-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtzk
tag
Felraktam a fentebb említett stabil verziót, tökéletesen működik, gyors mint a villám, csak egy gondom van, amivel eddig nem találkoztam még, és több mint valószínű hogy valamit elnyomtam, vagy nem jól állítottam be. Szóval:
Néha ha chrome-ban, vagy operában egy linkre kattintok, akkor (gondolom, ha új ablakban akar nyílni) a gyári böngésző indul, amit nem szeressek. Valamint külső progiknál is (pl google+, vagy ha értékelni akarok egy alkalmazást, nem a play jön be alapból, hanem a gyári böngésző)
Biztos valahol rányomtam, hogy az legyen az alap, de nem tudom most visszaállítani. Tipp?Esetleg le tudom tiltani valahogy? Családban marad a telefon, és nem akarom, hogy majd ő is szívjon vele.
Köszi
-
jtzk
tag
Szerintetek milyen gyorsan lehet megválni 25-30k körül egy m1note-től?
Fehér, egyik sarkán van egy kicsi leütés.
-
jtzk
tag
Sziasztok.
Jelenlegi verzió: 5.5.12.22 betaEgy ideje zaklat, h frissítsem 5.6.8.9 betara.
Megéri? Ezzel nincs sok bajom.
Sokáig nem használom már a telefont, vagy eladom, vagy valaki megrökli a családban.Köszi!
-
jtzk
tag
hátlapot lehet cserélni?
sikeresen elejtettem es alul-folul behorpadt a feher muanyag. Koszi -
jtzk
tag
Nalam most jelentkezett az elso hiba. Fb-on es yt-on a videok 1 masodpercig mennek, a kep megall, de a hang megy tovabb. Ennek mi lehet az oka? Tudom, lehet nem a rendszer a hibas, valami beallitas esetleg? (igazabol most probaltam videozni igy eloszor, szoval lehet alapbol ilyen volt, amiota az uj rendszert hasznalom)
Koszonom! -
jtzk
tag
Nekem is nagyon bejon. Villamgyors. A home gombos mokat sikerult mar valakinek gyarira visszaallitani? Koszi!
-
jtzk
tag
Az eredeti billentyűzetet le lehet valahogy takarítani?
-
jtzk
tag
Sziasztok!
Frissítettem 5.1-re (4.5.7A) , visszaállítottam mindent gyári állapotra, formáztam a memóriát stb.
A problémám:
A gps egyszerűen nem talál jelet vagy nem csatlakozik (nem tudom). Offline térképekkel próbáltam, google térképpel, gps teszt programmal, felhő mentes időben, az út szélén sétálva de semmi.
Az értesítési sávban villog a gps jel, hogy keres, de ennyi.
Mi lehet a gond? Valamit be kell állítani/engedélyezni/tiltani?Nekem fontos lenne az, hogy net nélkül működjön a térkép, mert külföldre akarok hamarosan kocsikázni.
Másik gond:
Facebook messenger-ben a lebegő buborék nem megy. Erre esetleg valami megoldás?
(ez nem annyira fontos, az előbbi annál jobban)Köszönöm előre is a segítséget!
-
jtzk
tag
Sziasztok. Nagyon le vagyok maradva az én kis m1-emmel. 4.4.4 van fent, 4.2.0.5U-val.
Szerintetek átlagos felhasználónak érdemes váltani újabbra? Én ezzel meg vagyok elégedve, néha a kínai dolgai kicsit idegesítenek, de ennyi. -
jtzk
tag
Sziasztok!
Ablakos flip tokot szeretnék rendelni a készülékemhez, csak nem igazán találok videót, hogy működik-e egyáltalán úgy, mint a kedves kínai eladók fényképein.
Ilyenre vagy ehhez hasonlóra gondoltam. Valakinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Vagy tudtok ajánlani olyat, ami elviselhető minőség?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest