Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandisk0224
csendes tag
Szia nekem se volt chat fej.. A messengert keresd meg az app-ba (beallitason belul)
Es permission-ra ramesz. Ott alert meg a notifactional ha be van kapcsolva akkor mennie kell! Es torolj adatot. Allitsd le.. Majd ugy probald meg. Plusz messengerbe is belehet allitani, hogy legyen chat fej vagy ne legyen!remelem tudtam segiteni..
-
vampire17
addikt
Egyszeru az ok: Az "A" bol kivettek a magyar nyelv tamogatasat es akie a telefon annak kell a magyar nyelv.
En itt azt olvastam, A rol nem lehet csak ugy atterni I re:
https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu
Ezt irja:
Advantages: rather safe method (leaves bootloader and original recovery untouched), no Chinese applications, default Google Play Services, more supported languages i-rom (in the near future).
Disadvantage: OTA-update not possible, (but you can always update manually via this method).
-
interstart
tag
A vissza/home gomb funkcióját meg lehet cserélni beállítással? Mert én már megszoktam, hogy a felhúzás a vissza, az érintés meg a home gomb funkcióját tölti be
+1: [link]
Ezen lépések alapján vissza lehet tenni a gyári recovery-t és ezzel vissza lehet downgradelni kitkatre 4.5.6.Xről is. Gondoltam megosztom, hátha érdekel valakit -
interstart
tag
Mivel ez is lollipop alapú és nyilvános teszt béta, gondolom van lehetőség a downgrade-re. De figyelem a fórumot, ha van valami érdekes infó, akkor írok róla, hogy lehet-e vagy sem. Mindenesetre a Flyme 5 közelebb áll a stock (alap) androidhoz. Elvileg sebességben van ugrás, mert sokat optimalizáltak a rendszeren, de majd meglátjuk
-
szki
őstag
Nalam is ezt csinalja az opera mini. Probald ki, ha elforgatod a keszuleket, és a kepernyo is fekvo lesz, akkor elojonnek e a gombok, es a beallitasok lehetoseg alul. ha igen, akkor valaszthatod akar a beallitasokban\alkalmazas elrendezese menuben a tablagep nezetet. Ekkor allo kepernyonel fent jelennek meg az ablak fulek, opera jel..
-
Goose-T
veterán
Ezzel a linkkel lehet, hogy jobban fog menni.
-
törölt tag
bugokat nem látok viszont faj hogy snap 800as telón vaj sima belakva is a görgetés itt meg ezzel a rommal se. Egyik teszten sincs a két eszköz között jelentős eltérés pontokban és megis.. Mondjuk annyira nem faj mert másodlagos telefon nálam főleg navira oda meg mindegy
-
AllTheBest
őstag
Köszönöm!
Sajnos nekem túl zárt a rendszer, szeretem a telefont, de sajnos eddig az összes telefonom a romolgatásról szólt. Valószínűleg visszaváltok LG G2-re, az az egyetlen tetsző telefon aminek hasonló akku ideje van mitn az Meizumnak. De az is meglehet, hogy Nexus 5 lesz.
Ettől függetlenül jelen leszek itt majd ugyan úgy és igyekszem majd segíteni azoknak akiknek szükségük van rá -
-
5.0 alatt kell működnie, már már kijött az a verzió belőle (használtam is Nexus 5 + lollipop alatt). Viszont ez már 5.1, lehet azon még nem működik.
A hangminőség (média) nálatok milyen? Én nagyon megdöbbentem azon, hogy mennyire rossz. A Piston 3-mal olyan, mintha valahonnan távolról, egy dobozból szólna, és egy kicsit fémes is. Ennek tényleg ilyennek kell lennie? Mert akkor kuka.
-
purpledonkey
tag
Jó kérdés, ez sajnos nekem sem tiszta. A mezufan fórumon páran jeleztek olyan hibát, hogy U- A váltás után a telefon jobban melegedett és gyorsabban merült. Mindegyiktől azt kérdezték, hogy nyomott-e clear data-t?
Szerintem nem láma, hanem lényeges az általad feltett kérdés.Mindjárt jön janaman01 és megmondja nekünk a tutit
-
janaman01
addikt
ha ez zavar akkor rakd fel az A s romot, ugyanaz mit az U csak nincs benne kinai sallang , illetve nem jelzi ki a nem használt simeket...
ja és a bootanimáció nem kinai lesz hanem meizus
-
purpledonkey
tag
namilegyen ez nem hit kérdése.
-
Goose-T
veterán
Nekem 4.2.0.5A volt fent, de elvileg kompatibilisek az U és az A verziók egymással. Ha elindul recovery módban a telefon a telepítéshez, a Clear data-t mindenképpen kapcsold be. Előtte biztonsági másolatokat készíts. Sokan panaszkodtak arra, hogy nem megy rendesen a Gmail, nekem viszont tökéletes több fiókkal is (két magán-gmail, egy céges gmail és egy yahoo). Persze előtte fel kell tenni Google Installerrel a Google szolgáltatásokat. A Titanium Backup eléggé hiányosan működik, nem lehet vele sem fagyasztani, sem uninstallálni, a restore-ban is csak a Data only opció működik, de az is elég. Ha volt egy alkalmazásod, csak újra fel kell telepíteni a Play-ről vagy apk-ból, és ha nyomsz rá egy Restore data-t, akkor visszaáll minden benne.
-
cinemazealot
addikt
Engem az m2 megjelenése nem aggaszt (mondjuk, már túl vagyok az m1 note megvételén és boldogan használom). Frissítésből szerintem nem fogunk egy hamar kifogyni, ha mégis, azzal a Meizu óriási baklövést követne el.
Egyelőre nem hiányolom a memória bővítés lehetőségét (a Sony-mban egy 16 GB-os microSD van, újabban egyre kevésbé kihasználva, alapból pedig annak is 16 GB-os tárhelye van és kényelmesen elvagyok rajta), a Samsung-szerű home gomb sokkal kevésbé tetszik, mint ez a karika, sőt kifejezetten tetszik, hogy jelen beállításban a hangerőszabályzástól eltekintve egyetlen mozgó alkatrészt sem használok a készüléken (hallottam, hogy korábban az iPhone-nak komoly problémái voltak a home gomb mechanikus mivoltából, ezért már utólag fejlesztettek hozzá virtuális home gombot, amit a képernyőn lehet ide-oda tologatni). Az erősebb SoC pedig adja magát.
Szóval hacsak nem töröm össze vagy nem hagyom el, egy jó darabig elleszek ezzel a vassal (apropó, a Sony-mnak sem tettem fel a legutóbbi frissítését, mert az sok szempontból ratyibb lett, mint az első szoftver, lehet, hogy a m1 note-ot sem fogom frissíteni, most ugyanis tökéletesen meg vagyok vele elégedve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest