- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RGida85
tag
Sziasztok. Kérdés. Ha A-romról áttérek G-re akkor későbbiekben vissza térhetek A-ra?
-
RGida85
tag
Sziasztok. Van egy kis gondom. Remélem tudtok segiteni. Tegnap szétszedtem az m1 note-omat, mert recsegett a beszédhangszóró és kicseréltem. Ovatosan, finoman csináltam mindent, szépen össze is szereltem. Azóta is minden remekül működik, kivéve hogy csak a 2es sim foglalatot érzékeli hogy van benne sim... Az egyest sajnos nem. Nem értem miért, hiszen a sim tároló rész nem lett piszkálva... Azóta szétszedtem megint, hátha látok valamit, de kívülről minden jónak tűnik... Elképzelhető hogy valami rövidre lett zárva vagy ilyesmi? Köszi előre is a tippeket illetve a megoldásokat.
-
RGida85
tag
Nem magyar a beállítások menü. A morelocale magyaritotta. Eredetileg tudom higy U-s firmware volt rajta mikor megvettem, és szépen jöttek is rá a frissítések. De miután nem frissült feltettem azt ami most van... Szoval nem tudom hogy u-s vagy i-s... A build szám is az a szám...
-
RGida85
tag
Meg azt esetleg hogy én visszafele tudok frissíteni? Fel szeretném tenni az 5.1.6.0. Stabil firmwaret.
-
RGida85
tag
Sziasztok. A frissítés menü ezt írja a rendszeremre. 5.5.12.18 daily. Ebből meg tudja valaki állapítani hogy u-s vagy i-s romom van fent?
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #4025 üzenetére
Nem rendeltem. De ha szétszedem a telót, akkor ragacs nélkül össze is tudom rakni? Regebbi mobiljaimhoz kétoldalú ragasztó szalag kellett a kijelző ragasztásához...
-
RGida85
tag
Valaki tudja hogy a kijelző az ragasztva van a házhoz? Összeszreléshez kell rendelnem valami kétoldalú ragasztófélét?
-
RGida85
tag
Szia. Nekem is néha berecseg, de nekem valószínűleg azért mert szervizben dolgozok és itt ott akad kis fémforgács amit összeszed. Bár mostanában nekem is sűrűn csinálja így erre én is kíváncsi lennék hogy ki szervizel ilyet. Már pár hónapja betendeltem 2db hamgszórót biztis ami biztos alapon.
már azon is agyaltam hogy neki esek, mert ahogy nézetem videón, nem tűnik nagy ördöngösségnek. Vagy igen?
-
RGida85
tag
Ezt az új stabil romot u-s telora nem lehet feltenni?
-
RGida85
tag
Sziasztok. Én még az 5.5.12.18 daily flyme-n vagyok. Teljesen rendben megy a rendszer, meg vagyok elégedve vele. Hogy áll most a legfrissebb flyme? Stabil? Jönnek még a frissítések rá? Tudunk valamit a végleges verzióról?
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3745 üzenetére
Köszi, nekem működik, és sztem sok a kettő perc
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3741 üzenetére
Engem érdekel a megoldás.
-
RGida85
tag
válasz
Falatkable #3708 üzenetére
akkor félre értettük egymást. nekem is az özös volt fent, csak nem a public beta, és addig mig ki nem jött a public beta, addig naponta jött javítás de azóta nem. aki felrakta a public betat annak jönnek naponta a javitások?
-
RGida85
tag
Eddig naponta jött ki javítás az 5ös romra, de mióta kijött a publikus béta semmi. Fel kelene azt dobnom?
-
RGida85
tag
Nagyon bejövős ez az flyme5! Pörgős, kényelmes. Morelocale ezt is magyarítja? Nem mintha zavarna az angol csak nah... B)
-
RGida85
tag
Na rájöttem hogy csak a "feketén" feltett játékok cuccai maradtak.
Még annyi hogy nekem nem fluoreszkál most sötétben a gomb hogy lássam hova nyomjak. Erre van megoldás? Vagyis lehet eddig sem fluoreszkált hanem enyhén világitott. -
RGida85
tag
Nem. Tiszta telepítést hogy csinálok? Mert én a fájl inditassal telepítettem és kiválasztottam hogy felhasználói adatok törlése, de Kurvára nem törölt semmit a telo tárhelyéről... Megmaradt minden kép, meg az obb mappában a játékok fájljai is... Olyan telepítés nincs hogy mindent nulláz?
-
RGida85
tag
Nem rossz az új rendszer. Nektek szinkronizált rendesen? Nekem valahogy a névjegyeket nem hajlandó leszinkronizálni... :/ azt írja hogy account service not responding
-
RGida85
tag
Nagy a csend... Várható valami frissítés vagy valami?
Más: egy beszédhangszóró cseréje nagy macera? Vagy vigyem szervizbe.? -
RGida85
tag
Sziasztok. Most vettem észre egy videót nézve hogy fekete háttérnél nagyon apro kis fehér pöttyök (kb 20-30) vannak a képenyő jobb oldalán kb egy centiméteres sávban. Néztem más színekkel egy pixelhiba programmal, de azoknál nem látni csak a feketénél, de ott is ha nagyon sasolom... Szerintetek pixel hiba? Rosszabbodhat? Gariban szerintetek elfogaadják?
-
-
RGida85
tag
válasz
Goose-T #3457 üzenetére
amit linkeltél
Itt én se találok
semmit... Gyors lekapták ha volt is fent. -
RGida85
tag
válasz
OCs_Csabi #3455 üzenetére
Ez érdekes. Nekem nincs kapcsoló, hanem ki kell pipálni melyik apn-t szeretném használni. Melyik rendszer van fent? És ha reseteled a beállítást? (gondolom megvolt...,de azért hátha). Csere megvolt mindkét slotba? Esetleg frissítettél kitkatról lollira teljes törlés nélkül? Állítólag akkor produkál érdekességeket a telefon..! Egyenlőre más ötletem nincs. Agyalok, de hátha jön közben valaki aki tapasztaltabb.
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3449 üzenetére
Pl. Én arra gondoltam hogy a hangerő növelés/csökkenés mennyiségét lehet vele állítani... Kipróbálom
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3444 üzenetére
Ökkhmm... Mondjuk az a max vol ami te mondasz...
-
RGida85
tag
Az Engineering mode-ban a hang beállításnál a value értékkel mit is állítok?
-
RGida85
tag
A facebook chat fejek nekem nem jönnek elő. Nálatok megy?
-
RGida85
tag
Hogy is hívom elő azt a menüt ahol a hangerőt tudom mahinálni? Elfelejtettem és nem találom a fórumban. Valami *#*#.... #*#*
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #3386 üzenetére
Nem rossz. Masszívabbnak tűnik a rendszer, talán kicsit gyorsabb is. Nekem olyan mintha lenne egy kis érzéketlenség a kijelző szélén, vagyis mikor gépelek a billentyűzet (swiftkey) szélén a "p" betűt nem mindig tudom beütni.. Igazából jó döntés volt felfrissíteni, csak hiányzik a magyar menü, de szokható. Kb ennyi.
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #3377 üzenetére
koszi. Gorgetes sebesdeget lehet novelni? Idegesitoen lassu...
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3371 üzenetére
komolyan nincs magyar nyelv?
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3371 üzenetére
Nagyon köszi az infót!
Este este frissítem is! -
RGida85
tag
válasz
interstart #3365 üzenetére
Na még egy kérdés. U-s rom van most fent. A linken A-s rom van. Mehet?
-
RGida85
tag
válasz
Még egy kérdés. Clearinstallt csináljak? Csak azért mert a naptári bejegyzéseim kellenének és nem tudom hogy úgy megmaradnak-e.
-
RGida85
tag
válasz
Nagyon szépen köszi a felhomályosítást! Úgy fest elvesztem a fórumban... Sok mindenről és persze több tipus is bekavarodott ide, lehet az zavart össze. Na mindegy. Akkor frissítek! :-)
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3359 üzenetére
Visszamenőleg mindenki azt irja hogy tele van hibával, főleg a kijelző széle érzéketlensége zavar, meg hogy ezek a romok még beta romok... Attol tudom hogy lehet rá frissiteni, de akkor sem még a kész teljes romok...
-
RGida85
tag
Semmi infó a végleges LaliPop-ról? Pont azért vettem anno az m1 note-ot mert olvastam hogy sűrűn jön frissítés, ehez képest szépen betették a sarokba....
-
RGida85
tag
Szia! Nekem fekete Baseus tokom van:
A minőséggel meg vagyok elégedve, és passzol a telefonhoz. A kis ablakos opció is működik, bár néha nekem befagy valamiért... kinyitom a tokot és a kis kocka marad.. párszor lezárom majd kinyitom és helyre áll..
Ha be van csukva a tok és felébreszted a telót (bekapcsoló gombbal, vagy kinyitod-becsukod), akkor Látod az időt stb, és ha jobbra húzod akkor meg zenelejátszó jön be. Igazából ennyi. kissé zavar hogy ilyenkor koppintással nem ébred, de megszoktam már. Ami pozitívum, hogy a "bőr" elég lágy az oldalán hogy meg tudjam nyomni a hangerő gombot ha kell csukott állapotban is (ezt nem tudom a többinél így van-e..).
A tokon belül lévő bézs anyag nekem kissé koszolódik a munkámból adódóan, de aki tiszta kezű és környezetű annak tisztán maradhat. Igazából jobban szerettem a telefont hagyományos módon használni (tok nélkül), de így nyugodtabb vagyok -
RGida85
tag
Néha jó lenne tudni hogy most az m1 note-ról besztek vagy az m2-ről.... Nem lehetne az m2-ről máshol beszélni... Elvileg a cikk az m1-ről szólt, és a forumozás is ezért indult el... Nekem mindegy de csináljunk valamit mert igy csak a kavarodás van...
-
RGida85
tag
Akkor ezt a frissítést nem fogja felajánlani nekem a telefon 4.4 alatt..?
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #2877 üzenetére
Huhh. Ez igen! Igazán kielégítő választ adtál.
én elfogadom a véleményed.
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #2870 üzenetére
Igen nekem is a múltkori hozzászólásod miatt ugrott be most és kíváncsi voltam.
Igazából tudjuk mi változna ha esetleg helyes értéket látnánk? Valószínűleg semmi.. jól gondolom?
-
RGida85
tag
Várjuk!
-
RGida85
tag
Sziasztok! Akkor egyenlőre nincs dátum hogy mikor jelenik meg a végleges verzió? A betához milyen gyakran jönnek a javitások? Ugyanugy lehet frissíteni ezt is a frissítés menüpontból?
-
RGida85
tag
Sziasztok! Szeretnék rendelni behajthatós tokot a telefonomhoz. Melyiket ajánljátok? A dupla ablakosat amin alul is van egy sáv, vagy az egy ablakosat, esetleg az a nélkülit.? Linkelek párat amiket találtam:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Bocsi hogy kicsit sok lett, de nem tudom melyik legyen!
köszi előre is a véleményeket!
-
RGida85
tag
Nektek tiszta a menü hangja fülessel max hangerőn? Nekem kicsi nyikorgások meg susogás hallatszik halkan ha ki be lépek dolgokból. De a kocsiban rákötöm a fejegységre ugyan ez a szitu csak hangosabban mert tudom hanvosítani külön ott. Nekem ez így van mar több mint egy hónapja mióta megvettem, de nem tulajdonítottam nekki jelentőséget mert azt hittem szoftveres hiba, és hátha javítják, de nem sikerült, meg úgyllátomeddig ezt a hhibát senki nem írta eddig úgyhogy lehet egyedi.
-
RGida85
tag
Valaki próbálta már a Dead Trigger 2-t? Valamiért nekem nem akar elindulni... pedig youtube-on láttam hogy tesztelték vele a telefont.
-
RGida85
tag
Sziasztok! Ismét megpróbálom.
A fejlesztő menüben ahol a hangerőt lehet buherálni ott mit jelent a value érték? Köszi előre is! -
RGida85
tag
Kérdés. A fejlesztő menüben ahol a hangerőt lehet buherálni ott mit jelent a value érték? Köszi
-
RGida85
tag
Az MX5-ről egy kép. Remélem ez már valós!
Cikk:
[link] -
RGida85
tag
Szeretnék venni a telefonhoz egy ceruzát. Van tippetek melyik jó hozzá? Vagy esetleg valaki próbálta már? Én a note 3 cerkájával próbáltam, de nem érzékelte. Nem akarok találomra rendelni...
-
RGida85
tag
A Mortal Kombat X elég ütős lett! Döccenés mentesen fut!
-
RGida85
tag
válasz
eladogeppc #1069 üzenetére
Volt cikk nincs cikk... Rossz a link? Igaz a cikkek között se találom.
-
RGida85
tag
válasz
purpledonkey #1036 üzenetére
Huuuuu. Király. Végre.
-
RGida85
tag
válasz
purpledonkey #1032 üzenetére
Mérnöki menü? Az meg hol van?
-
RGida85
tag
válasz
cinemazealot #804 üzenetére
-
RGida85
tag
válasz
AllTheBest #867 üzenetére
Megvan. A CPU-Z azt írja 26,46 GB
-
RGida85
tag
Nektek minden játék elindult eddig?
Felraktam már jó párat és szépen ketyegnek rajta: Colin McRaeRally, WRC The game, Real Racing 3, Carmageddon, Sim City, Call Of Duty Strike Team, Modern Combat 5, Gta San Andreas, Leo's Fortune, Limbo, Badland, Top eleven, Need For Speed No Limit.
Ami meg az istenért nem indul eddig a Fifa 15 meg a Dead Trigger 2... -
RGida85
tag
Megjött a frissítés! Valaki feldobta már?
-
RGida85
tag
válasz
Lacika2013 #453 üzenetére
Igazat megvallva nem figyeltem. Amikor úgy van lehetőség töltöm otthon. Általában este. Egész nap nyomkodva, játszva wifi mellett estére 50-60%ra esik le. Két napot sztem lazán kibír.
-
RGida85
tag
válasz
Lacika2013 #437 üzenetére
Ahham. És hogy linkelem be ide a képet a drive-ból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest