- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #4171 üzenetére
itt találod a romot gyors letöltéssel. Először az "A" romot tedd fel utána a "G". Sokaknak gondot okozott hogy más verziószámra akarta tenni a G romot
Ez a verzió megjelenése óta fent van nálam, nem tapasztaltam hibát -
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #4163 üzenetére
ez alapján csináltam az 1.módszerrel. semmi gond nem volt. Igaz ez még pár verzióval ezelőtt volt de gondolom nem változott. Arra figyelj hogy ugyanaz a kiadás legyen az "A" és a "G" verzió is.
-
Adamis
őstag
válasz
janaman01 #3552 üzenetére
Mondom, hogy nem volt több!
Két csavar alul kicsavar, műanyag pöcökkel oldalt a régi törött képernyő kiszed, kis csavar belül kicsavar, fedél felhajt, szalagkábelek ki, másik panel szalagkábel be, fedlap vissza, biztonsági bekapcs, hogy működik-e (!), kikapcs, panel bepöccint a helyére, két csavar be, öröm és bódottá! Öt perc! -
lesoma
csendes tag
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #3007 üzenetére
meg van a hiba! basszus, nem működik a proxy-sensor, csak ha rányomom a kijelzőpanelt a házra szemből! Összeszerelés során a ragasztás nem lett elég tartós és ezért csinál hülyeségeket. Kalibrálni is csak úgy hagyja a szorítom a házat! Na ezek tükrében lehet hogy megválok a készüléktől, mi lehet a reális ára? Újra kell ragasztani a frame-et + 1 db pixelhiba, ezt leszámítva jó és karcmentes. flip tok is van hozzá.
AllTheBest: köszi neked is a választ! -
interstart
tag
válasz
janaman01 #2995 üzenetére
Érdekes, én úgy tudtam, hogy az international verzióba bele akarták tenni az itteni LTE frekvencia támogatását. Mindenesetre még int. verziót se láttam neten..., pedig a SoC az ugye tudná támogatni a B20at (lásd jiayu). Ha valóban így van egyébként, amit mondtál, akkor vicc, hogy készítenek úgy egy int. változatot, ami ugyanazt tudja, mint a China Unicomos meg a másik változat, kb ez olyan marketing fogásnak hangzik hogy nemzetközi verzió, de ebbe most ne menjünk bele
-
Lampard19
tag
válasz
janaman01 #2723 üzenetére
Nyilván... Nincs még ezerféle telefon az m2 note-n kívül is?
Pár sort írtam az m2 note-ról, mivel szerintem nem sokaknak van. Nézz meg egyszer egy m2 note-t és szólj ha hazudtam.Ezért nem fórumozok mert utálom az ilyesféle megjegyzéseket, ide se írok többet... (ráadásul nem is hirdetek m2 note-t)
Bye
-
-
BloodRay
veterán
válasz
janaman01 #2669 üzenetére
Akkor úgy néz ki honorbuy lesz, ott olcsóbb az m2 note és elvileg van is készletük. Vajon ez igaz is lehet? Az eu raktárra vonatkozik az infó remélem. Mert fontos lenne a gyors szállítás.
Paypal itt is van, úgyhogy ha minden ok velük akkor lehet holnap rendelem is a készüléket.
Chigon-ért kár mert az áruk tényleg nagyon jó. De gondolom akkor megvan az ára. -
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #2634 üzenetére
Egyenlőre nem rakom fel az 5 öt, nem igazán találok hibát ebben a romban. 5 napja van meg a készülék minden működik rajta rendesen a mobilnet is szaguld. Egyedül az irrital kicsit hogy újrainditásnál kiirja a 2. Sim hiányát és az értesítési sávban is ott viritt az ures sim ikonja.
-
kidnou
őstag
válasz
janaman01 #2631 üzenetére
Köszi. Youtube és a messenger eddig stabilan működik, remélem így is marad.
Más. Rom csere elötti rendszermentés itt hogy működik? Csak a csak a beállitásokban található Backup phone data opció van? Ha jól olvasgattam a fórumot akkor itt nincs cwm vagy hasonló mentési lehetőség
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #2555 üzenetére
na most lesz gyári visszaállítás, sikerült elbaltázni a home gombomat valahogy!
DB editort ami működött volna nem találtam, ezért text-ként a mode_ring_up értéket írtam át 1-ről 0-ra, aztán restart, majd újra be kellett állítani a csengő és értesítési hangokat, mert mindent elfelejtett. Aztán az tűnt fel, hogy a home gomb nyomására rezzen ugyan, de nem lép ki sehonnan, a képernyőzár sem működik....
de... most nézem... jujjujjuj, nagyobb a baj, wifi kikapcsolva, hálózat nincs, a keyboard visszaállt valami gyárira, értesítési sáv nem húzható le... basszus...
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #2550 üzenetére
Köszi szépen az információkat, azt hiszem mindenképpen megvárom a frissítést, aztán eldöntöm hogy a recsegős dologgal együtt tudok-e élni, vagy gari lesz. Még egy kérdés: kiküldeni is EU warehouse-ba kell? Illetve mennyi idő alatt ér ki és mennyiért lehet odajuttatni?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #2543 üzenetére
Szia, az emelkedő csengőhang és a hívszószám kijelzés is megoldható lenne a kitkat alapú "régi" flyme-n is? A *31# megoldás helyett lenne tényleges? Mert akkor átnézem újra a fórumot :-D a Recsegés meg... Nem tudom mit tegyek... Gari milyen átutalással működik honobuy-nál? Soká jön meg a csere készülék?
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #2522 üzenetére
Nos... Automata fényerő gyorsabban észleli a változásokat és gyorsan állítja a fényerőt, hangszóró szerintem kicsit szebben szól, akksi rendben van, 50%-on vagyok 3 és fél óra kijelzőidővel, automata fényerő mellett, folyamatos wifi vagy 3g mellett... Messenger nem nagyon tetszik neki, viszont a többi alkalmazással nincs gond.
Kamerát nem próbálgattam, mikrofon rendben van, és a rendszer is folyamatosan fut, nincsenek akadozások -
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #2502 üzenetére
Amióta ilyen kütyük téteznek HDMI-be, azóta MHL, Micro HDMI kuka. Ez visz mindent, képet, hangot wifin és plus funkcióként vagy 10.000webrádió van benne
Egyedül az x264 kódolást nem szereti, ezen kívül mindent hibátlanul lejátszik. Nekem ilyen van, annó meg pont ezért vettem micro HDMI-s motorolát hogy rá tudjam kötni a tv-re. Ez meg wifin minden készülékemmel megy.
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #2495 üzenetére
Amúgy az a vicces, hogy a rendszer kinézete szinte semmit sem áltozott, mondjuk szerintem jól néz ki...
Ja és észrevettem, hogy elég sok alkalmazásnál megjelenik az alsó sávban a vissza gomb ami szintén nem egy rossz dolog, az akksi se rossz, estére megpróbálom lemeríteni folyamatos youtube lejátszással
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #2484 üzenetére
na jó nem görcsölök vele, megpróbálom a régit visszarakni
akaárhányszor újrainditom, optimalizál, majd bejön hogy sikeres frissités...a kamera nem megy , elinditom, tök sötét...a névjegyek ikon sehol...meg ilyen nyalánkságok...nem tudom mi lehet nálam...elképzelésem sincs...
-
Robez88
tag
válasz
janaman01 #2465 üzenetére
Próbáltad a gyökérbe másolni és onnan futtatni?
Hiba-log (nálam)
- kamera fókuszálás (a metering separatio funkcióra rájött valaki hogy mire jó?),
- Gmail app (ma volt 20 perc amíg működött, de most újra semmi)
- FB Messenger, Chat head nem látszik a főképernyőn. Ha jön üzenet az látszik, de a kis körben a profilkép az nem
- érdekes módon ha "power saving mode"-ot kiválasztom, meghagyja a maximum CPU frekvenciát 1690 Mhz-en (4.4 alatt visszavette ~ 1400 Mhz körülire)
- fényerőszabályozás kicsi ércesebb
- szépen megoldották hogy a notification bar felveszi az éppen futó applikáció színét (jól néz ki), viszont néha elhalványul és nem olvasható le a töltöttég, vagy az idő,
- home gomb, képernyőfeloldás rezgése nem állíthatóMeizufan oldalán is írnak a rezgés bugről:
Yes, I instelled to and no haptic feedback and no vibra for lock/unlock,for the button,for keyboard etc. Also only double tap work and swie up,down dont work on lock screen. But its unoficial rom so its ok. About calendar and web browser its on english. Also phone is much faster and ram menagement is very good…De azért egy félhivatalos ROM-hoz képest, szerintem teljesen használható rendszert dobtak össze, sokkal smooth-abb és jó a memória management.
Nekem tetszik, jó lesz ez
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #2435 üzenetére
Értem én, de már várok vagy 2 hónapja
A 16gb az m1-be meg kevés, SD bővítés kilőve, a 32es meg a HonorBuytól nekem nem ér 80-at. Ezért szimpatikus az m2. Alin nincs valami buyer protect mint a paypalon a dispute nyitási lehetőség? Azért chigon mert nála 200$ postával együtt az meg ugye 55 körül jön ki. Ha a HonorBuytól rendelném ahonnan te is az m1et és megbízhatóak mert a tiedet is gond nélkül cserélték meg 67.000..... Szóval ezért a nagy dilemma...
-
Robez88
tag
válasz
janaman01 #2425 üzenetére
Megmondom őszintén az elején ment, de az új rendszer miatt "wipe-oltam" kézzel az összes fontos program letöltött adatait. Na azóta nem megy
hiába telepítem újra, belépek, felvillannak a bejövő üzenetek, utána halál (se belépni nem lehet, se widget nem megy).
Inkább program hibára gyanakszom mint droid.
-
Robez88
tag
válasz
janaman01 #2423 üzenetére
Tárcsázós bug nincs, valamint nem kell többször a home gombot nyomni. Ezeket úgy néz ki javították.
Ami nálam bug-os az Gmail kliens, de ezt inkább Google oldali problémának érzem, nem Flyme OS. Nem lehet belépni, automatikusan bezárul...Hogy számszerűsíthető legyen az 5.1 upgrade, Antutu eredmények:
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #2422 üzenetére
Lenne még egy kérdésem , ha feloldod a képernyőt belelépsz az alkalmazásba (bármibe) és megnyomod a középső gombot , egyből kilép e belőle, vagy mégegyszer rá kell nyomni ?
Ez még bugos a 4.4 ben...utána már kilép rendesen még le nem zárod a képernyőt , utána megint ugyanez ha feloldod.. -
-
-
törölt tag
válasz
janaman01 #2357 üzenetére
heh... biztos hogy kamu vagy nagyon el van rontva az az antutu, mert ezzel a verzióval nálam épp 39254-et futott a telefon 0.6 i-vel, tehát ott nagy előrelépést nem mutatott
ezzel szemben egy snap 800 40k fölött ment nálam, tehát max 1k-val többet, az ultrában, viszont a rendszer sebessége fényévekkel gyorsabbnak hat... remélem a 64 bitet nem ilyen frankón aknázzák ki mint a képen látszik, és kicsit gördülékenyebb is lesz
-
törölt tag
válasz
janaman01 #2303 üzenetére
amikor 0%-ot mutat akkor se 0 százalék az aksi töltöttsége. a litiumos aksikat tényleg nem szabad kisütni, de nem is lehet normális körülmények közben. bőven hagy tartalékot minden eszköz. ezekre legutóbbi információim szerint simán rátölthetek, mehet kikapcsolásig, ahogy túltölteni se lehet már.
vagy van valami note specifikus hiba?
-
batai15
félisten
válasz
janaman01 #2252 üzenetére
mivel még a g2 vissza se jött szervízből így még eggyiket se.
amugy mi3 és e közt vacilálok, de még nem tudtam dontetni .
meizu jobban tetszik , a flyme feület is . olcsóbbis valamivel.
a mi3 meg a miui heti updatek miatt , de már néztem h tul van hízva rendszer.
na meg kisebb is. 5 coll. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest