- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firpo
tag
Hát én nem a recoveryből frissítettem, csak a fájlkezelőben rányomtam az update.zip-re és már indult is újra a telefon. Nem kérdezte, hogy töröljön-e bármit is. Egy tiszta telepítés biztosan jobb lett volna, de a tegnapi szenvedés után hagyom így ahogy van.
A whatsapp üzenetek elég hektikusan érkeznek meg. Hol megjön, hol nem.
cinemazealot: a G-s rom felrakása elméletben pár kattintás és kész, de nekem valahogy meggyűlt vele a bajom...
-
Firpo
tag
Na ez hosszú kínlódás volt, de sikerült felrakni a G-s romot.
Letöltöttem azt is amit linkeltél, háromszor töltöttem le. Egyszer csak elindult a frissítés, de hogy mitől ment azt nem tudom.
Ugyanúgy csináltam mindent, mint korábban.
Egy dologban még segítsetek, a play áruházba nem tudok belépni, azt írja, hogy azonosítás szükséges. Nem működnek a play szolgáltatások. A gmailbe se tudok belépni, hibával leáll. Na ezzel mit lehet kezdeni?
Köszi a segítségeteket! Ezer hála, jövök nektek egy sörrel!
-
Firpo
tag
Akkor az átírás sikeres volt, mert kapásból újraindult a telefon. Letöltöttem újra a G-s romot, mert észrevettem, hogy kisebb a fájl mérete mint kéne. Sajnos megint a corrupt firmware hibát kaptam.
Most kipróbálom kidnou javaslatát, letöltöm az 5.1.6.0A romot és megpróbálom azt felrakni, hátha utána sikerül a G-s is.
Már csak órák kérdése mire letölti.
-
Firpo
tag
Letöltöttem egy másik shell terminal emulator apk-t, amit bemásolva tudtam telepíteni. A romot sehogy se tudtam bemásolni a telefonra, azt írta ki, hogy nincs csatlakozva a telefon.
Végül linux alól sikerült bemásolni.
Megcsináltam a rootolást és a lokalizációs kód átírást, de a G-s romot nem rakja fel. Azt írja, hogy firmware corrupt.
Miért nem jó?! Innen töltöttem le 5.1.6.0 G romot: [link]
Mit csináljak, hogy felmenjen a G-s rom?
-
Firpo
tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem 4.2.0.3 U verziójú rom volt a telefonomon, amivel meg is voltam elégedve, teljesen magyar, minden működött benne. Egy ideje kiírta a telefonom, hogy frissítsek 5.1-re. Véletlenül rányomtam a frissítésre és felkerül az új rom, 5.1.5.0A verzióval. Nincs benne magyar nyelv és nem megy a play szolgáltatás.
Vissza lehet-e valahogy rakni a régi verziót? Gyanítom, hogy nem...
Ahogy fentebb olvastam, talán a 5.1.6.0 Global romot kellene felraknom, hogy legyen megint magyar nyelv és play szolgáltatás? Ez alapján: [link]
-
Firpo
tag
válasz
interstart #2835 üzenetére
Köszi a választ!
-
Firpo
tag
Sziasztok!
Milyen tempered glass kijelző védőt és tokot érdemes a telefonhoz venni? Érdemes a drágább kijelző védőt venni? Tudnátok ajánlani párat, ami bevált?
-
Firpo
tag
Üdv!
Beléptem a klubba.
U-s rommal kaptam a telefont, és az lenne a kérdésem, hogy az időjárás (úgy látom csak kínai városokat ismer), life, játékközpont, olvasó... hasztalan kínai alkalmazások törölhető-e valahogy?
Felraktam a google térképet is, először működött, de most folyton leáll amit elindítanám... másnál is ezt csinálja? -
Firpo
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán és lenne két kérdésem. Az egyik, hogy milyen benne a GPS, mennyire pontos, mennyire tartja a jelet? A GPS-t rendszeresen használnám...
A másik, hogy olvastam, hogy nem lehet beállítani a hívószám küldést a telefonban? Egyik sim-ről sem működik vagy mi? A hívott fél nem látja ki hívja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest