- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firpo
tag
Hát én nem a recoveryből frissítettem, csak a fájlkezelőben rányomtam az update.zip-re és már indult is újra a telefon. Nem kérdezte, hogy töröljön-e bármit is. Egy tiszta telepítés biztosan jobb lett volna, de a tegnapi szenvedés után hagyom így ahogy van.
A whatsapp üzenetek elég hektikusan érkeznek meg. Hol megjön, hol nem.
cinemazealot: a G-s rom felrakása elméletben pár kattintás és kész, de nekem valahogy meggyűlt vele a bajom...
-
Firpo
tag
Na ez hosszú kínlódás volt, de sikerült felrakni a G-s romot.
Letöltöttem azt is amit linkeltél, háromszor töltöttem le. Egyszer csak elindult a frissítés, de hogy mitől ment azt nem tudom.
Ugyanúgy csináltam mindent, mint korábban.
Egy dologban még segítsetek, a play áruházba nem tudok belépni, azt írja, hogy azonosítás szükséges. Nem működnek a play szolgáltatások. A gmailbe se tudok belépni, hibával leáll. Na ezzel mit lehet kezdeni?
Köszi a segítségeteket! Ezer hála, jövök nektek egy sörrel!
-
Firpo
tag
Akkor az átírás sikeres volt, mert kapásból újraindult a telefon. Letöltöttem újra a G-s romot, mert észrevettem, hogy kisebb a fájl mérete mint kéne. Sajnos megint a corrupt firmware hibát kaptam.
Most kipróbálom kidnou javaslatát, letöltöm az 5.1.6.0A romot és megpróbálom azt felrakni, hátha utána sikerül a G-s is.
Már csak órák kérdése mire letölti.
-
Firpo
tag
Letöltöttem egy másik shell terminal emulator apk-t, amit bemásolva tudtam telepíteni. A romot sehogy se tudtam bemásolni a telefonra, azt írta ki, hogy nincs csatlakozva a telefon.
Végül linux alól sikerült bemásolni.
Megcsináltam a rootolást és a lokalizációs kód átírást, de a G-s romot nem rakja fel. Azt írja, hogy firmware corrupt.
Miért nem jó?! Innen töltöttem le 5.1.6.0 G romot: [link]
Mit csináljak, hogy felmenjen a G-s rom?
-
Firpo
tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem 4.2.0.3 U verziójú rom volt a telefonomon, amivel meg is voltam elégedve, teljesen magyar, minden működött benne. Egy ideje kiírta a telefonom, hogy frissítsek 5.1-re. Véletlenül rányomtam a frissítésre és felkerül az új rom, 5.1.5.0A verzióval. Nincs benne magyar nyelv és nem megy a play szolgáltatás.
Vissza lehet-e valahogy rakni a régi verziót? Gyanítom, hogy nem...
Ahogy fentebb olvastam, talán a 5.1.6.0 Global romot kellene felraknom, hogy legyen megint magyar nyelv és play szolgáltatás? Ez alapján: [link]
-
Firpo
tag
válasz
interstart #2835 üzenetére
Köszi a választ!
-
Firpo
tag
Sziasztok!
Milyen tempered glass kijelző védőt és tokot érdemes a telefonhoz venni? Érdemes a drágább kijelző védőt venni? Tudnátok ajánlani párat, ami bevált?
-
Firpo
tag
Üdv!
Beléptem a klubba.
U-s rommal kaptam a telefont, és az lenne a kérdésem, hogy az időjárás (úgy látom csak kínai városokat ismer), life, játékközpont, olvasó... hasztalan kínai alkalmazások törölhető-e valahogy?
Felraktam a google térképet is, először működött, de most folyton leáll amit elindítanám... másnál is ezt csinálja? -
Firpo
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán és lenne két kérdésem. Az egyik, hogy milyen benne a GPS, mennyire pontos, mennyire tartja a jelet? A GPS-t rendszeresen használnám...
A másik, hogy olvastam, hogy nem lehet beállítani a hívószám küldést a telefonban? Egyik sim-ről sem működik vagy mi? A hívott fél nem látja ki hívja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Crucial 240GB SSD eladó
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest