-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #2839 üzenetére
Értem, köszönöm mindenkinek a választ!
Szerintem délután én is felteszem, mert akkor le tudom menteni az adatokat gépre, addig sajna nem.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #2792 üzenetére
Ez ha jól értem még béta, vagy is teszt verzió?
Érdemes feltenni? Nekem 4.2.0.5.A van, eddig semmi gond nem volt vele. Talán annyi, hogy a nagy melegben jobban merül az aku mint 30 fok alatt. Bár ez lehet csak nálam van így.
És ha felteszem, a régi progikat, ha jól tudom nem kell újra instalállni? Nem vész el adat, max a tyúklábasok jönnek vissza.?
Szeintetek ha hivatalos lesz akkor a frissítésnél is felajánlja majd a telefonon vagy külön kell telepíteni?
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok régen voltam erre mert a teló jól megy és semmi baja.
Most viszont olyan jött elő, hogy a böngészőben kéne flash player bővítmény.
Van néha, hogy töltögetek kérdőíveket meg böngészőben nézek meg néhány dolgot mert jobb ott a megjelenítés és a tördelés mint spájszbúkon például. Néha kell ott is.Próbáltam követni a mindenféle fórumok, oldalak utasításait, de eddig nem sikerült. Letöltöttem, beállítottam, kiléptem, beléptem. Szóval mindent amit írtak próbáltam végig csinálni.
Itt a fórumban nem találtam ilyen bejegyzést. (Bár lehet átsiklottam felette, mert azért már több ezer van)
Nektek van e androidra, flyme-ra tapasztalat, hogyan lehet böngészőben flash playert beállítani?
Mert nekem eddig nem sikerült.Nekem firefoxom van. +
4.2.0.5A Flyme verzióVélemény, tapasztalat, megoldás?
-
LewSmith
csendes tag
Nektek, volt már hogy valamit nem tudtatok frissíteni?
Nekem a firefox és a facebook nem frissül.
Az facebooknál mindig azt írja hogy "módosítás régebbi verzióra" a firefoxnál meg azt, hogy "következetlen aláírás...(a többi részét nem látom mit ír, mert lemegy a képernyőről)".A firefoxot visszaminősítem akkor meg tyúklábas lesz és abban kissé nehezen igazodik el akinek nem vágott a szeme.
Másnál is előfordult de akkor még nem zavart ennyire és nem jegyeztem meg a hibaüzenetet. Megkérdezi akarok e frissíteni igent mondok, aztán a fenti lesz a vége.
Van ötletetek, hogyan lehet az ilyesmit kiküszöbölni?
-
LewSmith
csendes tag
Nálam működik a fényerőszabályzó:
Fényre gyorsan reagál, sötétre lassabban. Amúgy ha szabadban vagy akkor így zabálja a képernyő az akksit.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
Falatkable #2298 üzenetére
Szia! Itt a beállításokon belül az ujjal mutató kezecskére kattintva azon belül a fejlesztői lehetőségek legalul és azon belül szintén legalul van a lehetőség, hogy bekapcsold amikor ki lépsz az alkalmazásból a háromszöggel akkor azt törölje is a tevékenység listából így elvileg nem lesz len a tálcán ahogy az előttem szóló mondta.
A másik nem emlékszem ki kezdte az aksi témát, de nekem 24 órát bírta 9 óra kijelző idővel és mellette wifi, 1,5óra jútyub, 4g prioritás, és szabályozza magától a fényerőt ha kint vagy bent vagyok. Ja és bongésztem, ment a spájszbúk és egyéb.
Azóta 1,5 két naponta töltöm.
Tegnap le ment 50egynéhány százalékra este reggel 45% volt amikor felkeltem most 36%-on áll, tegnap 14óra óta megy. Ma is meg lesz a másfél nap simán. -
LewSmith
csendes tag
válasz
Atomcsirke #2263 üzenetére
-
LewSmith
csendes tag
Itt van a kep:
Bocs csináltam képernyő fényképet de nem tudom jól átméretezni mert nem kicsinyíti hanem levágja a részeit ha próbálom átméretezni, hogy ide beférjen. Telgalább is eddig nem sikerül. Amúgy mind ezt a meizun csinálom.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
Atomcsirke #2260 üzenetére
Szia en nem probaltam ki de van benne gyarilag.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
dagabor #2257 üzenetére
Szia! Amikor én rendeltem akkor in stock volt zölden. 3 hét után rákérdeztem és azt mondták nem látnak most rá esélyt, hogy érkezik raktárra. Ezért visszakértem a pénzt és megvettem honorbuy-ról, bár a szállítás miatt drágább volt, de megérte, mert 42 óra alatt rendeléstől megkaptam a telót, mellette egy tok, meg egy védőfólia és az eu-s adapter a töltőhöz. Szóval nem bántam meg. Most úgy néz ki ha várok még egy hetet akkor jövőhétre megkapnám és 13 ezerrel olcsóbb lett volna, de kb 1hét használat után azt kell mondjam megérte.
A xiaomi sem rosszabb vagy jobb a többinél, egyszerűen nálam így jött ki a lépés. -
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #2244 üzenetére
Igen én például bevállaltam, és vissza is kaptam a pénzt. De már múlt hét csütörtökön 42 óra alatt megkaptam + ajándék tok + egy egyszerű védőfólia. 57 ezer helyett 70 lett, de totál lessszzszszom.
Viszont azok kapják meg szerintem akik ki is fizették akkor, akik előrendeltek utánvéttel azoknak kell új árat fizetni. -
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
Amikor nem rég a wifin keresztül a rendszer akarta frissíteni a spájszbúk messengert és a total commandert, valamiért mindig sikertelenre ment. Többször is próbáltam kézileg is. De nem jött össze, így egy előző verzióra kellett visszaállnom. Szerintetek nálam volt a gond vagyis valami szoftveres rendszerhiba vagy a szolgáltatóval volt a gond? A rendszer ezt állította, valammi kapcsolat nem jött létre a kiszolgálóval, de az internet ment wifin keresztül. Fényképet elfelejtettem lőni.
A másik, ha valaki tempered glasst vesz abból elég az 2-3 dolláros vagy inkább drágábbat érdemes venni?
-
LewSmith
csendes tag
Na az üzemidőről. Az első töltés után, mivel ugye új és nagyon ráizgultam, nyomattam neki rendesen.
24 óra alatt lefogyasztottam, de ebből ki jött
- majdnem 9 óra kijelző idő
- jútyúbb videó és zene hallgatás 1,5 óra
- be volt kapcsolva végig a wifi
- telefonálni kb csak 10 percet telefonálhattam
- facebook is ment, meg egy kis böngészés
- nem játszottam semmivel, azok általában nem kötnek le, vagy nem sokáig
- kiegyensúlyozott mellett erőforrás kezelés beállítása mellett
- a fényerő meg közepes volt ahogy alapból van (bár kiderült, hogy ha kimegyek a napra akkor magátol felerősíti.)mindezek közben csesztettem a google playt és telepítgettem meg eltávolítottam ami kell tetszett vagy nem tetszett.
Ma már sokkal lájtosabb használat mellett 5 óra kijelző idő és folyamatos wifi, meg még egyéb.
most 31%-on áll.Szóval a két napot is bírja ha valaki nem nyüstöli, de reggel nem kell töltőt magaddal vinni hogy aggódj azon hogy lefogy az akksi.
-
LewSmith
csendes tag
sziasztok!
Ha voltam olyan ügyes hogy a google playt kukába húztam véletlenül, akkor hogyan tudom újra elővarázsolni az ikonját az asztalra? Még semmilyen biztonsági mentésem nem volt erre, mert már láttam valahol ilyen lehetőséget. De van e rá mód, hogy a meglévő alkalmazásból egy új ikont csináljak?
-
LewSmith
csendes tag
Sziaomi ít és visszaküldik a pénzt. Állításuk szerint 3-4 napon belül vissza jön és csekkoljam majd a számlám.
Közben már nyüstölöm a telót rendesen. Szerintem jól szól a hangszóró, fülhallgatóval pöpec. Gyors, eddig semmi nem akadt rajta, max a jútyúb videjó, de az csak a letöltés miatt és az is csak félmásodpercre se. A képek szépek a videót is jót csinál. Bár nem sok összehasonlítási alapom van, de be jön eddig az összhatás.
Még csak ismerkedem az oprendszerrel, de vannak mindig apró meglepetések amiket csinálni. Az eddig telepített alkalmazások mind jól futnak. Biztos belelehet kötni dolgokba de jól össze van rakva. Remélem semmi baja nem lesz és én is tudok majd rá vigyázni mert eddig nagyon bejön.
Ami meg tényleg szép az a kijelző, ez a full HD nekem bőven elég.Már csak az a kérdés, hogy van e arra lehetőség, hogy valahogy az alkalmazások között ugráljak vagy ahhoz kell egy alkalmazás kezelő. Mert van ami futni fut mikor ki lépek belőle, pl rádió megy tovább. Viszont olyan kéne ami hasonlóan a böngészők lapjainál valamit háttérbe tesz, amit használsz az meg elöl van. Ami meg nem kell azt meg eldobod.
Lehet én nem jöttem még rá.Beragasztottam egy képet, arról mi volt a csomagban amit a honorbuy küldött.
Igazából nyitva volt a telefon doboza, de a gyári tyúklábas fólia rajta volt. Gondolom bekapcsolták előtte próba képpen. Volt ami kiesett a dobozból, pl e töltőfej és a kábel és a teló is egy kissé ki volt csúszva.
Az egész egy karton dobozba volt belebugyolálva. De semmi sem volt sérült, és a telefon kijelző sem karcos. Nem látszott használtnak csak trehánynak a csomagolás.
Kaptam hozzá egy fekete tokot és egy nem tempered kijelzővédőt ajándékba! Igen nem rózsaszínt! -
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
A 2000 hozzászólásból sajna nem találom, hogyan kell az elején a kínai appokat letakarítani ás hogyan kell az újakat feltenni.
Le tudjátok ide írni vagy belinkelni az erre vonatkozó hozzászólás számát?
Előre is köszönöm!
wifi megy és az élethez elengedhetetlen internet működik!
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok! Ma megjött a honorbuy-ról a teló!
Így nézett ki a szállítás:
Honor statuszok:
Date Status
2015-06-04 09:22:53 Shipped
2015-06-03 09:06:21 In preparazione Slovenia
2015-06-03 04:48:30 Preparation in EU Warehouse
2015-06-02 17:50:58 Payment acceptedÉs az utolsó DHL státusz:
Thursday, June 04, 2015 Location Time Piece
14 Delivered - Signed for by : /Az átvevő neve.../ /A városom/ 10:51 141, 42 óra alatt kiszállították a rendeléstől számítva, 220 Eurót fizettem paypalon.
Na most már majd jönnek a szakmai kérdések is mint friss okostelefon felhasználó.
Igen, ez az első! (ami az enyém) -
LewSmith
csendes tag
-
LewSmith
csendes tag
válasz
janaman01 #2038 üzenetére
Úgylegyen! Remélem pénteken tényleg kézbe a teló. Bár ha délelőtt jön csak anyukám lesz otthon.
@robi1979 tegnap még jó árban volt és meg is rendeltem!
Products €184.24
Discounts €0.00
Gift-wrapping €0.00
Shipping €35.93
Total paid €220.17Amúgy a honoron van olcsóbb szálítás is csak akkor nem biztos, hogy olyan gyors mint ahogy janaman mondja. Olyankor szerintem érdemes rá kötni azt az 5 vagy hány eurós szállítási biztosítást.
-
LewSmith
csendes tag
Ma 3 hét után írtam egy levelet a sziaomiforszelnek lesz e cucc. Azt írták nem tudni, bár kapnak majd 32 gigabájtosat csak nem tudják mikor. Erre írtam, hogy szeretném visszakapni a pénzem amit kifizettem kártyával. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Rendesen visszafizetik e vagy válaszra sem méltatnak, esetleg húzzák majd az időt. Minden esetre nem péjpál volt.
Mérgemben amúgy megrendeltem a hororbuyról ott is in sztokk volt így remélem meg jön legalább amíg visszakapom a pénzem a másiktól. Itt péjpállal fizettem már a biztonság kedvéért.
Szóval most remélem a legjobbakat.
A m2 note meg nekem nagy csalódás az előd tudásához képest még úgy is hogy kevesebbe fog kerülni.
Inkább lehetett volna a neve m1 note 2 vagy m1 not c. Jelezve a kisebb teljesítményt. Így egyáltalán nem tekinthető utódnak hanem csak egy kisebbik öcsikének. -
LewSmith
csendes tag
válasz
purpledonkey #1921 üzenetére
Nem tudom, még várom a telót a sziaomitól. De ha megérkezik ilyet gondoltam rá és nagyon tetszik ahogy kinéz.
@Unsign Sokat nyüstölted vagy egyszerűen egy idő után elfáradt?
-
LewSmith
csendes tag
válasz
purpledonkey #1918 üzenetére
Nekem ez jön be [link]
-
LewSmith
csendes tag
Én pont azon gondolkozom, hogy ha 1-2 héten belül nem érkezik meg és lesz pénzem, akkor megveszem honoron gyorsba.
A másikat meg oda adom jó magyar forintért egy önként jelentkezőnek, a megjön a sziaomiforszelről.
Persze az is egy eset, hogy visszakérem a pénzt, bár sajnos nem paypalon fizettem, hanem kártyával.
Amúgy furcsa, hogy amellett emelték az m1 nóta árát, hogy az mx4 és pró árát nem emelték. Bár valószínüleg ezek még azoknak a jelenlegi raktári ára, és az új készletnél azokra is emelkedni fog. -
LewSmith
csendes tag
válasz
South Velen #1715 üzenetére
Köszi a választ! Én is így gondoltam, de kíváncsi voltam olyannak a véleményére is akinek volt szerencséje mindkettőhöz! Bár más fórumon olvastam, volt olyan akinek egyáltalán nem melegedett az MX4. De lehet nem ez a jellemző.
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
A meizu MX4 és az m1 note között van akkora különbség, hogy érdemes legyen érte fizetni +30-35 ezer ropit?
Nekem bejön mind a kettő, a 16gb-ből az egy 57e a másik meg 92e mindennel együtt.
Ha a számokat nézem az előlepi kamerán és a dual simen kívül az mx 4 jobb, de volt e már valakinek mindkettőhöz és van e összehasonlítási alapja? -
LewSmith
csendes tag
Srácok! Alap helyzetben az op rendszer és az alap programok mennyi helyet foglalnak? 3-5 gb?
Amúgy be lehet állítani, hogy az op rendszer frissítse magát vagy rákérdezzen amikor új verzió elérhető vagy nekem kell letölteni a gyártótól és telepíteni?Amúgy én 05.13-án rendeltem, azóta várok, de egyenlőre nem akarom visszakérni a pénzt.
Ha megérkezne a restock és éppen előtte töröltetem a rendelést + a túl rendelés miatt ismét elfogy gyorsan, akkor megnyúznám magam!
Amúgy láttam ali-n és íbéjjen is in stockkal de félő hogy ott is üres a készlet. -
LewSmith
csendes tag
válasz
interstart #1586 üzenetére
Én is vágom, ha nincs akkor nem tudják küldeni,
de én azért írtam mert amikor rendeltem, ki is fizettem kártyával és in sztokk volt zölddel és elvileg legkésőbb tegnap kellett volna megérkeznie.
Szóval érdekelt mire számíthatok.
De megnyugtattak és válaszoltak 4 órán belül.Az Emagnál volt, hogy 1 napot is várnom kellett a válaszra, de az még mindig jobb amikor egy banktól kérdezel és várnod kell egy hónapot....
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is válaszolt a sziaomiforszell. Reggel 8 körül írtam 12 után már válaszoltak.
Röviden, sajnálják de kék 16gébés hiánycikk
, és azt is sajnálják, hogy amikor rendeltem és in stock volt az már nem volt igaz mert még nem frissített a rendszer.
Reménykednek, hogy a héten megkapják a resztokkot és amint lehet küldik.
Kívánom, hogy mindenki legkésőbb jövőhétre már a nottjáról lője a fórumot!
Amúgy spájszbúkon is bombázzák őket rendesen!
-
LewSmith
csendes tag
válasz
interstart #1543 üzenetére
@interstart köszi a választ, nálam az order status-ban csak ez van még:
05/13/2015 Payment accepted
05/13/2015 Awaiting bank wire paymentszóval, nem úgy néz ki mintha történt volna már bármi is.
Ha lejár az 5 munkanap ami szerda, tekintve az eltolódást és a hétvégét, akkor írok nekik.
Bár lehet türelmetlen leszek és előbb írok akár már este.Bár az inglisem szegényes, de összehozom. Ezzel is tanulom a nyelvet.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
batai15 #1532 üzenetére
Eddig még nem jött meg. Szerdán este rendeltem, kártyával fizettem. Nekem amikor csináltam zölddel írták, hogy "in stock".
Remélem holnap holnap után megjön, ha nem akkor írok nekik mi a p---- van.
Amúgy van valakinek tapasztalata, hogy megy ez?
Kell kapni a sziaomiforszellen e-mailt ha raktárban van vagy a futárnál?
Látszik az rendelés infóban? -
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #1502 üzenetére
Hozzászoktam már nagyon a kártyás vásárlásokhoz és elszoktam a kp-tól.
A sziaomi pedig megbízhatónak tűnt a fórum hozzászólások alapján. -
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattalak titeket meg a cikkeket.
Ez is segített, hogy megvegyem a "Mizut!?".
Szerdán rendeltem este 10kor a sziaomiforszelen a telót. Már alig várom, hogy megjöjjön és kipróbáljam.
Hosszú ideig gondolkodtam milyen telefonom legyen, az LG G3 és a OnePlus One tetszett, de nem volt rá 100-120 ruppóm. Így amikor ezt a kütyüt megtaláltam, lázba hozott mert annyival nem marad el a másik kettőtől /ezzel az állításommal én is vitatkozom/. Az ár és a hozzá tartozó tudás meggyőzött.Remélem tényleg kihozzák 3-5 nap alatt amit írtak, ha így számolom legkésőbb jövő hét szerdára itt lesz.
Amúgy a sziaomiforszellen elrontottam az első rendelést, de mikor írtam nekik egy levelet erről 10-12 órán belül törölték és a levelemre is válaszoltak.
Most már csak azért van bennem egy kis félelem, mert nem bírtam várni és feltölteni a péjpált és kártyával fizettem. Szóval most van kicsivel kevesebb mint 57 ezrem a levegőben.
Egy valamit sajnálok még, hogy nincs feketében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest