- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Goose-T
veterán
válasz
OCs_Csabi #3455 üzenetére
Pont a factory reset vágja tönkre az APN-beállításokat, mert elavult adatok vannak benne gyárilag, és azokra áll vissza. Töröld ki az összes APN-t a fenébe, és állítsd be az itt leírtak alapján. Nem is tudom, hogy nem tűnt fel neked, hogy baromságok vannak benne gyárilag. Szerinted mikor volt utoljára Pannon GSM a Telenor neve?
-
RGida85
tag
válasz
OCs_Csabi #3455 üzenetére
Ez érdekes. Nekem nincs kapcsoló, hanem ki kell pipálni melyik apn-t szeretném használni. Melyik rendszer van fent? És ha reseteled a beállítást? (gondolom megvolt...,de azért hátha). Csere megvolt mindkét slotba? Esetleg frissítettél kitkatról lollira teljes törlés nélkül? Állítólag akkor produkál érdekességeket a telefon..! Egyenlőre más ötletem nincs. Agyalok, de hátha jön közben valaki aki tapasztaltabb.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
OCs_Csabi #3454 üzenetére
na, közben baszkuráltam az APN-eket, az tűnt fel, hogy a "Pannon MMS" című APN az aktív, a "pannon NET GPRS" című pedig szürke, haloványabb. Van benne egy "APN engedélyezése" kapcsoló, ami ki van kapcsolva, de inatív, nem lehet átkapcsolni. Ha létrehozok egy másik APN-t amit beállítok mondjuk egy másik telefon alapján, az is ugyanígy inaktív lesz, benne a kapcsoló is szintén inaktív. Mi leheet a hiba? oké, be kell kapcsolnaom, engedélyeznem kell az APN-t, de hogyan? Tovább megyek, mi a frásztól lett inaktív, és maradt olyan egy factory reset után...?
-
Adamis
őstag
válasz
OCs_Csabi #3242 üzenetére
Ez? Meizu M1 NOTE LCD Screen 100% Original LCD Display+Touch Screen MTK6752 FHD 5.5" Replacement for Meizu M1 NOTE Smart Phone
http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-M1-NOTE-LCD-Display-Screen-Touch-Screen-for-Meizu-M1-NOTE-MTK6732-FHD-5/32308386045.html
(from AliExpress Android) -
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #3012 üzenetére
Hát ezt szerettem volna javasolni én is, mert tudom, hogy milyen az amikor semmi se jön össze.
G2-nél cseréltem kijelzőt és egy olyan kijelzőt küldtek ami ,,új,, csak azt nem mondták, hogy bontott darab és újraragasztották... Foltos volt és bevilágított a fény mindenhol. És nem feküdt rá rendesen a proxy szenzorra, szóval még feloldani se nagyon tudtam a telefont...
Szerencsére visszakaptam a pénzem, de inkább eladtam a g2-t, amit kicsit bánok és vissza is fogok térni rá rövidesen -
janaman01
addikt
válasz
OCs_Csabi #3006 üzenetére
ez a szöveg akkor jön elő ha úgy akarod feloldani hogy közben takarod a proximity szenzort, most vagy tényleg eltakarod tudtodon kivül , kalibráld be újra a proximitit vagy pedig összerakásnál valami elékerült...a pixelhibára sajnos nem tudok mit mondani...jellemző a meizura a pixelhiba...én is azzal küldtem vissza az elsőt...vagy gpu hiba volt fene tdja de a kijelző volt bajos
-
leslien
nagyúr
válasz
OCs_Csabi #2852 üzenetére
igy csináltam.. aztán egyszer csak play szolgáltatások kiírja h nem a megfelelő mit tudom én... nekem a note 2 van ha számit..
-
Lacika2013
tag
válasz
OCs_Csabi #2692 üzenetére
Én ezt vettem,full tökéletes.
http://www.aliexpress.com/item/For-Meizu-M1-NOTE-Original-LCD-Display-Screen-Touch-Digitizer-glass-assembly-MTK6732-FHD-5-5/32312517510.html
De nem árt ilyet is rendelni hozzá,hogy valamivel visszaragaszd a frame-t rá
http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Super-Slim-Ultra-Strong-Adhesion-1mm-300LSE-3M-Clear-Double-Sided-Sticky-Tape-for-Cellphone/1886207148.html
-
Lacika2013
tag
válasz
OCs_Csabi #2691 üzenetére
Ez a legnagyobb gond,hogy nincs hozzá külön frame.
A hivatalos szervíz is azt mondja,hogy ők is lemelegítik.
Hőlégfúvóval nekifeszülsz,meg mondjuk egy szike pengével,és úgy nagy nehezen elfogja engedni.
De akkor a kijelződ ugrik,meg szerintem a touch része is.
Én is komplett kijelzőt cseréltem. -
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #2675 üzenetére
Sajnos ha csak a digitizer-t cseréled, akkor nagy az esélye, hogy elrontod. Szakember meg tudja csinálni rendesen, de az meg lehet többe kerül mint egy komplett lcd-s... Én a helyedben kompletten venném, cserélni egyszerűbb meg kisebb az esélye annak, hogy a ragasztás miatt foltos marad a kijelző
-
purpledonkey
tag
-
Lacika2013
tag
válasz
OCs_Csabi #2675 üzenetére
Hát nemtudom.A régi kijelződről hogy fogod leszedni a sérült touch panelt?
Ezek összevannak keményen ragasztva.
Azt szintén csak melegíteni tudod majd.
Szerintem a kijelzőnek nem fog jót tenni a melegítés.
Én ahogy a frame keretet szedtem le a kijelzőről,már akkor megsérült.Tudja valaki hogy hányas az a 2 csavar,ami alul van a keretben?
az egyiket elhagytam,olyan óriásiak -
purpledonkey
tag
válasz
OCs_Csabi #2668 üzenetére
Helló!
Akkor valószínüleg csak a digitizer sérült.
LCDvel együtt drágább, viszont cserélni egyszerűbb. Így már belecsúszhat a vámolásba az ára miatt.
Teardown azaz szétszerelős segédlet.
Nem kerestem vissza, hogy honnan rendelted, de esetleg érdemes lenne felvenni a kapcsolatot vagy egy helyi szervizzel, vagy a xiaomiforsale webáruházzal, hogy esetleg mennyiért javítanák meg, ha nem akarsz nekiesni
-
-
cinemazealot
addikt
válasz
OCs_Csabi #2548 üzenetére
Az imént kipróbáltam ezt a háttérkép dolgot: miután megnyitottam egy képet a galériában, majd ráböktem a "Set as wallpaper" menüpontra, megjelent a kép egy beállító felületen. Ezen be lehet lőni a nagyítást. Én most egy 6 megapixeles (3072x2048-as felbontású) képpel próbálkoztam, ami a 2048-as magasságával kellően jó minőségben le tudja fedni az 1920 pixel magas kijelzőt. Igény szerint lehet még nagyítani, kicsinyíteni, ide-oda tologatni, majd rábökve a képre, megjelent egy előnézeti home screen odagenerált ikonokkal. Végül jobb-alul ráböktem a "Set" gombra és kész a szinte pixel pontos háttérkép.
Nem lehet, hogy Te a beállításkor belenagyítottál véletlenül?
-
janaman01
addikt
válasz
OCs_Csabi #2554 üzenetére
A cégeset rakd a sim 1 be..,.ne a belsőbe!
Az emelkedőre van egy komolyabb keirás is, majd visszakeresem, kell hozzá root jog igen , amihez be kell jelentkezni a regisztrált flyme fiókba a telón....szusza megoldjuk, viszont mondom előtte csinálj egy gyari visszaállitást! -
janaman01
addikt
válasz
OCs_Csabi #2546 üzenetére
Persze én is 4.4 en vagyok még, ha nem találod , holnap leirom,
A hangta meg max azt tudom mondani, hogy frissités megvolt e , illetve ha igen, akkor csinálj egy factory resetet, gyári visszaállitást. Az talán
még helyrehozza...
Szerk: ahogy visszaküldtem és kiért, egyből feladták dhl el 2 nap és a kezemben volt a teló -
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #2547 üzenetére
Azt tudni kell, hogy a mediatek név hallatán elég sok ember a régi(elég gagyi) procikra gondol, ami most már nem igaz. Ezért az ára jóval alacsonyabb, mint a nagyobb márkák által használt megoldások. Ezért ilyen olcsó, konrkétan ezt az mt6752-es cuccot rendesen eltalálták, és ezt úgy mondom, hogy ez az első medtiatek-es telefonom, ráadásul s800-ról(lg g2) váltottam erre.
Tartunk már ott, hogy ennél erősebb telefon nem igazán kell az embernek, egy átlag felhasználó soha az életben nem fogja kihasználni azt, amit ez is tud. Főleg, mivel a Meizu elég jól összepakolta a Flyme OS-t és így a telefon csak nagyon ritka estben akad meg, az is inkább az alkalmazásoknak a hibája.
Az s800 is csak akkor volt nálam teljes terhelésen, amikor tv-re kinyomva, közben scr-el vettem fel fhd-ban videót a dead trigger 2-ről. ÉS akkor sem akadt meg, csak kegyetlenül melegedett...Háttérkép: Én mindig zedge-ről töltök le háttérképet, és sosem volt ilyen jellegű problémám
-
AllTheBest
őstag
válasz
OCs_Csabi #2542 üzenetére
Nem tudsz ünneprontó lenni, mivel ezeket a köröket már lefutottuk többször is az új felhasználókkal...
Recsegés egyedi probléma, az enyém sose nyekkent vagy adott ki furcsa hangot, a hangszóró is nálam tökéletes.
5.1-et használok, ebben benn van már a szám kijelzés is és az emelkedő hangerőt is ki lehet szedni.
Én mindig 1 sim-et használa ma telefonban, így azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni...
A hardverről megannyit, hogy nem szégyenít ez emg semmit se... csak a számok hangzanak durvának: úristen!!4négy! 8 mag!!! Biztos kegyetlen durva44!!!négy!. Ha használtál már androidos telefont, akkor tudhatnád, hogy egy 2 magos szutyokból is ki lehet hozni laggmentes működést.Optimalizáció kérdése(amit a meizu jól megodlott, ugyanis nálam sosincs akadás, pedig erre érzékeny vagyok...). A 8 mag szépen doglozik, szinte sosincs teljes terhelésen, a ramot jól kezeli, de mivel medietak proci van benne, ezért olcsó, ha kapott volna egy s800-at vagy s801-et, akkor valószínűleg egy 15-tel több lenne az ára...
Mégis mit vársz attól, hogyha egy kis felbontású képet egy fhd-s panelra akarsz kirakni háttérnek? próbálj ki egy fhd-s monitorra 360p-s képet kirakni háttérnek...
UI: Nem akartam ünneprontó lenni, de ez van... -
namilegyen
tag
válasz
A hátteret tudod kicsinyiteni, nagyítani. Nekem nem recseg. Nagyon egyben van. Én samsung galaxyról váltottam. A samsung softwere kezelőbarátabb, de nekem abból csak a jobbra slide a contacton indítja a hívást hiányzik. Ilyen árban ennyire jó telefont nem fogsz kapni.
-
janaman01
addikt
válasz
Amiket felsoroltál kb nem hibák...párat kivéve, nálam már járt kettő is, sajnos az egyio hibás volt , 3n is szidtam hogy milyen halk, de a mostani cserekészülékem ahhoz képest üvölt, akármilyen erősen nyomkodom a kijelzőt, nagyon egyben van ...sehol nem recseg nem ropog , sőt minős nagyon....emelkedő csengőhang kb 2 perc alatt kikapcsolható csak vissza kell keresni, ugyanúgy mint a hivószámkijelzés is...
-
AllTheBest
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest