- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
-
l miki
csendes tag
Oké, Google Play már van, az volt a gond, hogy restore data-val minden régi alkalmazást visszatettem, így amikor látszólag minden google appot töröltem, még úgy is maradt a telefonon pár hozzátartozó alkalmazás.
Most viszont a Play-ből nem tudom a Gmailt, Chrome-ot,stb letölteni: azt írja 'cant download app'
-
-
kidnou
őstag
-
interstart
tag
El ne hidd, hogy azt a kártyát ehhez a telefonhoz direktben gyártották. Majd ha fel lesz véve videóra, hogy betuszkolja a microSD kártyát a sim foglalatba és megy...na majd akkor elhiszem. De így ez csak egy nagy sebességű UHS kártya, ami semmiben nem különbözik pl egy Samsung Evo-tól. Nem véletlenül nincs fent videó az m1 bővítéséről, de ha nem hinnétek nekem, akkor itt egy hivatalos válasz a Meizutól.
Magyarul tönkrevágod vele a telefont, ha megpróbálkoznál microSD kártyát tenni bele. OTG viszont megy, ennyi a pozitívum.
-
janaman01
addikt
-
gretzky77
veterán
Szia anno én is Lampardtól vettem a meizut,nekem azt mondta van itthoni kapcsolata,szervízes akivel javíttatja a telót ha pedig akkora a probléma akkor ő is Kínába küldi! Nekem az elsővel volt gondom,találkoztunk megnézte és gond nélkül adott egy másikat,mondta a többit ő intézi! Nagyon korrekt srác!
-
janaman01
addikt
Mert ha magadnak kell intézni a kinai garanciát és már nem véd a paypal vagy valami más akkor baxhatod a garit...most kapásból van nálam kettő , abból az egyiket védi a paypal az a szerencsém, de nég igy se tudni mi lesz a vége.....azaz odafigyelni a garira is mert tényleg nem játék....
-
zero977
tag
Én is utánvéttel rendeltem szombaton, de azért írtam nekik emailt, hogy miért van kint az out of stock ha lehet rendelni, hétfő reggel egyből jött a válasz, hogy no para, a héten kapnak szállítmányt és akkor egyből küldik.
"right now it is out of the stock, but we expect the delivery during this week. You can order it already and when it will be available we will send it immediately (you will receive an automatically sent mail with tracking number)."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest