-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigapu
tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni,hogy az mitől lehet,hogyha hív egy telefonban nem szereplő szám,akkor azt írja ki,hogy a tárcsázó működése leállt.gyakorlatilag nem tudnak hívni,csak a telwfonban szereplők. köszi a segítséget.
(Meizu M1 Note)
-
bigapu
tag
maradok ennél ami van. köszi mindent
-
bigapu
tag
ez szerintetek jó? és van magyar nyelv?
-
bigapu
tag
sziasztok,tudnátok abban segíteni,hogy miért nem frissül a telóm ha a frissítésre kattintok? vmit be kell még kapcsolni? 4.2.0.5A van rajta,Wifi ok.de mindíg azt írja,hogy ez a verzió a legfrisebb. köszi
-
bigapu
tag
nekem a 4.2.0.5A van kezdetek óta (április) kifogástalanul működik.
-
bigapu
tag
egy hurka 0.5-ös töltőre azt írja,hogy 3340mA, a gyárira meg azt,hogy 10mA, most akkor hogy van ez?
-
bigapu
tag
megvan,köszi
-
bigapu
tag
Sziasztok itt olvastam,hogy lehet lassított felvételt készíteni.tudja valaki,hogyan? (meizu m1 note) köszi
-
bigapu
tag
na közben megjött a Xiaomi-m is
-
bigapu
tag
toljátok Real racing 3-at.....néha le kell tennem olyan meleg, de bírja
-
bigapu
tag
én sem bátam meg,írtam Lampard-nak,utaltam,és másnap nálam volt.
-
bigapu
tag
sziasztok, ma vetten észre,hogy a kijelző bal felső részén (lentről felfelé) végighúzva az ujjam,bekapcsol a teló,és nem úgy mint dupla kopp-ra,hanem egyből az ikonokhoz....tök jó
-
bigapu
tag
én simán elférek, RR 3-at is tolom.
-
bigapu
tag
én egy ilyennel használom,elképesztően jó,a real racing 3 autóhangjai döbbenetesek.
-
bigapu
tag
válasz
South Velen #1490 üzenetére
köszi, már jó
-
bigapu
tag
na, mostmár jó minden.reggeltől eddíg tartott.egyedül a fentről lehúzható menüsáv alatti inteligens menüsávot nem tudom előcsalogatni(zseblámpa stb.) valakinek megvan,hogy hogyan kell?
-
bigapu
tag
azt mondja már meg valaki,hogy mi a bánatot csináljak? a frissítés után semmi play áruházas cuccot nem tudok feltenni,mert azt írja ki,hogy telepítve. maga a play áruházat sem tudom elindítani,a Chrome eltűnt,semmi play-os cuccot nem enged,egyszerűen nem indul a letöltés,vagy azt írja,hogy telepítve. de a telón sehol nem találni őket.HELP
-
bigapu
tag
a play store nem műkszik, meg eltünt a chrome,viszont azt írja, hogy telepítve, ha újra akarom rakni.
-
bigapu
tag
válasz
Lacika2013 #559 üzenetére
van egy ikon (frissítés,felfelé mutató kék nyíl) leszedte, felrakta, újraindult, ennyi.
-
bigapu
tag
a hangszóró jóval hangosabb lett.
-
bigapu
tag
válasz
Lacika2013 #555 üzenetére
4.2.05 nincs tele, az enyém A-s
-
bigapu
tag
nekem frissített,gút minden.
-
bigapu
tag
sziasztok,nem tudok beregelni a Flyme—ra,tudna valaki segiteni?
-
bigapu
tag
sziasztok, előrebocsájtom amatőr vagyok, azt hol látom,hogy "U",vagy "A"vagy "C" köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest