- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exorcis2
csendes tag
16 GB lesz szerintem, mert nem utazom sokat, zenét hallgatni filmezni nem fogok rajta... max lövök pár képet, videót haverokkal lehet felmegy rá egy Sygic és elég is, szóval a tárhellyel nekem nem lesz gond. fény érzékelő szenzor van benne? állítja magától a képernyő fényerőt? illetve a lollipop mikor érkezik rá?
-
exorcis2
csendes tag
válasz
robi1979 #1617 üzenetére
a tempered glass az elvileg 9H keménységű üveg védőlap a képernyőre. hát a gorilla glass is karcolódik, meg ha esik törik
de ha van rajta védő elvileg a tempered glass pókhálósodik először. nálunk nagyon drága meg nem is láttam talán csak sony Z3 ra 30 euró körül. NILLKIN 9H a meizura 10 dollár aliexpressen
P70: [link]tessék, de meizut jobban megéri a 32 gb os verziót, meg ugye jobb a kamerája is, kijelzője is, csak hát kínából kell szarakodni vele :/
-
exorcis2
csendes tag
nemtudok dönteni ez vagy egy Lenovo P70 között...
-
exorcis2
csendes tag
válasz
motoflug #383 üzenetére
nincs 32 gb os sajnos
de elvileg az MX3 volt a csúcskészülék egy éve igaz? esetleg valami összehasonlítás teszt vagy valami? nem igazán találok semmit és így dönteni sem tudok
120 eur al drágább akción kívül az MX3, de most 20 euróval olcsóbban hozzájutok az MX3 hoz, mint a note-hoz
nálunk ugyanezen a weboldalon van akcióba: [link] szerintem nagyon korrekt igaz? ingyenes házhozszállítás is jár hozzá
-
exorcis2
csendes tag
sziasztok. felvidékről írok és találtam egy oldalt, ahol a meizu mx3 le van árazva 180 eur-ra (május 31.ig, utánna ismét 300 eur lesz), az m1 note pedig 200 eur. melyiket éri jobban megvenni? illetve milyen ROM al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest