- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Megjelent a legújabb stabil verzió, inkább ezt töltsd le.
-
Goose-T
veterán
Fáradt voltam kicsit már este, itt a link. Pénteken született a lányunk második gyerekként, ilyenkor nincs a topon az ember.
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3947 üzenetére
Abból a verzióból lett ez a legújabb, 5.1.5.0-ás. Más a számozása a bétás és a stabil szoftvereknek a Meizunál. Jelenleg ez a legfrissebb verzió, nincs ennél újabb béta sem.
-
Goose-T
veterán
Ma is jött egy új, stabil firmware a telóra, 5.1.5.0 a verziószáma, innen letölthető.
Változások (angolul, nincs kedvem lefordítani, aki felteszi, úgyis beszélnie kell angolul, mert nincs rajta magyar nyelv):
Firmware Highlights
Improve the system upgrade mode, system upgrades APP new "reception trial version firmware" switch
Optimize file sharing experience, increase "Free flow fast pass" to provide visual management pageCommunication
Optimization: calls in full-screen desktop display when a call interface
Fix: Even now display a blank contact listSystem Upgrade
Improve the system upgrade mode: add "receiving trial version firmware" switch
Fixed: notification bar even now click "Download updates" no responseDesktop
Desktop editing: Adding mobile support under Utility mode icons and widget
Prompt the desktop editing position adjustment: OptimizationFree flow pass fast
Free flow pass fast: optimized file sharing experience, increase visualization pageWLAN
Network speed: new network speed function, a key to view the current network speed
Network Diagnostics: new network diagnostic function, a key to detect the current network status
Entrance: Settings - Wi-Fi - Click hotspots currently connected into the details page
FIX: After connecting Wi-Fi switch to the data network will pop up authentication informationInstall external applications
Optimization: Depending on the installation source and application versions to distinguish between different installation scenarios, detailed display application permissions and chargeback risk
Optimization: Increase downgrade installations processing
Optimization: Tips why the installation failedVoice assistant
Optimization: Optimization Home Recommended to avoid screen flicker when loading data
Optimization: Optimization of alarm to remind user experience, allows you to view all the alarm and turn off all alarm
Optimization: Optimization of autodialer when using dual card language order
Optimization: Optimization of support for default cardLock screen
Optimization: lock screen camera is called the left slide to slideNotification bar
Optimization: Optimization screenshots notification logic, click on the share button automatically clear notificationAudio frequency
FIX: listening to music with headphones, the notification bar appears murmur or break the sound mute switch
FIX: When headphones to listen to music, to micro-channel message or phone, listen to the micro-channel voice, the sound suddenly becomes largeMobile butler
Fixed: notification bar displays information flow switch failure problemApplication Encryption
FIX: micro-channel phone book can be read encrypted messagesCamera
FIX: third-party applications do not call the camera OK button and remake after shooting
Fix: under password lock screen shortcut to open the camera when using the camera flash back BurstMusic
Music Comment: Add comment and reply comment function point Like
Local Scan: add a key scan local music, support audio filter
Folder Management: Add all folders management functions
FM Radio: New FM radio
Message Center: New Message Center, you can view comments and bulletins Reply
Push message: add "to receive messages push" switch
Manual adjustment sequence: playlist support manually adjust the playback sequence
Version Upgrade: New version upgrade inlet
Optimization: Optimization of musical support for Talkback
Optimization: Adjustment Home template sort, "guess you like" to the foldClock
Online ringtone: set alarm tone increase "online ringtone" entrance
World Clock: World clock when adding new cities by nationality search function
Optimization: Merge Ringtones and Flyme music as "local music"
Timer: timer increases the volume control functionBrowser
Guide Page: increased for the first time to start a new page guide features
Ad blocking: browser settings increase the "ad blocking" switch
Flash: Support Flash Player mainstream video siteCalculator
Optimization: support slide switch mode calculationInput
Symbol: Increase math, special, number three categories of symbols keyboardLandscaping theme
Cheap Font: Font support special eventsSearch for
Optimization: Click Search plug into the search page, hot words card pre-showToolbox
Optimization: Optimization compass calibration experience
Optimization: Adjust measurement scale of initializeScan it
Adjustment: Remove "sweep card" feature
Uninstall: sweep the APP support is unloadedSet up
Optimization: Optimization of power consumption management statistics
Optimization: Application Management "downloaded" entry into "installed"Download Manager
Optimization: Reconstruction download interface, remove MD5 calculation function, start speed optimization -
Goose-T
veterán
válasz
RGida85 #3904 üzenetére
A legújabb bétát ne tedd fel, de van stabil 5.1.4.0A verzió is, az jó. A 5.6.4.7 béta verziónal kifagy fekete képernyővel, aztán néhány másodperci múlva újraindul a telefon, ha a gesture wakeupot használom, ezért most azt ki is kapcsoltam, remélem a következő verzió megjavítja.
-
Goose-T
veterán
Másnál is összefosta magát a Security app a legújabb, 5.6.3.8-as béta verzióval? Nem mintha hiányozna, csak fura. Ha elindítom, megjelenik egy pillanatra a zöld-fehér képernyő, aztán ki is lép mindenféle hibaüzenet nélkül. Nem működik az adatforgalom-számoló widget sem így, mert az is onnan venné az adatot.
-
Goose-T
veterán
Ha rootolva van, akkor azért. Akkor csak kézzel tudod telepíteni a frissítést, ami nem ördöngösség: letöltöd az update.zip-et a Flyme oldaláról, felmásolod a telefon gyökérkönyvtárába, kikapcsolod, bekapcsolod recovery módban (bekapcs + hangerő fel gombok egyszerre nyomása hosszan), aztán rányomsz a Start update gombra. Ha Flyme 4.5-re vagy 5-re frisítenél, akkor a Clear data opciót is be kell pipálnod.
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3806 üzenetére
Megnéztem, nekem tegnap szinkronizált utoljára. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, és tényleg rossz lett, el is tűntek a kontakjaim. Párszor ki-bekapcsoltam, buzeráltam a naptár beállításait (ki-bekapcsoltam a gmailes fiókom naptárbejegyzéseinek a megjelenítését), és egyszer csak jó lett. Érdekes.
-
Goose-T
veterán
Amúgy valakinek sikerült már gördülő háttérképet beállítani Flyme 5-ön a kezdőképernyőre? Csak én nem találok valami, vagy tényleg eltűnt ez a feature? A beépített háttérkép-választóban csak fix háttérképek vannak, még a letölthetőek között is. Ha külső programmal állítok be gördülő háttérképet, akkor is fix lesz.
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3802 üzenetére
Nálam megy mindenféle sync, pedig hat fiók van bekötve (egy Facebook, három Gmail, egy Yahoo és egy saját szerveres email).
-
Goose-T
veterán
Megint megjelent a heti kötelező béta ROM, 5.6.1.19-es verzió.
Update log
the weather
Weather warnings: Weather warnings under the new switch, adjust the alert logic, a number of early-warning information, the default display only the most recent one
Weather widget: new 4 * 2 weather clock widget, click plug-enter the clock and around the region were weather applications
Font: Optimizing weather application for third-party fonts adaptationcommunication
Added: increase physical buttons to answer the prompt interface Full Screen Caller
Optimization: Modify the dial-up fails Copywriting Tips
FIX: Message recording list screen, click on the audio file of the contact picture, unable to enter the contact details screen
FIX: In the call log details page displays the direct call recording, screen will automatically put out near the ear, then bright screen and stop playback recording
FIX: When playing call recording, you can not play the next song by headphone wire
FIX: enter the call recording interface, Talkback voice broadcast misstatements as call waiting
FIX: When playing the message recording, click the play button or the Close button, Talkback voice broadcast incorrect
FIX: information application, some buttons are not Talkback voice playbackvideo
Optimization: Optimization comments page point number display mechanisms like
Optimization: sliding around the screen displays the progress while trimming full-screen playback, display the playback controls
Optimization: Video details interface increases transition animation when switching Tab
Optimization: without ending the application process, the memory manually adjust the video brightness
Fix: Feedback to play mkv format video without sound
FIX: Unable to see subtitles on white background issuesStatus Bar
Fix: Under the lock screen notification relatively long time, battery percentage display incomplete
FIX: QQ music for the first time into the state bar the wrong color, the wrong color and after switching themesDocuments Management
Optimization: Optimize file management - Remote interface layout
Optimization: Picture category Add folder name is displayed Notes
Optimization: Optimize cloud disk image browsing search results order
Optimization: Modify the logic operation is performed in the cloud disk search page
Repair: In split-screen mode, the index category list all overlap
Repair: Repair document management and cloud disk portion of questions about Talkbackmail
Fix: Wake Up and consumption more problemsreading
Added: catalog interface, drag the slider to increase functionality
Optimization: Optimization local TXT opening speed
Optimization: Updated version of Charting Interface
Optimization: Updating Books bookstore entry style -
Goose-T
veterán
Megint új bétás ROM érkezett, innen letölthető. A változásokat inkább angolra fordítom, mert magyarul borzalmas lenne:
Input
Search Legend: Pinyin state, for the search box on the Lenovo support input screen instantly
Skin: Increase dark skin switch
Symbol: "Common" symbol keyboard to sign recently used
Wink: Optimizing emoji expression formTalkback
Optimization: The system upgrade, music, calculators and other system applications to increase support for Talkback's
Fix: Under Talkback can not enter the password problem, support reading passwordSystem Upgrade
Optimization: Modify silently download logic, immediately notify the download is complete
Optimization: download failure notification after adjustment reminder styleAudio frequency
Fix: Open the equalizer, when using headphones to listen to music to the phone, hang up the phone there sonic boom
Open QQ handsfree voice or video, you can not press the volume keys to adjust the volume of QQ voice or video: RepairCommunication
Optimization: Optimization "Add to Contacts" page visual effectsWLAN
Fix: Even now Wi-Fi connection failure problemMobile butler
Security Privacy: Enhanced Security Privacy Rights Management
Fix: Mobile Acceleration will end third-party default desktop
Fix: some Google services plug-in icon is displayed as blankInstall external applications
Safety Monitoring: Increased risk warning and official test for external application installationSet up
New: Security - Device Management and credentials, increase "unofficial channels to install the application" risk warning switchMusic
Optimization lyrics display, filter out the space under each style
FIX: lock screen background music song will not be switched with the song, the music show and playing a song does not comply -
Goose-T
veterán
Megint van új verzió, visszajöttek a szabadságról a srácok!
-
Goose-T
veterán
Publikus lett a Flyme 5.5 bétája, letölthető a hivatalos oldalról az 5.5.12.22-es verzió.
-
Goose-T
veterán
válasz
interstart #3642 üzenetére
A fentebbi, 49 ezres screenshot is a legújabbal készült, tehát hasonlítási alapnak tökéletes.
-
Goose-T
veterán
Nekem 51 ezret dobott a legújabb AnTuTu 4.5.7A ROM-mal.
szki: úgy telepítheted a legegyszerűbben, hogy az Upgrade alkalmazásban megnyomod az Upgrade now gombot.
Ha nem jelenik meg, akkor indítsd újra a telefonodat, és ott lesz, nekem is úgy volt, most tölti le a frissítést.
-
Goose-T
veterán
Minden háttérben futó programnál meg kell ezt csinálni.
-
Goose-T
veterán
Ezzel a linkkel lehet, hogy jobban fog menni.
-
Goose-T
veterán
válasz
RGida85 #3464 üzenetére
Érdekes, én még le tudtam tölteni délelőtt. A múlt heti 4.5.7A viszont még fent van. Lehet, hogy akkor nem rakom fel ezt a legújabbat, csak nem véletlenül vették le. Nem szokásuk így eltüntetni, ennyire nem szigorúak.
Szerk.: most viszont megint működik az új 4.5.7A letöltés! Ki érti ezt?
-
Goose-T
veterán
Ég és föld a Kitkat és a Lollipop között a különbség gyorsaságban, ráadásul egy csomó idegesítő hibát is javítottak. Nekem most még a hivatalos 4.5.6A van fent, de a képernyő széli érzéketlenség szerintem egyáltalán nem zavaró, már ha van olyan egyáltalán. Nekem sosem tűnik fel, még úgy sem, hogy mások azt mondják, hogy márpedig ott van.
Ha a képernyő szélét nyomkodom, akkor valóban nem nyomódik meg a p és a q betű, viszont ha a p és a q betűt nyomom, akkor megnyomódik, ennyi. Csak akkor érzéketlen, amikor az ujjam már egyébként is beleér a keretbe, úgy meg nem szoktam nyomkodni. Szerintem szándékosan van ez így, hogy a telefont fogó ujjak ne zavarjanak bele az érzékelésbe. Lehet, hogy valakik szerint túltolták az érzeketlen rész szélességét, szerintem viszont nem.
-
Goose-T
veterán
válasz
OCs_Csabi #3455 üzenetére
Pont a factory reset vágja tönkre az APN-beállításokat, mert elavult adatok vannak benne gyárilag, és azokra áll vissza. Töröld ki az összes APN-t a fenébe, és állítsd be az itt leírtak alapján. Nem is tudom, hogy nem tűnt fel neked, hogy baromságok vannak benne gyárilag. Szerinted mikor volt utoljára Pannon GSM a Telenor neve?
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Dolgoznak ezek a kis kínaiak, mint a güzü. Már van 4.5.7A "nem publikus" béta ROM is!
-
Goose-T
veterán
válasz
zero977 #3439 üzenetére
A Flyme 4.5.x-ben már nem csak a Security/Permissions-nél kell auto launch-ot engedélyezni. A Security/Power/jobb alsó ikonra
kattintvarányomva előjön egy másik hasonló lista, itt tudod megadni, hogy milyen programot ne lőjön ki, ha a háttérben fut, itt is kell engedélyezni. -
Goose-T
veterán
válasz
madarasz92 #3392 üzenetére
-
Goose-T
veterán
válasz
RGida85 #3367 üzenetére
Mindenképpen be kell ixelned a Clear data opciót a telepítésnél, ha Kitkatről frissítesz Lollipopra. A naptári bejegyzések és a kontaktok ilyenkor is megmaradnak, ha rendesen fel voltak előtte szinkronizálva valamelyik felhőszolgáltatóhoz (legjellemzőbb a Google). U-s ROM-ra mehez az A-s nyugodtan.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
interstart #3083 üzenetére
Nincs benne magyar nyelv, és nem színesek az ikonok.
-
Goose-T
veterán
Van egy újabb Flyme 4.5.5A-s nem publikus béta firmware augusztus 18-i dátummal. Innen letölthető. Állítólag 46000-et tol AnTuTu-ban.
-
Goose-T
veterán
válasz
interstart #3018 üzenetére
OTA-n még nem jelzi egyelőre, nekem a 4.5.4A publikus béta van a telómon. A hivatalos oldalon sincs fent a béta verziók között.
-
Goose-T
veterán
Most már hivatalosan is tölthető a 4.5.4A béta ROM innen. Ez meg a forrása, a 体验版(2) feliratot kell megnyomni.
-
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #2888 üzenetére
Itt van leírva a megoldás: amikor feljön, hogy frissítsd a Google Play Services-t, nyomj rá, odavisz a Google Play-re, uninstalláld, és utána telepítsd ezt a verziót.
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #2779 üzenetére
Na, senki nem próbálta még a bétás Lollipop legújabb verzióját? Nekem még nem volt időm vele foglalkozni, talán jövő héten, de valaki kipróbálhatná. Én egyelőre a 4.5.3A-t használom, eddig meg vagyok vele elégedve, semmi bosszantó hibát nem találtam benne. Maximum a home gomb problémája, ami már a 4.2.0.5A-ban is megvolt.
-
Goose-T
veterán
Kijött elvileg a Flyme 4.5.4A is az m1 note-ra, de még nem hivatalos.
Innen tölthető, csak saját felelősségre! -
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #2707 üzenetére
Csak akkor fog működni, ha a clear data opciót bepipálod telepítéskor.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #2702 üzenetére
M2 speckók - nincs GG3, cserébe van Dragontrail, vagy T2X-1.
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #2611 üzenetére
Felveszed a küldő telefonszámát a telefonkönyvedbe, és akkor már a Personal részen fogja mutatni.
-
Goose-T
veterán
Nekem 4.2.0.5A volt fent, de elvileg kompatibilisek az U és az A verziók egymással. Ha elindul recovery módban a telefon a telepítéshez, a Clear data-t mindenképpen kapcsold be. Előtte biztonsági másolatokat készíts. Sokan panaszkodtak arra, hogy nem megy rendesen a Gmail, nekem viszont tökéletes több fiókkal is (két magán-gmail, egy céges gmail és egy yahoo). Persze előtte fel kell tenni Google Installerrel a Google szolgáltatásokat. A Titanium Backup eléggé hiányosan működik, nem lehet vele sem fagyasztani, sem uninstallálni, a restore-ban is csak a Data only opció működik, de az is elég. Ha volt egy alkalmazásod, csak újra fel kell telepíteni a Play-ről vagy apk-ból, és ha nyomsz rá egy Restore data-t, akkor visszaáll minden benne.
-
Goose-T
veterán
Gyerekek, felraktam a Flyme 4.5.3A 06.29-es változatát. Hát ez veretesen gyors! Egyelőre ennyi.
-
Goose-T
veterán
válasz
South Velen #2237 üzenetére
Utánvétes rendelésnél azért ez nem annyira egyértelmű szerintem.
-
Goose-T
veterán
Gyors beszámoló a kiegészítőkről, amiket vettem a telefonhoz, és tegnap végre megérkeztek a DX-től:
1. Xiaomi Piston 3: a kidolgozottsága alapján eredetinek tűnik, jó a hangminősége, bár még be kell járatni. Ami pozitívum, hogy mindenhol azt írják, nem működnek rendesen a gombjai a legtöbb androidos telefonnal, nos, ez az m1 note esetében nem igaz: működik a hangerőállítás és a számléptetés/megállítás/indítás is. Nagyon kényelmes a viselete az újfajta kialakításnak köszönhetően.
2. Nillkin TPU tok: ultrakirály, nagyon meg vagyok vele elégedve. Teljesen átlátszó, így szépen fehérlik benne a telefon, jól illeszkedik, és vannak rajta pordugók is az USB és a jack aljzatokhoz. A két oldalán recés felület van kialakítva, hogy ne csússzon. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem ez az ultimate tok a telefonhoz.
3. Minimál autós tartó: ettől féltem egy kicsit, miután realizáltam, hogy a kisebbik méretet rendeltem, elvileg 75mm szélességig jó, a teló pedig 75,2mm széles a speckók szerint, és még erre jön a tok is. Ennek ellenére pont passzentos, nagyon stabilan tartja a telefont. Autóban talán hétvégén fogom kipróbálni, majd beszámolok, hogy mennyire vált be. Van szélvédőre tapasztható telefontartóm is, csak ott nagyon melegednek a telefonok, mert folyamatosan ki vannak téve a napsütésnek, ezért gondoltam, hogy kipróbálok egy szellőzőre rögzíthető változatot is, ott meg a klímát kapja közvetlenül.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #2118 üzenetére
Be kell jelentkezned a PayPal Resolution Center-be, aztán eszkalálni kell az esetet PayPal követeléssé (escalate it to a PayPal claim). Ha nem teszed, akkor lezárják az ügyet, és minden marad, úgy, ahogy volt. Ha eszkalálsz, akkor a PayPal kivizsgálja az ügyet, és dönt, valószínűleg a te javadra, ha már a DX nem reagált semmit.
-
Goose-T
veterán
Aki nem bírja kivárni a Xiaomiforsale-t, az megveheti szűk 4 euróval drágábban a DealExtreme EU direct-ről. Itt sem raknak rá már sarcot, mert Hollandiából szállítanak.
-
Goose-T
veterán
Most írták a hivatalos fórumon, hogy késik a lollipopos nyilvános béta firmware, mert túl sok a bug. Legalábbis ezt vettem ki ebből a nyögvenyelős fordításból.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1866 üzenetére
Ha nem nyilvánvaló az összefüggés ezzel, akkor majd valaki elmagyarázza.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #1845 üzenetére
Nem T760 van benne, hülyeségeket ír az oldal. Legalábbis én jobban hiszek a MT6753 hivatalos specifikációjának.
-
Goose-T
veterán
És továbbra se feledjük, hogy gyengébb SoC lesz benne! CPU -200MHz, GPU -50%!
-
Goose-T
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy csak tovább olcsósítják az m1 note-ot, legalábbis az MT6753 erre enged következtetni: 1,7GHz helyett csak 1,5GHz a core órajel, és ARM Mali-T760 helyett csak feleannyi shaderrel rendelkező Mali-T720 van benne. Szóval egyelőre nem kell dühöngeni, hogy most vettük, és már ki is adnak egy kicsivel jobbat ugyanannyiért.
-
Goose-T
veterán
A hivatalos fórum szerint egy hét múlva már kaphatunk open beta Lollipopot.
MX2 / MX3 / Charm blue note
June 2, open beta phases
June 30, released a public beta version of the firmware
Thank you for understanding and support of the Friends of the charm, the follow-up we will promptly announce Android 5.0 adapter progress information.A Charm blue note az m1 note-ot jelenti, csak arrafelé így mondják.
Az mondjuk fura, hogy június 2-án open beta lesz, 30-án meg public beta. Kissé félreérthető, hogy mi az open és mi a public.
-
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #1749 üzenetére
Az az International verzió, olyan valószínűleg senkinek sincs itt, mert a kínai webshopokban olyat nem lehet kapni. Errefelé az A és az U verziók mennek.
-
Goose-T
veterán
Érdekes módon most az I verziósoknak jött egy új firmware, innen letölthető. Elég sok dolgot javítottak benne.
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #1621 üzenetére
Az biztos, szerintem a Tankcsapda utolsó jó albuma.
Sajnos utána nagyon meredeken leesett a színvonal, és azóta sem értek vissza a régi szintre. Persze ez csak magánvélemény.
-
Goose-T
veterán
válasz
exorcis2 #1616 üzenetére
Hátlapra én ezt rendeltem, kijelzőre nem rakok semmit, gyertyára nem kell kotont húzni.
Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.
Mondjuk én nem eladásra vettem a telefont, hanem használom 1-2 évig, amíg meg nem unom, utána meg nekiadom valamelyik családtagnak, aki épp igényt tart rá, én meg veszek újat.
Más: egész jól szól a telefon, egy Superlux HMD660-on nagyon muzikális a megszólalása, pedig az egy 150 ohmos batár fejhallgató, amit nem könnyű meghajtani. Mondjuk ezen nincs is nagy hangereje, cserébe szépen szól, irodába így is elég. Nagyon részletes a középtartomány, emiatt jól átjönnek a harmóniák. Nincs dobozhang, felesleges kiemelések. Pedig csak a Tankcsapdától hallgatom a Connektor:567-et, aminek azért nem világszínvonalú a keverése.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1562 üzenetére
Az Oppomarton van ugyanolyan Ranvoo tok, amilyet keresel, bár fizetni kell a szállításért, viszont azzal együtt kerül centre pontosan ugyanannyiba, mint az aliexpressen "ingyen" szállítással. Ja, és az Oppomarton tudsz PayPallal fizetni.
Én kaptam hozzá egy gumitokot, nekem az egyelőre elég, de már útban van egy ilyen, ezen vannak pordugók, azzal jobban véd. Fóliát nem raktam rá, az előző két gorillás telefonomra (Motorola Defy+, Jiayu G4) sem raktam, és három év alatt nem karcolódtak össze észrevehetően. Az előző telómat (Jiayu G4) úgy vettem, hogy fólia volt rajta, de hamar leszedtem, és utána sokkal jobban reagált az érintésre.
-
Goose-T
veterán
A GPS nagyon pöpec benne, tudja a GLONASS-t is, gyorsan talál pozíciót net nélkül is és nagyon pontosan tartja. Runkeeperrel futottam egyet múlt héten, és nagyszerűen lekövette a futópálya vonalát a Népligetben, nem voltak kilengések.
A hívószám elküldését pedig sosem a telefon határozza meg, hanem a szolgáltató telefonközpontja. A legtöbb telefonban van arra opció, hogy USSD-kódokkal ki-be kapcsolgassa a központi szolgáltatásokat (hívószám elküldése, hívástovábbítás, hívásvárakoztatás stb.), a Flyme OS-ből pont kimaradt a hívószám elküldésének a kapcsolgathatósága. Ettől függetlenül ha felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, ott az IVR rendszerben tudod aktiválni a hívószám elküldését. Még egyszer leírom: a telefonnak semmi köze a hívószám elküldéséhez, kizárólag a központ határozza meg, hogy tovább küldje-e a te számodat a hívott félnek, vagy sem.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1515 üzenetére
Szerintem ez a legjobb minőségű kemény tok, amit kaphatsz hozzá, kár, hogy nincs kékben. Én egy ilyet rendeltem hozzá, pár nap múlva itt is lesz, mert Hollandiából szállítanak.
-
Goose-T
veterán
Settings/Accessibility/Intelligently hide SmartBar.
zolszi: a Home gombon húzd fel függőlegesen az ujjad a képernyő irányába, ez helyettesíti a vissza gomb funkcióját. Ha pedig a Home gomb mellett csinálod ugyanezt, akkor feljön a futó alkalmazások listája, ahol az ikonok felfele húzásával egyesével lehet kilőni a progika, lefele húzással pedig az összeset egyszerre.
-
Goose-T
veterán
Foszforeszkál. A fluoreszkálás másfajta jelenség.
-
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #1363 üzenetére
if you can not accept it,how about return it back,and then we change a new one to you?but you must confirm that there is no any damage for the phone,and the box of the phone is still intact
waiting for your reply.Ez azt jelenti, hogy ha sértetlen állapotban visszaküldesz mindent (doboz, töltő, telefon stb.) nekik, akkor küldenek egy új telefont helyette.
-
Goose-T
veterán
Nem lehet, hogy csak a fillérbaszó helyekről rendelt telefonokkal van gond?
Kínában nem dobják ki a selejtet, csak olcsóbban adják.
-
Goose-T
veterán
Azt vettem észre, hogy eltelt két hét, és nem jött újabb Flyme frissítés. Ebből arra következtetek, hogy a 4.2.0.5 volt az utolsó verzió a KitKat ágon, és a következő frissítés már a Lollipop lesz. Az MX4 Pro már megkapta, és állítólag jelentősen gyorsabb lett tőle.
-
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #1156 üzenetére
Gondolom mert egyrészt ez a legolcsóbb telefonja a Meizunak, nincs akkora haszonkulcsa, mint a többinek, így alacsonyabb prioritással fejlesztenek rá. Másrészt hardveresen is jelentősen eltér a többi Meizutól, valószínűleg nem annyira kiforrott még a kódbázisuk rá, mint a többi modellhez.
Szerk.: te keveset fizetsz, az MX4 tulajok sokat, nyilván őket részesítik előnyben. Ennyire egyszerű.
-
Goose-T
veterán
válasz
eladogeppc #1100 üzenetére
1. Eleve alig van még olyan kínai telefon, amire van Lollipop.
2. Nem úgy megy az, hogy csak beleverik a drivereket, oszt jóvan. Meg kell először írni azokat a drivereket Lollipop alá.
3. A hivatalos Android nem támogatja a dual simes működést, úgyhogy még azt is meg kell írni.
4. Rá is kell illeszteni a Flyme keretrendszert az Android 5-re, az sem két nap. Gondolom támogatni akarják az új feature-öket is, azt is meg kell oldani.
5. Tesztelni is kell az egészet, aztán javítani a hibákat, újratesztelni stb. Rengeteg időt elvisz ez is.A szoftverfejlesztési iparban dolgozom, szóval van elképzelésem róla, hogy megy egy összetett rendszer frissítése.
-
Goose-T
veterán
válasz
eladogeppc #1089 üzenetére
Most ezzel mi a baj? Félrefordítottad talán? Az én olvasatomban azt írják, hogy a Note tulajoknak júniusig kell várniuk a Lollipop frissítésre, de akár még korábban is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest