetére
Miket javítottak?
-
Tiensin
csendes tag
válasz
interstart #3303 üzenetére
Sajnos ahogy nézem sima mx4-et már nem árulnak (az újabbak, mint a pro meg az mx5 ) már nekem pont túl nagyok.
-
madgie
titán
válasz
interstart #3262 üzenetére
Leírtam én is, hogy be van állítva a háttérben futás, mégis elfelejt időnként értesíteni a Viber.
-
Lacika2013
tag
válasz
interstart #3234 üzenetére
Az érzéketlenség nekem is megvan,4.5.4A-val is
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #3194 üzenetére
nem csak nálad...
egyébként a magyar nyelvet az alkalmazásoknak meglehet oldani a morelangs nevű appal. Hívószámkijelzés meg a lolliban sincs, legalábbis a mostani stabilban.
-
Falatkable
csendes tag
válasz
interstart #3186 üzenetére
Nekem is U van, de kelloen szoke vagyok ahhoz, hogy ne alljak neki frissitgetni magamtol, varnam, higy a telefon adja a dolgot. Nem tudod ez mikor lesz?
-
purpledonkey
tag
válasz
interstart #3186 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet.
-
namilegyen
tag
válasz
interstart #3184 üzenetére
Köszi. Akkor még várnom kell. Azt hiszem az enyém u-s.
-
Sondi1986
addikt
válasz
interstart #3173 üzenetére
Újraindítás után már nekem is angol lett.
-
madgie
titán
válasz
interstart #3173 üzenetére
Én tegnap I verziót raktam az MX4-re, ott van magyar nyelv, relatív jó a rendszer is (a Kitkat szerintem kicsit pörgősebb), de elég körülményes a dolog.
-
Sondi1986
addikt
válasz
interstart #3169 üzenetére
Jaj ne közben már telepíti.
Remélem alapon nem kínai lesz mert nem fogok rajta elboldogulni.
Frissítette magát és meg se kérdezte hogy gyaluljak-e vagy nem.
Magától csinált mindent.Most tesztelem.
Ja és Magyar.
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #3164 üzenetére
vajon magyar nyelv bele került?
-
Sondi1986
addikt
válasz
interstart #3166 üzenetére
Én úgy vettem hogy kiket és 4.2 volt rajta.
Akkor ezek szerint úgy frissítsek hogy pipáljam ki a törlést?
Ja látom már megkaptam a választ.
-
Sondi1986
addikt
válasz
interstart #3164 üzenetére
Hát a telefonon van gyárilag egy frissítés, rámentem és kiírta hogy a jelenlegi 4.5.5-ös a legfrissebb most azt tölti le.
De ha kitketre nem jó miért írta ki nekem?
Vagy a frissítéssel rakja magával a lollit? -
Sondi1986
addikt
válasz
interstart #3160 üzenetére
Kitkatről Lollira nem akarom, mert az még nem is tudom hogy kell.
-
bg2001
csendes tag
válasz
Nos, próbáltam de egy IMEI számhoz csak egy regisztrációt lehet csinálni. Igazán nem nagy probléma ha a nem kell majd root jog az android 5 frissítéshez. A Flymeem i-s azt tudtam a nélküli is frissíteni.
-
madgie
titán
válasz
Jaja, Kitkatről Lollira egy gyári resettel érdemes frissíteni, MX4-en enélkül a kamera app is bugos lett enélkül anno.
-
Adamis
őstag
válasz
interstart #3153 üzenetére
Megoldódott! Felraktam egy béta romot és a goole installert kellett futtatni!
-
NNG
csendes tag
válasz
interstart #3137 üzenetére
Köszi, közben rajöttem, hogy összehajtogatva telefontartó "állvány" lesz
-
Goose-T
veterán
válasz
interstart #3083 üzenetére
Nincs benne magyar nyelv, és nem színesek az ikonok.
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #3023 üzenetére
Én nem rég rendeltem xiaomiforsaleról egy MI4-et magamnak, viszont mikor megérkezett, sajnálattal tapasztaltam, hogy pixelhibás a kijelző. 441 pixelsűrűségi kijelzőnél nem szabadna látni pixelt, de ez nagyon zavaró volt...egy fekete nagy pötty. Felvettem velük a kapcsolatot, kitöltöttem a PDF-et, majd leírták a címet, ahova visszaküldhetem. Itt kezdődött a baj.
Miután megérkezett hozzájuk, semmi reakciót nem kaptam, így kénytelen voltam PayPal-en disputet, majd claim-et nyitnom. 10 napot kapott a bolt a válaszra, de semmi...így végül a PayPal visszautalta nekem az árat. Az árfolyam miatt buktam egy kicsit rajta, de legalább pozitívan zárult a történet, számomra feketelistás lett a bolt.
Ameddig vásárolsz nincs gond, de a garancia így a fenti tapasztalatom alapján nem sokat ér..
-
Goose-T
veterán
válasz
interstart #3018 üzenetére
OTA-n még nem jelzi egyelőre, nekem a 4.5.4A publikus béta van a telómon. A hivatalos oldalon sincs fent a béta verziók között.
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #2996 üzenetére
igazad van, vicces , de sajnos valóban nem tudja a b20 at nálam ezért esett ki a kosárból, az m1 is, felénk ugyanis 800 on nyomják
-
PeetR
aktív tag
válasz
interstart #2996 üzenetére
Nekem az M2 Note-on 4.5.1 I verzió számú szoftver van, de nincs B20.
Európai rendelés expansys.hu -ról. -
janaman01
addikt
válasz
interstart #2994 üzenetére
butaság.....az m2 illetve az m1 a büdös életbe nem tudja a aB20 at (800) at ,ahogy az m1 ből az internat. verzió sem tudja..!!!!!!!
-
leslien
nagyúr
válasz
interstart #2964 üzenetére
köszi, már sikerült...
-
Firpo
tag
válasz
interstart #2835 üzenetére
Köszi a választ!
-
cinemazealot
addikt
válasz
interstart #2825 üzenetére
Ezt annyival pontosítanám, hogy ha bankkártyás fizetést választasz, akkor nem Forinttal terhelik meg a számládat, hanem valószínűleg Euróval, így viszont -- a bank eltérő árfolyama miatt -- lehet minimális eltérés a végösszegben.
-
zsbalazs
csendes tag
válasz
interstart #2713 üzenetére
nekem most U van fent, gondoltam felteszem a legujabb I-t... de akkor egyelore maradnak a kinai cuccok...
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #2565 üzenetére
Akartam én is mondani, hogy megtaláltam az ázsiai SJ-t
Nagyon rossz ez a stream... Megszakad folyamatsoan, nem is szenvedek vele tovább
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #2565 üzenetére
szerintem majd ősszel...ha ez így megy...Aki felrakja a publikust, nézze már meg a kamerafókuszt illetve a rezgéseket javították e, mert az nálam fontos.
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #2562 üzenetére
Akkor nem hiszem, hogy kibírom
Megvárom amíg valaki végignézi és feldobja a youtube-ra röviden, angol kommentárral
Vaaagy megvárom amíg kikerül mobilarena-ra, de szigorúan a kommentek átnézése nélkül, mert ott ugye alap, hogy iphos és samsung copy...Sőőőt... nekem még az event oldala se akar betöltődni
Vagyis már betöltődött, de még nem kezdődött el semmi se..
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #2560 üzenetére
Köszi!
Ha szólnak benne pár szót angolul, akkor megnézem
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #2525 üzenetére
Ja , oké köszi , akkor már kivárom azt a párnapot
-
monti0222w
addikt
válasz
interstart #2378 üzenetére
Köszönöm szépen
még egy kérdés, a frissítés előtt kell a biztonsági mentés vagy nem muszáj?
Falatkable:amint tudom megnézem
-
l miki
csendes tag
válasz
interstart #2270 üzenetére
akkor marad az OTG pendrive, megy majd arra a zene
-
namilegyen
tag
válasz
interstart #2179 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
zero977
tag
válasz
interstart #2136 üzenetére
Mázlis vagy, nekem ma azt írták hogy nem nagyon lesz nekik készülék, úgyhogy töröltetem a rendelést, és elment 1 hónap a semmire ....
"we have a bad news about Meizu M1 Note, it is totally sold out even on chinese market we are trying to do our best to catch few pieces for EU market!
Would you like to replace it?" -
DJosef
őstag
válasz
Se áfa, se vám?
Szerencsés voltál, hogy átcsúszott, vagy ezek már benne vannak az árban?
-
l miki
csendes tag
válasz
na, ez jó hír, várjuk a képeket és a beszámolót!
-
batai15
félisten
válasz
interstart #1899 üzenetére
lehet mégiscsak mx3 lesz..
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #1699 üzenetére
Nekem is kicsin múlott... Gondolkodtam, hogy bemerjem-e vállalni ,de nem bántam meg
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #1697 üzenetére
Ilyenkor úgy örülök, hogy nekem szerencsém volt akkor amikor a sajátom vettem xiaomi-n
Volt raktáron, 4 nap múlva már nálam volt
-
batai15
félisten
válasz
interstart #1598 üzenetére
Hát én is gondolkodom hogy most mi legyen. Addig amíg nem zárul le a g2 javítása és esetleg ki tudja mikor adom el, nem merem be rendelnihogy lehet 2 hét múlva már küldenek. Aszony meg ölne. Viszont apropól nem akarok venni mert minek ha ennyiért meg kapom a xiaomi rol . nem baj tudok várni kicsit. Majd jobb lesz legalább.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
interstart #1586 üzenetére
Én is vágom, ha nincs akkor nem tudják küldeni,
de én azért írtam mert amikor rendeltem, ki is fizettem kártyával és in sztokk volt zölddel és elvileg legkésőbb tegnap kellett volna megérkeznie.
Szóval érdekelt mire számíthatok.
De megnyugtattak és válaszoltak 4 órán belül.Az Emagnál volt, hogy 1 napot is várnom kellett a válaszra, de az még mindig jobb amikor egy banktól kérdezel és várnod kell egy hónapot....
-
LewSmith
csendes tag
válasz
interstart #1543 üzenetére
@interstart köszi a választ, nálam az order status-ban csak ez van még:
05/13/2015 Payment accepted
05/13/2015 Awaiting bank wire paymentszóval, nem úgy néz ki mintha történt volna már bármi is.
Ha lejár az 5 munkanap ami szerda, tekintve az eltolódást és a hétvégét, akkor írok nekik.
Bár lehet türelmetlen leszek és előbb írok akár már este.Bár az inglisem szegényes, de összehozom. Ezzel is tanulom a nyelvet.
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1433 üzenetére
ezt ki se kell rakni fhd ba hogy lássa a paraszt az első másodpercben a jobb alsó sarkot és után az abból kiinduló fehér csikot...innen nem tudom mi a fenéről kell még vekengeni ez nem normális müködés...ennyi..
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1333 üzenetére
köszi a tanácsokat, megfogadom, szerencsére vagy sajnos, még nincs tapasztalatom garizás ügyben, ezért szivesen veszek minden tippet
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #1333 üzenetére
Van alkatrész, kijelző, akku, sim érintkező...ezek már vannak, igaz nem ebayen néztem.
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #1329 üzenetére
hm, látod ezt nem tudtam, viszont valamennyire ez jó hir nektek..kérdés hogy a honorbuy hol gariztat...
-
motoflug
őstag
válasz
interstart #1306 üzenetére
Köszi!
Szerencsére nem égető a dolog, ráérek a telefonváltással. Pusztán csak az 'zavar', hogy nem válaszoltak még nekem. De jogos, közben megnéztem én is a facebook oldalukon, szóval majd megpróbálok gyorsan lecsapni, ha lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest