Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1367 üzenetére
Viszont a neve furán hangzik kimondva, és egy laikus inkább vesz egy THL-t (mert az nem hangzik kínainak), mint egy meizu-t, amit még nekem is furcsa kimondani és a legtöbb ismerősöm csak pislog, hogy mit mertem venni a sony-k meg lg-k után...
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #1353 üzenetére
Egyébként felfelvette volna videóra screen rec progival, akkor latna hogy mi az. Ha nincs rajra akkor lcd ha rajta van akkor gpu vagy mem...
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1353 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1351 üzenetére
köszi nálam elég 10 másodperc és elkezdi csinálni...a jiayu se csinálja...na innentől elmehetnek ha ez sem elég nekik....
hozzáértők ? mi lehet gpu ?
ja és akkor ezekszerint lehet látni hogy miről is van szó? !!!
-
erik88
aktív tag
válasz
eladogeppc #1318 üzenetére
Ja igen most néztem. 5 perc folyamatos körözés után lassabban jön a célkereszt ez igaz.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1318 üzenetére
köszi hogy megnézted te is ! na mindegy....kiváncsi leszek mit válaszol a mostani videókra a honorbuy...most nagyon csöndben vannak...hál istennek paypal al fizettem..és most az 180 napig véd...és ha a honorék vakaróznak nyomok egy full refundot..azt majd lesz valami...
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1214 üzenetére
ja semmi csak duplán ment el az előző hsz
bocsi
ja lehet placebó, de ennyire nem vagyok botfülú, de most hogy megcsináktam a system restet mind recovery, mind rendszer alól , mintha jobb lenne a hangja és hangosabb is..
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1209 üzenetére
Lassan ideje egy fültisztítás.
Nyilván mint korábban írtam, ez lehet az oka, hogy a media hangerőt gyárilag nem merik magasabbra venni.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1209 üzenetére
A jiayu kb akkor szól úgy mint a meizu mint mikor le van téve az asztalra
de végülis már ez sem zavar, annál inkább ez a képernyő problémám..
-
South Velen
addikt
válasz
eladogeppc #1206 üzenetére
Halk, gyenge, dinamikátlan, és érezni, hogy erőlködik. A G2-é sem egy nagy eresztés, de egy árnyalattal jobb. Az MX4-em kb 4x hangosabb és dinamikusabb. Bár nálam ez annyira nem szempont.
+írják a gsmarena tesztben is, hogy zenehallgatásra silány a külső hangszóró.
(#1209) eladogeppc: G3 fényévekkel jobban szól.
-
South Velen
addikt
válasz
eladogeppc #1202 üzenetére
Mihez képest gyenge minőségű ?
Kb mindenhez...
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1202 üzenetére
Tompa hangzású zenéknél...persze kinek mi.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1139 üzenetére
Tudom hogy jól szól
ezt nem vitatom! És persze a fülesen is sok múlik, igaz nem piston füles hanem egy lenovo, de az is szépen szól
Ami még eszembe jutott ha ez számit...a meizu sokkal hamarabb feltöltődik 0 ról 100 ra mint a jiayu...ha esetleg ez számit valakinek... -
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1131 üzenetére
Azért nem mernek gyárilag nagyobb hangerőt adni a médiának, mert így is küszködik...külső fórumokon is említik.
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1131 üzenetére
A minőségbeli hátrány nagy hangerőn jön elő, bár ez engem nem érint, mert vagy fülessel vagy külső hangszóróval hallgatok zenét/nézek videót
-
purpledonkey
tag
válasz
eladogeppc #1119 üzenetére
Jól lett a cikk, gratula!
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1116 üzenetére
Ez bizony idő
akár hetekbe is telhet
Pedig már én is szívesen elolvastam volna
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1116 üzenetére
Hát ez jó kérdés, szerintem a blog hamarabb ment volna
-
Goose-T
veterán
válasz
eladogeppc #1100 üzenetére
1. Eleve alig van még olyan kínai telefon, amire van Lollipop.
2. Nem úgy megy az, hogy csak beleverik a drivereket, oszt jóvan. Meg kell először írni azokat a drivereket Lollipop alá.
3. A hivatalos Android nem támogatja a dual simes működést, úgyhogy még azt is meg kell írni.
4. Rá is kell illeszteni a Flyme keretrendszert az Android 5-re, az sem két nap. Gondolom támogatni akarják az új feature-öket is, azt is meg kell oldani.
5. Tesztelni is kell az egészet, aztán javítani a hibákat, újratesztelni stb. Rengeteg időt elvisz ez is.A szoftverfejlesztési iparban dolgozom, szóval van elképzelésem róla, hogy megy egy összetett rendszer frissítése.
-
Goose-T
veterán
válasz
eladogeppc #1089 üzenetére
Most ezzel mi a baj? Félrefordítottad talán? Az én olvasatomban azt írják, hogy a Note tulajoknak júniusig kell várniuk a Lollipop frissítésre, de akár még korábban is jöhet.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1095 üzenetére
Az ilyen úgymond jó ajánlatok, mindig gyanúsak.....
-
South Velen
addikt
válasz
eladogeppc #1093 üzenetére
Nekem volt G3-am, m1 note
sokkaljobb teló.Persze nekem a kamera nem igazán számít.
A tiltás elleni gari nem tudom mennyit érhet... de ha tényleg nem tiltják le, egy G3-nak azért értékesebbnek kellene lennie.. furcsa.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1089 üzenetére
Akkor ebből jó ha őszre lesz valami...
-
RGida85
tag
válasz
eladogeppc #1069 üzenetére
Volt cikk nincs cikk... Rossz a link? Igaz a cikkek között se találom.
-
cinemazealot
addikt
válasz
eladogeppc #1046 üzenetére
Örülök, hogy ezt megírtad, mert a Meizu m1 note tesztje óta, a Lenovo K1 Note volt az első olyan telefon, ami elterelte volna erről a figyelmemet. Örülök, hogy végül e mellett döntöttem.
(#1049) AllTheBest
Támogatom. Tulajdonságait tekintve gyakorlatilag ugyanaz a két készülék (méret, képernyő felbontás, árkategória, szolgáltatások), és akiknek választania kell (pl. én is sokat dilemmáztam), azoknak ez az infó hasznos lehet.(#1050) eladogeppc
Az A4-es papírral való összehasonlítás nagyon félrevezető lehet: milyen típusú a papír? Milyen fényben volt a papír (napsütésben, felhős égbolt alatt, izzó fénye vagy fénycső alatt, ...)? Ez kapásból minimum 4-féle színhőmérséklet. -
South Velen
addikt
válasz
eladogeppc #1066 üzenetére
janaman kérésére csináltam a fotókat, úgy vettem ki a szavaiból, hogy vaku nélkül kéri, ha nem, akkor bocsánat
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1062 üzenetére
G2 nálam akkor melegedett nagyon, amikor ki volt nyomva tv-re slimporttal és fullhd film ment rajta.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1053 üzenetére
cpu hőfok nálad hogy teljesít pl videofelvételnél? Playből a cpu temp progival kilehet tenni szépen a statusbarra a hőfokot és mutatja valós időben. Nálam azért szépen megnő a hőfok, kamera melletti részen érezhető is.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Szerintem ezen annyira nem kell meglepődni
Ennyit bír
Bár lehet, hogy én is idegeskednék emiatt, ha nem lenne itt az asztalon a Sony As20
-
purpledonkey
tag
válasz
kipróbáltam a videódhoz hasonlóan, sötét helyeket nekem is beszaggatott
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1051 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1048 üzenetére
Mit szólnál ha a véleményed az összefoglaló végére beraknánk?
Ez persze vonatkozik a többiekre is, ha hasonló formában összefoglalnátok a tapasztalataitokat, akkor szerintem egyszerűbb lenne a leendő vásárlóknak átnyálazni egyszer az összefoglalót, mint hogy 3 naponta egyszer megkérdezni, hogy kinek mi a véleménye a telefonnal kapcsolatban -
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1046 üzenetére
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
eladogeppc #375 üzenetére
Független G2 dual-SIM, 70 rugó körül? Holmerre?! Eddig még csak Mini-ben láttam dual-ost.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #375 üzenetére
Kínai változat? Mindegyik kínai
Egyébként, csak ROM-ban különböző, vagy mi alapján lehet megállapítani?
A mintaképek nekem tetszettek, szóval nálam azzal nem lesz gond.
-
RGida85
tag
válasz
eladogeppc #322 üzenetére
Belemész a zenelejátszóba, alul az utolsó emberke ikonba belépsz, azután felül a személyes központ szöveg mellett az anya ikonra és ott van a hangszínszabályzó.
-
RGida85
tag
válasz
eladogeppc #319 üzenetére
Ja igazad van. Azt tényleg nem lehet állítani... Pedig az alkalmazások külön kezelik. Például az ébresztőben meg tudod adni az ébresztés hangerejét... Meg a zene lejátszó is megjegyzi az előző hangerőt.
-
gretzky77
veterán
válasz
eladogeppc #319 üzenetére
Screenshotot tudsz feldobni? Nekem is úgy rémlik,hogy lehetett külön állítani ezeket de nekem már nincs meg ugye a teló!
-
RGida85
tag
válasz
eladogeppc #312 üzenetére
De. Külön lehet állítani a Csengőhangot, üzenethangot, e-mail, naptárértesítést, és alapértelmezett értesítést.
-
RGida85
tag
válasz
eladogeppc #309 üzenetére
Igen látom én is.
De mondom hátha valaki tudja
Na mind1. Egyébként akkor biztonságos a frissítés? Akku legyen feltöltve full-ra? kb mennyi idő?
-
monti0222w
addikt
válasz
eladogeppc #306 üzenetére
Talán a 2 mag miatt, T760 MP2, ha ez MP4 vagy 6 lenne jóvval többet mutatna.
-
gretzky77
veterán
válasz
eladogeppc #294 üzenetére
Nálam már nincs itt a meizu,de anno linkeltem pár képet még a legelején automata beállításokkal! Azok között van 2 kép ami full sötétben készült,volt aki lehúzta de sztem simán vállalható! Videót passzolom!
-
ropogós
tag
válasz
eladogeppc #289 üzenetére
Ha dual sim-es lenne, egy percig sem gondolkodnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest