-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolszi
tag
Sziasztok
Ha van itt valaki aki rendelt Lampard19-től telefont az legyen szíves írjon nekem privátban.
Köszi. -
zolszi
tag
válasz
namilegyen #3205 üzenetére
oda se lép be
-
zolszi
tag
válasz
namilegyen #3200 üzenetére
már kb. 15 perce rádugtam, de semmi. azt tudtam, hogy csinál ilyet. Majd reggelig kiderül. Remélem nincs baja.
-
zolszi
tag
Sziasztok.
Az létezhet, hogy a telefon lemerülése után nem tudom újra bekapcsolni. Rádugtam töltőre, de nem látszik, hogy töltene. Mielőtt lemerült még telefonáltam rajt. Bedögölhetett az aksi? -
zolszi
tag
Sziasztok,
Én az ébresztőnek a csengőhangját szeretném halkabbra állítani. Még a minimális is túl hangos nekem. Azt, hogyan tudom kisebb értékre állítani?
-
zolszi
tag
Sziasztok,
Itt a Flyme rendszerben nincs olyan, hogy ki lehet nyomni a futó programokat? A play áruházban, ha megnézek valami app-ot, képekkel együtt, akkor ott beragad és visszalépni nem lehet, mivel nincs hozzá billentyűzet. Hohy lehet ezt megoldani?
Üdv
-
zolszi
tag
Sziasztok,
Szerintetek miért nem tudom semelyik időjárás widgetet kirakni, ill. nem szinkronizálja be?
-
zolszi
tag
Sziasztok,
Bocsi a kicsit off témáért. Hogyan tudom az előző telómról az appokat és a mentéseiket átteni az új (meizu m1 note) telcsimre. A titanium backup nem működik. Hiába mentem le a meizu-n már nem ismeri fel.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest