-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
már berendeltem a mi3at.
-
batai15
félisten
őszintén szóval több oka is van:
egyrészt az 5.5 kicsit nagy lenne nekem, bár meg szokható lenne és igazából ez nem is gond.
A mostanság felmerült gondok usereknek inkább, pl appok nem mennek rendesen .
Az is igaz hogy a flyme os-ben nem bízom még eléggé, főleg az m2 meg jelenésével.
Mert sajnos itt nincs olyan hogyha nem adnak ki updatet akkor custom romba feltolja az ember, ill donwgrade sincs tudtommal.
Igazából ha nem kapná meg a lolit ami támogatja a 64 bitet akkor kiaknázatlan lenne a hardver .
nem sok differencia lesz árban az m1 javára viszont ha minden igaz magyar garis mi3 lesz belőle igaz használtan de patika állapotba fél évesen.
Másrészt van cm , heti miui amit bár nem fogok hetente felrakni, de azt gondolom egy magam fajta geek többet nehezen kívánhatna . -
batai15
félisten
énis mostanság túl sok negatívat olvastam igy eldőlt hogy nem az m1 lesz a befutó
-
batai15
félisten
válasz
Lacika2013 #2319 üzenetére
dehogynem . tesztben is írják. plusz ha van automata fényerő szabályzás az is csak így lehetséges.
-
batai15
félisten
remélem azzal mindenki tisztába van hogy bármilyen mobil hálózaton rosszabbul teljesít a telefon mint othol a wifin? ez az akku idő abszulút nem para nekem is ennyi van kb g2vel..
ja hogy 2 sim? akkor még inkább ne csodálkozz.. -
batai15
félisten
válasz
Atomcsirke #2263 üzenetére
nekem tetszik, plusz sd bővítés is ott van.. viszont gyengébb gpu.. szóval ha dönteni kéne nem tudom hogy m1 vm2 .
-
batai15
félisten
válasz
janaman01 #2252 üzenetére
mivel még a g2 vissza se jött szervízből így még eggyiket se.
amugy mi3 és e közt vacilálok, de még nem tudtam dontetni .
meizu jobban tetszik , a flyme feület is . olcsóbbis valamivel.
a mi3 meg a miui heti updatek miatt , de már néztem h tul van hízva rendszer.
na meg kisebb is. 5 coll. -
batai15
félisten
egyébként muzik kollegánál 64 ezer. 1 hét alatt meg van. xiaom for sale 62re adja ki az árat.
2 ezer már meg ér tőle meg venni mert ő rendezi a garanciát.
valszeg nekem is tőle lesz majd. -
batai15
félisten
válasz
Lacika2013 #2223 üzenetére
tegnap még 195 volt.na tőlük se rendelek.
-
batai15
félisten
flyme launcher tud amugy widget átméretezést?
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #2214 üzenetére
olvass vissza
nem a flyme rom miatt.
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #2212 üzenetére
hát ez nem gond , mert a g2 rettentő lassú volt este, meg a manuális beállítások tetszenek .
multi task felületen lehet lockolni az appokat hogy azokat ne zárja be?
egyébként erősen gondolkodom , de anyagi oldal miatt :
redmi note 4g a legolcsóbb, utána a meizu. És tudnék 65be magyar garanciás mi3.at
g2 még mindíg nem kaptam vissza.
Ha már el adtam volna nem lenne kérdés mi legyen az utód.
mi3 melett szól hogy szintén nagyon jó, és folyamatos miui updatek vannak rá, dual boot is begyere.
aszony meg baszogat meg megint pótolni kéne. -
batai15
félisten
azé érdekes minden tesztbe jó a kamera ,erre ti itt lehordjátok.
egyébként xiaomi forsalen in stock a fehér és kék változat. -
batai15
félisten
tudja a flyme az időzitett némitást? Meg pl gesztus mozdulatokat?
-
batai15
félisten
válasz
Lacika2013 #2066 üzenetére
39 dodó-
-
batai15
félisten
egyébként honorbuyon nincs ár feltüntetve az m2-re.
-
batai15
félisten
válasz
interstart #1899 üzenetére
lehet mégiscsak mx3 lesz..
-
batai15
félisten
g2 nek mennie kell..
nincs kedvem egy rohamosan érték vesztő telefonnál legközelebb 30 ért kijelzőt cseréltetni .
Így mikor megláttam hogy 56-57 ezerbe meg tudom venni na mondom az úgy fasza.. a honor buy nekem rohadt sok már ennek az árnak a duplája.. xiaomi forsalen 250 eu a mi 3 ha azt nézem már jobban meg érné azt. szóval vagy várok még az oldalra, vagy akkor nem ez lesz a befutó-
ahogy nézem a hardver aprót mi3 60 körül van-- ha esetleg nincs tipikus hibája mint a g2-nek akkor lehet hogy szivesebben fogom választani azt.. -
batai15
félisten
válasz
robi1979 #1834 üzenetére
tegnap kérdeztem ezeket
"Dear Xiaomi Forsale ! I have a question . Meizu m1 note which version to buy? A, C , U or international ?
Tetszik · Hozzászólás · Megosztom
Legnépszerűbb hozzászólások
Béla BataiSzólj hozzá...
Béla Batai i of course. And and when can we expect the next package ?
Tetszik · Válasz · 23 órájaXiaomiforsale.com This is very discussed issue at the moment honestly smile hangulatjel - we are trying to do our best to catch some pieces for EU market, but not sure when we can get some!
Tetszik · 23 órájaXiaomiforsale.com Hi, you can find in our offer just the version A!
Tetszik · Válasz · Tegnap, 16:11" -
batai15
félisten
na kezd pörögni a topik. ez jó dolog.
-
batai15
félisten
válasz
South Velen #1786 üzenetére
telenor melyik frekin megy? mondjuk sajna flottás vagyok, és ott leszel ahol a flotta...
-
batai15
félisten
és mi a külömbség?
keresek de semmi érdemlegeset nem találok a verziók kapcsán.
annyit sikerült kideriteni hogy van állítólag snap dragon 615 verziója is. -
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1739 üzenetére
mint mondtam nem ellene akartam beszélni.
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1736 üzenetére
mert a xiaomiforsale nem ?
nem ellene akarok beszélni, mert pl a k3 lenovo jó árba van..
csak innen én is meg tudom rendelni .. ha kináról lenne szó akkor bevállalnám mert onnan még én se rendeltem . Apropó k3 note esetlegesen még szóba jöhet.. -
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1734 üzenetére
lampard kollegánál sajna 1 darab volt ha meg van még neki.
Meg mondom őszintén én nem szívesen fizetném ki a többletet ha már énis meg tudom innen venni kp-ra magyar forintal..
szóval remélem 1-2 héten belül sikerül a g2 eladni, és addigra meg hátha pont lesz készlet. pár hetet tudok várni még esetleg.
azé a ping digital 84 ezres ára se kutya... -
batai15
félisten
válasz
robi1979 #1731 üzenetére
aza baj hogy ennyiért mást nem kapni ami ezt tudja.
nem tagadom, ameddig nem adom el a telefont, nézelődök még alternatívák felé...
látván hogy van aki lassan1 hónapja vár a telefonra..
de eddig sem használtan, újonnan meg főleg nem találtam ami meg közelíti a telefont.. max mx3.. de szvsz sok mindenbe gyengébbb.. -
batai15
félisten
ha ne adj isten nyiregyi tulaj is lenne szivesen meg nézném
-
batai15
félisten
[link] azé kereségelek.. mint leírtam, g2 besárgult. pont ezért akartam eladni, (persze pont miután meg hirdettem sárgult be) nem nagyon van kedvem ahoz hogy 60 körüli használt ára után még egyszer besárguljon. 30 k a kijelző.
inkább eladom ha más nem 50 örül és pár ezert pótolok egy vatta új telefonra.
Na jó meg is untam, régóta teszik a meizu.
De viszont nálam a g2 lett a mérce. nagyon jó telefon, és az is igaz hogy nem akarok cseberből vedérbe esni , mondjuk azzal hogy semmi féle képpen nem veszek g2 alatti telefont.
Viszont írtátok hogy nem nagyon lehet romolni.ez számomra jó ha a gyártó nem fogja el hanyagolni, és nem lesz szükség custom romra, mert a rendszer jó.
szóval ezért kérdezek ennyit. eléggé képbe vagyok a telefonokkal, csak a meizusok kevesen vannak itt.
bár más helyen is meg erősítették hogy jó telefon a note, rengeteg teszt is ezt támasztja alá.
szóval ja maradok a note melett .
az se utolsó hogy 60 alatt meg fogom tudni kapni ha kivárom.
mondom nagyon drágát nem fogok venni. azért hogy ha meg unom, meg kibir egy évet adjam el fél áron se?
inkább veszek évente 1 kinait.
látva hogy 2 gb ram stb kezd el terjedni.
és ha azt kell eladni, nem fog annyira fájni hogy 20 ezert bukok mig egy új telefonnál 50 60 ezert is. -
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1680 üzenetére
nyugi. én is g2ről jövök amugy. ahoz képest hogy viszonyul?
amugy nem szükség miatt akarok romolni.pont ezért is akarom ezt a telőt még. -
batai15
félisten
amugy szoftveresen mindenki meg van a flyme os-el elégedve?
csak azért kérdem mert bele olvastam az mx4 topikba és egyik usernek random bezárja a zene lejátszókat..
mivel romolni itt nem lehet, mindent meg kérdezek. -
batai15
félisten
na olvasgatom a topikot. jól tudom hogy csak egy embernek volt pixel hibás telefonja? ez világ viszonylatba mennyire gyakori?
-
batai15
félisten
Jönnek még azért a kérdéseim. Vaku mennyire erős? Esti fotó minősége és mennyire gyorsan csinálja? G2 vakuja erős volt , de este cefettt lassú a kép készítés.
Magyarosítás mennyire jó?
Tér erő wifi mennyire jó?
Flyme os témákat tudnátok mutatni milyenek vannak? Azért kérem utóbbit mert esetleg ha meg unom a gyárit, Nova launcher nem akarok fel rakni. Flyme alatt olyan lenne mint trabantot spoilerezni f el. Nem illene szvsz. -
batai15
félisten
Egyébként mi igaz ebből hogy nem követi rendesen az erinteseket? Most olvasgatom a topikot.
-
batai15
félisten
válasz
interstart #1598 üzenetére
Hát én is gondolkodom hogy most mi legyen. Addig amíg nem zárul le a g2 javítása és esetleg ki tudja mikor adom el, nem merem be rendelnihogy lehet 2 hét múlva már küldenek. Aszony meg ölne. Viszont apropól nem akarok venni mert minek ha ennyiért meg kapom a xiaomi rol . nem baj tudok várni kicsit. Majd jobb lesz legalább.
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1576 üzenetére
Nekem nem lényeg hogy hányas android. Inkább az hogy az esetleg új flyme ficsőrök legyenek majd. Nyilván nem 2 évig várható ez el. Na csak paszolnam el a g2 tudnám rendelni.
-
batai15
félisten
válasz
cinemazealot #1574 üzenetére
Pont linkelni akartam. Kifejezetten utalom az ilyen híreket, főleg az ilyen fiatal telefon esetében mint a note. Ez fel veti azt hogy nem sokáig lesz támogatva a telefon. Mx3 kapcsán azért azt mondták hogy sűrven jön update . Ne értsétek félre, nem erre gerjedek, csak remélem lesz még egy ideig támogatva. G2 esetében legalább ott cm ha esetleg nem foglalkoznak vele már.
-
batai15
félisten
Elő rendelni hogy kel? Prémium order menü nincs. Fizetni lehet után vettel is majd?
Erre a telefonra is jönnek heti v milyen frissitesek? -
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1560 üzenetére
Simán tegyem kosárba ha úgy van ?
-
batai15
félisten
Most out of Stock a xiaomi for salen is. Kb meddig lesz készlet hiány? Ennyire jól fogy?
-
batai15
félisten
tudja az otg-t? az viszont nekem is fontos.. g2 is elég a 16 giga..
-
batai15
félisten
Ja lehet után vétellel is? Akkor jó. Eladom a g2 és akkor ez lesz a be futó . Mx3ba gondolkodtam még, de ez jobban tetszik. Hatlap nem cserélhető igaz?
Flyme mennyire témázhato? -
batai15
félisten
Maga a meizu szoftveres supportja milyen?ertve hogy mennyire foglalkozik a telefonjaival ? Főleg a régebbiekkel?
-
batai15
félisten
Üdv. Mennyiért lehet beszerezni ezt a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged