- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l miki
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3987 üzenetére
Igen-igen, az APN-nel volt gond, a telenor leírása szerint újat állítottam be és már működik simán!!
Köszönöm a segítséget! -
l miki
csendes tag
válasz
cinemazealot #3981 üzenetére
Köszi a tippet, de se 3g-n,se 2g-n nem akar működni
De ha még nem volt hasonló probléma a telefonnal, akkor lehet a telenorhoz kéne bemennem és ott érdeklődni -
l miki
csendes tag
Sziasztok,
Van valami ötletetek miért nem működik a mobilinternetem?
Telenornál vagyok, van kb 190 mb adat a kártyámon, de amikor bekapcsolom a mobile data-t, mintha semmi se történne, még a notification baron se jelenik meg az ikonja.
Egyébként nem szoktam mobilinternetezni, de most a feltöltes mellé kaptam internetet is és gondoltam kipróbálom. Amúgy még nyáron tudtam használni, szóval gondolom az új flyme lehet a probléma -
l miki
csendes tag
Köszönöm, a meizufans oldaláról letöltött google installerrel sikerült!
-
l miki
csendes tag
Oké, Google Play már van, az volt a gond, hogy restore data-val minden régi alkalmazást visszatettem, így amikor látszólag minden google appot töröltem, még úgy is maradt a telefonon pár hozzátartozó alkalmazás.
Most viszont a Play-ből nem tudom a Gmailt, Chrome-ot,stb letölteni: azt írja 'cant download app'
-
l miki
csendes tag
Na, tisztán újratettem az új rom-ot, de most a google play makacsolta meg magát, szóval letöröltem minden guglis appot. A baj az, hogy az alk.központból leszedett google installer nem akar müködni nekem: meg tudom nyitni, az alkalmazásokat el tudom görgetni jobbra-balra, meg alul is ott van egy 'key to install' fül, de semmire sem tudok rányomni
Tud valaki segíteni? -
l miki
csendes tag
ja, en is ugy emlekszem, hogy amikor eloszor megnyitottam akkor mutatta, hogy atkerult alulra, de nekem nincsen itt :-\
-
l miki
csendes tag
Én még 4.2.0.5-ról frissítettem, de nagyon megbántam, egy kuka ez a frissítés
Zene alkalmazás nem megy, a chrome-on eltűnt a lapok fül, nem lehet gyorsan görgetni, a feloldásra néha másodperces késéssel reagál, stb
Június 30-ra(!) ígérték amúgy a frissítést, nem baj, vártam eddig türelmesen, de ha kiadják az OTA frissítést több hónapos késéssel akkor az ne legyen már ennyire igénytelen
-
l miki
csendes tag
köszi a tippet, de sajnos az alkalmazásközpontból újratelepítve se javult meg a probléma
-
l miki
csendes tag
Sziasztok!
youtube alkalmazás problémával találkozott már valaki?
nekem már hetek óta nem képes videót lejátszani, azt írja "hiba történt a lejátszáskor, érintsd meg az újrapróbáláshoz", persze érintésre ugyanezt dobja fel
újraindítással és az app újratelepítésével már próbálkoztam, sikertelenül
egyébként beágyazott videókat le tud játszani, meg néha külső linkről megnyitva is megy4.2.0.5U flyme van fennt
köszönöm a segítséget!
-
l miki
csendes tag
válasz
MittuDomain_ #2601 üzenetére
ha van raktáron, xiaomiforsale.com-ról is 3 nap a szállítás
most megnéztem, 16gb-os kék van raktáron, 16gb-os fehér pedig kínában van raktáron, és azt írja onnan ~7 nap míg európába ér
nekem semmi gondom nem volt a xiaomiforsale-el, csak hetekig nem volt készleten telefon, a sok fórumtárs azért húzta a száját -
l miki
csendes tag
csak holnapra vártam, de ma váratlanul megérkezett a telefon!
a dobozban nem féltégla volt, azonban így is megijedtem mekkora a telefonelső reakció: nagyon szép!, most pedig ismerkedünk
-
l miki
csendes tag
válasz
interstart #2270 üzenetére
akkor marad az OTG pendrive, megy majd arra a zene
-
l miki
csendes tag
válasz
AllTheBest #2248 üzenetére
köszi-köszi, már izgatottan várom, ez lesz az első "okostelefonom"
sd-kártya bővíthetőségről: van ez a videó, ahol a kedves indiai kolléga azt mondja, hogy mégis bővíthető az m1 note, csak a hagyományos kártyák nem jók hozzá, speckó kell, amit pl a sandisk gyárt [link]
mondjuk így hogy ez a kártya 40 dollár, ha működik, akkor se éri meg nagyon
-
l miki
csendes tag
válasz
AllTheBest #2244 üzenetére
bizony, régi ár (szállítással 57e), utánvéttel rendelve!
-
-
l miki
csendes tag
válasz
interstart #2136 üzenetére
na, ez jó hír, várjuk a képeket és a beszámolót!
-
l miki
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2105 üzenetére
szállítás ingyenes, 10% a vámbiztosítás, ami azt jelenti ha megvámolják, akkor küldöd nekik a bizonylatot és kifizetik neked
így 204 dollárra jönne ki -
l miki
csendes tag
40 percen belül a pandawillen happy hour keretében 187$ lesz az m1 note!
-
l miki
csendes tag
xiaomiforsale.com azt írja a facecbookon hamarosan kapnak pár darabot, persze a 32gb-os kék színűből, amiből biztos nem rendelt senki, amilyen szerencsénk van
-
l miki
csendes tag
válasz
janaman01 #1512 üzenetére
ezt értem, de mivel tudja jobban értékesíteni a garanciát az eladó,akitől veszed, mint te magad? vagy ennyit számít a tapasztalat, az hogy már több tucat ilyen eseten túl van és esetleg jobban "szót ért" a kínai ügyfélszolgálatosokkal?
azért értetlenkedek, mert szerencsére nekem még nem volt és remélhetőleg nem is lesz ilyen problémám
-
l miki
csendes tag
xiaomiforsale.com-on most volt a 32gb-os kék IN STOCK pár percig, aztán annyit gondolkoztam (ugyanis fehéret szeretnék), míg elfogyott
amúgy azt nem értem miért jobb ha helyetted valaki megrendeli Kínából, még ha intézi is esetleg helyetted a garanciális problémákat?
-
l miki
csendes tag
fasza, köszi mindkettőtök gyors válaszát!
-
l miki
csendes tag
Hali!
xiaomiforsale-n az utánvétes szállítás hogy néz ki? Megérkezik a csomag, postán kifizetem forintban és kész? Az mindegy, hogy milyen valutát választok ki az oldalon? -
l miki
csendes tag
Hali!
Budapesten nincs valami bolt ahol meg lehet fogdosni az m1 note-ot?
A lenovo vibe x2 és az m1 note amit kinéztem, de nem tudok dönteni -
l miki
csendes tag
Sziasztok!
Látom linkeltétek már a xiaomiforsale-t([link]), de valaki ismeri jobban (tapasztalatok, megbízható-e, garancia érvényesítése, stb) ? Vagy van esetleg más EU-s raktárral rendelkező bolt, ahol ~230 dollárért 32gb-os m1 note kapható? Ti honnan rendeltétek,mennyiért?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged