- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
robi1979 #2991 üzenetére
Az international verzió tudja a 800mHz-es 4G frekvenciát, azaz vidéken, ahol pl 3G-t nem fejlesztenek, ott eleve 2G-ről 4G-re váltanak. A kínai A,U verziójú telefonok ezt a frekvenciát nem tudják fogni, szóval ahol 800mhz-es hálózat van, ott lehet hogy csak 2G-t tudsz fogni, amíg az international (I) verzióval ez nem probléma. Nagyobb városokban az 1800 v 2100mhz-es hálózat van, most fejből nem tudom, azt tudja a nemzetközi meg a kínai változat is egyaránt. Szóval azt kell ezesetben eldöntened, hogy megéri-e a felárat kifizetni a 4G-s hálózathoz. Ez nyilván függ attól, hogy hol vagy éppen és merre jársz az országban, bár szerintem ha nem nagy az árkülönbség, akkor érdemes ráfizetni az international verzióra. Aztán meg ha hülyeséget írtam volna, akkor valaki majd kijavít utólag
-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
robi1979 #2991 üzenetére
Én egy m2-t nyúzok már egy ideje. A telefonról magáról: gyönyörű pixelhibamentes kontrasztos kijelző, nálam is tapasztalható az a kis világosabb bevilágítás a képernyő alján de abszolút nem zavaró, az anyagminősége kiváló, nem recseg nem ropog, nagyom masszív kis teló. Az akkuidö az pazar, néha 6 órás kijelzőidőt is ki tudok préselni belőle wifivel 3gvel folyamatos mobilnettel szóval ez pozitív. A kamerája napfényben valóban szép de ahogy sötétebb témát fotózok úgy megjelenik az olajfestmény effekt, de hát ennyi pénzért még így is jobb mint néhány drágább telefoné. És ebben ki is mertültek a pozitív dolgok. A Flyme OS hagy némi kívánnivalót maga után. Tisztában voltam vele hogy kínai belpiacos telefon és így a szoftver is a kedvukre van alakitva, meg ugye az utolagos Google Play stb stb. De hogy alapfunkcióiban ennyire meg legyen csonkítva az elég gáz...az éretsítés kezelés többszöri beállítással meg telefon újrahúzásával is siralmas. Fentem már írtam a problémáról. Messenger chat heads, üsse kavics, már nem érdekel... Továbbra sem működik. Vicces hogy ha a kezdőképrnyőnél állítom a hangot akkor a média hangereje változik és nem a telefoné, be kell menni a beállításokba és ott babrálni vele. Értesítések hangereje nem állítható külön, ezt továbbra sem értem de mindegy, a 4.2-es droidos tabletem is tudja és le tudom némítani a hangerő gombbal. Az új 4.5.2a-s rendszer továbbra is bugos, nem beszélve arról hogy kb 7-8 nyelv érhető el, magyar nem. Röviden tömören ennyi. Egy stock 5.1-es jól optimalizált Androiddal verhetlen lenne, de hát semmi sem lehet tökéletes. Mindezekkel együtt, abszolút jó telefon és akit nem zavarnak ezek a hibák annak kiváló telefon lehet. Megvárom az augusztus végét, hátha a kínaiak összedobnak valami korrekt romot multi nyelvvel és akkor megmarad, ha nem akkor csere moto x play-re.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #2702 üzenetére
M2 speckók - nincs GG3, cserébe van Dragontrail, vagy T2X-1.
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2433 üzenetére
chigontól már rendeltem én is többször, a szállitással nincs is gond, sajnos nem én vagyok mostanában aki pórul járt velük kapcsolatban, (privátban megkerestek páran hogy mire jutottam, mert velük sem foglalkoznka), szóval mostanában elqrvult a chigon brigád....pláne hogy egy újabb modellről van szó, lehetnek gyerekbetegségei hardveresen, ls ha netalán gariztatni kell, akkor lehet úgy jársz mint én...szóval ha mindenképp tölük akarsz rendelni m2 , én várnék a helyedben az első tapasztalatokra, de nem hiszem hogy olyan nagy sláger lesz az m2 pláne igy hogy tényleg jön (itt van) az android 5 az m1 re..
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #2433 üzenetére
Garival nincs para, kevés a hibás telefon, itt a fórumban is talán 2-vel találkoztam janaman-éval együtt, ő pl kapott egy új készüléket.
Az, hogy gyengébb a gpu nem kell kapásból halálos ítéletnek venni... Jelen pillanatban nagyon kevés alkalmazás/játék tudja rendesen kihasználni a telefonok prociját és gpu-ját. Ráadásul az optimalizáláson múlik az egész. Real racing 3 szépen ment a note-on, ellenben lg g2-n meg akadozott, ahogy a sony sp-men is. Ha nem optimalizálnak valamire akkor akadhat rajta szinte minden, gta san andreas is full laggos volt max grafon sanpdragon 800-zal is, ellenben az őskövületnek számító Nexus 7-en(tegra 3) Fullon stabil 40fps-sel futott a gta.
Tökéletes telefon nincs! Főleg azért ,mert mindenki tökéletes telefont akar 50ezer forintért, ami lehetetlen egy gyártó szempontjából, hisz akkor csődbe mennének, ha minden telefon előállítási áron árulnának. -
cinemazealot
addikt
válasz
robi1979 #2347 üzenetére
Az m1 note és az m2 note SIM tálcái nem kompatibilisek egymással. Az m1 note micro SIM-eket fogad, az m2 note nano SIM-eket, ráadásul a Meizu is leírta (sajnos már nem emlékszem, hol), hogy ha megpróbálsz az m1 note SIM tálcájába micro SD kártyát tenni, azzal tönkreteheted a készüléket.
-
purpledonkey
tag
válasz
robi1979 #2163 üzenetére
az m1 vs m2 hardveres különbség már ki lett itt tárgyalva a közelmúltban. Szerintem nem jobb az m2, sőt... a gyors típusváltásnak én sem értem a miértjét.
Mielőtt megvettem a telefonom, magam is redmi2 (2/16) és az m1 között vacilláltam sokat, majd végül az utóbbi mellett döntöttem. Először azért akartam a xiaomit, mert megtetszett a miui, mivel régóta kerestem olyan olyan oprendszert, ami ötvözi az androidod és az ios-t valamilyen formában. Szerintem a miui az egyik alternatíva és magát a készüléket is jónak tartom.
Végül azért döntöttem a Meizu és a flyme mellett, mert az előbbiek szerintem erre a rendszerre is igazak, viszont ez a telefon jobb hardverezettséggel rendelkezik. Nem bántam meg.
Kicsit fáztam az elején az m1 méretétől (hordhatóság szempontjából a mérete miatt), de boldogulok vele és mivel sokat olvasom is a telefonon, ezért előnyösebb is a nagyobb kijelző.
Pár hónap alatt megszerettem a flyme-t és szerintem könnyen használható az mellett, hogy gyors is.
Most, ennyi idő után is az m1 mellett döntenék.
Természetesen a véleményem szubjektív. -
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2165 üzenetére
nos akkor most 3 teló közül választanál...m1 , m2 , redmi 2
az előző kérdésedre az m1 és m2 között kb 20 dollár különbség van, legalábbis jelen pillanatban, az m2 ben gyengébb proci , gyengébb gpu, nem gorilla glas3 csak temperded a kijelző illetve a gombja más középen, kb ennyi..ja és az m2 ön már lalipop fut de hogy hogy azt ne kérdezd ..nem biztos hogy olyan jól mint az m1 en a 4.4
szvsz én m1 et vennék..illetve azt is fogok egy ismerősnek...
ja de most redmi 2 ból melyik, mert abból is van többféle...
-
janaman01
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #2118 üzenetére
Be kell jelentkezned a PayPal Resolution Center-be, aztán eszkalálni kell az esetet PayPal követeléssé (escalate it to a PayPal claim). Ha nem teszed, akkor lezárják az ügyet, és minden marad, úgy, ahogy volt. Ha eszkalálsz, akkor a PayPal kivizsgálja az ügyet, és dönt, valószínűleg a te javadra, ha már a DX nem reagált semmit.
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2118 üzenetére
ide is beirom...na ugye inditottál vitát, most az eladó vagy reagált vagy nem...ha lejár az idő, akkor a paypal automatikusan bezárja a vitát az adott időpontban és az eladó javra dönt, ha ez alatt a 2 hét alatt nem tudtatok megegyezni, akkor mielőtt lejár az idő, nyomni kell escalate gombot, és benyújtani a bizonyitékokat azzal kapcsolatban amiért a vitát inditottad, hogy a paypal döntse el kinek van igaza...
eszkalálod azaz kiterjeszted a vitát ugyanis nem tudtatok megegyezni.. -
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1895 üzenetére
Igen... biztos a xiaomiforsale a hibás és csak meg akarja magának tartani az összes M1 Note-ot... Ezt a logikát nem vágom. Szerinted nem lenne jobb a xiaomiforsale-nak ha tudna eladni Note-ot? Hisz látszik, hogy nagyon kapkodják, nem hiszem, hogy direkt tartják vissza a készletet...
Tessék lenyugodni, vagy áldozd rá azt a plusz pár ezret amennyiért máshonnan beszerezheted és vedd meg máshonnan. -
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1866 üzenetére
Ha nem nyilvánvaló az összefüggés ezzel, akkor majd valaki elmagyarázza.
-
batai15
félisten
válasz
robi1979 #1834 üzenetére
tegnap kérdeztem ezeket
"Dear Xiaomi Forsale ! I have a question . Meizu m1 note which version to buy? A, C , U or international ?
Tetszik · Hozzászólás · Megosztom
Legnépszerűbb hozzászólások
Béla BataiSzólj hozzá...
Béla Batai i of course. And and when can we expect the next package ?
Tetszik · Válasz · 23 órájaXiaomiforsale.com This is very discussed issue at the moment honestly smile hangulatjel - we are trying to do our best to catch some pieces for EU market, but not sure when we can get some!
Tetszik · 23 órájaXiaomiforsale.com Hi, you can find in our offer just the version A!
Tetszik · Válasz · Tegnap, 16:11" -
batai15
félisten
válasz
robi1979 #1731 üzenetére
aza baj hogy ennyiért mást nem kapni ami ezt tudja.
nem tagadom, ameddig nem adom el a telefont, nézelődök még alternatívák felé...
látván hogy van aki lassan1 hónapja vár a telefonra..
de eddig sem használtan, újonnan meg főleg nem találtam ami meg közelíti a telefont.. max mx3.. de szvsz sok mindenbe gyengébbb.. -
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1731 üzenetére
én a felsoroltakból egyiket se venném......ebben az árban jobbat nem kapsz..várjál vele, ha most kellene rendelnem ennyiért nagy bajban lennék...
én a honorról csak azért rendeltem mert sürgősen kellett egy teló, igaz 2 nap alatt itt volt de baxhatom, mert vissza is ment a feladóhóz illetve a jiayu se áll még sehogy de már több pénzem nincs ezekre a foshokra
a párom már igy is a plafonon van.. -
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1712 üzenetére
igen én fizettem, mondjuk EU ba küldtem 500 gramm alatti, 3000 ft volt elsőbbségivel trackingel ajánlva, de ez az elsőbbségi felér egy nagy kalap xarral..már elnézést...megnéztem térképen olaszország azon részére kellett küldeni ahová pl autóval 6,5 óra alatt kint lettem volna...( kivittem volna céges kocsival jobban jártam volna)
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1647 üzenetére
a tempered glass ból a jó minőst érdemes venni, ami a sarkainál le van kerekitve, illetve jobban mondva az élei le vannak kerekitve mert amelyik nincs abba , igen beleakadhat bármi, és felszedheti akár egy tok is...én mindig lekerekitettet használtam egyel se volt bajom még ,sőt csak előnyöm származott belöle, a coolpad kijelzőjét az mentette meg...
a temperdet sokkal egyszerübb felrakni mint a sima fólát és tutira nem lesz bubi alatta..
-
exorcis2
csendes tag
válasz
robi1979 #1617 üzenetére
a tempered glass az elvileg 9H keménységű üveg védőlap a képernyőre. hát a gorilla glass is karcolódik, meg ha esik törik
de ha van rajta védő elvileg a tempered glass pókhálósodik először. nálunk nagyon drága meg nem is láttam talán csak sony Z3 ra 30 euró körül. NILLKIN 9H a meizura 10 dollár aliexpressen
P70: [link]tessék, de meizut jobban megéri a 32 gb os verziót, meg ugye jobb a kamerája is, kijelzője is, csak hát kínából kell szarakodni vele :/
-
purpledonkey
tag
válasz
robi1979 #1562 üzenetére
Helló!
kb 1 hónapja van meg nekem. Olyan átlátszó szilikon hátlaptok van rajt, amilyet Goose-T linkelt: [link]
Nemrég rendeltem hozzá tempered glass-t is, de az még nem jött meg. Szal 1 hónapja csak a gorilla védi és eddig sikeresen, nincs rajt karc, de azért rápattintom az üveget, ha megjön.Aliexpressen Alipay van, én azt használom. Természetesen nem az igazi kártyámmal, hanem webkártyával, amin mindig csak annyi zsé van, amennyibe a rendelendő cucc kerül.
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1562 üzenetére
Az Oppomarton van ugyanolyan Ranvoo tok, amilyet keresel, bár fizetni kell a szállításért, viszont azzal együtt kerül centre pontosan ugyanannyiba, mint az aliexpressen "ingyen" szállítással. Ja, és az Oppomarton tudsz PayPallal fizetni.
Én kaptam hozzá egy gumitokot, nekem az egyelőre elég, de már útban van egy ilyen, ezen vannak pordugók, azzal jobban véd. Fóliát nem raktam rá, az előző két gorillás telefonomra (Motorola Defy+, Jiayu G4) sem raktam, és három év alatt nem karcolódtak össze észrevehetően. Az előző telómat (Jiayu G4) úgy vettem, hogy fólia volt rajta, de hamar leszedtem, és utána sokkal jobban reagált az érintésre.
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1528 üzenetére
elefántok felejtősek ha rám hallgatsz....meg umi meg társai...
americanidiot: egyetértek
chigon tól meg pláne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!( pressel) előrendelhető, azaz még nincs raktáron nekik..kifizeted és vársz..
a jiayu s3 am tőlük van, kb 1,5 hónapja nem tudom gariztatni velük mert szarnak a fejemre vagy 600 levelet küldtem nekeik
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1515 üzenetére
Szerintem ez a legjobb minőségű kemény tok, amit kaphatsz hozzá, kár, hogy nincs kékben. Én egy ilyet rendeltem hozzá, pár nap múlva itt is lesz, mert Hollandiából szállítanak.
-
cinemazealot
addikt
válasz
robi1979 #1447 üzenetére
Az Általad számolt 56926 Ft vélhetően egy középárfolyama volt egy ki tudja milyen banknak (ha Google-on nézted, akkor a Google forrásának), ami nem ugyanaz, mint amivel a PayPal számolja a valószínűleg nem középárfolyamon számolt végösszeget. Ráadásul, ahogy azt Lacika2013 is írta, a PayPal sem ingyen dolgozik. Többtényezős a dolog, de mindig úgy, hogy Te rosszabbul járjál.
Szerk: most látom, hogy namilegyen is linkelt egy hasznos cikket a témáról. Akkor megint lassú voltam.
-
interstart
tag
válasz
robi1979 #1300 üzenetére
Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy mind3 színből vagy 2 hete volt a Xiaomiforsale raktárában, csak 1 nap alatt az előrendelésesek, meg akik éppen jókor voltak jó helyen elkapkodták a készletet. Javaslom én is hogy ha tudod, hogy milyen kell neked, akkor rendelj elő, a Facebook oldaluk szerint jövő héten vagy max utána lesz készleten telefon (már ha egyáltalán lesz, mert gondolom sok az előrendelés, amit eddig nem tettél meg). Szóval nem lecseszésként írom, de nem 1 hónapja Out Of Stock a cucc, csak lemaradtál mint én is a legutóbbi eresztésről.
(én is akartam rendelni, de akkor még nem volt rá meg a keret, úgyhogy csak bánatosan néztem, hogy van raktáron, de nem rendelhetem meg
)
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1300 üzenetére
Miért nem mered megrendelni? Félsz, hogy lehet, hogy elsőként kapsz a készletből amint lesz?
Tessék nekik írni ha kérdésed van, nincs itt senki se aki közeli kapcsolatban állna a xiaomiforsale embereivel, mi is csak találgatni tudunk. általában 2 napon belül válaszolnak az e-mailekre -
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1006 üzenetére
Értem mire gondolsz, én is így vagyok a dolgokkal, tepsi.. .féltem tőle, megszerkesztettem 3 telefon méretét egy lapon, az akkori telefonom(Sony Z), a Xiaomi Mi3-at(másik lehetőség) és a Meizu M1 Note-ot. De akárhogy is nézzük az M1 Note(150.7 x 75.2 x 8.9 mm) és az Mi3(144 x 73.6 x 8.1 mm) túl sok méretbeli különbség nincs, pedig azért 0,5" a különbség a képernyőben.
Az Andreano 330 tényleg oda-vissza veri a Meizuban található Mali-t. Én szerencsére egy hibátlan(legalábbis 1 hét alatt erre jutottam) telefont fogtam ki. Én is nagyon féltem, hisz ez az első kínai telefonom(ráadásul külföldről rendeltem), de személy szerint nem bántam meg. Melegedni nálam nem szokott a telefon, kamera is szerintem telefonos viszonylatban egész jó. Az akkuidő nálam a legfontosabb és ennek a Meizu tökéletesen megfelel(fentebb linkeltem egy napi használatot, 5 óra kijelzőidő és még 39%-on volt az akku). Mondjuk én általában évente szoktam túladni a telefonjaimon, de ez lehet, hogy most meg fog hosszabbodni, hisz minden igényemnek megfelel jelenleg. Minőséggel nincs gond, simán felveszi a versenyt a nagyobb gyártók minőségével(sőt az LG G2-höz képest még jobb is, hisz az recsegett ropogott).Mérlegeld a két telefon előnyeit és hátrányait és válassz
Szerintem egyikkel se tudsz nagyon mellélőni
Bocs a regényért
Janaman01: Hordozható hotspot-ra rányomsz, azon belül pedig a Biztonság-ot átállítod WPA2 PSK-ra és meg tudod adni a jelszót
-
monti0222w
addikt
válasz
robi1979 #1002 üzenetére
Szia, hardverileg nagyjából egál snapi800 kontra mtk 6752, adreno 330 maliT760 MP2 itt van egy kis előny a Mi3-nak, kijelző kisebb ugye 5.-5.5 col, az aksi a Meizuban nagyobb. Mire vagy még kíváncsi, döntened neked kell, ebben nem tudok segíteni viszont azt tudnod kell, minden telefon szériának vannak nyűgjei, nézd meg az iphone-t ott is vannak problémák a megjelenéskor! Nekem mind két márka bejövős benne vannak a top kínai 3-ban.
-
South Velen
addikt
válasz
robi1979 #964 üzenetére
Minden teljesen egyértelmű. Állíts be fent HUF-ot pénznemként.
Más: reggel óta használom az MX4-et, szerintem a világ legszebb telefonja.
De:
kegyetlenül melegszik! Messengerezés közben leégeti a kezem! Akkor is ha kiegyensúlyozott energiatakarékosságot állítok be. Inkább tettek volna bele MT6752-t mert ez így nagyon nem lesz jó.
(CPU hőmérséklet normál használatnál mx4-ben 48-50 fok körül, m1 noteban ez 35 fok)
Kijelző MX4-ben még szebb. Csodaszép.
Hiába a gyors, kazán SoC, az m1 note gyorsabb! m1 note akksija is erősebbnek tűnik.
-
South Velen
addikt
válasz
robi1979 #949 üzenetére
Szerintem a legjobb, ha utánvéttel kéred, akkor tuti nem vernek át (max ha tégla van a dobozban, de ez nem fog előfordulni.) Én GoPay-jel fizettem, azzal se volt gond, de ha nincs készleten a termék, inkább az utánvétet válaszd a fejfájás elkerülése érdekében, mert kommunikációban nem erős a bolt, ha érdeklődnél esetleg.. an angoljuk meg borzalmas.. De egyébként megbízható boltnak tűnnek.
Gopay bakkártyás fizetés esetén kiírják hogy mennyi EUR-t vonnak le, mielőtt jóváhagynád, ez a telefon ára, plusz kb 5 eur szállítási költség.
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #853 üzenetére
Ha kosárba tudod rakni, és úgy rendeled meg, hogy nincs raktáron, akkor amint lesz készleten azonnal küldik a telefont.
Sajnos arra még nem sikerült rájönnöm, néhány verziónál miért nem lehet belerakni a kocsiba, viszont általában hamar feltöltik a készleteket, de 1 nap alatt szinte mind el szokták kapkodni -
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #599 üzenetére
Rendben
Amint megjön a telefon(lehet, hogy már holnap), igyekszem sokat nyüstölni, hogy előjöjjenek a hibái(?). És majd viszonyításképp lövök pár képet vele, pár napja készült pár kép egy Sony Z-vel, igyekszem ugyan azokra a helyekre ellátogatni és hasonló körülmények között készítek vele képeket és videókat
-
rasky
senior tag
válasz
robi1979 #584 üzenetére
Zsugorfóliában jött bontatlanul, eu adapter nélkül. Igaz, még csak 1 órája van nálam a telefon, de eddig minden OK. Sim tálca nálam nem lötyögős, méret is jobb mint a Redmi Note 4G, jobban belesimul a kezembe.
Doboz alján a 2015.03.31 szerepel, gondolom ez a gyártási szám.
szerk: Nekem volt Note 4G-m, egy idő után tud recsegni a hátlap.
-
cinemazealot
addikt
válasz
robi1979 #495 üzenetére
A webkártya (az én bankom "internet kártyának" hívja) egy olyan bankkártya, ami úgy működik, mint egy dombornyomott vagy más "távolsági" fizetésre szánt hitelkártya, de kizárólag internetes fizetésre lehet használni, semmi másra. Viszont nem a fő bankszámládhoz van hozzárendelve, hanem egy alszámlához, amire a fő bankszámládról tudsz átvezetni annyi összeget, amennyit az éppen soron következő internetes fizetéskor szeretnél felhasználni. Ezáltal elkerülheted, hogy miután a kártyaadataidat átadtad az eladónak, a megbeszéltnél több pénzt emeljenek le a számládról. Tehát pl. ha ki akarok fizetni valamit az interneten (PayPal-lal, Google Wallet-tel, vagy valamilyen bankkártyás/hitelkártyás módon), akkor a kívánt összeget átvezetem a főszámlámról az internet kártyához tartozó, addig 0 Ft-on álló (tehát megterhelhetetlen) alszámlára, így az eladó kizárólag abból a keretből tud leemelni pénzt. A kártya használata tehát speciális, viszont az eladó semmi eltérést nem fog tapasztalni a pénz leemelésekor, így a rá vonatkozó fizetési és refund feltételek is megegyeznek a hasonló típusú, de nem csak internetes fizetésre használható bank- és hitelkártyákkal. Én már fizettem így eBay-t, Google Play-es alkalmazást, repülőjegyet, külföldi szállást... jó cucc.
A fizetési kondíciók nyilván bankonként eltérőek, ezért ennek érdemes előbb alaposan utánajárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ (fekete)
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest