- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
namilegyen
tag
Sziasztok! Váltottam egy meizu m3 notera. Az m1et leejtettem. Jó időtöltést a telefonnal nektek
-
namilegyen
tag
válasz
paulkaresz #3970 üzenetére
Van egy frame nélküli kijelzőm ha az segít kipróbálni hogy tényleg csak a szoftver e a gázos ja és ha pesti vagy
-
namilegyen
tag
válasz
Falatkable #3941 üzenetére
Nem tudom. Vodafone van nekem.
-
namilegyen
tag
válasz
Falatkable #3938 üzenetére
Honorbuy. Com-rol rendeltem paypallal. Van európai raktáruk, áfa nélkül 3 nap alatt hozta a futár a masinát. Semmi bajom vele lassan egy éve használom. Én folyamatosan frissítem.
-
namilegyen
tag
Új béta. A changelogot még nem találtam meg csak tyúklábas nyelven.
-
namilegyen
tag
A dialerrel meg a contacts a bűnös. Más playes működik rendesen.
-
namilegyen
tag
Az 5.6.2.1 bétában nem megy a google contact sync nálam. Elég idegesítő. Várjatok a felrakásával.
-
namilegyen
tag
Sziasztok! Kijelző cseréhez valakinek van csavarhúzója kölcsönbe budaoesten? Vettem egy új kijelzőt de sajnos szerszámot nem küldött a kis kínai meg szerintem a frame sincs rajta. Úgyhogy kicsit nehezítette a feladat. Köszi
-
namilegyen
tag
Le a kalappal a kínaiak előtt. Az 5ös flymeval már abszolút prémium a telefon.
-
namilegyen
tag
Az update nekem nem akar felmenni. Reboot után megy a checking firmware aztán ennyi. Fél óra után meguntam.
-
namilegyen
tag
1 másodpercnél lefagy az update letöltése. Jó móka lesz.
-
namilegyen
tag
válasz
Elektrosokk #3646 üzenetére
Szerintem az az oka hogy nyitva van a bootloadere. Ha a meizunak is az lenne már tuti sokan lecserélték volna a flymet. Én biztosan
Nem akarlak rábeszélni, nagyon jó telefon a meizu de a flymeval szerintem félkarú óriás.
-
namilegyen
tag
válasz
Elektrosokk #3644 üzenetére
Én használtam miuit. Szerintem sokkal jobb rendszer mint a flyme. A flyme elég fapados. A miui nagyon jól testreszabható átgondolt rendszer.
-
namilegyen
tag
A kijelzőn nekem elmosódnak a betűk. Vettetek észre hasonlót. Főként a szürke színeknél veszem észre. Meg egyszínű háttérnél mintha sávok lennének a kijelzőn. Tapasztaltatok ilyet?
-
namilegyen
tag
Hú gyerekek nem vagyok egy nagy telefon dobáló, de ma eddig háromszor esett ki a telefonom a kezemből itthon. Semmi baja jó ez az unibody ház.
-
namilegyen
tag
Pár sor a lollipopra még nem frissítőknek. A telefon mintha hangosabb lenne. Jobb az automatikus fényerő szabályozás. Az akkuidő ugyanolyan jó. Magyar nyelv nincs. A gyári billentyűzet továbbra is kacat. A Scrollozás valamivel lassabb.Összességében nyugodt váltson mindenki. Én a gyári alap kitkatről váltottam.
-
namilegyen
tag
válasz
interstart #3184 üzenetére
Köszi. Akkor még várnom kell. Azt hiszem az enyém u-s.
-
namilegyen
tag
Hivatalos lollipop ota frissitésről olvasott valaki újat?
-
namilegyen
tag
válasz
Falatkable #3031 üzenetére
Nem ázott meg? A víz szokott ilyet művelni az lcdn.
-
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #2643 üzenetére
Nekem a kamera körül szokott melegedni kicsit amikor a Mortal kombat x van nyúzás alatt hosszabb ideig.
-
namilegyen
tag
válasz
purpledonkey #2626 üzenetére
Nálam csak rossz tapasztalat van. Amit onnan frissítettem az force close. Térkép YouTube stb... De persze nem rögtön hanem némi használat után. Érdekes.
-
namilegyen
tag
válasz
OCs_Csabi #2542 üzenetére
A hátteret tudod kicsinyiteni, nagyítani. Nekem nem recseg. Nagyon egyben van. Én samsung galaxyról váltottam. A samsung softwere kezelőbarátabb, de nekem abból csak a jobbra slide a contacton indítja a hívást hiányzik. Ilyen árban ennyire jó telefont nem fogsz kapni.
-
namilegyen
tag
Flyme toolst használ valaki? Van tapasztalat?
-
namilegyen
tag
A google térkép nekem néha leáll és csak a reinstall segít. Nem tudom mi lehet a gond.
-
namilegyen
tag
válasz
interstart #2179 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
namilegyen
tag
Arra van mód hogy az ikonokat név szerint rendezze. Meg hogy a home screent megváltossam?
-
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #2151 üzenetére
Persze azt sejtettem. Csak így szüzen még nekem messze van a kényelmestől a rendszer. De ez az én egyéni véleményem. Majd belakom. Amúgy nagyon rendben van a telefon.
-
namilegyen
tag
Kezemben a cucc. Honorbuyról 2 és fél nap alatt. Korrektek. Első blikkre ez a flyme oh my god. Samsungról váltok. Hát lesz mit faragni rajt. Azért a szamus kényelmi extrák hiányozni fognak.
-
namilegyen
tag
válasz
Lacika2013 #2054 üzenetére
Én is akkor rendeltem tőlük. Ma töröltettem és megrendeltem Honorbuyról plusz egy tizes de letojom. Xiaomi kapja be.
-
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #1026 üzenetére
Köszönöm . Nagyon jól néz ki. Rendelek egyet gyorsan valahonnan
s3 lte meg megy a jófogásra
-
namilegyen
tag
Sziasztok! Honnan érdemes most ilyen telefont rendelni? Mennyi a cehh mire a kezemben van? Valakinek van kékben? Egy fotót róla megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest