-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3736 üzenetére
Kikapcsoltam neked az enyémet és most nézem, hogy ha Upgrade menüben vagy bent és rádugod a telót a gépre, akkor bejön egy Recovery meghajtó, ami 1 giga. Ha esetleg arra felmásolsz egy U-romot, akkor vajon mit csinálhat?
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3734 üzenetére
Az nem jó. Próbáld meg mégegyszer telepíteni. Hang fel + Bekapcs egyszerre és ott először egy hard resettel érdemes próbálkozni, hátha, majd újratelepíteni.
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3561 üzenetére
Milyen betű volt a végén? A mostani végén mi van?
-
janosgal
tag
válasz
Lacika2013 #3561 üzenetére
Elvileg ez egy teszt firmware, ez lesz az szerintem:
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3559 üzenetére
Magyar nyelvet a 4.2-es U verzió és az I rom tud. Az U-re visszatérni nem lehet, az I-t ne tedd fel, mert gáz. Tehát marad az A, arra pedig tedd fel a MoreLocale progit (root kell) és akkor lesz egy kb magyar rendszered, bár a beállítások akkor is angolul lesznek...
-
kidnou
őstag
válasz
Lacika2013 #3482 üzenetére
Én a meizu alkalmazás központjából telepitettem rendesen működik
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3289 üzenetére
Ó, az bosszantó...
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3287 üzenetére
Azt sajna nem tudom. Hova górtad?
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3273 üzenetére
Azt nem tudom, de mégis kellene egy torx, mert Oscar Wang elfelejtette beletenni a csomagba!
-
Kowi84
aktív tag
válasz
Lacika2013 #3213 üzenetére
Valaki tapasztalt már olyasmit, hogy a kamera képe teljesen homályos, mintha lenne egy fólia az objektív előtt. Hiába próbálok fókuszálni - bár a négyzet bezöldül, de a kép mégis homályos marad. Próbáltam közelebbit és távolabbit is fotózni, de ugyanaz az eredmény. Egyik napról a másikra lett ilyen. 4.2.0.5A rom van fenn.
Ötlet?
-
interstart
tag
válasz
Lacika2013 #3208 üzenetére
4.5.XA romban alapból nem volt magyar nyelv, se a mostaniban se a korábbiban.
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3208 üzenetére
Nekem úgy van magyar 4.5.5-ben, hogy 4.2-ről frissítettem...
Szerk.: illetve pontosítok: helyel-közzel magyar...
-
Falatkable
csendes tag
válasz
Lacika2013 #3036 üzenetére
Lampardtol. De lehet korbenezek itt Pecsen, hatha tud valaki csinalni vele valamit. Lcd meg minimum egy 10es ahogy neztem ?!
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2892 üzenetére
Kérlek linkelj nekem egy ilyen LCD-t! nagyon köszi!
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2892 üzenetére
baaaaaaaker! ma jött meg a kijelzőm
persze nyilván nem a frame-es verzió hanem a másik... na mindegy, a kétoldalas ragacs még nem érkezett meg, az még kell a frame átrakáshoz, úgyhogy a műtét még csúszik picit, de most már nem rendelnék frame-es kijelzőt, nem bírok ennyit váni... arról nem is beszéllve hogy a repedések egyre csak nőnek, több helyen elérték a keretet, tartok tőle hogy egyszer csak kakukk és nem lesz több tapi érzékelés.
-
leslien
nagyúr
válasz
Lacika2013 #2888 üzenetére
lassú voltam
-
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #2888 üzenetére
Itt van leírva a megoldás: amikor feljön, hogy frissítsd a Google Play Services-t, nyomj rá, odavisz a Google Play-re, uninstalláld, és utána telepítsd ezt a verziót.
-
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #2707 üzenetére
Csak akkor fog működni, ha a clear data opciót bepipálod telepítéskor.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2694 üzenetére
köszi, a link amit küldtél azt írja:
"What is in Hard Box ?
l Original lcd screen
l 1 set of Free tools "jól értem, hogy akkor a tapadókorong, a csavarhúzó, a "pengető" meg minden ami kell a művelethez az benne is van a dobozban? Persze ragasztó nyilván nem, de az ott van a másik linken, azt is köszi szépen! Szerintem meg fogom rendelni, mert ez a 4 dolcsi már olyan mindegy... ne ezen múljon, csak legyen már jó a telcsi.
-
purpledonkey
tag
válasz
Lacika2013 #2693 üzenetére
Nemtom, egy Iphone 3gs-nél magam is szedtem le digitizert az LCD-ről és nem feküdt meg. Munkatársammal közösen pedig egy Lenovon cseréltünk szintén pókhálósodás miatt érintőt és nem lett baja, sőt azóta el is adta.
Nem lehetetlen küldetés, viszont az tényleg igaz, hogy a frame-re ügyelni kell. Igazából ez csak otthoni körülmények között igényel több odafigyelést meg rutint. Egy jó szervizes meg tudja oldani sztem, mivel ahogy említetted, csinálják is. Szike helyett megoldás lehet a hozzá adott "gitár pengető" szerű műanyag is, sőt!
Nem direktbe kell nyomni nagy hőfokon a hőlégfúvót és lehetőleg maximális ventillátorsebesség mellett.
Tény, hogy sokkal egyszerűbb egyben cserélni.
Úgy gondolom, hogy nem kell feleslegesen elijeszteni senkit a feladat összetettsége miatt, mivel nem tudhatjuk, hogy ki milyen tehetséggel van megáldva
Senkit nem szeretnék az önálló digitizer cserére rábeszélni, pusztán a lehetőségeket vázoltam 1-1 mondatban.Elsődlegesen én is azt a megoldást támogatom, hogy szakemberrel csináltassa mindenki az ilyen jellegű javításokat.
Szerk:
természetesen inkább én is az általad linkelt variációt tartom könnyebben kivitelezhetőnek, és a későbbiekben is jó szolgálatot tehet bárkinek!
Keresőszavak: Kijelző, digitizer, javítás, sérült, leesett, betört
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2684 üzenetére
köszi mindenkinek a tanácsokat, azt hiszem lemondok az olcsóbb megoldásról és komplett LCD-t cserélek.
Ez a frame melegítés ez hogy? a meizu-s linken nem láttam ilyesmit, mondjuk ott kiveszik kompletten az LCD-t aztán félre teszik és el is köszönnek tőle, csak a telót boncolgatják tovább. Másik kérdés ezzel kapcsolatban: lehet ilyen frame-et venni külön? Gondolom nem lehet egy nagy beruházás, akkor meg inkább legyen az is új, ne kelljen fűtögetni semmit ha nem muszáj.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2689 üzenetére
Kamera az olyan amilyen volt, ez nem szoftveres dolog, a kamera erre képes. Pár hozzászólással feljebb minden le lett írva, linkekkel együtt
. A rendszer még béta, szóval vannak hibái, szerintem várd ki a hivatalost
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2687 üzenetére
Egy ideje már 5.1-et használok, csak nem ezt a verziót. Teljesen őszinte leszek: hova gyorsuljon a telefon? 4.4-es rendszerrel is szinte mindenhol stabil 60fps-t produkál és 5.1-en sem változik a dolog...
-
batai15
félisten
válasz
Lacika2013 #2319 üzenetére
dehogynem . tesztben is írják. plusz ha van automata fényerő szabályzás az is csak így lehetséges.
-
Lacika2013
tag
válasz
Lacika2013 #2225 üzenetére
Vissza se küldöm gariba a másikat,inkább veszek egy uj kijelzőt,mert tuti nem cserélik ki
-
batai15
félisten
válasz
Lacika2013 #2223 üzenetére
tegnap még 195 volt.na tőlük se rendelek.
-
törölt tag
válasz
Lacika2013 #2204 üzenetére
Alarm clock xtreme van nalam semmi hasonlot nem lattam.
-
törölt tag
válasz
Lacika2013 #2200 üzenetére
Nalam csak ha valami jatekbol lepek ki vagy felzabalta valami mas a memoriat akad meg max vagy ha a teljesitmeny profil van minimumon. Mit csinaltal amikor belaggolt?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2200 üzenetére
Elhiszed, hogy a kamera ugyan olyan sz@r fog maradni? Nem szoftveres a probléma... belassulásokat nem tudom hogy tudsz produkálni a telefonon, nekem még nem sikerült, meg én mindig pucolom a ramot(quick system info pro). Minden telefonnak megvannak a határai, a 2 giga ramot is könnyen tele lehet pakolni és akkor tud akadásokat produkálni...
-
törölt tag
válasz
Lacika2013 #2196 üzenetére
Nem reg jott a 0.6 tuti nem egy honapos az i-s rom. Valami hiqnyzik?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2196 üzenetére
És a telefonod annyira bugos, hogy nem lehet használni? Vagy esetleg annyira tökéletlen a rendszer, hogy frissíteni kéne apránként, egy-két sort az előbbi frissítéshez? Szerintem inkább az 5.0-t reszelgetik a 4.4 helyett.
-
l miki
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2105 üzenetére
szállítás ingyenes, 10% a vámbiztosítás, ami azt jelenti ha megvámolják, akkor küldöd nekik a bizonylatot és kifizetik neked
így 204 dollárra jönne ki -
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #2066 üzenetére
Products €184.24
Discounts €0.00
Gift-wrapping €0.00
Shipping €35.93
Total paid €220.17 -
batai15
félisten
válasz
Lacika2013 #2066 üzenetére
39 dodó-
-
namilegyen
tag
válasz
Lacika2013 #2054 üzenetére
Én is akkor rendeltem tőlük. Ma töröltettem és megrendeltem Honorbuyról plusz egy tizes de letojom. Xiaomi kapja be.
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #2054 üzenetére
Lacika ne idegesiccccsé má fel még nem küldted vissza és rendeltél egy másikat????
-
cinemazealot
addikt
válasz
Lacika2013 #1763 üzenetére
Nem feltétlenül. Én egy 600 GB-os SAS vinyót küldtem ki céges berkekben Lengyelországba DHL-lel és hát volt vagy 25e Ft.
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1774 üzenetére
nem ők kb 10 esbe viszik...talán a dpd azthiszem 6500...de 3 e tuti nem..
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1763 üzenetére
nem nem....én olaszolszárgba küldtem pl vissza, elsőbbségi levélként add fel dobozban ajánlva, elsőbbségivel 500 gramm alatt, 3000 ft ból kijössz nekem valami 485 gramm volt, igaz a szemét posta oldalán azt irják hogy 3-5 (munka)nap alatt ott van, de kell neki vagy 12 nap...( legroszabb esetben ) mondjuk nálam benne volt hétvége is, meg az ünnep is sajnos)
szóval ha igy adod fel, akkor kb 3000 e ft.ha minden igaz holnap a honorbuy (remélem) dhl el küld egy újat és pénteken a kezemben, de legkésőbb hétfő, ha a számitásaim nem csalnak, de ha olasz postaával adják fel, akkor 2 hét is lesz, az olasz posta marha lassú, múlt hét szerdán már ott volt a csoagom, és ma kapta kézhez az illető elsőbbségivel..szép mondhatom..
-
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #1749 üzenetére
Az az International verzió, olyan valószínűleg senkinek sincs itt, mert a kínai webshopokban olyat nem lehet kapni. Errefelé az A és az U verziók mennek.
-
robi1979
aktív tag
válasz
Lacika2013 #1710 üzenetére
Te is utánvéttel kérted a xiaomiforsale-ről? Én ezért akarom lemondani a rendelésem mert utánvéttel kértem nem tudtam payapallal kifizetni és ha bármi gond van akkor így nincs buyer protect. Gondoltam lemondom és megrendelem ismét paypallal csak biztonságosabb így, gondolom én, nehogy a végén sz@rjanak a garira.
Janamannak és a paypal beállításoknak hála így már nem számol fel a paypal 2500ft-ot plusszban :-)
Ilyenkor ha gond van a telóval a postaköltség kit terhel? Ti fizetitek?
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1710 üzenetére
és mit irtak cserélik vagy javittatják ?
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1708 üzenetére
Te hol vetted?
( az enyém a tracking szerint már a cimzett városában van a postán...és át is vehetné....de inkább kivárja a lusta olasz hogy kedden kivigyék neki...)
vagy legalábbis gondolom ez azt jelentené olaszul
Inviato dal centro postale di UDINE CP a UD EUROPA CPD in data 22-MAG-2015
-
cinemazealot
addikt
válasz
Lacika2013 #1705 üzenetére
Én is ezt tapasztalom, de csak azután, hogy az app teljesen kiürül a memóriából. Fura, hogy nem menti a beállításokat.
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #1705 üzenetére
Kaptál egy másik készüléket? Elvileg te visszaküldted.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #1486 üzenetére
De van rá lehetőség...
A home gombon húzd fel az ujjad és kész is...
-
interstart
tag
válasz
Lacika2013 #1429 üzenetére
Szia,
igen 16GB fehér változatot rendeltem egy hete, eredetileg úgy volt, hogy múlt hétre fog jönni cucc, de aztán mondták, hogy valószínűleg a héten várható hogy megérkezik hozzájuk a készlet. Keep Calm és igen...még nincs raktáron és aki rendelni akar az szerintem most tegye meg, mert ennyi előrendelés mellett szerintem vagy 10 percig ha lesz belőle előrendelés nélkül telefon. Én utánvéttel rendeltem meg...ha később sem jön, akkor lehet nekik levelet írni, törlik a megrendelést és visszautalják a pénzt. De szerintem légy türelmes, megéri várni rá
-
South Velen
addikt
válasz
Lacika2013 #1083 üzenetére
írj nekik a facebook oldalukra is, ha nem válaszolnak hétfőn se.
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #1083 üzenetére
Mivel május 1 ünnep, 2-3 meg hétvége.
Amúgy ez valami szlovák cég, legalábbis feladó alapján.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #983 üzenetére
Mint azt mondtam nekem 3 óra után tűntek el, fél órától nem igazán fog változni
-
purpledonkey
tag
válasz
Lacika2013 #975 üzenetére
Úgy nézem, hogy csak beragadt pixelek, AllTheBest által javasolt alkalmazás szerintem is megoldás lehet. De ha ez az állapot tartósan fennáll, akkor érdemes lenne megpróbálni gariztatni, mert nem 3-4 pixelről van szó.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #978 üzenetére
Valószínűleg igen, nagyobb gyártóknál alapvető
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #975 üzenetére
Dead pixel fix-et tolnék a helyedben, csodákat tud tenni(LG g2-n nálam bevált) Kb ennyi pixel volt nálam is beragadva, 3 órát ment az alkalmazás és végleg eltűntek
dead pixel -
motoflug
őstag
válasz
Lacika2013 #611 üzenetére
Nekem anno volt egy CC5700-em, valószínűleg felskálázott 13mpx, de egy kis játszadozással hihetetlen szép képeket lőtt, szóval ezt sem félteném.
Megtaláltam a linket:cc5700
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #607 üzenetére
Egy ilyen árkategóriájú telefontól nem kell sokat várni
Én se a telefonom fogom fotózásra használni, de arra,k hogy ha hirtelen le kell valamit fényképezni, na arra teljesen jó
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #597 üzenetére
nade nekem nem is mutatja hogy lenne nem fogadott hivásom...csak ha elkezd valóban kicsörögni....ha csak egyet csörgetnek, nem jelzi hogy lett volna hivásom...
robi1979: nincs benne....az oroszok nál találtam valami leirást, de bele kell nyulni a rendszerbe...
sőt felraktam egy billentyüt de azt se cseréli le..marad a gyári...nah...kezdem törölgetni a cuccokat, de igy meg félő hogy nem mennek fel a frissitések...
-
Lacika2013
tag
válasz
Lacika2013 #591 üzenetére
Na,30 perc után elkezdett visszafelé menni,most 6%
Alakul -
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #589 üzenetére
Az kellemes
Csinálj a hibáról egy videót amíg van a telefonban szufla és küldd el a boltnak... Hátha cserélik...
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #587 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de újraindítani próbáltad már? Esetleg kikapcsolva tölteni próbáltad?
-
Lacika2013
tag
válasz
Lacika2013 #582 üzenetére
Most azt csinálja,hogy 7%-nál megállt a töltés,10 perce rajta a töltő.
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #578 üzenetére
a kemerával nekem semmi bajom
az egész jó
nah ez is úgy lesz mint a coolpad ..ahány meizu annyi szokás? zenehallgatás kihangositás hangerő ? neked nem kevés?
-
thenameless
tag
válasz
Lacika2013 #573 üzenetére
Troll Mode ON: Mert az az enyémmel készült és az enyém sokkal jobb, mert csak.
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #569 üzenetére
melyik note , má van annyi
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #561 üzenetére
Itt elvileg le van írva, hogy mit kell csinálni!
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #561 üzenetére
Van egy olyan, hogy Google installer, azt kell letölteni, utána má lesz Google Play-ed is
Én is küzdöttem vele egy darabig, míg erre rájöttem, viszont azóta nagyon jó minden! Leszedtem egy Uninstallert, azzal megszabadultam a kínai appoktól is -
robi1979
aktív tag
válasz
Lacika2013 #552 üzenetére
Grat a telefonhoz! Én meg még mindig lesem a 32gb-st. Te is a xiaomiforsale-ről rendelted? Azt kérdezni is akartam hogy ha végre nekem is meg lesz az m1-em, mi a teendőm a kínai appokkat? Rootolva van, azaz ezeket le lehet gond nélkül törölni? Első bekapcsnál ugye nem kínai karakterekkel indul?
-
bigapu
tag
válasz
Lacika2013 #559 üzenetére
van egy ikon (frissítés,felfelé mutató kék nyíl) leszedte, felrakta, újraindult, ennyi.
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #550 üzenetére
elvileg meizu markettel ellehet távolítani.
-
bigapu
tag
válasz
Lacika2013 #555 üzenetére
4.2.05 nincs tele, az enyém A-s
-
hunaqua
addikt
válasz
Lacika2013 #552 üzenetére
-
hunaqua
addikt
válasz
Lacika2013 #550 üzenetére
Most érkezett a telefon?
-
robi1979
aktív tag
válasz
Lacika2013 #489 üzenetére
Ez a tok nagyon jó! Ti Aliexpresszen mivel és hogyan fizettek? Mert a paypalt nem engedi...Az ingyenes szülinapi iGO-t hogyan tudom letölteni hogy megmaradjon az APK?
-
purpledonkey
tag
válasz
Lacika2013 #489 üzenetére
Légyszi dobd be őket linknek, hogy kattintható legyen. Köszi!
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #482 üzenetére
Gondolom a hétvégi napokat nem kell rászámolni, én inkább keddre tippelném...de nem tudom hogy működik ez a csomagküldőknél.
Negatívum max annyi, hogy folyamat attól félek, hogy kicsúszik a kezembőlKell vennem hozzá egy tokot!
De különben eddig minden szuper!
-
RGida85
tag
válasz
Lacika2013 #453 üzenetére
Igazat megvallva nem figyeltem. Amikor úgy van lehetőség töltöm otthon. Általában este. Egész nap nyomkodva, játszva wifi mellett estére 50-60%ra esik le. Két napot sztem lazán kibír.
-
Matutitu
csendes tag
válasz
Lacika2013 #456 üzenetére
Már az enyém is.
Zityinek Pozsonyból jött. -
Lacika2013
tag
válasz
Lacika2013 #455 üzenetére
Na,az enyim már shippingen
-
Matutitu
csendes tag
válasz
Lacika2013 #453 üzenetére
A delivery menüpont alatt azt írják, hogy a rendelés teljesítése után küldenek nyomon követési számot és linket is, ahol figyelhető a szállítás állapota.
Szerintem kedden várható a megérkezése, mert nálam ma csak egy státuszváltozás volt, hogy jelenleg összekészítés alatt áll a csomag, ha azt hétfőn átadják a futárszolgálatnak, akkor azt csak kedden hozzák ki. Már nagyon várom -
RGida85
tag
válasz
Lacika2013 #437 üzenetére
Ahham. És hogy linkelem be ide a képet a drive-ból?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #428 üzenetére
Az jó
Akkor jövő hét végén megrendelem magamnak én is
Esetleg majd írnál ide, ha megjött a csomag?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #426 üzenetére
Megrendelted már? Azt nem írja, hogy mennyi a szállítás utánvéttel?
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #422 üzenetére
Forintban fizettem, de bankkártyás fizetésnél végülis mindegy.
Semmi extra nem volt a dobozban, egy adatkábel, egy töltő, ami nálunk nem használhatómeg a teló. Ennyi pénzért extrákat ne várj
Az nem árt, ha van otthon egy másik töltőd...vagy egy átalakítód -
Matutitu
csendes tag
válasz
Lacika2013 #422 üzenetére
Megrendeltem én is
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #420 üzenetére
Nekem a GLS hozta, hétfőn küldték, szerda délelőtt megkaptam
-
Jocika84
tag
válasz
Lacika2013 #409 üzenetére
http://www.xiaomiforsale.com/
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #393 üzenetére
Majd holnap, most töltőn van
-
Goose-T
veterán
válasz
Lacika2013 #374 üzenetére
Ugyanolyan szar (vagy jó, ahogy tetszik) a kamerája, mint a Redmi Note-nak, nincs lényeges különbség. Megfigyeltem, hogy az igényesebb, de még olcsó kínai telefonok (Xiaomi, Jiayu, Lenovo, Meizu márkák megfelelő modelljei, mondjuk 150-250$ közöttiek) mind ugyanazt a képminőséget hozzák, ha a "szabvány" 13 megapixeles érzékelő van bennük. Nagyjából ugyanazokat az érzékelőket kapják, a gyári képfeldolgozó szoftveren szerintem nem sokat változtatnak, szóval borítékolható az eredmény. A Meizunak annyi előnye van a többi telefonhoz képest, hogy kéttónusú dupla vakuja van.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Lacika2013 #374 üzenetére
Én kamera buzi vagyok, és szerintem a kamera elmarad a G2 kamerájától.
Szürkületben esélytelen 25-30fps-es videót felvenni, nem bírja a hátlapi szenzor. Az előlapi 5mpx-es viszont tökéletes videót csinál vak sötétben is.
Zajos képeket készít többnyire.
G2 ugyan ebben az árban van, nem sokkal kisebb, és ott minden rendben van.Egyébként szép és jó telefon. Vigyázni kell melyik változatot veszed. A kínai változat ROMja szerintem katasztrófa. Tele fordítási hülyesegekkel, zavaróan sok benne a kínai katyvasz.
Nekem mindezek mellett tetszett, de ennyiért inkabb rohantam vissza a G2 höz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest