- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Túlzásokba azért ne essünk, napi szinten nem használom, de tartalék telefonnak itt van pöpec és bármikor bevethető állapotban.
Azóta végre rávettem magam, hogy felfrissítsem 6.4.0.2A Flyme-ra, de sajnos ez még mindig csak 5.1 alapú droid, a kínai (kiirthatatlan) értesítések meg az idegbajba kergetnek, úgyhogy ezért sem nagyon használom. Néha azért előkapom és elmerengek, hogy vajon meg lehetne-e úgy hekkelni, hogy kerüljön rá valamilyen naprakészebb OS a kínai idiotizmus nélkül.
-
purpledonkey
tag
Helló! Múlt hétvégén az én telóm kijelzőjével is valami történt. Elkezdett csíkozni, meg szellemképes vagy mi lett. Év eleje óta nem is használtam másra, csak böngészni és youtube videókat nézni. Próbáltam frissíteni a szoftvert, újraindítani, de nem segített semmi. Újraindító képernyő közben is, még az előző videó képéből látszott ilyen szellemkép szerű dolog. Fogtam és félre dobtam.
Tied is ilyeneket csinál? Hardveres problémára gondolnék. -
Goose-T
veterán
Fáradt voltam kicsit már este, itt a link. Pénteken született a lányunk második gyerekként, ilyenkor nincs a topon az ember.
-
Firpo
tag
Hát én nem a recoveryből frissítettem, csak a fájlkezelőben rányomtam az update.zip-re és már indult is újra a telefon. Nem kérdezte, hogy töröljön-e bármit is. Egy tiszta telepítés biztosan jobb lett volna, de a tegnapi szenvedés után hagyom így ahogy van.
A whatsapp üzenetek elég hektikusan érkeznek meg. Hol megjön, hol nem.
cinemazealot: a G-s rom felrakása elméletben pár kattintás és kész, de nekem valahogy meggyűlt vele a bajom...
-
Firpo
tag
Na ez hosszú kínlódás volt, de sikerült felrakni a G-s romot.
Letöltöttem azt is amit linkeltél, háromszor töltöttem le. Egyszer csak elindult a frissítés, de hogy mitől ment azt nem tudom.
Ugyanúgy csináltam mindent, mint korábban.
Egy dologban még segítsetek, a play áruházba nem tudok belépni, azt írja, hogy azonosítás szükséges. Nem működnek a play szolgáltatások. A gmailbe se tudok belépni, hibával leáll. Na ezzel mit lehet kezdeni?
Köszi a segítségeteket! Ezer hála, jövök nektek egy sörrel!
-
Firpo
tag
Akkor az átírás sikeres volt, mert kapásból újraindult a telefon. Letöltöttem újra a G-s romot, mert észrevettem, hogy kisebb a fájl mérete mint kéne. Sajnos megint a corrupt firmware hibát kaptam.
Most kipróbálom kidnou javaslatát, letöltöm az 5.1.6.0A romot és megpróbálom azt felrakni, hátha utána sikerül a G-s is.
Már csak órák kérdése mire letölti.
-
Firpo
tag
Letöltöttem egy másik shell terminal emulator apk-t, amit bemásolva tudtam telepíteni. A romot sehogy se tudtam bemásolni a telefonra, azt írta ki, hogy nincs csatlakozva a telefon.
Végül linux alól sikerült bemásolni.
Megcsináltam a rootolást és a lokalizációs kód átírást, de a G-s romot nem rakja fel. Azt írja, hogy firmware corrupt.
Miért nem jó?! Innen töltöttem le 5.1.6.0 G romot: [link]
Mit csináljak, hogy felmenjen a G-s rom?
-
cinemazealot
addikt
Igyekszem úgy értelmezni a szavaidat, hogy "más" pozitív értelemben.
A baj csak az, hogy eléggé megszerettem már ezt a rendszert (a home/back gomb viselkedése stb.), de mivel momentán csak internetezésre használom, meg VoIP telefonálásra, nem tudom, hogy az annak idején sokak által kifogásolt csengetési hangerő és számkijelzési mizéria zavarna-e, ha idővel telefonként is elkezdeném használni és nem térnék át azonnal 5-ös Flyme-ra. És hát volt már olyan más máskáknál, hogy egy frissítéssel néhány korabeli (kifejezetten kedvelt) feature hirtelen eltűnt. Sajnálnám.
-
RGida85
tag
Nem magyar a beállítások menü. A morelocale magyaritotta. Eredetileg tudom higy U-s firmware volt rajta mikor megvettem, és szépen jöttek is rá a frissítések. De miután nem frissült feltettem azt ami most van... Szoval nem tudom hogy u-s vagy i-s... A build szám is az a szám...
-
bandisk0224
csendes tag
igazából nem bug-ot.. csak azon gondolkodtam, hogy régen volt a zene lejátszóba az equalizeren kívül ilyen pfu.. hirtelen eszembe se jut most.. de azzal sokkal jobban szólt a füles, de kivették... aztán hátha visszaraknák... de mindjárt utána nézek már, mert nagyon kiment a fejemből a neve...
-
vampire17
addikt
Ez a megoldas igen.
Ez amugy a linkelt forumon le van irva:
Q.: My phone is not booting anymore or does not get past the Meizu bootscreen.
A.:
1.Download an original/compatible update.zip (on your pc).
2.Shut down your phone and…start up in recovery mode (how to see below ->)
(press and hold! the volume up button and then the power button. Hold them both until you see the Meizu logo).
3.Now connect your phone to a pc and it should recognize it as ‘recovery’ drive.
4.Copy and paste the (downloaded) update.zip to the ‘recovery’ drive on your pc.
5.If done tap ‘system update’ and click the blue colored ‘start’.
x. Your phone should reboot.Amugy fura, nalam nem volt semmi gond... Melyik modszert probaltad?
-
iamdoki
tag
Sziasztok! Na lassan az ideg kinyír ezzel a telefonnal...elkelne egy kis segítség.
lejött ma egy frissítés, aminek a telepítése után egy csomó appból kettö lett. Csináltam egy gyári visszaállítást, hogy ez megoldódjon, ez eddig be is vált, de most a Google Play-t sehogy sem tudom feltelepíteni. Felraktam a google installert, de a play áruház nem megy fel sehogy sem. Próbáltam netröl is leszedni a google play apk-t, felmegy, de be sem tudok lépni. Segítsen valaki, mert lemegyek a tóra kacsázni a telefonnal egyet lassan -
Unsign
tag
Nekem is pont most ment fel. Egyedül a Google installer telepítése után kellett egy ujrainditas. Ahogy frissítettem már jelezte is, hogy van újabb. Végre küldi a hivoszamot is
A kezdőlap visszaallitas is nagyon jól működik, minden korabbi telepített programot visszaallitott.
Pörgősebbnek erzem, de ez lehet a meg tisztább rendszer miatt van. -
vampire17
addikt
En ugy tom, h eleg necces atallni A rol I re es utana mar nem mukodik tobbet az OTA (A bootloader piszkalasa miatt)
Erre gondolok en, hogy nincs e valami olyan megoldas, amivel ugy at lehet allni A rol I re, hogy az OTA frssites (HA JON
) szepen folmenjen? NEm az en telefonomrol van szo, hanem olyannak kellene, aki nem fog vele minden egyes frssites alkalmaval szenvedni, de azert szeretne frissiteni a telot.
-
RGida85
tag
Nem. Tiszta telepítést hogy csinálok? Mert én a fájl inditassal telepítettem és kiválasztottam hogy felhasználói adatok törlése, de Kurvára nem törölt semmit a telo tárhelyéről... Megmaradt minden kép, meg az obb mappában a játékok fájljai is... Olyan telepítés nincs hogy mindent nulláz?
-
Goose-T
veterán
Nekem 51 ezret dobott a legújabb AnTuTu 4.5.7A ROM-mal.
szki: úgy telepítheted a legegyszerűbben, hogy az Upgrade alkalmazásban megnyomod az Upgrade now gombot.
Ha nem jelenik meg, akkor indítsd újra a telefonodat, és ott lesz, nekem is úgy volt, most tölti le a frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest