- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
AllTheBest #3791 üzenetére
szia
a pingdigital link már nem él
de már a mall.hu se árusítja
-
madarasz92
őstag
válasz
AllTheBest #3393 üzenetére
Elég szomorú..
nagyon nem vagyok meg elégedve a G2 kevesebb masina volt..
-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest #3283 üzenetére
-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest #3277 üzenetére
Megnéztem, ötágú! Mellékelek majd képet, de szerintem jól látom...
-
madgie
titán
válasz
AllTheBest #3277 üzenetére
Az iPhone-hoz pentalobe kell, a torx meg "hatágú", nem öt.
-
lesoma
csendes tag
válasz
AllTheBest #3139 üzenetére
Azert volt a vegen a kerdeseknek,mert ez csak puszta kivancsisag.
-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest #3113 üzenetére
Én M1 note-ról beszéltem, de az alámban is ott van. Természetesen tudom, hogy csak béta, de hajt a kíváncsiság!
-
Adamis
őstag
válasz
AllTheBest #3109 üzenetére
Csak egy ötlet volt. De ahogy jönnek ki a ROM-ok, lehetne frissíteni az összefoglalót azon tapasztalatok alapján, amiket a felhasználók itt a fórumban leírnak (van-e magyar nyelv, stabil-e - mondjuk).
Az a 4.5.3U verzió nincs meg véletlenül neked? 150 kB/s-al jön lefele - még két óra...
-
leslien
nagyúr
válasz
AllTheBest #3068 üzenetére
csak javítottak h nincs magyar...
-
madgie
titán
válasz
AllTheBest #3063 üzenetére
Nem, mi?
Ezzel kezdtem a "hibafeltárást"
Egyébként dicséretes, hogy az átlag androiddal szemben alapértelmezésben nem garázdálkodik minden a háttérben.
-
Vartanus
őstag
válasz
AllTheBest #3027 üzenetére
3 Játék érdekelne hogy megy a 2 telón, ha megtudod nézni nekem
Modern Combat 5; Dead Trigger 2, WoT Blitz
Ezen kívül mondjuk egy FHD-s AVI film mindkettőn
Neked a Note 32 gigás vagy 16?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #3011 üzenetére
új ötletem támadt! visszaküldöm a forgalmazónak a pixelhibás LCD-t, visszakérem a pénzt, rendelek egy olyan LCD-t amihez frame is van, azt beleteszem és hopp, máris jó lesz a telóm! (maga a szenzor üzemel, csak a rossz minőségű összeszerelés miatt nem jó) csak így 3-4 hétig megint várhatok...
-
leslien
nagyúr
válasz
AllTheBest #2986 üzenetére
gondolom ha fel megy az update zip utána root ugrik...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
AllTheBest #2955 üzenetére
A rendszer "zártságától" én is tartok, mert speciel a Galaxy S5-el én is megszívtam. Nem hogy ROM-olgatni, rootolni se tudom, garanciavesztés nélkül, a Samsung gyári bloatware-je pedig megfeküdte a gyomromat.
Pedig istenuccse, csak munkára akarom használni, de már a beszélgetés közben, tetszés szerint indítható hangrögzítés - ami a általában alap máshol - a Samunál már root jogokat és rendszerfile-mókolást kívánt volna, amin nem kicsit kaptam fel a vizet. Szerintem egy csúcskészüléknél, amit leginkább üzleti felhasználók vesznek... ááá, nem is idegesítem magam. Samu nullkilométeresen vissza a fiókba, biztos lesz kolléga, aki tapsikolni fog örömében, ha megkapja. De a derék öreg Lenovom felett sajna eljárt az idő, a GPS-e meg újkorában sem, hátizé, khmmm... szóval megérik lassan a nyugdíjaztatásra.m1-eken mennyire lehet testre szabni a Flyme-t? Sárga tesók eleve rootoltan küldik-é, vagy a gyártól kell kérni unlock kódot, mint a Huawei / Honornál?
-
mclane_
aktív tag
válasz
AllTheBest #2973 üzenetére
Hát ez nagyon remek hír. Köszönöm szépen. Tudsz esetleg erre egy dátumot?
-
migabi24
nagyúr
válasz
AllTheBest #2955 üzenetére
Hát a nexus 5 az hatalmas visszalépés kesz az akkuidőbe
-
leslien
nagyúr
válasz
AllTheBest #2953 üzenetére
most olvastam...
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2953 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2933 üzenetére
Próbáltam ki be kapcsolni de semmi,még jelző hang sincs. Amit leirtam azon kívül minden működik mint eddig, igaz túl sok appot nem használok. Amit észrevettem hogy beállításokban kevesebb a magyarítás de ez engem nem zavar
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2928 üzenetére
Nálam felkúszott frissitésként. Messenger nem jelez, "buborék fej" megszűnt létezni. Gmail, ebay app rendesen jelez. Opera mini beta nem működik. Egyenlőre ennyit próbáltam. Holnap felrakom egy tiszta telepítéssel az sokat szokott segíteni a hibákon.Ha mégse akkor megy vissza a másik
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2875 üzenetére
mondjuk nekem van jópár dolog rajta. meg anno még panaszkodtam hogy a tárcsázója sz*r, azóta találtam egy nagyon király ingyenes tárcsázót, ami nagyon jól kezeli a dual sim dolgokat is, szóval van még plusz 1-2 olyan app is amit a gyári kiváltására tettem fel, így aztán lehet hogy más a leányzó fekvése
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2867 üzenetére
érdekes kérdés ez a melegedés megoldás, meg hogy mennyire lehet észrevenni. én sem a játékokra gondolok, hanem a mindennapi használatra. nekem már 1,3 GHz környékére visszavett órajel esetén is kiütközött a különbség, például olyan progik amik szempillantás alatt elindultak 1-2 másodperces késéssel nyíltak meg, így aztán visszaállítottam 1,7-re
tegye csak a dolgát! akkuval még így is nyüstölve is simán elmegy egy napot
ki van fizetve minden MHz
-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
AllTheBest #2865 üzenetére
Nekem is 5.1 van fent (m2 note) azt be lehet állítani a messengeren belül, hogy látszódjon(beállítások-> chat heads->látszódjon teljes ablakos alkalmazásoknál is), azzal nincs probléma, csak szétcsúszik az egész ahogy megnyitom :/
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2841 üzenetére
A billentyűzet rendes működése megváltás a 4.4hez képest. Itt nem akad ki ha javitani akarok.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #2839 üzenetére
Értem, köszönöm mindenkinek a választ!
Szerintem délután én is felteszem, mert akkor le tudom menteni az adatokat gépre, addig sajna nem.
-
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #2792 üzenetére
Ez ha jól értem még béta, vagy is teszt verzió?
Érdemes feltenni? Nekem 4.2.0.5.A van, eddig semmi gond nem volt vele. Talán annyi, hogy a nagy melegben jobban merül az aku mint 30 fok alatt. Bár ez lehet csak nálam van így.
És ha felteszem, a régi progikat, ha jól tudom nem kell újra instalállni? Nem vész el adat, max a tyúklábasok jönnek vissza.?
Szeintetek ha hivatalos lesz akkor a frissítésnél is felajánlja majd a telefonon vagy külön kell telepíteni?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
AllTheBest #2818 üzenetére
A root mar meg van csak nem talaltam semmi olyan programot amivel tudnam ezt allitani.
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2808 üzenetére
köszi,már fentvan nekemis
-
kidnou
őstag
válasz
Az sms nálad működik? Hiába nyomok rá nem reagál viszont playről lekötött go sms rendesen megy. Marad igy különösen nem zavar csak kíváncsi vagyok hogy nálam jelenkezik csak a hiba vagy nálad is
-
kidnou
őstag
válasz
Köszönöm igy már sikerült.
-
kidnou
őstag
válasz
A google play-t hogy raktad fel? Az alkalmazás központból felraktam, de nem nyitja meg. Egy pillanatra fehér képernyő és be is zárja
-
Lacika2013
tag
válasz
kérhetnék egy linket az uj romrol??
-
BloodRay
veterán
válasz
AllTheBest #2744 üzenetére
Felraktam próbaképpen a Nova launcher prime-ot(ha már megvettem anno) és tökéletes, semmi problém vele.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2769 üzenetére
Igen ezt besuéltük , hogy ehhez a hardverhez nem biztos hogy jó választás a fhd...
-
válasz
AllTheBest #2769 üzenetére
A gyári zenelejátszót nem is próbáltam. A Deezer saját appjával hallgattam zenét, meg még a PowerAmpot próbáltam. A ProwerAmppal kicsit jobb volt, de összességében az sem volt jó minőség. Már írtam a boltnak, hogy vissza akarom küldeni.
A hardver teljesítménye amúgy nem vészesen rossz, csak némileg csalódást okozott az is.
-
válasz
AllTheBest #2766 üzenetére
Nem. Azt tudtam, hogy gyengébb mint az m1, de arra nem számítottam, hogy ennyivel (meg a review-kban is csak dicsérték). A hátlapról tudtam, hogy műanyag, de nem gondoltam, hogy gagyi érzetet kelt. Egyébként ez a 2 pont nem annyira vészes a legrosszabb a gyenge hangminőség, mert használhatatlan zenehallgatásra.
-
BloodRay
veterán
válasz
AllTheBest #2738 üzenetére
Zoopert rég megvettem, nagyon jókat ki lehet hozni belőle, de az időjárás része nekem sosem akart rendesen működni. De lehet kap egy esélyt megint.
Launcher-ből maximum a Nova launcher fog felmenni. -
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2740 üzenetére
na jó, pont kérdezni akartam hogy milyen launcher-t érdemes felrakni manapság, de látom itt a Buzz és a Themer nevét is, kipróbálom őket
a ThL W8s-en még a next 3D volt a sztár nagyon sokáig, majd KK launcher Lolli-s témával, de ezek uncsik már számomra és a FlyMe felületet is kezdem picit unni
így most lesz mit próbálgatni. Esetleg érvek + és - a Themer és a Buzz kapcsán?
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #2738 üzenetére
vagy készként buzz launcher tud egy tonna szépet.
mondjuk az is leginkább zooperre épít
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2688 üzenetére
Akkor mit javítottak a rendszeren?
A kamera jobb lett valamivel?Tudsz adni egy linket,hogy honnan lehet leszedni?
Hogy lehet feltelepíteni?Köszi
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2686 üzenetére
Gyorsabb az 5.1-el?
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2683 üzenetére
Ne feletsétek,hogy a komplett lcd-nél is le kell szedni a frame keretet a régi kijelzőről,mert anélkül jönnek az lcd-k.
Sanos azt is melegitgetni kell.. -
Kowi84
aktív tag
válasz
AllTheBest #2652 üzenetére
Úgy tudom én is. De ellenben az M2-nél még azokban a "bizonyos esetekben" sem jelenik meg. És a kérdés az az lett volna, hogy ez az újabb rendszenek köszönhető-e, és ha az M1-nek frissül a rendszere, itt is eltűnik-e végleg.
-
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #2643 üzenetére
Nekem a kamera körül szokott melegedni kicsit amikor a Mortal kombat x van nyúzás alatt hosszabb ideig.
-
cinemazealot
addikt
válasz
AllTheBest #2605 üzenetére
+1
Az enyém is xiaomiforsale.com-ról származik, de én bevállalós voltam és kártyával fizettem előre (nem PayPal-lal). Két nap alatt már jött is a futár, a készülék pedig hibátlan. Kop-kop-kopHozzáteszem, szerencsém volt, mert amikor rendeltem, akkor pont volt EU-s raktáron az, amelyiket kinéztem (16 GB-os fehér).
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2594 üzenetére
Ezért nem mérvadó ez a kijelzőhasználat. Én 2-3 naponta töltöm és kb 4 óra a kijelző, amit eltudok érni.
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2587 üzenetére
Folyamatos használattal (egyhuzamban) mindenkinek ennyit dobna...ezt a kijelzőidőt mond el 1,5-2 nap használat után..
-
janaman01
addikt
válasz
Igen, de a jelek arra mutatnak hogy az még nem ez a verzió....ugyanis a teden nem volt rezgés , illetve a kamera fokusz is zavaros volt , ebben meg ugye ezek jók
-
monti0222w
addikt
válasz
Ez tényleg jó idő.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2582 üzenetére
köszi akkor nem keresem
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2576 üzenetére
van van ...van rezgés, mindjárt megsasolom akamerát is
csak most újraindult mert mr rootolom :Ö
szerk : kamera kb 10 centiről fokuszál eddig oké...
na majd még tesztelgetem
tehát az update zipet letöltöttem, fel gyökérbe, recovery ben indit, majd system update, ujraindult, majd reoveryben egy clear megint restart és kész is
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2573 üzenetére
oké most minden....a középső gomb is rezeg most .....na akkor csak van rezgés ebben már..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2571 üzenetére
hát én most felraktam az update zipet , recovery alól, most ez onnan felment, de térerő ikonom csak egy lett
, 2 simet használok, ......kamera ugyanúgy sötét..., most csinálok egy cleart...majd meglátjuk mi lesz , nálam furin vselkednek ezek az updaték..remélem nem szállt el az egész
már egy ideje csak a logó forog .....ehhh lehet elkaszáltam ?
ehehe remélem nem..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2569 üzenetére
Értem, viszont otan már akkor ehhez is érkeznek frissitések ezekszerint, bár azt nem értem hogy akkor miiért nem 2 héttel ezelőtt adták ki a hivatalos betát, ha ez ugyanaz
-
interstart
tag
válasz
AllTheBest #2561 üzenetére
Angolul? Ne viccelj
Én is úgy fogom nézni az eventet, mint egy 5éves gyerek. Csak a képeket nézegetem. De hátha lesz infó az 5.1es droidról és lesz némi angol szöveg is benne.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2549 üzenetére
Köszi a választ! Röhej, de pont a ZEDGE-es háttérrel állt fenn a jelenség. :-D ami még furább : egy restart után átméretezte a képeket, azóta rendesen illeszti és nem pixeles, bármit állítok be \o/
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2545 üzenetére
A háttérképre: nem egy kis felbontású képet akarok használni, a kép a galériában kiba' jól néz ki, még nagyítva is! De amint alkalmazom háttér képnek, akkor csak a középső része kerül be tapétának, de az már csak egy pixeles csúfság. A w8s is full HD volt, (igaz csak 5") és ha háttér volt egy kép vagy a galériában néztem, az ugyanolyan volt. Nem vágta le az alját és a tetejét. A nagy felbontás miatt főleg nem értem miért vág le a meizu a képből ha háttérként alkalmazom.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2545 üzenetére
Nem volt még telefonom ami ilyen szépen futtatta volna a ui-t. Volt nálam kölcsön Samu s3 is, magam egy thl w8s-t nyúztam 2 évig, mielőtt meglett volna az m1 note. Nem vagyok benchmark-nazi, de az AnTuTu eredmények igazán meggyőzőek, és azok alapján is megállja a helyét a dupla ilyen árú telókkal szemben is.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2523 üzenetére
Köszi, akkor nem lesz ezzel gond ! A kis hibákat megvremélem javitják! Arról tudni valamit mikor jön a hivatalos? Illetve ha érkezik a tiedre frissités , és a rezgés már abban jó lesz , jelezhetnéd itt mert akkor tuti fellököm mégegyszer
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2521 üzenetére
Pár nap használat után , egyéb észrevétel a lalipopról?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2518 üzenetére
jól gondolom, hogy mire a hivatalos, OTA-n is elérhető verzió is megjelenik, ezeket azért ki fogják javítani?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2506 üzenetére
Köszi a választ!
A *31#-es trükköt ismertem, csak nagyon nem szeretném minden egyes kontakthoz beírogatni, ezért valami programot keresnék amit feltelepítve tudja orvosolni a problémát. Play áruházat már túrom egy ideje, se semmi hasznos, megnézek még 1-2 dolgot, aztán ha nem akkor feladom. Úgyis csak céges kártya, majd kitalálja az illető hogy ki keresi
Remélem a Lollis verzió f*sza lesz, mert eddig ami láttam itt -tudom még csak béta van kint- kapott rendesen hideget, meleget!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2514 üzenetére
Ehehehe , abba beleőrülnek szerintem , mármint a horkolásomba
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2511 üzenetére
Jaja, nagy valoszinuseggel jo is lesz
Más : azt vettem.észre hogy egyes alkalmazásokat lehet a tyari app marketbőlnis frissiteni, pl a youtube playon nem.ajánl fel frissitést, az alkalmaz@s központ pedig igen...fel is frissitettem, pl a youtube hamarabb nyilik meg utána, és ugyanúgy telhes értékű, a quick pic ben megjelenik oldalt egy kis csúszka és dátum alapján tudom görgetni a képeket...azaz....ha onnan frissitem az appokat jobban szaladnak és van egy két plusz benne...egyedül a gugli térkép áll le hibaüzenettel de van lehetőség akármelyik elöző verzió visszatérésre..
Nálam.ez megint egy plusz pont a meizunak. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2496 üzenetére
Na igen, viszont az nekem is tetszik, hogy a statusz bar átveszi az ép futó alkalmazás szinét, jó lesz ez a lali, mostmár várom
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2494 üzenetére
jó akinek jó
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2492 üzenetére
csak azért raktam fel hogy lássam milyen , kiváncsiságból, igazából már a felrakás pillanatában tudtam hogy nem tartom meg , ugyanis irtátok a kamerát illetve a gmailt, meg a rezgést, ezek közül a gmail, illetve a rezgés nálam alap hogy jól müködjön
viszont az intelligens menűsáv kikapcsolását mintha kihagyták volna a lalpipop ból nem ? -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2490 üzenetére
akkor ott lehet a baj, mindegy ma már tuti nem rakom újra
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2488 üzenetére
lehet kellett volna előtte egy clear....? akkor is érthetetlen...pl nked is csak úgy ment fel ahogy nekem...gyökérbe be, update.zip ként, és katt rá fájlkezelőböl...recovery ből az istennek se ment, a 4.4 meg mint a karikacsapás, sec perc vissza, elötte egy biztonsági mentést csináltam, katt rá és pár perc alatt a régi belakott rendszer fogadott...
nem értem ezt lalipop frissitést miért nem ment recovery ből, illetve a kamera stb miért nem volt jó.. nah mindegy, kibirom már azt a pár hetet még megjeenik a hivatalos... -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2486 üzenetére
egyből frissitettem, arra irtam hogy nálam csak 2700 at irt hogy frissitették elöttem..de akárhányszor újrainditottam eddig egyfeszt optimalizálással kezdett...mindegy már visszament a 4.4...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2476 üzenetére
Pont kérdezni akartam hogy te hogy csináltad, mert fentebb irtad hogy neked sem sikerült, na majd holnap megnézem, köszi a tippet!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2472 üzenetére
oda is csináltam, már mindenhová csináltam , update zip el update bin el recoveryből igy is úgy is...nemmegy az istennek se...nem talája...
az összes telómat agyon romoztam, ez meg opat...de az előző meizun is cserélgettem az U , meg az A romot,
ahogy megjött erre meg OTA n raktam fel...ugye frissités felajánlotta hogy letölti oké letöltötte újraindult azt csinálta...most nem tudom mi történt azóta..mert ugye mondtátok hogy a gyökérbe csináljam a root mappát és bele, de ha feldugom pc re, csak azt a tárhelyet látom ahol a dcim is van ott is kipróbáltam, meg ott is ahol a system mappa van, de ugye azt a pc nem látja...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2459 üzenetére
értem, köszi azt nézd már meg hogy semmi rezgés nem megy vagy csak a középső gomb rezgése..azaz ha a hivnak rezeg e, illetve a billentyűleütések rezegnek e?
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2452 üzenetére
kamera hiba nálad is megvan? közeli tárgyaknál.
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #2450 üzenetére
vissza már csak wippal fog menni, különben bootloop.
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #2449 üzenetére
Sikerült!
Mondjuk wipe nélkül húztam fel a telefonra, kíváncsi vagyok, hogy ez be fog-e kavarni a dolgokba, most épp szedem le a 4.5.3A frissítést aztán kicsit nyúzom a telefont, meg az akksit is hamar letesztelem, hála az antutunak
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2442 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2438 üzenetére
Majd beszámolsz te is , több szem többet lát
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #2431 üzenetére
Qrvaélet hogy az egyikben a GPU a másikban a proci jobb, olyan BEST BUY teló nincs esetleg amiben minden meg van egy helyen? No, ezért nem lesz nekem telóm, pedig már nagyon vennék valamit így 2 hónap után. Most meg a Meizu M2 vel szemezek az SD bővítés miatt, bár az nem derült ki számomra hogy az m1 hez képest a kamerája mennyivel gyengébb?! Chigontól rendelném, bár nem tudom hogy a Meizu-nál milyen a hibásodási arány egy kezdő készletnél mert ugye Janaman példájából okulva Chigonék nem a gariztatásról híresek. Bár édsapámnak rendeltem egy Xiaomi Redmi 2 advanced 2/16-ot Chigonktól - gond nélkül ideért - qrvajó kis készülék - cserélhatő akksi, dual sim, SD foglalat - bár nincs benne bitang akku, de úgy ahogyan ő használja, BT, WIFI, mobilnet BE, sok telefonálás, így !!3!! napot bír nála egy töltéssel. Játszani nem játszik- mondjuk én sem - , kijelzőt keveset használja. Lehet a Redmi nekem is elég lenne, csak a külseje nem tetszik annyira. Az a gond hogy kínai telók közül Xiaomiból van viszonyítási alapom, Meizu még nem volt a kezemben. A XI. kerülteben nincs véletlenül Meizu tulaj?
-
Robez88
tag
válasz
AllTheBest #2420 üzenetére
Nos, fél óra tapasztalata alapján: nagyon jól kezelhető, gyors, megkockáztatom hogy jobb mint a 4.4-es droid (ami persze alap, miért lennének frissítések ha nem javítanák a felhasználói élményt)
Összegezve:
- a frissítés után ("U"-ról frissítettem, system upgrade paranccsal a recovery-ben) az összes programom eredeti állapotban megmaradt (névjegyzék, üzenetek, FB-ba csak login-olni kell újra, háttérkép, ikonelrendezés, mappák, minden ugyanaz),
- a korábban root-tal letörölt alkalmazások visszakerültek, de a "beépített root"-ot újra kell engedélyezni és le lehet töröni amire nincs szükség,
- van magyar nyelv (bár én angoul használom), első ránézésre jó,
- multitasking remek (FB-Chrome-Maps hármassal tesztelve, nincs újratöltés),
- Ram takarítás (futó appok bezárása után) > 800 MB szabad ram,
- telefonálás, VOIP működik,
- WIFI, 4G is megy,
- back-front kamera működik, van egy új funkció "metering separation" - még nem jöttem rá mire jó,
- Play áruház is megy, néhány appot frissíteni kell (5.1 miatt?),
- GPS remek, 3 mp alatt pozícionál az udvaron,
- automata fényerő is működik, a dynamic blurring-ot mostantól 3 fokozatú skálán lehet állítani (ha jól emlékszem eddig csak on-off volt),
- security center-ben végre van "power saving" engedélyező modulAmit hirtelen nem értek:
- a rendszer kicsit több tárhelyet foglal,
- régi képeim a windows szerint 1970-es dátumot kaptak,
- a home gomb megnyomásakor nem rezeg, ezt még nem sikerült vissza kapcsolni, ebben várom a segítségeteketScreenshot a GPS és 4G-ről
Szóval tényleg jó és elsőre bug mentes. Ha valakinek eszébe jut még valami amit érdemes csekkolni, írjon és megnézem.
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #2363 üzenetére
a teljesítményével kb semmi bajom, jól látszik hogy szinte pariban van a 800-al, pedig azért az elég tápos még mindig. a görgetések darabosak nekem. a taskváltó is darabos, ahogy felúszik, ha váltok más taskra akkor a beúsztatás, a ph-n fórum görgetés is, a névjegyek között, a maileknél... hiába van max teljesítményen a rendszer akkor is. de ez csak a görgető animáció hülyesége szerintem, és valószínűleg csak engem zavar picit
programok indításában pl nem igazán érzek difit, a gördülékenység mondjuk az ilyen apróságokra vonatkozik nálam
viszont a 64-bites proci kihasználása valszeg hatékonyabb lesz
-
Haneto
tag
válasz
AllTheBest #2360 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
törölt tag
válasz
AllTheBest #2285 üzenetére
Nalam viszont megy. 5 ora kepernyonel rosszabbat nem hoztam ossze. Az gyakran inkabb 6-7. Az leginkabb 2 kover nap.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
AllTheBest #2283 üzenetére
4G-t lekapcsoltad? Mert én használnám, de bosszantó, hogy ennyire merül egy új telefon. Küldjem be szervizbe vajon? Mall.hu-s
-
l miki
csendes tag
válasz
AllTheBest #2248 üzenetére
köszi-köszi, már izgatottan várom, ez lesz az első "okostelefonom"
sd-kártya bővíthetőségről: van ez a videó, ahol a kedves indiai kolléga azt mondja, hogy mégis bővíthető az m1 note, csak a hagyományos kártyák nem jók hozzá, speckó kell, amit pl a sandisk gyárt [link]
mondjuk így hogy ez a kártya 40 dollár, ha működik, akkor se éri meg nagyon
-
l miki
csendes tag
válasz
AllTheBest #2244 üzenetére
bizony, régi ár (szállítással 57e), utánvéttel rendelve!
-
LewSmith
csendes tag
válasz
AllTheBest #2244 üzenetére
Igen én például bevállaltam, és vissza is kaptam a pénzt. De már múlt hét csütörtökön 42 óra alatt megkaptam + ajándék tok + egy egyszerű védőfólia. 57 ezer helyett 70 lett, de totál lessszzszszom.
Viszont azok kapják meg szerintem akik ki is fizették akkor, akik előrendeltek utánvéttel azoknak kell új árat fizetni. -
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #2236 üzenetére
... néha túlzás, ami itt megy...
-
South Velen
addikt
válasz
AllTheBest #2236 üzenetére
Nem tudom mire gondolt, de ez aljasság amit a xiaomiforsale művel. Egyértelmű - triviális, hogy azok, akik egy hónapja megrendelték prioritást kellene élvezzenek azokkal szemben, akik még most nyomnak rá a rendelésre. Főleg, hogy nem is mindenki van éppen online, nem tudja újrarendelni. De ők szarnak rájuk mindenféle üzenet nélkül, mert kell az a plusz néhány euró készülékenként.
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #2214 üzenetére
olvass vissza
nem a flyme rom miatt.
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #2212 üzenetére
hát ez nem gond , mert a g2 rettentő lassú volt este, meg a manuális beállítások tetszenek .
multi task felületen lehet lockolni az appokat hogy azokat ne zárja be?
egyébként erősen gondolkodom , de anyagi oldal miatt :
redmi note 4g a legolcsóbb, utána a meizu. És tudnék 65be magyar garanciás mi3.at
g2 még mindíg nem kaptam vissza.
Ha már el adtam volna nem lenne kérdés mi legyen az utód.
mi3 melett szól hogy szintén nagyon jó, és folyamatos miui updatek vannak rá, dual boot is begyere.
aszony meg baszogat meg megint pótolni kéne. -
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2197 üzenetére
Néha belassul a rendszer elég keményen.
pár másodperc után helyreáll.
A kamerán kicsit finomíthatnának.
Párom jiayu g4-e sokkal szebb képeket lő.. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2191 üzenetére
Köszi meglesem !
Azt hittem a gyariban mahinálsz valamit -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2189 üzenetére
Hogy állitod be a 100 as isot videózásnál?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2187 üzenetére
Na igen az nekem is hiányzik sokszor, a jiayu se tudja, viszont a jó öreg coolpad f1 farzsebből kivágta
Nem értem mi van coolpadékkal...de ha kidobnak egy újat akkor azonnal visszatérek ...az n@lam a best
Rootot tudod aktiválni a flyme fiókból semmi extra..nem kell mókolni... -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2159 üzenetére
beszédhangszóró, recseg sistereg zizeg beszélgetés közben,
az a gond , illetve azért nehéz találni belevalót mert sehol nem irnak paramétereket ...pedig van annyi..pár száz forintért
ennek a paramétereihossz: 12mm
magasság 6mm
mélysége pedig kb 3, 3-5 mm
ja és az ohm mérőt 200 ba téve 27,5na most egy kis segitséggel ezt rendeltem meg bele..majd kiderül
-
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #2151 üzenetére
Persze azt sejtettem. Csak így szüzen még nekem messze van a kényelmestől a rendszer. De ez az én egyéni véleményem. Majd belakom. Amúgy nagyon rendben van a telefon.
-
judas13
addikt
válasz
AllTheBest #2087 üzenetére
_------------
Unsign
Îgy könnyű, mindennapra más szînben
-
Unsign
tag
válasz
AllTheBest #2086 üzenetére
Van már egy kék (azt pihentetem), de fehéret szeretnék
Amikor használtam, tökéletesnek tűnt nekem. A sorsáról majd még döntök, ha megjött a fehér. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2083 üzenetére
nah most már az m1 a téma megint , köszi hogymegnézted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest